rasim kaan aytoğu ihlas / İhlas suresini kere okumanın fazileti | Bilgilihocam

Rasim Kaan Aytoğu Ihlas

rasim kaan aytoğu ihlas

TGRT ve İhlas Holding neden gündemde? Rasim Kaan Aytoğu görevi bırakacak mı, istifa etti mi? Rasim Kaan Aytoğu kasedi doğru mu, İhlas Holding görevi ne?

Son günlerin en büyük gündem konusu olan Rasim Kaan Aytoğu'nun kim olduğu, neden gündemde olduğu merak ediliyor. Peki Rasim Aytoğu kim? Nerede görev yapıyor? Neden gündeme geldi? İşte konuya ilişkin detaylar

Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

Rasim Aytoğu senesinde İzmir Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi'nde alan Aytoğu senesinde ABD'de bulunan University of Illinois Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Bunun yanı sıra Endüstri Yüksek Mühendisliği’nden şeref listesinde mezun olmuştur.

yılında Başbakanlığın gönderdiği ABD İşletme Yönetimi Programına katılmıştır.

senesinde Devlet Palnlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nın kararı ile Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü’ne gitmiştir. Burada Kamu Yönetimi ve Uluslararası Finansman Programı'nı tamamlamıştır.

Finans doktorasını yapmak için ise Pacific Western Universitesi’e katılmış ve senesinde buradan mezun olmuştur.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’nda Planlama Uzmanı olarak çalışmış bunun yanı sıra Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak görev yapmıştır.

Tüm bunların yanı sıra İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde de bulunmuştur.

Dubai'de bulunan Tanmiyat Yatırım Holding Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır.

Bu görevlerinin yanı sıra Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding'in Finansman Grup Başkanlığını ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyeliğini yapmıştır. Ayrıca Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanlığı görevlerinde de bulunmuştur.

Son olarak ise AKP İzmir milletvekili adayı olmuştur.

İş kariyeri

- yılları arasında Planlama Uzmanı olarak görev yapmıştır. (Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı)

- yılları arasında Direktör görevinde bulunmuştur. (Güneydoğu Anadolu Projesi)

- yılları arasında Öğretim Üyesi olarak çalışmıştır. (Gazi Üniversitesi)

- yılları arasında Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı görevinde yer almıştır. (İstanbul Altın Rafinerisi)

- yılları arasında Kurucu Genel Sekreteri görevini üstlenmiştir. (İstanbul Altın Borsası)

- yılları arasında Başbakan Başmüşaviri görevinde bulunmuştur. (T.C. Başbakanlık)

- yılları arasında İştirakler Daire Başkanı görevinde yer almıştır. (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

- yılları arasında CEO olarak çalışmıştır. (Global Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve Müşavirlik Şirketi)

- yılları arasında İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer almıştır. (Tanmiyat Yatırım Holding Grubu–Dubai)

- yılları arasında Finansman Grup Başkanı (CFO) ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmıştır. (Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding)

Hakkındaki iddialar

Cem Küçük ve Sedat Peker arasında süren gerginlik sosyal medyaya düşen bir video ile daha da arttı. Sosyal medyada yayılan bu videoda eşcinsel seks görüntüleri görenleri şaşkına çevirdi. Videoda yer alan kişilerin ise Cem Küçük ve patronu İHLAS Holding CEO’SU Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddiaları öne sürüldü.

Rasim Aytoğu kimdir

Görevinden istifa mı etti?

Videoyu görenler Rasim Aytoğu'ya ve yanındakilere tepki gösterirken Aytoğu'nun görevinden istifa edip etmediği konusu araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken İhlas Holding'in internet sitesinde yer alan yönetim kurulu ve yönetim listelerine ulaşılamıyor.

Sosyal medyada gündem olan bu videonun içerisindekinin her ne kadar İhlas Holding CEO'su olduğu iddia edilse de holding yöneticileri arasında herhangi bir isim geçmiyor.

Rasim Aytoğu ne iş yapıyor?

Oldukça geniş bir eğitim hayatı süren Prof. Dr. Rasim Aytoğu şu zamana kadar farklı birçok görevde bulunmuştur.

- 'den 'ya kadar Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Öğretim Üyesi,

- 'dan 'e kadar İstanbul Altın Rafinerisi'nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı,

- 'den 'a kadar İstanbul Altın Borsası'nda Kurucu Genel Sekreter,

- 'den 'e kadar T.C. Başbakanlık, Başbakan Başmüşaviri,

- 'de 'e kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Yönetim Kurulu Üyesi,

- 'ten 'e kadar İstanbul'da Global Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve Müşavirlik Şirketi'nin CEO'su

- 'ten 'a kadar Dubai'de yer alan Tanmiyat Yatırım Holding Grubu'nun İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi,

- 'dan 'ye kadar Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding'te Finansman Grup Başkanı (CFO) ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde yer almıştır.

Tüm bunların yanı sıra Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda da Finansman Grup Başkanlığı görevlerinde de yer almıştır. 

Sedat Peker'in farklı bir Twitter hesabından yayınladığı gizli kamerayla çekilmiş video görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Videodaki erkek şahsın Rasim Kaan Aytoğu olduğun ileri süren Peker, Cem Küçük'e tepki göstererek, elinde daha fazla kaset olduğu imasında bulundu.

3 erkeğin cinsel ilişkiye girdiğini gösteren görüntüler Twitter'da kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenirken, bir süre sonra görüntüleri yayınlayan Twitter hesabı kapatıldı. 

AHABER: "SAYGIN BİR MEDYA KURULUŞUNA OPERASYON"

Konuyla ilgili olarak AHaber canlı yayınındaki yorumlar ise dikkat çekti. Sabah gazetesi çalışanı Abdurrahman Şimşek, yaşananlara tepki gösterirken "Mafya babası bizleri, İçişleri Bakanımızı bile tehdit etti, Twitter bu görüntülere neden müdahale etmiyor" yorumunda bulundu.

"Saygın bir medya kuruluşuna, mafya babası tarafından operasyon düzenleniyor" yorumu dikkat çekerken, Twitter'ın yaşananlara seyirci kaldığı ileri sürüldü.

AHaber yorumcuları Twitter'ın görüntüleri engellemeyerek Peker'e destek verdiğini söylediler. Peker'in arkasında uluslararası istihbarat örgütleri ve FETÖ'nün olduğunu ima edildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER GELEBİLİR

Sedat Peker'in yayınladığı görüntüler sosyal medyada büyük bir infiale yol açarken, görüntüleri izleyen birçok kişi psikolojisinin bozulduğunu ifade etti.

Görüntülerdeki kişinin İhlas Holding'in iştirak şirketlerinden birinin Genel Müdürü olan Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddia edildi.

Peker'e yakın hesaplar ise, videoların başlangıç olduğunu ve yeni videoların yayınlanacağı iddiasında bulundular.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası