enes baturun aldığı ödüller / Enes Batur Kimdir? Enes Batur Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Enes Baturun Aldığı Ödüller

enes baturun aldığı ödüller

Youtuber Enes Batur'un Altın Kelebek'i geri alındı

Hürriyet'in 44 yıllık Altın Kelebek ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulmuştu. Bu yıl Youtuber-Instagrammer kategorisi Altın Kelebek ödülleri arasında yer almış ve ilk ödül Enes Batur’a verilmişti.

Hürriyet'in 44 yıllık Altın Kelebek ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulmuştu. Bu yıl Youtuber-Instagramer kategorisi Altın Kelebek ödülleri arasında yer almış ve ilk ödül Enes Batur’a verilmişti.

Ödül töreninden sonra Enes Batur’un seslendirip yayınladığı videoda çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüleri kamuoyunda tepkiye neden oldu.

Altın Kelebek jürisi, Hürriyet ilkelerini ve okur tepkilerini dikkate alarak yaptığı değerlendirme sonucu Enes Batur’a verilen ödülü iptal etti.

Enes Batur'dan film tanıtımıyla açıklama 

Enes Batur, elinden alınan Altın Kelebek ödülü ile ilgili açıklama yaptı. Batur'un açıklamasında yeni filminin tanıtımını yapması dikkat çekti. Batur'un açıklaması şöyle: 

Ben Enes Batur

19 yaşındayım. Milleti için canı pahasına görev yapmış bir polis emeklisi babanın ve hali hazırda görevine büyük bir özen ile devam eden hemşire bir annenin 3 çocuğunun en büyüğüyüm. Bugüne kadar hep hayallerimin peşinden koştum. 4 yıla yakın bir zamandır dijital kanallarda yüzlerce video yayınladım. Milyonlara ulaştım. Öyle ki Hürriyet Gazetesi de bana ‘Altın Kelebek’ verdi. Bugün verilen ödülün geri çekildiğini öğrendim. Canları sağ olsun. 5 milyon bin abonem beni bilir.

Geçmişte, bazı yasal oyunları oynarken videolar çektim, paylaştım, eğlendim ve eğlendirdim. Bu oyunlarda zaman zaman argo ifadeler de yer aldı. Kötü örnek olabileceğim hiç aklıma bile gelmemişti. Kendi halimizde eğlendiğimiz argo söz içeren videolarımı da yanlış anlaşılacağını fark edince kaldırttım.

Bu arada, gerçek hayat hikayemden esinlenen, aylardır çalıştığımız ve 19 Ocak’ta vizyona girecek olan ENES BATUR Hayal mi Gerçek mi? filminin montajını da tamamladık. Filmim; dijital dünyada zaman geçiren gençlere iyi örnek olmak için çekilen tam bir aile filmi.

Yıllar önce, tamamen yasal olan oyunları oynarken çektiğim videolar ile gündemi meşgul ettiğim için kamuoyundan özür dilerim.

19 Ocak’ta sinemada görüşmek dileğiyle. Mutlu yıllar.

Saygılarımla,

 

 


Altın Kelebek Ödülü geri alınan Enes Batur açıklama yaptı

YouTube fenomeni Enes Batur, geçtiğimiz haftalarda Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi YouTuber" kategorisinde ödülünü almıştı. Ancak Enes Batur'un YouTube'da yayınladığı bir videoda 'çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler' bulunduğu gerekçesiyel ödülü geri alındı.

Enes Batur, Habertürk TV'de Oylum Talu'nun sunuculuğunu yaptığı Burası Haftasonu programına katıldı. Altın Kelebek Ödülü'nün geri alınmasında konusunda,

"Canları sağ olsun, bana bu ödülü oylarıyla destek veren ve her gün beni izleyip seven ailem kazandırmıştı. 'Bu ödül benim' demedim hiçbir zaman o yüzden de sadece benim elimden almış olmadılar ama bu bizim için her zaman zafer olarak kalacak ama yapacak da birşey yok. Ne fark eder ki? Ben her zaman ben olmaya devam edeceğim.

Beni bir ödül verdikleri için yüceltmiş olabilirler ama beni yücelten aslında her gün bana destek veren ve o güzel mesajlarıyla yanımda olan ailem. Onlar üzüldü tabi, ben de onlar için üzülüyorum ama ne fark eder ki? Ben ödül aldığım için sizin karşınızda bir şeyler yapmıyorum ki.

Çok yanlış bir algı yaratmaya çalışıyorlar, neden olduğunu bilmiyorum. Fazla da birşey söylemek istemiyorum uzatmak için, burada kapansın. Ben öyle bir şey yapmadım, geçmişteki videolarımda birazcık ağır konuşuyordum 1 veya 1,5 sene önceki videolarımda. İnternette o kadar fazla kötü şey var ki şu anda hala kötü içerikli videolar çeken veya bulunduran birçok kanal var. Ama ben 1,5 senedir buna dikkat ediyorum ve her zaman iyi örnek olmaya çalışıyorum, asla kötü şeylere teşvik etmemeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası