meşale bende meb / 19 Mayıs Meşale Bende sertifikası nasıl alınır? MEB'den 19 Mayıs etkinliği

Meşale Bende Meb

meşale bende meb

MEB "Meşale Bende" hatıra bileti için TIKLA! MEB 19 Mayıs meşalesi nasıl ve nereden alınır?

MEB 19 Mayıs meşalesi nasıl ve nereden alınır? soruları vatandaşlar tarafından bugünün en çok merak edilen konuların başında geliyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Milli Mücadele`yi başlatmasından yıl sonra Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinden "Meşale Bende" etkinliği düzenliyor. 19 Mayıs gününe özel milyonlarca vatandaş MEB Meşale Bende hatıra bileti sahibi oluyor. İşte MEB "Meşale Bende" hatıra bileti alma ekranı

MEB "MEŞALE BENDE" HATIRA BİLETİ

Milli Eğitim Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 'nci yılına özel "Meşale Bende" etkinliği düzenliyor.

Bakan Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından etkinliğe katılım çağrısı yaptı.

Selçuk mesajında, "Gençler, yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'da yaktığı bu ateş, sizlerle daha güçlü. "meşalebende" diyerek tarihe adınızı yazdırmak ve 19 Mayıs meşalesini devralmak için bakanlık adresinden kendi isminizle bize katılabilirsiniz" ifadesine yer verdi.

MEB "MEŞALE BENDE" 19 MAYIS HATIRA BİLETİ ALMA EKRANI

MEB 19 Mayıs Meşale Bende hatıra bileti almak için, aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak, adınızı ve soyadınızı yazıp sosyal medyada "meşalebende" etiketiyle paylaşılabilirsiniz.

MEB "MEŞALE BENDE" 19 MAYIS BİLETİ İÇİN TIKLA

10  kişi beğendi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir