sakarya muhasebe iş ilanları işkur / SAKARYA-SERDİVAN-Ön Muhasebeci İş İlanı - İşkur Haber

Sakarya Muhasebe Iş Ilanları Işkur

sakarya muhasebe iş ilanları işkur

SAKARYA SERDİVAN Ön Muhasebeci iş ilanı

&#;İş Tanımı
> Hırdavat ve nalbur sektöründe faaliyet gösteren firmamız için,
> yaş aralığında,
> En az lise mezunu
> Kadın
>Ön muhasebeci Mesleğinde,
> muhasebe programlarını kullanabilen fatura kesimi yapabilecek çalışma arkadaşları alınacaktır.
> Yemek mevcut servis yoktur.
> Çalışma saatleri şeklinde olup pazar tatil günüdür.&#;

.

İşyeri adı: ERTUĞRUL SEVİM}

SAKARYA SERDİVAN ilçesindeki diğer Ön Muhasebeci ilanları için TIKLAYINIZ.

Deneyim Süresi : Deneyim Süresi belirtilmemiştir

Tercih Edilen ikamet il ve ilceleri :&#;SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , SERDİVAN&#;

Sosyal Olanaklar: Sosyal Olanaklar Bilgisi Belirtilmemiştir.

En Çok Ücret: En Çok Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

En Az Ücret: En aAz Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

İşyeriİletişim Bilgileri:

Telefon:
Eposta:

ERTUĞRUL SEVİM ünvanlı işyerindeki diğer ilanlar için TIKLAYINIZ.

İlan Kayıt Tarihi :

Son Başvuru Tarihi :

İl : SAKARYA

İlçe : SERDİVAN

Cinsiyet : Sadece Kadın iş arayanlar başvurabilir

Kadınlar İçin İstenilen Yaş Aralığı : Kadın ( &#; tarihleri arasında doğan kişiler)

Erkekler İçin İstenilen Yaş Aralığı : Erkek yaş aralığı belirtilmemiştir

İstenilen Öğrenim Bilgisi :

En az Öğretim Seviyesi: Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğretim Seviyesi:En fazla Öğretim Seviyesi belirtilmemiştir

Sosyal Durum : Bu ilana Kişisel Durumu -Normal- olanlar başvurabilir.

Askerlik Durumu : Askerlik Durumu ile ilgili özel bir durum belirtilmemiştir.

İşyeri Adresi : İSTİKLAL MAH ASEM SANAYİ SİTESİ NO SERDİVAN SAKARYA / TÜRKİYE

Ön Muhasebeci nedir, ne iş yapar, nasıl olunur, görev ve sorumlulukları nelerdir gibi soruların cevabını bulabileceğiniz yazımız için TIKLAYINIZ.

Her ne kadar ilan son başvuru tarihi olsa da işveren bu tarihten önce personel alımını tamamlamış olabilir. Bu nedenden iş arayanlar iş görüşmelerine gitmeden önce

Telefon:
Eposta:

iletişim bilgileri ile işyeri yetkilisi  ile görüşüp personel alımlarının devam edip etmediği bilgisini almaları gerekmektedir. Personel alımlarının devam ettiği bilgisi alındıktan sonra işveren ile yüz yüze iş görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.

Sakarya Muhasebe İş İlanları

İş ve Kurs'da toplam 9 Sakarya İş İlanı (1 Sayfa) bulundu. İşkur Açık İş İlanları'nı İŞKUR E-Şube'de bulabilirsiniz.

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere Güler yüzlü, Diksiyonu düzgün, Ms office programl

3 gün önce yayına girdiSakarya

sakarya adapazarı aratron emlak bünyesinde çalışacak bilgisayar ve muhasebe bilen diksiyon

Semerciler Mah. Yörük Sok No:7/a Adapazarı/sakarya Sakarya

☎Bu ilanda telefon numarası bulunmaktadır.

AKTİF İŞ İLANISakarya

Aranan Özellikler; -Logo GO3 Muhasebe Programına hakim, -E-Fatura, E-Arşiv konusunda tec

AKTİF İŞ İLANISakarya

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz; Kurumsal-Üretici-Endüstriyel Entegre ihracatçı firmada

AKTİF İŞ İLANISakarya

Ön muhasebe konusunda bilgi ve deneyim sahibi, araçların sevkiyattaki takibini yapabilecek

Sakarya - Erenler

☎Bu ilanda telefon numarası bulunmaktadır.

AKTİF İŞ İLANISakarya

Firmanın tüm muhasebe ve finans faaliyetlerinin yürütülmesi (Bütçe ve finans, genel muhase

AKTİF İŞ İLANISakarya

Sakarya ilinde 26 mağazası bulunan ESSEN AVM genel merkezinde görevlendirilmek üzere aşağı

AKTİF İŞ İLANISakarya

Sakarya ilinde 26 mağazası bulunan ESSEN AVM genel merkezinde görevlendirilmek üzere aşağı

AKTİF İŞ İLANISakarya



DAHA FAZLA SEÇENEĞE GÖZATMAK İSTERMİSİNİZ?
Sakarya'daki Tüm İş İlanları

İŞKUR KURSLARI

Şehrinizde Haziran ve Temmuz aylarında açılan yada açılacak olan İşkur Meslek Edindirme Kursları listesi.

Güncel İşkur kurslarını, E-Şube İşkur'dan takip edebilirsiniz.

SAKARYA İŞKUR İLETİŞİM

SAKARYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ
Telefon Numarası: 0() 46 11
Adresi: ADAPAZARI SAKARYA
Faks: 0() 80 20
E-posta: [email protected]

Ayrıca İŞKUR'a Türkiye'nin her yerinden 75 87 telefon numarası ile ulaşabilirsiniz.

İŞKUR'a KAYIT ÖNEMLİDİR!

İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (monash.pw) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ

Sakarya İş İlanları

Sakarya İş İlanları

Sakarya, sahip olduğu konum avantajı ile birlikte çevre illerden gelen yerli yabancı turistleri ağırlayan turizm sektörünün önde gelen illerden biri olarak öne çıkar. Çok kültürlü bir yapıya sahip olduğu için Sakarya’da yemek kültürü ve geleneksel el sanatları alanı da gelişmiştir. Burada bulunan birçok firmanın yanı sıra tarım ve sanayiye dayanan ekonomisi ile pek çok insanın istihdam edilmesine olanak sağlamıştır. Sakarya iş ilanlarına başvuru yaparak çalışabileceğin meslekler arasında; sigorta danışmanlığı, üretim elemanı, çağrı merkezi elemanı gibi meslekler bulunur. Burada bulunan sanayi veya ticaret şirketlerinde kendi niteliklerine uygun pozisyonlarda çalışmaya başlayabilirsin. Sakarya’da iş ilanlarını inceleyerek burada bulunan mağazalarda satış danışmanı olarak çalışabilirsin. Ya da burada bulunan şirketlerde tecrübelerin ve yetkinliklerin doğrultusunda elektrik bakım elemanı olarak çalışmaya başlayabilirsin. Gelişime yönelik hedeflerin arasında bulunan departmanlarda kendini geliştirebilir ve çalışma olanağı bulabilirsin.

Sakarya İş Olanakları

Sakarya’da bulunan birçok firmada yayınlanan iş ilanlarını inceleyebilir ve senin için uygun olan sektörde kendine yer edinebilirsin. Geniş sektör yelpazesi ile birçok insana istihdam oluşturan bu şehirde turizm sektöründe faaliyet gösteren otellerde yetkinliklerin ve eğitim düzeyin doğrultusunda yayınlanan iş ilanlarına başvuru yaparak çalışma imkânı bulabilirsin. Turizm sektörünün ve hizmet sektörünün öne çıktığı bu şehirde kendi mesleki becerilerin doğrultusunda çalışma olanağı bulabilirsin. Sağlık alanında eğitimlerini tamamladıysan Sakarya’da bulunan özel hastanelerde, kliniklerde veya sağlık kuruluşlarında eğitimini aldığın bölüme yönelik departmanlarda kendine yer edinebilirsin. Burada bulunan sanayi şirketlerinde satın alma sorumlusu, satış şefi, insan kaynakları sorumlusu gibi departmanlarda çalışabilir uzmanlık alanında kendini geliştirebilirsin. Sakarya iş ilanları şoföriçin yayınlananları inceleyerek mesleki deneyimlerin ve yetkinliklerin doğrultusunda burada bulunan okullarda veya şirketlerde şoförlük yapabilir aynı zamanda Sakarya’da bulunan organizasyon şirketlerinde yönetici asistanı olarak çalışabilir ya da organizasyon sorumlusu olarak kendine yer edinebilirsin. Sakarya’daki iş ilanlarını araştırarak yetkinliklerine uygun departmanlarda kendine yer edinebilirsin. Bu şirketlerin senden beklediği yeteneklere ve yetkinliklere uygun olup olmadığını değerlendirebilirsin. Sakarya’da bulunan fabrikalarda çalışabilir eğitimlerin doğrultusunda ilgili departmanlarda yer edinebilirsin. 

Sakarya İş Başvurusu Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sakarya’da sahip olduğun nitelikler doğrultusunda başvuru yapmak istediğin departmanlar için yayınlanan iş ilanlarında bazı durumlara dikkat etmen beklenir.

  • Sakarya eleman arayan firmaların burada bulunan mağazalarda veya özel şirketlerde yayınlanan iş ilanlarını kendine yer edinmek istediğin departmanlar doğrultusunda filtreleme yaparak araştırabilirsin.
  • Sakarya’da bulunan çalışmak istediğin şirketlere dair araştırmalar yaparak ön hazırlıklarını yapabilir ve senin için uygun olup olmadığını değerlendirebilirsin.
  • Çalışmak istediğin koşulları araştırarak Sakarya’da bulunan iş ilanlarında tam zamanlı mı yoksa yarı zamanlı mı çalışmak istediğine karar vererek ilanları bu doğrultuda inceleyebilirsin.
  • Yayınlanmış olan iş ilanlarına başvuru yaparken öncelikli olarak aday kriterleri ve pozisyon bilgilerinde belirtilen nitelikleri araştırman beklenir. Başvuru yapmayı düşündüğün iş ilanlarına bu doğrultuda uyum gösterip göstermediğini değerlendirerek başvurularını tamamlayabilirsin.
  • Şirketlerin senden beklediği eğitim seviyesi, mezun olduğun üniversite bölümü, sahip olduğun yabancı dil kriterleri ya da sahip olman gereken sertifikalara uygunluğun doğrultusunda bu iş ilanlarına başvuru yapabilirsin. 
  • Sakarya iş ilanları bayan eleman arayanlar ya da bay eleman arayanlar şeklinde inceleyebilir ve yayınlanan iş ilanlarını bu doğrultuda inceleyebilirsin.
  • Başvuru yapmayı düşündüğün iş ilanına kabul edilmen durumunda ulaşım imkânının uygun olup olmadığını araştırabilir bu şirketlerin sana sağlayacağı sosyal hakları araştırabilirsin.

Sakarya’da Öne Çıkan Sektörler

Sakarya’da çalışmayı düşünenler için yayınlanmış farklı sektörden birçok iş ilanı mevcuttur. Sakarya eleman arayanlara başvuru yaparak çalışabileceğin sektörler arasında turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalar, oteller bulunurken hizmet sektöründe gelişen şirketler bulunur. Sağlık sektörünün de oldukça ilerlemiş olduğu bu şehirde bulunan hastanelerde veya sağlık kuruluşlarında aldığın eğitimler doğrultusunda sağlık personeli olabilir ya da eğitim sektöründe yerini alabilirsin. Otomotiv, tekstil ve gıda sektörlerinin sürekli olarak gelişmesi şehirde çalışma olanağını artıran unsurlardandır. Burada tekstil mühendisi olarak çalışmaya başlayabilir ya da gıda mühendisi olarak gıda sektöründe hizmet veren şirketlerin bünyesinde kendine yer edinebilirsin. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olduysan burada bulunan okullarda veya eğitim kuruluşlarında ana dalında öğretmenlik yaparak mesleğini gerçekleştirebilirsin. Sakarya’da bulunan otellerin müşteri ilişkileri sorumlusu olabilir ya da burada bulunan lojistik firmalarında dış ticaret elemanı olarak çalışmaya başlayabilirsin. Yayınlanan ilanlarda belirtilen gerekli niteliklere sahip olduğunu düşünüyorsan bu firmaların senden beklemiş olduğu gerekli eğitim düzeyine sahipsen veya mesleki yetkinliklerinin uygun olduğunu düşünüyorsan yayınlanan güncel Sakarya iş ilanlarını inceleyebilirsin. 

Sakarya’da Çalışma Ortamı ve Koşulları

Sakarya’da çalışmayı düşünenler için yayınlanan iş ilanlarında belirtilen çalışma ortamı ve koşulları bağlı olduğun firmaya ve firmanın çalışma prensiplerine bağlı olarak değişebilir. Sakarya bayan iş ilanları yeni yayınlananlar incelenerek burada farklı sektörden birçok firmanın yayınlamış olduğu iş ilanlarını takip ederek ilgili kısımlarından çalışma ortamı ve koşulları hakkında bilgi edinebilirsin. Sakarya’da bulunan fabrikalarda çalışmayı düşünenler için fabrikaların belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde şekillenir. Burada bulunan fabrikalarda tam zamanlı veya yarı zamanlı olarak çalışmaya başlayabilir ya da otellerde esnek çalışma saatlerine uygun olarak çalışman gerekebilir. Sakarya’da çalışmak içinyayınlananları inceleyerek burada bulunan otellerde part time iş bulabilir ya da tam zamanlı olarak resepsiyonist birimlerinde kendine yer edinebilirsin. Bazı iş dalları ise senden yatılı olarak çalışmanı bekler. Burada bulunan kliniklerde veya huzurevlerinde hasta bakıcısı olarak çalışmayı düşünenler için yatılı olarak çalışman beklenebilir. Yetkinliklerin ve sahip olduğun genel kriterler doğrultusunda yayınlanan iş ilanlarına başvuru yaparak kendini geliştirmek istediğin alanda ve çalışma koşullarının senin için uygun olduğu iş ilanlarına başvurunu tamamlayabilirsin.

Sakarya İş İlanlarında Bulunan Çalışma Şekilleri

Sakarya’da bulunan iş olanakları bünyesinde barındırdığı fabrikalar, özel şirketler, sanayi şirketleri gibi şirketlerin farklı sektörlere ve farklı departmanlara ait yayınlamış olduğu birçok iş ilanı mevcuttur. Bu şirketlerin çalışma şekilleri de bağlı olunan sektör ve firmaya aynı zamanda bu firmaların çalışma prensiplerine göre değişkenlik gösterir. Bu firmalarda bulunan departmanların çalışma şekilleri birbirinden farklıdır. Sakarya’da bulunan fabrikalarda çalışmayı düşünen gıda mühendisi için görev tanımı denetim yapmakken üretim elemanı için imalathane alanında fabrikaların belirlediği çalışma saatleri süresinde üretim işlerini gerçekleştirmek üzerinedir. Sakarya iş ilanları yeni yayınlananları inceleyerek Sakarya’da bulunan çalışma şekilleri hakkında fikir sahibi olabilirsin. Bu firmaların yayınlamış olduğu iş ilanlarında belirtilen özelliklere sahip olup olmadığını kontrol ederek başvurularını gerçekleştirebilirsin. Burada bulunan bazı şirketlerin çalışma şekilleri ise freelance ya da uzaktan çalışma şeklindedir. Yazılım sektöründe çalışmayı düşünenler burada bulunan yazılım şirketlerinde freelance olarak çalışabilirler. Bu şirketler senden birtakım programlara hâkim olmanı ve gerekli eğitimleri tamamlamış olmanı bekleyebilir. Yayınlanan iş ilanlarında belirtilen özelliklere, eğitim seviyesine, mesleki donanımlara sahip olduğunu düşünüyorsan freelance olarak çalışmak üzere Sakarya’da bulunan yazılım şirketlerinin yayınlamış olduğu iş ilanlarına başvuru yaparak kendine yer edinebilirsin.

Sakarya’da part time çalışma olanağı nedir?

Sakarya’da part time çalışmayı düşünenler için yayınlanan birçok iş ilanı mevcuttur. Burada bulunan otellerin kafeteryalarında part time baristalık yapabilir ya da mağazalarda part time satış danışmanı olarak çalışmaya başlayabilirsin. Sakarya’da bulunan organizasyon şirketlerinin yürüttüğü projelerde part time olarak supervisor olabilir ya stant görevlisi olarak çalışma olanağı bulabilirsin. Part time çalışma koşulu haftanın belirli günlerinde veya firmanın belirlemiş olduğu saatlere göre şekillenir. Sakarya’da iş ilanları bay ve bayan adaylar için yayınlanır. İlgili ilanlara monash.pw üzerinden başvuru yapılabilir.

Sakarya’da fabrikada çalışma olanağı nedir?

Sakarya’da bulunan fabrikalarda çalışmayı düşünenler için birçok iş ilanı mevcuttur. Sakarya iş ilanları fabrika için yayınlanan ilanları inceleyerek senden beklenilen kriterleri, ilanların ilgili kısımlarından öğrenebilirsin. Bu fabrikalarda çalışmak üzere başvuru yapabileceğin meslekler arasında; üretim elemanı, imalat şefi, kaynak ustası gibi meslekler bulunur. Senden beklenilen genel niteliklerin, sahip olduğun mesleki beceri ve yetkinliklerin yayınlanan iş ilanları için uygun olduğunu düşünüyorsan bu fabrikalara başvurunu ileterek çalışmaya başlayabilirsin. Sakarya iş ilanı bayan ve erkek adaylara çeşitli imkânlar sunar. Bu fabrikalarda vardiya amiri, torna operatörü, montaj elemanı gibi mesleklerde kendine yer edinebilirsin.

Sakarya vasıfsız eleman arayan iş ilanları nelerdir?

Sakarya veya Sakarya Arifiye iş ilanlarını araştırarak buraya bağlı yerlerde bulunan şirketlerin yayınlamış olduğu vasıfsız eleman iş ilanlarına ulaşabilirsin. Burada bulunan birçok şirketin verdiği vasıfsız eleman iş ilanı mevcuttur. Sakarya iş ilanları bayan ve bay adaylar için yayınlanır. Burada çeşitli pozisyonlarda görev alabilirsin. Sakarya’da bulunan bankalarda çay servis elemanı olarak çalışabilir ya da güvenlik görevlisi olarak kendine yer edinebilirsin. Daha önce çalışmış olduğun sektör ve departmanın uygunluğu doğrultusunda yayınlanan ilanların başvuru kriterlerine göre başvurularını tamamlayabilir ve çalışma olanağı bulabilirsin. Bu şirketlerde ürün paketleme elemanı olarak çalışmaya başlayabilir ya da niteliklerin doğrultusunda forklift operatörlüğü yapabilirsin. Aynı zamanda bu imalathanelerde mekanikçi olarak çalışabilirsin. Burada bulunan sanayi şirketlerinde kaynakçı olarak çalışabilir ya da satış elemanı olarak başlayabilirsin. Yayınlanan iş ilanlarında belirtilen genel niteliklere ve iş tanımına uygun olman durumunda vasıfsız eleman iş ilanlarını araştırarak çalışma olanağı bulabilirsin.

Sakarya’da iş bulma imkanı fazla olan meslekler hangileridir?

Sakarya’da iş ilanları bayan ve bay adaylar için yayınlanır. Sakarya’da bulunan yerlerde pek çok farklı sektörde ve departmanda çalışma imkânı bulabilirsin. Hemşirelik üzerine eğitim aldıysan burada bulunan hastanelerde hemşirelik yapabilir, üniversitelerin Muhasebe gibi bölümlerinden mezun olduysan muhasebe şefi olarak çalışabilirsin. Ayrıca burada bulunan sektörlerde uygunluğun doğrultusunda teknik eleman, üretim mühendisi, bölge satış sorumlusu, çağrı merkezi elemanı olarak çalışmaya başlayabilirsin. Sakarya’da bulunan şirketlerin yayınladığı iş ilanlarına göz gezdirerek senden beklenilen niteliklere uygun olup olmadığını kontrol ederek başvurularını tamamlayabilirsin.

Sakarya Açık İş İlanları

BAYAN ELEMAN

Yıldız Elektrik

Sakarya Adapazarı'ndaki FirmamızaTelefonlara Bakacak VeMüşteriyle İlgilenecek Eleman Aranıyor.

Çalışma Bölgesi : Sakarya - Adapazarı

23 saat önceSakarya İş İlanı

BOYAHANE PERSONELİ

Renksan Ada Alüminyum

ALÜMİNYUM TOZ BOYA SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN BOYAHANEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇALIŞMA ARAKADAŞLARI ARANMAKTADIR. -PAKETLEME , ASKILAMA VE APARATLAMA BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞACAK -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN -SAYGILI VE ÖZVERİLİ ÇALIŞACAK ADAYLAR ARANMAKTA

2 gün önceSakarya İş İlanı

DEPO GÖREVLİSİ

Renksan Ada Alüminyum

ALÜMİNYUM SATIŞ SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ; ALÜMİNYUM PROFİL VE AKSESUAR DEPOSUNDA GÖREVLENDİRİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. -SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI VE TAKİBİ -SEVKİYAT ARAÇLARININ YÜKLENMESİ VE BOŞALTILMASI

2 gün önceSakarya İş İlanı

PLANLAMA MÜHENDİSİ

İzrek Automotive Labels

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz için yetiştirilmek üzere Üretim Planlama bölümünde değerlendirilecek, aşağıdaki niteliklerde Mühendis arayışımız bulunmaktadır. Şirketimize göstermiş olduğunuz

3 gün önceSakarya İş İlanı

ÜRETİM DESTEK PERSONELİ

IMC TRIO

Söğütlü OSB de çalışmak üzere Erkek-Kadın personel aranıyor. Çalışma Şartları; / arası mesai saatleri. - Dönemsel olarak 2. vardiya uygulanabilmektedir. - Fazla mesai oluşabilmektedir. - Servis ve Yemek mevcuttur. - Asgari ücret ( Ka

Semerciler Mh. Yalım Sk. No: 4 Adapazarı / Sakarya Söğütlü

3 gün önceSakarya İş İlanı

TEMİZLİK PERSONELİ

American Town

AmerıcanTown Dil Okulları Serdivan şubesinde yarı zamanlı çalışacak temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere personel arayışımız bulunmaktadımonash.pwA 1 YADA 2 GÜN GELECEK YADA farklı saat planlaması yapılabilir.Sınfıların,merdivenlerin,ö

3 gün önceSakarya İş İlanı

MUHASEBE ELEMANI

Erfisan Makina Sanayi

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere Güler yüzlü, Diksiyonu düzgün, Ms office programlarına hakim, Fatura giriş ve çıkışlarını stok takibi ve cari mutabakatların yapılması gibi kayıtları yapabilecek ön muhasebe personeli aranıyor.

3 gün önceSakarya İş İlanı

RESTORAN MÜDÜRÜ- SAKARYA BÖLGESİ PİDEM

Pidem

Aksaray Nora City AVM'de yer alan Pidem restoranımızda görevlendirmek üzere ;"RESTORAN MÜDÜRÜ" pozisyonunda takım arkadaşları arıyoruz.• Güler yüzlü ve enerjiksen,• İnsan ilişkileri ve iletişim becerilerin güçlüyse• Ekip yönetiminde başarılıysan,• Pl

3 gün önceSakarya İş İlanı

MAKİNE MÜHENDİSİ

Erfisan Makina Sanayi

-Firmamız ağaç işleme makinalarının imalatını yapmaktadır. -Makinalara ait 2D ve 3D çizimleri hazırlamak, -Yapılan çizimlerin imalatlarını takip etmek

3 gün önceSakarya İş İlanı

YÖNETİCİ SEKRETERİ

Medyamavi

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANI OLARAK GÖREV YAPACAK PERSONEL ALINACAKTIR. * Ön Lisans – Lisans - Mezunu * Maaşlı veya Sözleşmeli Olarak Ücret Ödenmektedir. . büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Mezunu * İnternet ve Ofis

3 gün önceSakarya İş İlanı



DAHA FAZLA İLAN İÇİN
Sakarya'daki Bütün İş İlanları

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır