nam kişisel koruyucu / ACHTUNG: Unsere Erreichbarkeit! | BI Bildung und Integration Hamburg Süd gGmbH

Nam Kişisel Koruyucu

nam kişisel koruyucu

THE BARRELS TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni, THE BARRELS TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Şirketi (“Şirket”) tarafından Şirket’in müşterilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında kişisel verilerinin Şirket tarafından işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılması amacıyla hazırlanmıştır.

Kişisel verilerinizin işbu Aydınlatma Metni kapsamında işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere [www.thebarrelspub.com] adresinde yer alan THE BARRELS TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

a) Kişisel Verilerin Elde Edilme Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, elektronik veya fiziki ortamda toplanmaktadır. İşbu Aydınlatma Metni’nde belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde işlenebilmekte ve paylaşılabilmektedir.

b) Kişisel Verilerin İşleme Amaçları

Kişisel verileriniz, Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirket‘in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası ve Şirket‘in ve Şirket‘le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini amaçlarıyla işlenmektedir.

c) Kişisel Verilerin Paylaşılabileceği Taraflar ve Paylaşım Amaçları

Kişisel verileriniz, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirkettarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirket‘in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası ve Şirket‘in ve Şirket‘le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini amaçları dahilinde Şirket’in iş ortakları ve tedarikçileri ile hukuken yetkili kurum ve kuruluşlar ile hukuken yetkili özel hukuk tüzel kişileriyle paylaşılabilecektir.

d) Veri Sahiplerinin Hakları ve Bu Hakların Kullanılması

Kişisel veri sahipleri olarak aşağıda belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sahipleri Tarafından Hakların Kullanılması başlığı altında belirtilen yöntemlerle Şirket’e iletmeniz durumunda talepleriniz Şirketimiz tarafından mümkün olan en kısa sürede ve her halde 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.

Kanun’un 11. maddesi uyarınca kişisel veri sahibi olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
  • Kanun’un 28. maddesinin 2. fıkrası veri sahiplerinin talep hakkı bulunmayan halleri sıralamış olup bu kapsamda;
  • Kişisel veri işlemenin suç işlenmesinin önlenmesi veya suç soruşturması için gerekli olması,
  • İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş kişisel verilerin işlenmesi,
  • Kişisel veri işlemenin kanunun verdiği yetkiye dayanılarak görevli ve yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarınca, denetleme veya düzenleme görevlerinin yürütülmesi ile disiplin soruşturma veya kovuşturması için gerekli olması,
  • Kişisel veri işlemenin bütçe, vergi ve mali konulara ilişkin olarak Devletin ekonomik ve mali çıkarlarının korunması için gerekli olması,
  • hallerinde verilere yönelik olarak yukarıda belirlenen haklar kullanılamayacaktır.
  • Kanun’un 28. maddesinin 1. fıkrasına göre ise aşağıdaki durumlarda veriler Kanun kapsamı dışında olacağından, veri sahiplerinin talepleri bu veriler bakımından da işleme alınmayacaktır:
  • Kişisel verilerin, üçüncü kişilere verilmemek ve veri güvenliğine ilişkin yükümlülüklere uyulmak kaydıyla gerçek kişiler tarafından tamamen kendisiyle veya aynı konutta yaşayan aile fertleriyle ilgili faaliyetler kapsamında işlenmesi.
  • Kişisel verilerin resmi istatistik ile anonim hâle getirilmek suretiyle araştırma, planlama ve istatistik gibi amaçlarla işlenmesi.
  • Kişisel verilerin millî savunmayı, millî güvenliği, kamu güvenliğini, kamu düzenini, ekonomik güvenliği, özel hayatın gizliliğini veya kişilik haklarını ihlal etmemek ya da suç teşkil etmemek kaydıyla, sanat, tarih, edebiyat veya bilimsel amaçlarla ya da ifade özgürlüğü kapsamında işlenmesi.
  • Kişisel verilerin millî savunmayı, millî güvenliği, kamu güvenliğini, kamu düzenini veya ekonomik güvenliği sağlamaya yönelik olarak kanunla görev ve yetki verilmiş kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen önleyici, koruyucu ve istihbari faaliyetler kapsamında işlenmesi.
  • Kişisel verilerin soruşturma, kovuşturma, yargılama veya infaz işlemlerine ilişkin olarak yargı makamları veya infaz mercileri tarafından işlenmesi.

Veri Sahipleri Tarafından Hakların Kullanılması

  • Veri sahipleri, yukarıda bahsi geçen hakları kullanmak için [www.thebarrelspub.com] linkinde yer alan “ Kişisel Veri Sahibi Tarafından Veri Sorumlusuna Yapılacak Başvurulara ilişkin Form ”u kullanabileceklerdir.
  • Başvurular, ilgili veri sahibinin kimliğini tespit edecek belgelerle birlikte, aşağıdaki yöntemlerden biri ile gerçekleştirilecektir:
  • Formun doldurularak ıslak imzalı kopyasının elden, noter aracılığı ile veya iadeli taahhütlü mektupla [Gürsu Mah. Gazi Mustafa Kemal Blv. Parlakkaya Apt. No:13/A 07070 Konyaaltı/Antalya-Türkiye] adresine iletilmesi,
  • Formun 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu kapsamında düzenlenen güvenli elektronik imza ile imzalanarak [……………………..@hs02].kep.tr adresine kayıtlı elektronik posta ile gönderilmesi,
  • Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından öngörülen bir yöntemin izlenmesi.
  • Şirket, Kanun’da öngörülmüş sınırlar çerçevesinde söz konusu hakları kullanmak isteyen veri sahiplerine, yine Kanun’da öngörülen şekilde azami otuz (30) gün içerisinde cevap vermektedir. Kişisel veri sahipleri adına üçüncü kişilerin başvuru talebinde bulunabilmesi için veri sahibi tarafından başvuruda bulunacak kişi adına noter kanalıyla düzenlenmiş özel vekâletname bulunmalıdır.
  • Veri sahibi başvuruları kural olarak ücretsiz olarak işleme alınmakla birlikte, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından öngörülen ücret tarifesi [1] üzerinden ücretlendirme yapılabilecektir.
  • Şirket, başvuruda bulunan kişinin kişisel veri sahibi olup olmadığını tespit etmek adına ilgili kişiden bilgi talep edebilir, başvuruda belirtilen hususları netleştirmek adına, kişisel veri sahibine başvurusu ile ilgili soru yöneltebilir.

[1] 10.03.2018 tarih ve 30356 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca, veri sahiplerinin başvurusuna yazılı olarak cevap verilecekse, on sayfaya kadar ücret alınmaz. On sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 Türk Lirası işlem ücreti alınabilir. Başvuruya cevabın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde Kurum tarafından talep edilebilecek ücret kayıt ortamının maliyetini geçemez.

Стройландия — все для ремонта

Bu uygulama hakkında

Stroylandiya mobil uygulaması - inşaat ve onarım için 55 binden fazla ürün ve ayrıca evinizdeki herhangi bir fikrin somutlaşmış hali!
Yazlık, bahçe veya apartman dekorasyonunuz için yapı malzemeleri, aletler ve dekorlar sipariş edin. Uygulamada düzenli olarak güncellenen bir ürün yelpazesi bulacaksınız. Rusya pazarındaki en büyük zincir mağazalardan birinin geniş kataloğuna erişmek için sadece bir akıllı telefona ve internete ihtiyacınız var!
Evinizden ayrılmadan bir hipermarketi ziyaret etmenin uygun bir yolunu sunuyoruz — 28 şehre teslimatla çevrimiçi alışveriş yapabilirsiniz. Uygulamamız ile her yerden sipariş verebilir, bir milyondan fazla müşteriyi kapsayan Club Card bonus programından yararlanabilirsiniz.
Çevrimiçi mağazamızda teslimat ile sipariş verebilirsiniz:
• İnşaat malzemeleri. Kullanışlı gezinme, eviniz ve bahçeniz için takviye ürünleri, kereste veya çatı kaplama, zeminler için hazır veya kuru karışımlar, yapıştırıcılar ve yalıtım seçmenize yardımcı olacaktır.
• Binaların ince bitirilmesi için yapı malzemeleri. Çimento veya alçı sıva, macun, havalandırma elemanları, boya veya emaye boya ve vernikler, döşeme (laminat, kuvars-vinil, zemin kaplaması, fayans).
• Banyo veya duş mobilyaları. Mağaza, Rus veya yabancı şirketlerden mallar sunuyor. Sıhhi tesisat, tuvalet ve tesisatlar, tekli ve ankastre lavabolar, akrilik, dökme demir veya dökme mermerden küvetler, duş tekneleri, ışıklı aynalar.
• Ev ürünleri. İç kapılar, sandalyeler ve gardıroplara ek olarak, dekor mağazamızda hazır perdeler, yastıklar dahil olmak üzere tekstil ürünleri; iç eşyaların dekorasyonu için boya malzemesi. Mutfak için sıhhi tesisat armatürleri, kulaklık ve mutfak eşyaları alabilirsiniz.
• Bahçe için ürünler. Çevrimiçi mağaza, çardak ve yolların inşası, dinlenmek için salıncaklar, ayrıca gübreler, tohumlar, bitki bakımı, bahçe yetiştirme için her şeye sahiptir. Sıvıları depolamak için püskürtücü, makas, kaplar sipariş edebilirsiniz.
• İnşaat ve onarım işleri için aletler. Elektrikli el aletleri, sarf malzemeleri, ölçü aletleri, iş kıyafetleri ve kişisel koruyucu ekipmanlar. Katalogda kereste işlemek için diskler, boya ve dekor uygulamak için el aletleri ve diğer ürünleri seçebilirsiniz.
• Aydınlatma cihazları. Tamir için elektrikli ev aletleri, duvar-tavan ve sarkıt lambalar, avizeler, aplikler ve zemin lambaları sunuyoruz. Ev eşyalarına ek olarak, sokak modelleri de mevcuttur - lambalar, LED spotlar.
• Otomobil ürünleri. Otomobil tutkunları, araç bakım ürünleri, ilk yardım çantaları ve yangın söndürücüler, acil durum işaretleri, çekme halatları ve sinyal yelekleri sipariş edebilirler. Vücut için koruyucu kaplamalar, araba bakımı için el aletleri, kilimler (tekstil veya kauçuk) alabilirsiniz.
Stroylandia, resmi tedarikçilerden inşaat malzemeleri ve ev eşyaları sunmaktadır. Uluslararası standartlarda lisans ve sertifikalarımız mevcuttur. Tüm aletler, inşaat malzemeleri, zemin kaplamaları, ev mobilyaları ve mutfak eşyaları ile bahçe ürünleri GOST'a uygundur.
Çevrimiçi uygulamayı indirin ve şunları yapabileceksiniz:
• bitirme malzemeleri, eğlence ürünleri, ev mobilyaları, tekstil ürünlerini seçin;
• uygun arama ve filtreleri kullanarak ürünleri sıralayın;
• bitirme malzemelerinin, döşemenin ve diğer konumların faydalarını keşfetmek;
• inceleme bırakan alıcıların tavsiyelerini kullanın;
• bir uzmana soru sorun;
• harita üzerinde en yakın hipermarketi bulun.
Bir çevrimiçi mağazanın avantajlarını kullanmak için, inşaat veya ev tadilatı için malları seçin, uygulamayı indirmeniz yeterlidir. İnşaat ve kaplama ürünleri yelpazesini keşfedin, tavsiye alın ve minimum çabayla çevrimiçi sipariş verin.

Güncellenme tarihi

16 Haz 2023

DoubleTree By Hilton Kusadasi
DoubleTree By Hilton Kusadasi

DoubleTree By Hilton Kusadasi

Türkmen, Kuşadasi, Aydin
Этот отель расположен прямо напротив пристани для яхт в Кушадасы. К услугам гостей открытый бассейн, крытый бассейн и круглосуточный фитнес-центр. В лобби и номерах предоставляется бесплатный Wi-Fi.
Suhan Seaport 360 Hotel
Suhan Seaport 360 Hotel

Suhan Seaport 360 Hotel

Türkmen, Kuşadasi, Aydin
Suhan Seaport Hotel'in odaları en az 12 saat boş bırakılır. Talep halinde misafirlere verilmek üzere, maske ve eldiven gibi kişisel koruyucu ekipman bulundurulur.
Monalisa Hotels
Monalisa Hotels

Monalisa Hotels

Türkmen, Kuşadasi, Aydin
Monalisa Hotels toplamda 32 odalı bir tesis olup, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir.
Suhan 360 Hotel & Spa
Suhan 360 Hotel & Spa

Suhan 360 Hotel & Spa

Türkmen, Kuşadasi, Aydin
В номерах с балконами и террасами есть мини-бар. В собственной ванной комнате есть ванна или душ и фен. Из номера открывается вид на море и город. Также есть сейф и постельное белье. В ресторане вам предложат широкий выбор блюд.
Esat Otel
Esat Otel

Esat Otel

Türkmen, Kuşadasi, Aydin
Все жилые единицы отеля Esat Kusadasi приветствуют своих гостей в кондиционированных номерах с балконами. Имеются балконы, откуда открывается вид на море или бассейн. Комфортабельные номера оснащены спутниковым телевидением и мини-баром.
Kuşadası Konaklama
Kuşadası Konaklama

Kuşadası Konaklama

Türkmen, Kuşadasi, Aydin
Kuşadası Konaklama, merkezi konumu ile ev sıcaklığında tatil sunmaktadır.
kirmizi-logo
Получить бесплатное приложение
Получите мгновенный доступ к лучшим ценам — дополнительная скидка 10%
otelz-loader

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası