duman konser takvimi 2022 / Duman Tickets, Tour Dates & Concerts & – Songkick

Duman Konser Takvimi 2022

duman konser takvimi 2022

Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet

Duman

Kapı Açılış    : 
Konser Saati :

Duman grubu yılında kurulmuş, vokalist Kaan Tangöze, gitarist Batuhan Mutlugil, bas gitarist Ari Barokas ve baterist Mehmet Demirdelen'den oluşan Türk Rock grubudur. Aynı yıl çıkan ilk albümü Eski Köprünün Altında ile müzik piyasasına giriş yaptı. İkinci albümü Belki Alışman Lazım ile büyük bir çıkış yaptı. "Her Şeyi Yak" yorumuyla büyük beğeni topladı ve geniş kitlelerce tanındı.

***Konser alanında, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılmaktadır.

L&#;tfen almak istediğiniz tarihi se&#;iniz

Ankara - If Armada Avm A&#;ıkhava

- Yaş sınırı yoktur.
- Festival alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir.
- Konser biletlerinin iade edilmesi veya konser biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Konser alanına açık sigara paketi, açık tütün ve tütün ürünleri kesinlikle alınmayacaktır.
- Konser alanına profeyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı patlayıcı her türlü nesne(parfüm, deodorant vb.) silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır.
- Yanınızda getirmeyi planladığınız katlanabilir sandalye ya da şemsiyeler güvenlik tarafından içeri alınmayacaktır.
- Konser için bilet satın alanlar, organizatör ve güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların alana giriş hakları iptal edilir ve bilet iadesi yapılmaz.
- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik alanında geniş yelpazede yiyecek ve içecek satışı mevcut olacaktır. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır.
- Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.

Duman Biletleri ve Fiyatları

AnkaraDuman Ankara Biletleri

Senelerdir Türk rock müziğine emek veren başarılı grup Duman Antalya konseri ile sevenlerinin kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor. Vokalde Kaan Tangöze, bas gitarda Ari Barokas, gitarda Batuhan Mutlugil ve bateride Mehmet Demirdelen’in yer aldığı grup yılından beri farklı şehirlerde sevilen şarkılarını seslendirmeye devam ediyor. “Haberin Yok Ölüyorum” “Seni Kendime Sakladım” “Helal Olsun” “Bal” “Yürek” gibi şarkılarla halkın hafızasına kazınan grup yılında çeşitli illerde sahne alırken 08 Haziran tarihinde ise Antalya Açıkhava’da hayranlarıyla buluşuyor. Duman Antalya konseri için biletler dört kategoride; 1. Kategori &#;  TL, 2. Kategori &#;  TL, 3. Kategori &#;  TL, 4. Kategori &#;  TL olarak BİLETİX üzerinden satışa sunuluyor. Antalya Duman konseri için etkinlik kuralları ise şu şekilde;

  • Etkinlik alanına giriş yapacak olan seyircilere HES kodu sorulacaktır. Gösteriye gelecek olan seyircilerin Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden ya da SMS yoluyla HES kodlarını hazırlamaları gerekmektedir.
  • Katılımcılar pandemi kapsamında alınan tedbirlere uymakla yükümlüdür. Organizasyon firması yükümlülüklere uymayanları etkinliğe almama ve mekandan çıkarma hakkına sahiptir.
  • Antalya Açıkhava Duman konseri için yaş sınırı bulunmamakla birlikte katılımcı herkes bilete tabidir.
  • Etkinliğin gerçekleşeceği mekana kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 
  • Duman Antalya konseri için gelen ziyaretçilerin maske ve mesafe tedbirlerine dikkat etmesi gerekmektedir.
  • Konserde rahat bir eğlence ortamı sağlamak maksadıyla kadın erkek oranına dikkat edilecektir. Bu nedenle gerekli görülen durumlarda organizasyon şirketi ücret iadesi yapmak koşuluyla kişileri konser alanına almama hakkına sahiptir.
  • Konser alanına yiyecek içecek alınmayacaktır.
  • Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası