leke dizisi reyting sonuçları / Kanal D'nin yeni dizisi Leke reyting yarışında ne yaptı?

Leke Dizisi Reyting Sonuçları

leke dizisi reyting sonuçları

18 Haziran Salı Reyting Sonuçları! Erkenci Kuş, Kimse Bilmez ve Leke rekabeti nasıl sonuçlandı?

18 Haziran Salı Reyting Sonuçları! Erkenci Kuş, Kimse Bilmez ve Leke rekabeti nasıl sonuçlandı?
18 Haziran Salı reyting sonuçları elimize ulaştı. Erkenci Kuş Kimse Bilmez ve Leke dizileri yeni bölümleriyle ekranlara gelirken, dünün birincisi merak ediliyor. İşte sonuçlar!

18 Haziran Salı reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün Star TV'de 'Erkenci Kuş', atv'de 'Kimse Bilmez', Kanal D'de 'Leke', tv8'de 'Survivor Türkiye - Yunanistan' yeni bölümleriyle yayınlanırken, diğer ulusal kanallarda yarışma programları ve filmler seyirciyle buluştu. Peki seyircinin tercihi hangi yapım oldu? Dünün reytinglerini siz değerli funduszeue.info ziyaretçilerimiz için derledik.

SIRABAŞLIKKANAL ADIRTGSHARE
1FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX
2KIMSE BILMEZATV
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4SURVIVOR TURKIYE YUNANISTANTV8
5ERKENCI KUSSTAR TV
6KIMSE BILMEZ (OZET)ATV
7LEKEKANAL D
8YAPARSIN ASKIMFOX
9ATV ANA HABERATV
10MOSKOVA'NIN SIFRESI TEMEL (T.S)SHOW TV
SIRABAŞLIKKANAL ADIRTGSHARE
1FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX
2KIMSE BILMEZATV
3SURVIVOR TURKIYE YUNANISTANTV8
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5ERKENCI KUSSTAR TV
6YAPARSIN ASKIMFOX
7AILELER YARISIYORTRT 1
8KIMSE BILMEZ (OZET)ATV
9ERKENCI KUS (OZET)STAR TV
10ATV ANA HABERATV

KİMSE BİLMEZ 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Atv'nin yeni yaz dizisi 'Kimse Bilmez' 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle seyirciye merhaba demiş, total'de dördüncü, ab'de ise altıncı sırada yer alarak güzel bir başlangıç yapmıştı.

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizi dün 2. bölümüyle atv ekranlarındaydı. Dizi yayınlanan yeni bölümüyle büyük bir çıkış yakalayarak total ve ab kategorilerinde günü ikinci sırada tamamladı.

ERKENCİ KUŞ BÖLÜM REYTİNGLERİ

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan, yakaladığı başarının ardından yeni sezonda da devam etmesine karar verilen 'Erkenci Kuş' yaz sezonunda da devam edecek. Dün bölümüyle yeni rakibi 'Kimse Bilmez'den düşük izlenme oranı elde ederek total ve ab kategorilerinde günü beşinci sırada tamamladı.

LEKE 9. BÖLÜM SEZON FİNALİ REYTİNGLERİ

Kanal D'nin bir türlü istenilen izlenme oranlarına ulaşamayan yeni dizisi 'Leke' dün 9. sezon finali bölümüyle ekranlardaydı. Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı oyuncu kadrosunda ise Mehmet Bozdoğan, Selen Uçer,Tuğç Açıkgöz,Selahattin Paşalı, Nurinisa Yıldırım, Tolga Güleç gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi hakkında kısa sürede bir çok iddia ortaya atıldı.

Final yapacağı söylenen dizinin sezon finali yapacağı yeni sezonda da devam edeceği ortaya çıkmasıyla dizinin takipçileri rahat bir nefes alırken dizi sezon finali bölümüyle de oldukça düşük oranlar elde etti.

Leke dün yayınlanan 9. sezon finali bölümüyle total kategorisinde sekizinci, ab kategorisinde ise on ikinci sırada yer alarak ekranlara veda etti.

Dizi söylendiği gibi yeni sezonda da devam edecek mi bilinmez ancak, kesin olan şu ki, yeni sezonda devam etmesi durumunda bu izlenme oranlarıyla en fazla 3 bölüm yayın hayatını sürdürebilir!

Yazar Hakkında

16 Nisan Salı reyting sonuçları! Leke ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

16 Nisan Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam en çok hangi dizi izlendi?

Salı gününün zirveye oynayan dizileri Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile TRT'nin Halka'sı ve Kanal D'nin ilk bölümüyle ekranlara gelen yenisi Leke arasındaki reyting mücadelesi nasıl sonuçlandı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

16 Nisan Salı reyting sonuçları (Total)

/17/funduszeue.info

16 Nisan Salı AB reyting sonuçları (AB)

/17/funduszeue.info

KADIN TOTAL'DE ZİRVEDE! AB'DE ZİRVEDEN İNDİ!

Arif ve Bahar kavuştu Dün akşam bölümüyle ekranlara gelen Kadın, total ve AB kategorilerinde geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarında biraz düşüş gösterse de tüm kişiler kategorisinde zirvedeki yerini korumayı bildi. AB'de ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ardında günü 3. sırada tamamladı.

Twitter'da #kadın etiketiyle TT listesine giren dizi, sosyal medyada dün akşamın en çok konuşulanları arasındaydı.

/17/funduszeue.info

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ AB'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU!

bölümüyle ekranlara gelen atv'nin uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz haftaya benzer izlenme oranları elde ederken AB'de Kadın'ın düşüşünü iyi değerlendirdi ve haftalar sonra bu kategorinin en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi, tüm kişilerde ise Kadın'ın hemen arkasında 2. sırada yer aldı.

/17/funduszeue.info

LEKE EKRAN SERÜVENİNE NASIL BAŞLADI!

Kadınlara mesafeli duran genç iş adamı Cem (Burak Sevinç) ile hayatını yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat'a adayan Yasemin'in (Melis Sezen) hikayesini konu edinen Leke dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Total'de % izlenme oranı ve % izlenme payı ile ; AB kategorisinde % izlenme oranı ve % izlenme payı sırada günü tamamlayan Leke ilk bölüm izlenme oranlarıyla vasat bir başlangıç yaptı.

Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi uzun soluklu dizilerin olduğu zorlu bir günde ekranlara gelen yapımın hafta boyunca ilk bölüm tekrar yayınları, çeşitli platformlardan izlenmeleri sonrasında ikinci bölümünde çıkış yapıp yapamayacağını görmek gerekiyor..

/17/funduszeue.info

HALKA DÜŞÜŞTE!

TRT1'in Halka dizisi dün akşam bölümüyle ekranlardaydı. Twitter'da yeni bölümü için #Halka​ etiketini kullanan dizi; AB kategorisinde % izlenme oranı ve % izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise % izlenme oranı ve % izlenme payı elde ederken bu rakamlarla AB'de , totalde sırada kendine yer bulabildi.

İki haftadır izlenme oranlarında gözle görülür bir düşüş yaşayan dizi, daha iyi durumda olduğu AB kategorisinde de oldukça gerilemiş görünüyor.

/17/funduszeue.info

"Halka" bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası