istanbul bulgaristan arası kaç km / İstanbul Bulgaristan arası otobüsle kaç km? - Fırsatlarıfunduszeue.info

Istanbul Bulgaristan Arası Kaç Km

istanbul bulgaristan arası kaç km

Bulgaristan Türkiye arası kaç km?

Bir yerden başka bir yere, bir araçla ulaşmak için günümüzde havayolu, karayolu ve denizyolu olmak üzere 3 ayrı opsiyon bulunmaktadır. Peki, Türkiye Bulgaristan arası arabayla, otobüsle ve uçakla kaç saat sürüyor? İşte, tüm detaylar…

Bulgaristan Türkiye Arası Kaç Km?

Türkiye ile Bulgaristan arası yapılacak olan bir yolculukta alınacak olan mesafe, o seyahatte kullanılan aracın türüne göre değişmektedir. Bu iki ülke arasındaki mesafe, hususi bir araçla ya da toplu taşıma yapma imkanına sahip bir otobüsle yapılacak bir yolculukta yaklaşık kilometre, iken bu mesafe uçak yolculuğu ile kilometreye düşmektedir.

Bulgaristan Türkiye Arası Kaç Saat?

Tıpkı yolculuk esnasında gidilen yolun uzunluğunda olduğu gibi, o yolculukta harcanacak zaman da tercih edilen ulaşım şekline ve aracın türüne göre farklılık göstermektedir. Bu iki ülkenin başkentleri olan Ankara ile Sofya arasında yapılacak olan yolculuk hususi bir araçla yapılması halinde, yaklaşık 14 saat sürecektir. İki ülke arasında gerçekleştirilen otobüs seferleri de bulunmakta ve İstanbul ile Sofya arasında düzenlenen bu seferlerin süresi ise yaklaşık 9 saattir. İki ülke arasındaki en hızlı ulaşım şekli ise tahmin edileceği üzere havayoludur. Uçakla yapılan yolculuklarda bu iki ülke arasındaki seyahatin süresi yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Türkiye Bulgaristan Arası Arabayla Kaç Saat Sürüyor?

Türkiye’nin başkenti Ankara ile Bulgaristan’ın başkenti olan Sofya arasında hususi bir araçla yapılacak olan yolculuk Anadolu Otoyolu/O4 ve E80 karayolu üzerinden gerçekleşmesi halinde 14 saat 8 dakika sürmektedir.

Türkiye Bulgaristan Arası Otobüsle Kaç Saat Sürüyor?

Türkiye ile Bulgaristan arasında gerçekleştirilen otobüs seferleri İstanbul – Sofya arasında yapılmaktadır ve bu yolculuğun süresi de yaklaşık olarak 9 saattir.

Türkiye Bulgaristan Arası Uçakla Kaç Saat Sürüyor?

Ankara Esenboğa Havalimanı ile Sofya Havalimanı arasında gerçekleştirilecek seyahatin süresi ortalama 1 saat 30 dakikadır. Bu süre, İstanbul – Sofya uçuşlarında ise 1 saat 10 dakikaya kadar düşmektedir.

İstanbul ile Bulgaristan Arası Uçakla Kaç Saat Sürer

İstanbul ile Bulgaristan Arası Uçakla 0 saat 29 dakika sürmektedir. İstanbul - Bulgaristan arasındaki uçuş mesafesi km dir. kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 29 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir. Uçuşa ait haritayı da aşağıdaki uçuş haritası kısmından inceleyebilirsiniz.






NOT: Uçuş süreleri hesaplanırken, direkt yani aktarmasız olarak ne kadar zamanda uçulacağı dikkate alınmıştır. Rüzgar ve yükseklik bilgileri ise hesaplamalara katılmamıştır. Aktarmalı uçuşlar için aktarma havalimanlarına tek tek hesap yapmalı ve arada kaybolan aktarma süresini de toplam uçuş süresine katmalısınız. Haritada yaklaşarak varış ve kalkış noktalarını yakından inceleyebilirsiniz. Havalimanı Koordinatlarını da konum işaretlerinin üzerine tıklayarak görebilirsiniz. İyi uçuşlar dileriz.

İstanbul ile Bulgaristan Arası Uçuş Haritası, Havalimanı Koordinatları


Kalkış Yeri - İstanbul Haritası


Varış Yeri - Bulgaristan Haritası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası