alman malı akülü vidalama / BAUER Alman 46 V 5 Ah Darbeli Metal Şanzuman B - seafoodplus.info

Alman Malı Akülü Vidalama

alman malı akülü vidalama

Graizer Alman 58 V 5 Ah Darbeli Metal Şanzuman Bakir Sargili Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap 24 Parça Set FISLI-GRI-STAV-LITYUM-YENI

Graizer Alman 46 V darbeli şarjlı vidalama matkap 24 parça set, tadilat ve çeşitli yapı işlerini hızlı bir şekilde tamamlamaya imkân verir. Ürün, metal gibi ağır materyal grubunda bile etkin bir performans gösterir. Set, son derece dayanıklı ve kaliteli teknik özelliklere sahiptir. Matkabın üst düzey çalışma gücü sayesinde fazla efor sarf etmeniz gereken işlemleri birkaç dakika içerisinde tamamlayabilirsiniz. Pek çok farklı zemin türünde profesyonel sonuçlar veren el aleti oldukça kolay bir kullanım sunar. Ergonomik ve hafif bir tasarımı sayesinde set, kullanışlı bir profil çizer. Alman teknolojisiyle üretilen Graizer darbeli şarjlı matkap, bütün kullanıcıların beğenisini üzerinde toplamayı başaran bir üründür.

  • Ürün Tipi: Lityum iyon akülü vidalama
  • Matkap Türü: Darbeli
  • Akü Volt: 46 V

Graizer Alman 46 V Darbeli Şarjlı 24 Parça Matkap Seti Özellikleri

Graizer Alman 46 V Darbeli Şarjlı 24 Parça Matkap Seti Özellikleri

Graizer Alman 46 V 5 Ah darbeli metal şanzıman çift akülü şarjlı vidalama matkabı, 24 parçadan oluşan bir set hâlinde kullanıcının beğenisine sunulur. Standart tadilat ekipmanlarıyla birlikte gönderilen ürün, tek bir çantada gerekli olan tüm parçaları barındırmasıyla kullanıcısına büyük oranda kolaylık sağlar. Graizer akülü vidalama el aleti, her türlü vidalama uygulamasında üst düzey bir kontrole ve hassaslığa sahiptir. Kademeli tork ayarı sayesinde duvar, metal, ahşap ve plastik gibi zeminlerde kullanabilirsiniz. Tam 46 V akü gerilimi bulunan matkabın maksimum tork gücü 96 Nm olarak belirtilir. Vidalaması oldukça zor zeminlerden biri olan metal yüzeyde bile Graizer vidalama matkabı sayesinde 13 mm'ye kadar delme işlemi uygulayabilirsiniz. Entegre LED ışığıyla karanlıkta da çalışabilmenizi sağlayan ürün, son derece kullanışlı özelliklere sahiptir.

Graizer Alman 46 V Şarjlı Matkap 24 Parça Set Bataryası Nasıldır?

Graizer Alman 46 V Şarjlı Matkap 24 Parça Set Bataryası Nasıldır?

Graizer Alman 46 V darbeli şarjlı vidalama matkabı 24 parça setin çift aküye sahip olması, bütün kullanıcıların takdirini toplar. Birbirini destekleyen iki akü sayesinde şarj süresini beklemeden kesintisiz çalışma imkânınız bulunur. Makine bataryasında lityum iyon teknolojisinden yararlanılır. Kömür tiplerin aksine bu ürünün şarjını dilediğiniz zaman doldurabilir, % olmasını beklemeden çıkarabilirsiniz. Lityum iyon bataryalar kullanılmadığı zaman kendi kendine fazla şarj yemediği için el aletinden uzun süre boyunca yararlanabilirsiniz. Tam dolum için Graizer Alman 46 V darbeli şarjlı vidalama matkabı sadece 1 saat şarj etmeniz yeterli olur. Cihazın üzerinde bulunan akü göstergesi ile makinenin güncel pil yüzdesini de kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Ürünün kayar akü sistemi, bataryaları değiştirmek istediğinizde pratiklik sağlar.

Graizer Alman 46 V Şarjlı Vidalama Matkap 24'lü Set Dayanıklı mıdır?

Graizer Alman 46 V Şarjlı Vidalama Matkap 24'lü Set Dayanıklı mıdır?

Graizer Alman 46 V darbeli şarjlı vidalama matkap 24 parça set, son derece kaliteli ve sağlam özelliklere sahiptir. Ürünün şanzımanında metal kullanılır. Böylece dayanıklı bir duruş sergileyen cihaz, kolaylıkla paslanma yapmayarak uzun yıllar boyunca üstün performans sunar. Amper/saat bakımından incelendiğinde matkabın 5 Ah olduğu görülür. Bu ölçü, basit ev işlerinde kullanılan matkaplardan yaklaşık olarak iki kat daha fazladır. Ürün bataryasını tam doldurduktan sonra uzun süre boyunca şarj aletine ihtiyacınız olmadan kullanabilirsiniz. Akü gerilimi 46 V olacak şekilde üretilen matkap, ev tadilatlarının yanı sıra hobi işleriniz için de idealdir. Kaliteli dizaynı ve üstün performansı sayesinde duvar, ahşap, metal ve plastik yüzeyler üzerinde yaptığınız işlemlerde etkili sonuçlar alırsınız. Graizer Alman 46 V darbeli şarjlı vidalama matkap 24 parça set yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Elinizin altında kullanışlı ve ev tadilatlarına yardımcı bir ürün arıyorsanız Graizer'in 24'lü matkap setini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.

Bilgi


seafoodplus.info Graizer Alman 48 V 5 Ah Darbeli 13 Mm Metal Mandren Çift Akülü Vidalama Matkap + 24 Parça Set Grey kullanıcı yorumları için bütün interneti taradı.
İnternetteki bütün Graizer Alman 48 V 5 Ah Darbeli 13 Mm Metal Mandren Çift Akülü Vidalama Matkap + 24 Parça Set Grey yorumları ve değerlendirmelerini bu sayfada görebilirsin.

Yorumları okumak için tıkla.

Analiz


Graizer Alman 48 V 5 Ah Darbeli 13 Mm Metal Mandren Çift Akülü Vidalama Matkap + 24 Parça Set Grey için 1 e-ticaret sitesinde kullanıcılar tarafından toplam yorum yapılmış ve ortalama puan verilmiş.

Satıcılara göre istatistikler ise şöyle;
( &#; Tavsiye Edilen Satıcı ) Trendyol üzerinde kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.

Detay


Bu kategorideki bütün ürünleri incelemek için tıkla.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir