hustle castle evcil hayvan / Hustle Castle: Rehberler bakış ve oyunun Sırları

Hustle Castle Evcil Hayvan

hustle castle evcil hayvan

Street Hustle

Street Hustle, kaderin iradesiyle kendini geçim kaynağı olmadan sokakta bulan bir kişinin sıradan bir simülatörüdür. Basit bir ifadeyle oyun, kullanıcıyı kendi hayatını kökten değiştirme şansı bulan evsiz bir kişinin rolünü oynamaya davet ediyor. Sanal koğuşunun diğer kaderi, oyuncunun alacağı kararlara bağlıdır &#; sokakta mı kalacak yoksa toplumun tam teşekküllü bir üyesi mi olacak.

Oyun, sonunda bir sorunun sorulduğu küçük sahneler biçiminde sunulur ve cevaplardan herhangi birinin seçilmesi önerilir. Küçük bir örnek &#; evsiz bir adam, kendisine şefkatli bir kişi tarafından verilen basit akşam yemeğini mutlu bir şekilde emer. Tek tavuk parçası kalır ve koşarak gelen aç köpek bu inceliğin sahibine hüzünlü bir bakışla bakar. Yiyecekleri dağıtmak mı yoksa kendin yemek mi?

İlçede çokça dolaşan başka bir sokak köpeği gibi görünüyor. Ama aynı zamanda sevgili metresinden kaçan safkan bir köpek de olabilir. Genç bayan, evcil hayvanını belada bırakmadığı için, serseriyi cömertçe ödüllendirebilir ve böylece yavaş yavaş, iyi ve ahlaki açıdan doğru adımlar atarak, sonunda yoksulluk ve umutsuzluk bataklığından kurtulacaktır.

Özellikler:

  • ilginç yaşam bölümlerinde seçme eziyetleri;
  • denemeler ve ahlaki zorluklar koleksiyonu;
  • renkli sahneler.

Kullanıcı, yazarların bakış açısından yanlış cevaplar verirse, Street Hustle oyunu hiç bitmeyecek, ancak ilginç ama her zaman mutlu olmayan bir sonla sonuçlanacaktır.

Hustle Castle WiKi: Oyun geçen için ipuçları ve püf noktaları

Wise Geek → Oyun rehberleri → Hustle Castle: Rehberler bakış ve oyunun Sırları

HUSTLE CASTLE (Hustle Castle) oyunu Mayıs ’de uluslararası funduszeue.info Group holdinginin bir parçası olan Nord Studio geliştiricileri tarafından oluşturuldu. Oyun, Google Play ve Apple iTunes’da 5 üzerinden 4,7 ile iyi puanlar aldı. Oyun türü: Rol yapma. Makalede, EN İYİ oyunculardan seviye atlama ipuçlarını, geliştiricilerin oyuncuların sorularına verdiği cevapları, resmi web sitesinden yeni başlayanlar için kılavuzları ve oyunu geçme sırlarımızı özetledik. Dikkat, Wise Geek web sitesi sürekli güncelleniyor, bizi daha sık ziyaret edin.

İçindekiler

  1. Odaları inşa etme ve yükseltme
  2. Kalenin sakinleri hakkında
  3. üreme sırları
  4. Mutluluk seviyesi
  5. Sakinler için şeyler
  6. Hustle Castle’da iyi bir kadroya rehberlik edin ve onun için bir şeyler toplayın
  7. Hustle Castle’da hikaye görevleri nasıl tamamlanır?
  8. İzinsiz girişleri yansıtan
  9. Diğer oyuncuları soymak
  10. Turnuva İpuçları ve Taktikler
  11. Portal Çözüm Yolu
  12. Arsa ve günlük görevleri tamamlama
  13. Oyundaki arkadaşlar
  14. Hustle Castle’daki Klanlar
  15. Hustle Castle’da ücretsiz olarak çok sayıda kristal (elmas) nasıl edinilir
  16. Ne işe yararlar ve ne verirler?

Odaları inşa etme ve yükseltme

Birkaç oda türü vardır:

  1. Ana oda: taht odası;
  2. Maden odaları: yemek odası, hazine, mana kuyusu, kereste fabrikası ve maden;
  3. Mağazalar: yiyecek, altın, mana, odun ve demir;
  4. Eğitim: savaşçılar, aşçılar, muhasebeciler, simyacılar, marangozlar ve madenciler;
  5. İmalat : silahlar, zırhlar, mücevherler, büyüler ve oturma odası (çocuk üretimi için üretim);
  6. Diğer odalar : hastane, klan salonu, kupa odası, cephanelik ve merdivenler.

Taht odası

UrgereklidirZaman.
2 altın5 sn.
3 altın1 saat
4 altın5 sa.
beş altın8 saat
6 altın5 sa.
7 altın, odun1 gün 12 saat
sekiz altın, ağaç2 gün
dokuz altın, ağaç4 gün
on altın, odun, demir6 gün

Kışla.

UrgereklidirZaman.Verir
2 altın, 1 lv. Tr. salon5 m.2 kişi
3 altın, 3 lvl. Tr. salon20 m.3 kişi
4 altın, 5 seviye. Tr. salon16 saat4 kişilik
beş altın, ağaç, 7 lvl. Tr. salon5 gün5 kişi
64,, altın, 3,, odun, 1,, demir, lvl 9 Tr. salon15 gün6 kişi

Oyundaki tüm odaların maliyeti, hızı ve etkilerinin en eksiksiz kılavuzu (WIKI) bu bağlantıdan görüntülenebilir . Kılavuz İngilizcedir, çevrimiçi bir çevirmen kullanın.

Kale Geliştirme İpuçları

1. Bir odada bir kişi inşaatı ortalama% 5,5 azaltır. Bu nedenle inşaatı olabildiğince hızlandırmak istiyorsanız şantiyeye ücretsiz misafir işçi gönderin, inşaat süresinin nasıl kısalacağını hemen göreceksiniz.

2. En iyi elmas yatırımı, ek bir bina yuvası satın almaktır. Bu, funduszeue.info tarafından tavsiye edildiği gibi oyunun ilk aşamalarında yapılmazsa, kaynaklarınız hızla maksimum seviyelerine ulaşacak ve kaybolmaya başlayacaktır.

3. Atölyelerde işçi sınıfı için takım elbise (aşçı, hazine vb.) Üretemezsiniz, bunlar sadece sandıklardan elde edilebilir.

4. Taht odasını iyileştirdikten sonra, tüm yiyecek maliyetleri artar: soygun, arena, istilalar, vb. Arenada ve portal mağazalarında onlar için ödüller ve fiyatlar da artar.

5. İnşaat kuyruğunun yanındaki i düğmesine basarsanız (ekran görüntüsüne bakın), yalnızca mevcut yapıyı değil, aynı zamanda mevcut tüm iyileştirmeleri ve fiyatlarını da görebilirsiniz. Çok rahat.

6. Taht odasının iyileştirilmesi en uzun ve en uzun olanlardan biridir. Diğer binaların maksimum seviyesi, seviyesine bağlıdır. Bu nedenle, onu sondan önce geliştirmenizi öneririz. Böylece diğer odaların inşası ve iyileştirilmesi için kaynak harcama ve aşırı üretim krizini önleme fırsatına sahip olursunuz.

7. Savunmanın iyileştirilmesi ve üniforma üretimi için yuva inşa etmek gerekmez. Bu, kaynakların gidecek hiçbir yeri olmadığında bir çıkış yolu olabilir.

8. Depolama olanaklarının iyileştirilmesi, düşmanın soygun sırasında sizden alabileceği maksimum kaynak miktarını da artırır.

9. Binaları iyileştirmek için tek değerli bir algoritma yoktur. Ancak her şeyden önce dövüşçülere dikkat etmeniz gerektiğini dikkate almak önemlidir: sayıları ve seviyeleri. Güçlü savaşçılar "şişman" düşmanları soyabilir ve inşaat için çok fazla kaynak getirebilir. Ayrıca kaynaklar yok olmaya başladığında depoları arttırmak gereksiz olmayacaktır.

İnşaat için kaynak elde etmenin en hızlı yolu diğer oyuncuları soymaktır. Uygulamada görüldüğü gibi, tüm kaynakların 2 / 3’ü bu şekilde elde edilebilir.

Yiyecek elde etmenin ana yolu üretimdir. Yiyecekler çalınamaz. Bu nedenle yemek odasının iyileştirilmesi bir öncelik olmalıdır.

Bir odayı yükseltmek, içindeki tüm çalışmaları, eğitimi, iyileştirmeyi, üretimi vb. funduszeue.info nedenle, yükseltmeden önce bu odadaki tüm işleri bitirin. Kışlanın iyileştirilmesi süreci, düşmanlıkların yönetimini etkilemez.

Bir odanın "Bilgi" düğmesine tıklarsanız, oda hakkında faydalı bilgiler ve sakinleri davet etme yeteneğini içeren, özelliklerine göre sıralayan kartını görebilirsiniz.

Hustle Castle’ı nasıl yeniden başlatırım?

Cevap mümkün değil. Ancak oyun kandırılabilir: oyunu kaldırın, yeni bir Google Play hesabı oluşturun ve oyunu yeniden yükleyin.

Hustle Castle’daki odalar nasıl birleştirilir?

2 koşulu yerine getirirseniz odalar kendilerini birleştireceklerdir: aynı hatta yan yana yerleştirin ve aynı seviyeye getirin.

Hustle Castle: Hileler

Ne yazık ki, Hustle Castle hediye kodları sağlamaz. İyi haberler var: yönetim resmi funduszeue.info sayfasında yarışmalar düzenliyor . Kazananlar, posta yoluyla oyunu tamamlamalarına yardımcı olacak güzel hediyeler alırlar. Bazen sayfayı paylaşmanız gereken veya mesajlara ilk yanıt vermeniz gereken promosyonlar vardır.

Kalenin sakinleri hakkında

Oyunun başında, hikaye kampanyasından geçerek ilk sakinleri alacaksınız. Gelecekte, oturma odasında "çoğaltılmaları" gerekiyor.

Bir kaledeki maksimum sakin sayısı, oturma odasının seviyesi ve büyüklüğüne göre belirlenir. Mevcut ve maksimum sakin sayısı, tüylü bir adamın yüzünün altında görüntülenir (ekran görüntüsüne bakın).

Oyunun adı kalede büyük bir aşk vaat etse de gerçekte tüm odalara müdahale ile yetecek kadar sakin var, kalede herhangi bir sakin kalmayacaksınız. Ama bir sürü boş oda olacak.

Bir karaktere tıklarsanız, kendisi hakkında birçok yararlı bilgi içeren kartını görebilirsiniz. Ayrıca bir karakterle aşağıdaki bağlamsal eylemleri gerçekleştirebilirsiniz:

  1. Adını değiştir;
  2. Köylüden ve Hustle Kalenizi dışarı çıkarın.

Kart aşağıdaki faydalı bilgileri içerir:

1. Güç . "Dövüşçü" becerisine ve dövüşçünün donanımına bağlıdır. Bu, karakterin sağlığı, zırhı, hasarı, kritik, kaçma, iyileştirme ve diğer savaş özelliklerini hesaba katan kümülatif bir özelliktir. Bu gösterge sayesinde karakterinizin gücünü ve savaştaki başarı şansını belirleyebilirsiniz.

2. Zamanla ilgili bilgiler: egzersiz, hamilelik veya aşk yorgunluğu. Sadece zamanı değil, aynı zamanda karakterin sürecin hangi aşamasında olduğunu size söyleyecek bir şerit de içerir;

3. Karakter sınıfı (potansiyel). Eğitimle geliştirilebilecek maksimum performansı etkiler. Elmaslar için sınıf geliştirilebilir. Ancak bunu yapmamalısınız, aşağıda tüm sakinleri nasıl ücretsiz olarak 5 yıldıza alacağınızı anlatacağız. Bir özelliğe tıklarsanız, ayrıntılı bir açıklamayı okuyabilirsiniz.

4. Özellikler . Kalede bir vatandaş göründüğünde rastgele verilir ve ilgili eğitim odalarında iyileştirilir. Bir özelliğe tıklarsanız, ayrıntılı açıklamasını okuyabilirsiniz. Özellikler, öncelikle karakterin giyebileceği şeyleri etkiler.

5. Parametreler . Karakterin özelliklerine ve giydiği eşyalara bağlıdırlar.

Hustle Castle’da 5 yıldızlı tüm sakinler nasıl yapılır: üreme sırları

1. Bir sakinin sahip olduğu yıldız sayısı onun en önemli göstergesidir. Bir kişiyi bırakıp bırakmayacağınıza karar verirken ona bakmanız gerekir.

2. Ebeveynler maksimum yıldız sayısına sahip seçilmelidir. Böylece ebeveynlerle aynı veya daha yüksek sayıda yıldıza sahip bir bebek sahibi olma şansınız daha yüksektir.

3. Oyunun başında maksimum yıldız sayısı 3’tür. Bu nedenle öncelikle kalenin nüfusunu maksimuma çıkarmanız gerekiyor. Ardından sakinleri yavaş yavaş 3 yıldızla değiştirin.

4. Kalenizin maksimum sakinleri 30 kişiye ulaştığında, 4. ve 5. sınıftan insanlar doğacaktır.

5. Kalenin nüfusunu maksimuma çıkarıyoruz ve üretimde ve savaşta KULLANILMAYAN sakinleri kademeli olarak yıldızla değiştiriyoruz.

6. 5 yıldızla doğan tüm insanlar savaşçı, hazine, aşçı vb. Olarak çalışmaya gönderilir. Böylece maksimum eğitim seviyesine ulaşıldığında, çalışanları 3 yıldızla kolayca değiştirebilirler. 3. sınıfın 4 ile değiştirilmesi mantıklı değildir, sadece 3 ila 5 yıldız değiştirmeniz gerekir. Yani sadece bir kaynağın üretimini azaltmakla kalmayacak, aynı zamanda emek üretkenliğini de artıracaksınız.

7. Hamile kadınlar çalışabilir, çalışabilir ve ortalıkta dolaşabilir, ancak savaşçı olamazlar. En azından burada geliştiriciler doğru olanı yaptı. Bu nedenle, bir savaş kadınını anne olmaya zorlamayın - uzun süre bir dövüşçüyü kaybedersiniz. Savaş birimine sadece erkekleri almak daha iyidir.

8. Çocuk sahibi olmanın temel yükü kadınların omuzlarına aittir. Bu nedenle, süreci hızlandırmak için birkaç erkek ve birçok kadının olması akıllıca olacaktır.

9. Oturma odasını iyileştirmeden önce, her kadına karın içinde bir bebek vermenizi öneririz. İnşaat bittiğinde nüfusu hızla maksimuma çıkarmak.

Kalenin nüfusunu artırma aşamaları

1. Oturma odasına bir kadın ve bir erkek koydunuz. Muhtemelen, oyunun Avrupa versiyonunda, eşcinsellere karşı gittikçe daha hoşgörülü hale geliyor.

2. Çift konuşur, sonra öpüşür ve hamile kalır (evre saat sürer). Yani ya ilişkinin önemli bir aşaması kaçırılmış ya da kaledeki çocuklar öpüşmelerden sonra elde edilmiştir❤.

Genel olarak, Hustle Castle’daki yeniden üretim süreci birçok etik normu ihlal ediyor. Oyunda ensest mümkündür: Kız kardeşler erkek kardeşlerden doğum yapabilir, kızlar babalardan hamile kalabilir. Dahası, bir erkek ve birkaç kadın bir oturma odasına yerleştirilirse, hepsi hamile kalır. Bir kadının hamile bir eşinin önünde somurtmasına neden olacak bir libidoya sahip olmak için ihtiyacınız olan şey budur.

3. Kadın çocuk taşıyor (faz saat sürüyor). Kalede boş yer varsa kadın doğurur. Üstelik yer yoksa ve / veya bebeğin doğum simgesine tıklamazsanız, istediği kadar hamile kalabilir ve doğum normal şekilde devam eder. Bu doğru, bir tür sihirli krallık, gerçeklikle ilgisi yok. Aslında, gerçekte, term sonrası bir bebeğin doğumu hem anne hem de bebek için yaşam ve sağlık açısından bir risktir.

4. Çocuklar Hustle Castle’da 6 saat büyür , sonra hemen yetişkin olurlar ve sonra onun kaç yıldızı olduğunu ve kaleden atılıp atılmaması gerektiğini öğrenirsiniz.

5. Kadın doğum yaptıktan sonra 24 saat aşktan yorulur ve hamile kalamaz.

Mutluluk seviyesi

Mutluluk seviyesi, elde edeceğiniz kaynakların üretiminde ne kadar artış olacağını belirler:% 0,% 2,% 5 veya% 20 ve ayrıca kalenin etrafındaki sakinlerin hareket hızı.

Bir sakini başka bir odaya gönderdiyseniz, ekranda hala yürüyebilmesine rağmen, hemen bu odanın eylemlerini gerçekleştirmeye başlar.

Mutluluk şu şekillerde iyileştirilebilir veya kötüleştirilebilir:

  • Savaşları kazanmak veya kaybetmek.
  • Sakinlerin isteklerini yerine getirmek veya görmezden gelmek.

Sakinler için şeyler

Şeyler birkaç türe ayrılmıştır:

  1. Silahlar;
  2. Giyim;
  3. Yüzükler;
  4. Muskalar;
  5. Artefaktlar.

Her birinin karakterde kendi yuvası vardır (ekran görüntüsüne bakın)

Hustle Castle’daki eserler yalnızca Arena mağazasından satın alınabilir. Bazılarının, farklı dövüşçüler aynı eserleri giymesi durumunda birleştirilemeyen benzersiz özellikleri vardır. Bu nedenle, farklı benzersiz özelliklere veya ortak özelliklere sahip eserler almalısınız. Her maddenin envanterde kendi sekmesi vardır.

Şeyler de amaca göre bölünmüştür: işçiler için (hazine memurları, aşçılar, simyacılar, marangozlar, madenciler veya sanayi işçileri) ve savaşçılar (savaşçılar, okçular ve sihirbazlar) için.

İşçiler için eşyalar yalnızca bir göstergeyi artırıyor - sırasıyla altın, gıda, mana, odun veya demir üretimi. Böyle şeyler kalenin atölyelerinde üretilemez, sadece sandıklardan elde edilebilir.

Savaşçılar için eşyalar genellikle aynı anda birkaç göstergeyi artırır ve belirli özelliklere (iyileştirme, sersemletme, diriliş vb.) Sahiptir, bu özelliklerin hem bir karakterde hem de tek bir birimde birleşimi etkileyici sonuçlara yol açabilir.

Savaşçılar için eşyalar, sandık açılarak elde edilen, portal ve arenadaki dükkanlardan satın alınan kalenin atölyelerinde üretilebilir. Atölyelerde, yalnızca alınan öğenin kalitesini değil, aynı zamanda belirli bir savaşçıya ait olduğunu da seçebilirsiniz, bu da bu yöntemi en öngörülebilir hale getirir. Arena mağazasında, bilinen özelliklere sahip belirli bir öğeyi satın almak için teklifler bulabilseniz de, fiyatı çok ısrarcı olacaktır.

Her şeyin, sakinin özellikleri için kendi gereksinimleri vardır. Size sandıklardan neler çıkacak ve mağazadan satın alınabilecek şeyler şunlara bağlıdır:

  1. Kale seviyesi ve taht odası.
  2. İlgili eğitim odasının seviyesi.

Hustle Castle’da iyi bir kadroya rehberlik edin ve onun için bir şeyler toplayın

Önerilen kadro kompozisyonu:

Tank , iyi zırh, büyü koruması, sağlık ve kaçma özelliklerine sahip bir savaşçıdır. Ana darbeyi tutar ve düşmanların zayıf sihirbazlara ve okçulara geçmesine izin vermez. Kadroda tank yeterli olacaktır.

Büyücü-diriliş - sadece düşmana zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda savaş alanında öldüklerinde diğer karakterleri de diriltir. Bir savaşçının diriltileceği sağlık miktarı, sihrin gücüne bağlıdır. Bazı oyuncular bir kadroda 4 canlandırıcı kullansa da, bir kadrodaki diriliş zorunludur.

Büyücü şifacı - tankı ve diğer askerleri iyileştirir. İyileşmenin gücü, büyünün gücüne bağlıdır. Kadroya en az 1 şifacı eklemenizi tavsiye ederiz.

Okçu - Uzaktan iyi hasar verir. Düşmanı sersemletebilir. Birimdeki yokluğu kritik değil. Üzerinde iyi şeyler varsa okçuyu kullanabilirsiniz.

1. Taht odasını veya eğitim odasını iyileştirmeyi planlıyorsanız, sandıkları açmayın, saklayın. İyileştirmeler tamamlandığında ve / veya eğitim tamamlandığında, ilgili seviyedeki şeyler sandıklarda görünecektir.

2. Savaş gücünün son göstergesi, şeyleri doğru bir şekilde birleştirip birleştirmediğinize dair bir ipucu olabilir. Savaşçıları aynı sınıftaki şeylerle giydirmek daha iyidir. Karakterin aldığı tüm göstergeler ilgili alanda görüntülenebilir. Ekran görüntüsünde kırmızıyla vurgulanmıştır.

3. Belirli testleri geçmek, karakterler üzerinde alışılmadık bir kombinasyona sahip olmanızı gerektirebilir. Örneğin, düşman sihirbazlara fiziksel hasarla vurursa, onları iyi bir zırh göstergesi ile zırhla giydirmek daha iyidir. Bu nedenle, kullanılmayan tüm eşyaları sökmemenizi, ancak çeşitli türlerdeki dövüşçüler için ek setlere sahip olmanızı öneririz.

4. İşçilerin eski eşyalarını depolamak gerekli değildir, hemen sökmek daha iyidir. İlgili odayı genişletmeyi planlıyorsanız, onları saklamaya değer. Bir odada çalışabilecek maksimum sakin sayısı 6’dır.

5. Oyunun ilk aşamalarında, karakter gelişimi hızlıdır ve dövüşçüler hızla büyürler. Bu nedenle bu aşamalarda kıyafet satın almayın ya da yaratmayın, sandıklarla yetinmek daha iyidir.

Hustle Castle oyununda kritik nedir

Belli bir olasılıkla, dövüşçünüz düşmana kritik (artırılmış) hasar verebilir. Kritik göstergesi, standart hasarın arttığı bu değerdir.

Hustle Castle’da hikaye görevleri nasıl tamamlanır?

İyi düşünülmüş bir komploya sahip olmak, oyunun güçlü yönlerinden biridir. Yazarlar çok tembel değildi ve ilginç ve eğlenceli diyaloglar yaptılar. Bunları "Etkinlik Akışı" bölümünde okuyabilirsiniz.

Hikaye ilerledikçe düşmanların gücü artar. Her düşmanın, özellikle de patronların belirli yetenekleri ve kaprisleri vardır. Bazıları büyü hasarından etkilenmez, diğerleri önce okçulara saldırır, vb. Bu nedenle, bir sonraki patrondan geçmek istiyorsanız, açıklamasını dikkatlice okuyun, içinde hangi birliklerin konuşlandırılacağı ve nasıl doğru şekilde donatılacağına dair bir ipucu bulacaksınız.

Akıllıca tavsiye. Israr etmemeli ve her seferinde bir sonraki patronu geçmeye çalışmamalısın. Beklemek daha iyi, kadroyu doldur ve devam et çok daha kolay olacak. Geçidin ödülü hiçbir yere gitmeyecek ve azalmayacaktır. Sadece sabırlı olun ve başaracaksınız!

Argonium’u evinde nasıl yenebilirim?

Argonium’u yenmek için kadronuzda iyi büyülü korumaya ve güçlü zırhlara (her şeyden önce hem fiziksel hem de büyülü saldırılarla vurur) 2 tank, 1 sihirbaz-şifacı ve 1 sihirbaz-dirilişe sahip olmanız gerekir. Bu kombinasyon geçmenize izin vermiyorsa - umutsuzluğa kapılmayın, takımınızı geliştirin, onlara iyi şeyler giyin ve tekrar deneyin.

Hustle Castle’daki sıcak külden nasıl geçilir?

Sıcak kül, öncelikle fiziksel saldırılarla büyücüleri vurur. Bu nedenle, büyücülerin iyi zırh göstergelerine sahip zırhlar giymesi gerekir. Sihirbazlar en iyi dirilişçiler veya şifacılardır. Savaşçıları iyi saldırı göstergelerine sahip okçu kıyafetleri içinde giydirmek daha iyidir, çünkü iyi zırhlara ihtiyaçları yok.

Hustle Castl’daki Enchanted Land, Ürkütücü Bariyer, Lav Fırtınası ve diğer patronlardan nasıl geçilir?

  1. Patronun tanımına bakmanız ve ilk etapta kime vurduğuna dikkat etmeniz gerekir: sihirbazlar, okçular, savaşçılar.
  2. Boss’un verdiği hasar türünü görüntüleyin: fiziksel veya büyülü.
  3. Her şeyden önce iyi zırh ve büyü korumasını yendiği savaşı yapın.
  4. Takımda sihirli şifacılar ve sihirbazlar-dirilişçiler sağlayın.
  5. Savaşta büyüleri maksimumda kullanın.
  6. Takımın mükemmel kombinasyonuyla bile, kötü şeyler veya düşük seviyeli dövüşçüler nedeniyle kaybedebileceğinizi unutmayın. Çıkış yolu, dövüşçülerin becerilerini eğitmek ve onlara güzel şeyler giydirmektir!

İzinsiz girişleri yansıtan

İstilalar, normal düşmanlarla yapılan savaşlardır (patronsuz). İstila noktaları her gün yaklaşık 00 saatleri arasında görülür. Tahsis edilen sürede ( saat) 10 istila puanı geçerseniz, özel bir sandık alacaksınız. Her 15 dakikada bir yeni bir nokta belirir veya mevcut bir nokta güncellenir. Başlangıçta çoğu görünmüyor, ancak akşama doğru puanlar çok daha fazla hale geliyor.

Geçmenin temel zorluğu düşmanların çok güçlü olmasıdır. Düşmanların gücü, taht odanızın seviyesine, askerler ve kışlalar için eğitim odasına ve ayrıca PvP derecenize (ekranın sol üstündeki kupalar) bağlıdır.

Geçiş için temel ipuçları:

1. Banal - dövüşçülerin seviyesini yükseltin, onlara en iyi şeyleri giydirin ve geçiş basit ve kolay olacaktır.

2. Önce hafif istilalardan geçin, ardından her 15 dakikada bir, kalan noktaları izleyin ve düşmanın savaş gücünün azaldığı noktaları arayın.

3. Savaşları diğer oyunculara yenerek PvP derecenizi düşürün.

Diğer oyuncuları soymak

Diğer oyuncuları yağmalamak, kaynakları ele geçirmenin en hızlı yoludur. Bir soygun girişimi, taht odanızın seviyesine bağlı olarak belirli bir miktarda yiyeceğe mal olur. Kazanıp kaybetmediğinize bakılmaksızın yiyecek borçlandırılır. Düşmanın simgesine tıklayarak, onun PvP derecesini, zafer durumunda alacağınız kaynak miktarını ve PvP derecenizdeki artış veya düşüş miktarını görebilirsiniz. "Savaşa gir" düğmesine basarak, düşman ekibinin gücü ve kompozisyonu hakkında tam bilgi alacak ve kazanma şansınızı değerlendirebileceksiniz.

Bilgelik: Diğer oyuncuların gücü, PvP derecenize bağlıdır. Bu nedenle, rakipleriniz sizin için çok zorsa, savaşları kaybederek puanınızı düşürün. Böylece sadece zayıf düşmanlarla daha sık karşılaşmakla kalmayacak, aynı zamanda kalenizi soygunlardan da koruyacaksınız.

İpuçları ve Sırlar:

1. Bir zafer için verilen puanların sayısı sadece siz ve rakibiniz arasındaki reyting farkına bağlıdır.

2. Yenilgi durumunda düşülen puan sayısı, sadece rakibinizle aranızdaki derece farkına değil, aynı zamanda son reytinginize de bağlıdır. Örneğin, derecelendirmeniz ’ün altındaysa, birim düşülecektir. ’e kadar - yaklaşık 11 ila 16 birim yazılır. ’den fazla ise - 15’ten 20’ye vb. Bu nedenle, oyunun ilk aşamalarında, kazanmaktan daha sık oynamak zorunda kalacaksınız.

3. Başka bir oyuncuya ancak uzun süre haritanızda kalırsa 3 kez veya daha az kaybedebilirsiniz. 3 kez kaybederseniz, rakip haritadan kaybolacak ve bir süre sonra yeni bir rakip görünecektir.

4. Kaybederseniz düşmanın puanı artar ve sizinki azalır. Bu nedenle, her bir mağlubiyet ile puanınız gittikçe azalıyor.

5. Saldırmadan önce, zafer durumunda alacağınız kaynakların miktarına dikkat edin. Vaktinizi önemsiz şeyler için boşa harcamayın.

6. Sizden çalınabilecek kaynakların miktarı, depolarınızın düzeyine ve doluluk durumuna bağlıdır.

7. Suçludan intikam almaya karar verirseniz, onu yenerseniz, basitçe baykuş puanını artıracak ve çalınan kaynakları geri vermeyeceksiniz.

8. Arsenal saldırıları püskürtmede çok yardımcı olur. Sadece binanın kendisini değil, aynı zamanda bireysel savunma unsurlarını da geliştirebilirsiniz.

9. Savunma unsurlarını seçerken mavi yapıları tercih etmek daha iyidir. Bu, TOP oyuncuların çoğunun yaptığı şeydir.

Rakiplerin de savunma yapıları olduğunu unutmayın, bu nedenle savaş gücüne% eklenmelidir.

Maden odalarından toplamadığınız kaynaklar yağmalanamaz.

Kendinizi soygundan nasıl korursunuz?

1. Oyunda bulunmadığınız sırada kalede asla eksik bir müfreze bırakmayın. Hastaneden askerleri zamanında iade edin. 2 dövüşçüyü eğitin ve eğitilmemiş olanları eğitimli olanlarla değiştirin. Oyunun içindeyken soyulamazsınız.

2. Cephanelikte sadece odanın kendisini değil, her savunma yapısını da ayrı ayrı geliştirebilirsiniz. Yükseltilmiş savunmalar savaşta çok faydalıdır.

3. Düşük PvP derecesi, soyguna karşı en iyi savunmadır. Çünkü güçlü oyuncular sizi görmeyecek ve soymayacaktır.

4. Savaşçılarınızı yükseltin - tavsiye sıradan ama etkilidir.

5. Kesinlikle gerekmedikçe depoları YÜKSELTMEYİN. Depo ne kadar büyükse, soygun sırasında sizden o kadar fazla kaynak çalınacaktır.

Hustle Castle Arena Rehberi: Turnuva İpuçları ve Taktikler

Arena 15 oyunculu bir turnuvadır. Ödül, alınan puan sayısına göre işgal edilen yere göre verilir. Rakipler, kışlalarınızın ve savaşçılar eğitim odanızın seviyesine göre seçilir.

Bilgelik: Dövüşçüleriniz hala eğitim odasında eğitim görüyorsa ve / veya kötü kıyafetler giyiyorlarsa, biletlerinizi saklamak daha iyidir. Liderlik tablosunda değerli bir yere sahip olabileceğiniz zaman biletleri harcayın.

Arena Kuralları. Rakiplerinizi seçiyorsunuz ve sihir olmadan onlarla savaşıyorsunuz. Toplamda 5 savaştan geçmeniz gerekiyor. Kaybederseniz 0 puan alırsınız. Zafer için puanlar, rakibin sıralamadaki konumuna (sizden daha yüksek veya daha düşük) ve savaşın süresine göre verilir. İlk savaşta, rakip sıralamada sizden daha yüksek olsa bile ek puan almayacaksınız. Her aşamadan sonra tablo yeniden hesaplanır.

Arenayı geçmenin taktikleri: En başından itibaren savaşacağınız 5 rakibi belirlemeniz gerekiyor. Ve bunlardan en zoru ile başlamalısınız 5. Eğer seçilen yoldaşlardan biri masada sizden daha yüksekteyse - onunla savaşın, böylece daha fazla puan alırsınız.

Arena Sırları:

1. Eksik bir savaşçı kompozisyonu ile arenaya girmek mümkün olmayacaktır.

2. Bazı oyuncular arenada iyi yerler işgal etmek için odalarını kasıtlı olarak yükseltmezler. Örneklerini takip edebilirsiniz.

3. Arena’dan sonra sakinlerin mutluluğu genellikle neredeyse sıfıra düşer.

4. Savaşçılar için eserler yalnızca arenada satın alınabilir. Ancak, maksimum gereksinimleri vardır. Bu nedenle, bir dövüşçünün seviyesini yükseltirseniz, ona bir eser koyamazsınız.

Hustle Castle: Portal Çözüm Yolu

Portal, düşman dalgalarının ardışık bir geçişidir. Düşmanlar, istilalar sırasında veya bir hikaye şirketinde karşılaştıklarınıza benzer.

Başarılı bir şekilde tamamlamak için oyun para birimi "Dark Souls" alacaksınız. Portal mağazasında çeşitli şeyler satın almak için bunları kullanabilirsiniz, ancak bunun daha hızlı yapılması gerekir çünkü Portalı kapattıktan sonra bir süre sonra kaybolacaklar.

Portalın kendisi de, oyuncular tüm karanlık ruhları topladığında süresiz olarak çalışmayacak - portal kapanacak. Bu nedenle, belirli bir satın alma işlemi için tasarruf ederseniz, daha hızlı yapın. Toplam karanlık ruh sayısı grafiği en üstte yer almaktadır. Ekran görüntüsüne bakın.

Kışlanızın ve dövüşçülerin eğitim odasının seviyesini güncellediğinizde, mağazanın çeşitliliği ve malların fiyatları değişecektir. Ancak Düşmanların gücü değişmeyecek. Bununla birlikte, 1. dalgadan portaldan geçmeye her başlamanız gerektiğinde, yeni dalgalar sırayla ( ..) değil, sıçramalar ve sınırlar halinde ( ..) açılabilir.

Takip eden her dalganın yiyecek maliyeti daha fazladır, ancak onu tamamlamanın ödülü artar. 1 karanlık ruh elde etmek için yemeğin maliyetini hesaplarsak, o zaman 1 dalga en pahalı, 80 ise en ucuz olacak.

Bu nedenle, gerekli sayıda karanlık ruhu toplayana kadar rahatça geçip yenebileceğiniz dalgaya olabildiğince çabuk ulaşmanız gerekiyor.

Arsa ve günlük görevleri tamamlama

Arsa görevleri yalnızca ana arsanın geçişi ile değil, aynı zamanda kalenin inşası ve oyunun işlevselliğinin incelenmesi (sandıkları açma, şeyleri ayrıştırma vb.) İle de ilişkilidir. Bu görevleri tamamladığınızda aldığınız sandıkları hemen açmanız daha iyidir çünkü kalenizin gelişmesiyle içlerindeki ödül artmayacaktır.

Odayı iyileştirdiyseniz, ancak bu iyileştirme için ilgili görevi almadıysanız sorun değil. Böyle bir görev göründüğünde ödülü hemen alabilirsiniz.

Günlük görevler her gün sabah 6’da Moskova saatiyle verilir. 24 saat içinde tamamlanmalıdır. Günlük görevler aşağıdaki türlerdendir:

  • Bir tanıtım videosunu izlemek;
  • Diğer oyuncuları başarıyla soymak;
  • Diğer oyunculardan belirli miktarda kaynak çalmak;
  • Çeşitli düşman türlerine (savaşçılar, sihirbazlar, okçular) karşı zafer. Zafer hem PvP hem de PvE etkinliklerinde olabilir;
  • Sandıkların açılması;
  • Bir şeyleri ayrıştırmak;
  • Madencilik odalarında kaynakları toplayın;
  • Yukarıdaki görevlerden birkaçını tamamlamak.

Birkaç ipucu:

1. Stokta 10’dan fazla sandık bulundurun. Sandıkları açmak veya gereksiz şeyleri çözmek için bir görev aldığınızda, hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

2. Bazı kaynakların (yiyecek dışında) 24 saat içinde toplanması zor olabilir. Bu nedenle, bu kaynakları ihtiyacınız yoksa akşamları toplamamak, yarın sabah toplamak akıllıca bir karar olacaktır. Ancak, kaynakların sizden kaybolmaması için üretim odanızın ne kadar dolacağını hesaplamalısınız.

Oyundaki arkadaşlar

Arkadaşlar oyunda çok yardımcı oluyor:

  1. Taht odanızın seviyesine bağlı olan hediyeler gönderirler.
  2. Günde 10 hediye gönderdiğinizde, iyi ödüllü bir sandık kazanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı 5 kolay adımda nasıl bulabilirsiniz:

  1. funduszeue.info’a kaydolun.
  2. Facebook’taki resmi oyun sayfasını ziyaret edin . Bazen elmaslar için çekilişler vardır.
  3. Yayınlara yorumları açın ve "Beni ekle" yazın.
  4. Yorumlara "Beni ekle" yazan kişileri arkadaş olarak ekleyin.
  5. Her gün arkadaşlık isteklerini onaylayın (facebook’taki mavi üst çubukta iki kişilik simge).

Her gün farklı oyunculara hediyeler göndermenizi öneririz. Örneğin: listede bugün , yarın , yarından sonraki gün , vb. Böylece insanlara aktif bir oyuncu olduğunuzu bildirirsiniz, o zaman kendiniz daha fazla hediye alırsınız.

Hustle Castle’daki Klanlar

Klanlar, klan salonunun inşasından sonra kullanılabilir hale gelir. Oyundaki klanların temel bir önemi yok, bu yüzden çoğu klanın onlara katılmak için acelesi yok. Ancak yine de bazı yararlı özelliklere sahiptirler:

  1. İletişim olasılığı;
  2. Arkadaşlardan kaynak isteme yeteneği. Talep edilen kaynak miktarı klan salonunun seviyesine bağlıdır.
  3. Bir klanın başıysanız liderlik becerilerinizi geliştirme fırsatı.

Clan varsa açık herkes katılabilir nerede ve özel lideri tek tek her üyenin adaylığını gördüğü hallerde. Toplamda, bir klanın 50’ye kadar üyesi olabilir ve bu gösterge değişmez.

Kendi klanınızı oluşturmak altına mal oluyor. Ancak, yeni oyuncular size koşmayacak, insanları klana kendiniz almanız gerekecek. Bu, herhangi bir klana üye olmayan oyunculara, oyuncuların takma adlarının karşısındaki "i" düğmesine basarak davetiye göndererek yapılabilir. Bu tür insanları aşağıdaki yerlerde bulabilirsiniz:

  • Genel sohbette;
  • Soygun sonuçlarını görüntülerken;
  • Arena, portal veya global PvP derecelendirmelerinde;
  • Facebook’tan arkadaşlara hediye gönderirken.

Bir klan oluştururken en önemli şey bir isim bulmaktır. artık onu değiştirmek mümkün değil. Diğer klan ayarları herhangi bir zamanda değiştirilebilir:

  • Arması bir klan simgesidir. Seçim çok az.
  • Açıklama - klanınızı görüntüleyen herkes için bir mesaj.
  • Tür - Arka arkaya herkesi kabul edin veya uygulamaları ayrı ayrı değerlendirin, örn. klan açık veya özel olacaktır.
  • Minimum derece - bir klana katılmak için gereken PvP derecesi.
  • Konum - klan için bir ülke, bölge veya tüm dünyayı seçebilirsiniz.

Hustle Castle’da ücretsiz olarak çok sayıda kristal (elmas) nasıl edinilir

Oyunda para karşılığı satın alınabilecek ana para birimi elmas veya kristallerdir. Ancak, birçoğunu ve tamamen ücretsiz olarak edinebilirsiniz, işte birkaç yol:

  1. Günlük görevlerde tanıtım videosu izlemek;
  2. Özel sandıkların açılması;
  3. Başarıların tamamlanması;
  4. Kale sakinlerinin arzularını tatmin etmek.
  5. Portal mağazasında elmas satın almak.
  6. İnşa edilmemiş kale duvarlarını temizlemek.
  7. Arenada veya portal derecelendirmesinde en üst sırada yer alın.

Oyundaki en gerekli şey bu olduğundan, ek bir inşaat kuyruğu açmak için elmas harcamanızı öneririz. Ayrıca, iyi bir kristal yatırımı, kalenin etrafında dolaşan, kaynakları toplayan ve siz oyunda değilken eğitimi bitiren bir goblin satın almak olabilir.

Hustle Castle’daki Hayvanlar: Ne işe yararlar ve ne verirler?

Aşağıdaki hayvanlar oyunda gerçek parayla satın alınabilir:

  • Nyashny Labrodor.
  • Sevimli beagle.
  • Pofuduk kedi.

Ne verirler ve ne yaparlar:

  1. Kalenin etrafında dolaşırlar ve bir şeyler koklarlar.
  2. Varlıklarıyla sizi memnun ediyorlar ve kalenize biraz çeşitlilik getiriyorlar.
  3. Hayvana tıkladığınızda, "DIE NR.1" yazısı görünür.
  4. Kalenizin misafirlerine gerçek hayatta fazladan paranız olduğunu gösterin.

Bu hayvanlar daha fazlasını yapmıyor. İkramiye vermezler, iş yapmazlar ve gelir getirmezler. Bu sadece kalenin dekorasyonu. Ve Kabarık Kedi o kadar tembeldir ki bazen kalede görünen fareleri bile yakalayamaz.

Gerçek parayla sadece hayvanları değil, aynı zamanda:

  • Kristaller (elmas)
  • Bir hikaye patronunu yendiğinde, benzersiz bir patron kostümü satın alabilirsin.
  • Ödül.
  • Promosyon için şeyler, iyileştirmeler ve diğer güzellikler.

Premium aşağıdaki avantajları sunar:

  1. Mutluluktan gelen maksimum bonus, kaynak üretiminin% 5’ten% 20’sine bir artış sağlar;
  2. PvP’de kazandığınız ödül artar;
  3. Diğer oyuncular size saldırdığında kaynakların% 30’unu kurtaracaksınız;
  4. Zamanı azaltır: odaları inşa etmek ve iyileştirmek, eşya yapmak, büyü üretmek ve geliştirmek;
  5. Günlük sandıktan daha değerli ödüller alacaksınız;
  6. Hastane şato boyunca insanları tedavi eder;
  7. Günlük görevler için iki kat ödül;
  8. Büyü üretim sırası 9’dan 18’e çıkar;
  9. Arkadaşlarınıza 20 hediye gönderebilir ve bunun için 2 sandık alabilirsiniz;
  10. Savaşı 2 kez hızlandırma yeteneği.

Makale yazarı:

Yaroslav I. - founder and editor-in-chief of the site Wise Geek, author of the very first articles. They laid down the basic principles for the development of the project. Has a huge gaming experience. They have completed more than games on a personal computer, Sony PlayStation, Android and other gadgets. Currently, Yaroslav leads the development of the project and selects topics for new articles. More information about Yaroslav is available at this link.

Sayın Lordlar, yağmur yağdı çamura battı derken oyundan ve siteden biraz uzak kaldık, yediğin içtiğin senin olsun bana hustle castle ipuçlarını anlat diyorsunuz bence. Bundan sonraki yazımız hustle castle ipuçlarının 3. bölümü olacak, bu yazıyı kaçırmamak için bize abone olabilir ya da buradan facebooktan takip edebilirsiniz.

Hustle Castle Oyunu

Evet asıl içeriğimize gelelim oyunda Gezgin Tüccar’ın Dükkanı var şu anda, kapınızın önünde bir eşek geldi. Sırayla inceleyelim o zaman.

funduszeue.info Chest Kısmı

Hustle Castle Forum - Hustle Castle Taktikleri

Zaten açıklamada söylemiş sayın lordlar ‘Try your luck!’ (Şansını dene) diye. Ben elmasınız azsa ve goblin gibi yararlı işlerde kullanıyorsanız önermiyorum almanızı, ama sizin alamadığınız ve çok istediğiniz bir şeyse, isterseniz bir kere de olsa şansınızı deneyin.

funduszeue.infoar ve Premium Kısmı

Hustle Castle İpuçları - Hustle Castle Taktikleri

Bu kısımda almanızı önereceğim şeyler, 30 günlük goblin ve elmas. Bunları kaçırmayın bence, altın elmas takası çok avantajlı. Eğer goblin kullanıyorsanız, yine elmas avantajınız oluyor.

funduszeue.infoan İyileştirmesi

Hustle Castle İpuçları - Hustle Castle Etkinlik

Bu Taht 9 ve Taht 10 oyuncularının kısmı, yine elmasınız fazla değilse önermediğim bir şey, çünkü bunları rahatça zindandan elde edebilirsiniz. Bu kahraman neyin nesi diye daha sonra hustle castle ipuçları ve taktikleri kısmında inceleyeceğiz.

funduszeue.info hayvanlar

Hustle Castle Oyna - Hustle Castle Türkiye - Hustle Castle Köpek Ne İşe Yarar

Evcil hayvanlar oyununuza görüntüden başka bir şey vermiyor, yine de tercih sizin.

funduszeue.infon

Hustle Castle İpuçları - Hustle Castle Taktikleri - Hustle Castle Eşya

Burda elmasla alınan ekipmanları tercih etmenizi önermiyorum, bunları portaldan, arenadan elde edebilirsiniz sayın lordlar. Ama ne yapın edin o efsanevi silah ve efsanevi zırhı alın bana kalırsa.

funduszeue.info ve Değerli Taşlar

Hustle Castle Taktikleri - Hustle Castle İpuçları - Hustle Castle Rehber

Bu Taht 8 ve sonrası için geçerli bir bölüm, buna da yine daha sonra detaylı olarak hustle castle ipuçları ve taktikleri kısmında bahsedeceğiz. Yine burada da elmasla alınan toz ve değerli taşları kesinlikle önermiyorum, bunları değerli taş koyundan alabilirsiniz. Hatta burada altınla satılan gri değerli taş ve yeşil tozu bile pek önermiyorum, her şeyi aldıktan sonra eğer isterseniz öyle alın.

7. Yararlı

Hustle Castle Taktik - Hustle Castle İpuçları - Hustle Castle Rehber

Bu kısımda yemek sandığını almanız gerekir sayın lordlar, sakın kaçırmayın, çok kritik anlarda en işinize yarayacak sandık oluyor kendisi. Altınla alınan yeşil parçacık ve gri parçacıkları pek öneremiyorum, çünkü bunlar oyunda en çok karşılaştığımız şeyler, yine her şeyi aldıktan sonra bunları isterseniz alın.

Elmasla alınan şeylere gelirsek eğer elmasınız çoksa alabilirsiniz yoksa ekstradan alınacak bir şey göremiyorum, yine de tercih sizin sayın lordlar. Nice savaş galibiyetlerine !

Hustle Castle İpuçları ve Taktikler Bölüm yazımızı okumak için buraya,

Hustle Castle İpuçları ve Taktikler Bölüm yazımızı okumak için buraya,

Diğer yazılarımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Facebook sayfamıza gitmek ve bize sorularınızı sormak için buraya tıklayabilirsiniz.

Türk Gücü klanına başvurmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Eğer her hangi bir sorunuz varsa, bize aşağıdaki iletişim formundan  veya aşağıda yorumlar kısmından bildirebilirsiniz, klan savaşlarında şansınız yüksek, kılıçlarınız keskin olsun lordlar diğer yazılarımızda görüşmek üzere.

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

Konuk değerlendirmeleri nasıl çalışır?

Her değerlendirme puanı 1 ila 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlama” yapabilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak yaptığını lütfen unutmayın. Yani bunlar arasında doğrudan bir bağlantı yoktur.

Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.

Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.

İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:

  • Siyasi açıdan hassas yorumlar
  • Reklam içeriği
  • Yasa dışı faaliyetler
  • Kişisel veya hassas bilgiler (ör. e-postalar, telefon numaraları veya kredi kartı bilgileri)
  • Küfürler, cinsel göndermeler, nefret söylemleri, ayrıştırıcı ifadeler, tehditler veya şiddet göndermeleri
  • İstenmeyen ve sahte içerik
  • Hayvan zulmü
  • Bir başkasını taklit etme (ör. değerlendirmeyi yazan kişinin bir başkası olduğunu iddia etmesi)
  • Değerlendirme kurallarımızın ihlali.

Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.

Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.

Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).

Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.


Değerlendirmeler için ilkeler ve standartlar

Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan funduszeue.info'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.

Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. funduszeue.info’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.

Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.

Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. funduszeue.info tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.

Başkalarının gizliliğine saygı duyun. funduszeue.info e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.

Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler funduszeue.info müşterilerine ve tesislerine ait olup, funduszeue.info'a ait değildir. funduszeue.info herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. funduszeue.info (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.

Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).


Çeviri sorumluluk reddi

Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası