danilo muslumanmi / Somer şef nereli ve kaç yaşında Somer Sivrioğlu'nun hayatı ve biyografisi - Haber 7 BİYOGRAFİ

Danilo Muslumanmi

danilo muslumanmi

MasterChef jüri üyeleri arasında bulunan ünlü şef Somer Sivrioğlu başarıları ile Türk mutfağını yurtdışında temsil etti. Yetenekli şefin kariyeri ve hayatı seyircilerde bilgi edinme isteği uyandırdı. Peki, Somer şef kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşındadır ve evli midir? Detaylar haberimizde

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 'de İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Yugaslav göçmenidir. Şimdilerde 51 yaşındadır. Restoran işletmecisi bir anne ve babanın evladıdır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun oldu.  Bu bölümün ilk mezunları arasındadır. Stajını Portekiz'de yaptı. 'e kadar Türkiye'de yaşayan Sivrioğlu, 24 yaşında yüksek lisans öğrenimi için Avustralya'nın Sidney şehrine gitti. Eğitim hayatına devam ederken bir yandan da bulaşıkçılık yaptı.

Yüksek lisansını yaparken bir yandan da şeflik kariyerine ilk adımı attı. Bir otelde çalışmaya başladı ve kısa sürede Şef oldu. Daha sonra restoran yöneticiliği yaptı. Restoranlarda yöneticilik yapan ünlü şef, daha sonraları menüsünde Türk yemeklerinin bulunduğu restoranını Sidney'de açtı. Bu kez de restoran işletmeciliği yapmaya başladı 

Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaş&#x;nda? Mehmet Yalç&#x;nkaya k&#x;z&#x;Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya kızı

Somer Sivrioğlu'nun hayat&#x;

Somer Sivrioğlu, MasterChef Avustralya'da misafir jüri üyesi olarak yer aldı. Ayrıca 'te David Dale ile birlikte yazdığı 'Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera' isimli kitabını yayımladı. 4 yıldır MasterChef Türkiye'nin jüri üyeliğini yapmaktadır. 

İyi derece İngilizce konuşabilmektedir. 

SOMER ŞEF EVLİ Mİ?

'de Aslı Sivrioğlu ile hayatını birleştirdi. Bu evlilikten 2 çocuk sahibi oldu. 20 yıl süren bu evlilik Somer Sivrioğlu'nun Pınar Kızılkaya ile olan birlikteliğinden dolayı son buldu. 

Somer Şef'in, şimdilerle Pınar Kızılkaya ile olan birlikteliği devam etmektedir. 

Somer Sivrioğlu biyografisi

ALDIĞI ÖDÜLLER

Yetenekli şef, işindeki başarılarından dolayı birçok ödüle layık görüldü. İşte aldığı ödüller:

  • İç Batı'nın En iyi Türk Restoranı Ödülü

  • ve RCNSW Mükemmellik Ödülü

  • İç Batı'nın En İyi Restoranı En İyi Lezzet Ödülü

  • Yerel İşletme Ödülü

  • GQ Türkiye Ödül Töreni - Yılın Şefi Ödülü ()

Danilo Şef nerelidir, kaç yaş&#x;ndad&#x;r, evli midir? Danilo Zanna'n&#x;n hayat&#x; ve biyografisi Danilo Şef nerelidir, kaç yaşındadır, evli midir? Danilo Zanna'nın hayatı ve biyografisi

Danilo Zanna nereli, kimdir? MasterChef Danilo Şef ve eşi ile ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Danilo Şef, MasterChef izleyicileri tarafından sevilen isimler arasında bulunuyor. Danilo Zanna kimdir, nereli, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Yeni sezon seçmeleri devam eden yarışmada jüri koltuğunda oturan Zanna, yılında İtalya’da dünyaya geldi. İşte MasterChef Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek ile ilgili bilgiler

Danilo Zanna kimdir?

Danilo Zanna, yılında İtalya’da dünyaya geldi. Aileden gelen aşçılık yeteneğiyle belli bir süre sadece İtalyan mutfağı ile ilgilenen Zanna, amcasının hastalanması ile birlikte bir süre Londra'da kaldı ve farklı mutfaklarla çalışmaya başladı.

Bir hafta sonu için İstanbul'a tatile geldiği sırada eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştı ve dünya evine girdi. Türkiye'de yaşamaya karar verdikten sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açtı.

Haberin Devamı

TV ekranlarına çıkmaya başlaması ile tanımaya başlayan Danilo Zanna, "İtalyan İşi", "Elin Oğlu" gibi programların yanı sıra Gupse Özay’ın "Görümce" isimli sinema filminde rol aldı.

Son olarak MasterChef yarışmasında jüri üyesi olması ile popülerliği artan İtalyan Şef, "Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi" adlı tek kişilik gösteriye de imza attı.

Danilo Zanna nereli, kimdir MasterChef Danilo Şef ve eşi ile ilgili bilgiler

DANİLO ZANNA’NIN EŞİ KİDMİR?

Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek ile yılında evlenmiştir. Tuğçe Demirbilek Giresunludur. Danilo Zanna, bir çocuk babasıdır. Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik"

Ünlü şef Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Demirbilek aslen nereli, çocuğu var mı?

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Ünlü şef Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Demirbilek aslen nereli, çocuğu var mı?

Ünlü şef Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek hayatı ile son günlerde merak ediliyor. Son olarak çiftin ayrılacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Tam 9 yıllık evliliklerini sonlandıracak olan ikilinin bir erkek çocuğu bulunuyor. Danilo Zanna'nın, ailesiyle yaşadığı evi terk ettiği öne sürülürken Demirbilek hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek kaç yaşında, nereli? İşte bilgiler…

Tuğçe Demirbilek hayatı ile binlerce kişi tarafından araştırıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef'te jüri olan Danilo Zanna'nın, yılında nikah masasına oturduğu eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanacağı haberi magazin gündeminde çalkalanıyor. Aslen Giresunlu olan Demirbilek, Danilo Zanna ile tanıştıktan kısa bir süre sonra İtalyan şef ile nikah masasına oturduğu biliniyor. Peki Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek kaç yaşında, nereli?

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Tuğçe Demirbilek, 20 Mart yılında Giresun'da dünyaya geldi. Aslen Giresunlu olan Demirbilek, Danilo Zanna ile tanıştıktan kısa bir süre sonra İtalyan şef ile nikah masasına oturdu. Danilo Zanna ile olan evliliğinden Zeno adında bir oğlu var.

Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye'ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay'a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin'in yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul'da yaşamaya devam ettik.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

İtalyan Danilo Zanna, 15 Nisan tarihinde dünyaya geldi. Üç kardeşten en küçüğü olan Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalyda'da Gastronomi okudu. Seyahat amaçlı geldiği Türkiye'de aşkı bulunca burada kalmaya karar verdi.

Çeşitli TV programlarında şeflik yapmaya başladı. İstanbul Culinary Enstitute'de İtalyan yemekleri workshopları hazırladı ve gastronomi öğrencilerine danışmalık yaptı. Derya'nın Dünyası, İtalyan İşi, Elin Oğlu, Aşk Zamanı, İyi Fikir, Görümce, Lezzetin Şarkısı, Lezzet Akademisi gibi projelerin içerisinde yer aldı.

"Bir İtalyan, bir Hollandalı… 20 şehir, 20 farklı AB projesi" sloganıyla yola çıkan Avrupa'dan Anadolu'ya Lezzetler programında Wilco van Herpen ile birlikte Türkiye'nin farklı illerini gezdi.

ARKADAŞINA GÖNDER

Ünlü şef Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Demirbilek aslen nereli, çocuğu var mı?

SON DAKİKA

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir