toptan muhabbet kuşu yemi 25 kg / Muhabbet Kuş Yemi Ak Darı 25 kg Ücretsiz Kargo – Organik Bakliyatçım

Toptan Muhabbet Kuşu Yemi 25 Kg

toptan muhabbet kuşu yemi 25 kg

muhabbet kuşu yemi toptan satış,muhabbet kuşu yemi çuval fiyatı,muhabbet kuşu yem 25 kg,muhabbet kuş yemi,muhabbet kuşu yem çeşitleri,muhabbet kuşu yemleri 25 kg,MUHABBET KUŞU YEMİ

Mavi Boncuk Muhabbet Yemi 500 gr;
Ürün özellikleri ;
Tüm muhabbet kuşları için, vitamin, mineral, aminoasitler ve istiridye kabuklarından oluşan, kullanıma hazır yem karışımı.
Mavi Boncuk Muhabbet Kuşu yemi, muhabbet kuşlarının ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerinden üretilmiştir.
Muhabbet kuşları uyanık kaldıkları süre boyunca yem yerler ve bu nedenle temiz bir yemlik içinde bulunan yeme ulaşmaları gerekir.
Boş yem kabukları her gün yemlikten atılmalı ve kuşun daima taze suya ulaşması sağlanmalıdır .
Mamanın içeriği : Sarı darı ,kanarya yemi, kırmızı darı, beyaz darı, nijer tohumu, amivit ,istiridye kabukları.
İlaveler : Avrupa Birliği tarafından onaylı anti-oksidan ve vitaminler, koruyucular, renklendiriciler.
Ürün analizi : Ham protein 12,0 g, Ham yağ 6,0 g ,Ham kül 4,0 g,Sellülöz 7,0 g, Vitamin A 1,354 I.U , Vitamin D3 135 I.U , Vitamin E 13 mg
SAĞLIKLI KUŞLAR İÇİN SAĞLIKLI YEMLER
Muhabbet Kuşlarının ihtiyacı olan tüm besin maddelerini içerir
Sağlıklı beslenmeleri için en uygun yemdir
Muhabbet kuşları için hazırlanmış, tam bir beslenme sağlayan, lezzetli ve değerli bileşenlerden oluşan, proteinler, vitaminler ve bakır içeren yemdir
Şeker, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermez.
Muhabbet Kuşu Bakım Önerileri:
Muhabbet kuşları çok hassastırlar. Soğuk, rüzgarlı ortamlarda ve cereyanda kalmamalıdırlar.
Yem ve suyuna dikkat ediniz. Yemliğinin üzerindeki kabukları 2 günde bir üfleyiniz ve yemliğin üzerine taze yem koyun.
Geceleri uyuyabileceği sessiz ve ışıksız bir ortamda tutun.
Su kabındaki suyu 2 günde bir yenileyiniz.
Gagasını bilemesi için kafese gaga taşı benzeri ürünlerden takınız
TELEFONLA SİPARİŞ VE BİLGİ HATTI
0506 068 68 34

muhabbet kuşu yemi 25 kg

Evcil hayvanlar için kaliteli mamalara ihtiyaç duyulur. Çeşitli kuş yemleri kuşların sağlığına uygun nitelikte malzemelerden üretilir. Muhabbet kuşu yemi 25 kg hayvanların beğenisine ve sağlığına uygun şekilde hazırlanır. Elenmiş ve tozsuz olarak hazırlanan yemler evcil hayvanınızın beğenerek yemesini sağlamakla birlikte sağlığını korur. Muhabbet kuşunuzun sağlığını düşünen besleyici bir ürün arıyorsanız bu mamayı temin edebilirsiniz. Karışık muhabbet kuşu yemi 25 kg içerisinde sarı darı bulunan ürün kilo düzenlemeye yardımcı olabilir. Protein, karbonhidrat gibi gereksinimleri karşılamaya fayda sağlayabilir. Böylelikle eksik olan protein ihtiyacı tamamlanarak giderilebilir. Natürel muhabbet kuşu yemi 25 kg A sınıfı tohumlar kullanılarak hazırlanır. Evcil hayvanınızın sağlığını düşünen bir ürün istiyorsanız Trendyol’dan destek alabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Muhabbet Kuşu Yemi Ürünleri

Beğeni Toplayan Muhabbet Kuşu Yemi Ürünleri

Sade muhabbet kuşu yemi 25 kg besin ihtiyaçlarını gidermeyi sağlayan bir ürün çeşididir. Halsizlik gibi sağlık sorunlarını yaşatmadan enerjik olmalarına imkan tanıyabilir. Sindirim sistemini düzenleyen ürün muhabbet kuşlarının sağlık problemi yaşamasını engelleyebilir. Ürünün yanında taze su bulundurulması sağlıkları açısından önem taşır. Muhabbet kuşu yemi 25 kg fiyatları markaya, boyuta ve kaliteye göre değişiklik gösterir. Büyük boyuta sahip olması ve kaliteli olarak hazırlandığı için cebinizi düşünerek tasarruf sağlar. Ekonominizi düşünen bir ürün tercih ediyorsanız bu mamayı alabilirsiniz. Muhabbet kuşu yemi 25 kg indirim kampanyaları ile uygun fiyata büyük boyda ürün almanızı sağlar. Bu sayede tek ürünü, büyük ebatlı olarak alabilirsiniz. İçerisinde doğal malzemeler barındıran ürün kuşların besin zincirini yükselterek fayda sağlar. Muhabbet kuşu yemi 25 kg online satın alındığında fiyat indirimi sağlayabilir. Evcil hayvanlarınızın ihtiyacı olan ürünleri indirim kampanyalarını takip ederek hesaplı alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle birden fazla tohum barındıran ürünler, kuşlarınız için keyifli bir mama deneyimi sunar. Böylelikle hayvanlarınız için faydalı olan ürünleri rahatlıkla alabilirsiniz.

Kaliteli Muhabbet Kuşu Yemi Markaları

Kaliteli Muhabbet Kuşu Yemi Markaları

Muhabbet kuşu yemi 25 kg kullananlar yüksek vitamin içeren karışık tohum bulunduğu için evcil hayvanlarının severek yediğini belirtirler. Müşteriler, evcil hayvanlarının ishal durumu yaşadığı zaman yemi kullandıklarında ishalin azaldığını ve zaman geçtikten sonra sağlığının düzeldiğini de eklerler. Muhabbet kuşu yemi 25 kg tavsiye edenler ürünün siyah darı içerdiği için yeme kalitesinin yükseldiğini belirtirler. Yem kırmayı bilmeyen yavru hayvanları olanların yem kırma problemi yaşadıklarından siyah darının yem yeme konusunda kolaylık sağladığı için aldıklarını dile getirirler. Yüksek mineral içeriği olduğu için enerji sağlayarak mutlu ettiklerini de yorumlara eklerler. Aspir tohumu bulunduğu için tüy kalitesini artırarak parlaklık sağladığını belirtirler. Böylelikle hayvanlarındaki tüy dökülme gibi problemlerin azalarak düzelme olduğunu gözlemlediklerini belirtirler. Solunum yollarını da düzenleyerek fayda sağladığını yorumlarda dile getirilir. Evcil hayvanınız için yüksek kaliteye sahip ürünleri Trendyol üzerinden inceleyerek bulabilirsiniz.

Avantajlı Fiyat Alternatifleri ile Muhabbet Kuşu Yemleri

Avantajlı Fiyat Alternatifleri ile Muhabbet Kuşu Yemleri

Bu ürünün kullanıldığı zaman sağladığı etkileri muhabbet kuşu yemi 25 kg yorum kısmından okuyabilirsiniz. Müşteriler, içerisinde bulunan omega 6 yağ asitleri sayesinde solunum yolu hastalıklarını maksimum seviyede azaltarak bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği olduğunu dile getirirler. Yorumlarda yüksek seviyede aspir tohumu olduğu için kas ve dolaşım sistemi sorununun azalarak düzeldiğini söylerler. Üreme sorunu yaşayan muhabbet kuşlarının bu problemini çözerek fayda sağladığını da eklerler. Hareketlilik sorunu yaşayan muhabbet kuşlarının kısa süre içerisinde sağlıklarına kavuştuklarını ve mutlu olduğunu gözlemlediklerini söylerler. Yulaf tohumu yüksek oranda bulunan ürün zayıf düşerek hastalanan muhabbet kuşlarının iyileşmesi için yardımcı olabilir. Böylelikle kuşlarınızın metabolizmasını yükselterek kısa süre içerisinde iyileşmesini sağlayabilirsiniz. Sade bir şekilde verilmesi halinde vitamin ve mineral bakımından fayda sağlayabilir. Muhabbet kuşu yemi 25 kg satın alanlar arasında olmak istiyorsanız Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır