ajin kaç bölüm / Ajin - Yarı İnsan Cilt Çizgi Roman Gerekli Şeyler Yayıncılık Gamon Sakurai - Arkadaş

Ajin Kaç Bölüm

ajin kaç bölüm

Ajin Dizisi İzle - Tüm Bölümler, Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Bu makalemizde Ajin Dizisi İzle - Tüm Bölümler, Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu hakkında bilgiler vereceğiz.

Ajin Dizisi Konusu

Ajin, insanüstü güçlere sahip olan "ajin" olarak adlandırılan varlıkların hikayesini anlatıyor. İlk olarak, Japonya'da ortaya çıkan ajinler, insanlar tarafından korkulan ve nefret edilen varlıklar haline gelirler. Serinin ana karakteri, ajin olduğunu keşfeden Kei Nagai'dir. Kei, ajinlerin insanlar tarafından nasıl kullanıldığını ve kullanılmalarının sonuçlarını öğrenirken, kendisi de ajinler tarafından takip edilmeye başlar.

Ajin Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Mamoru Miyano - Kei Nagai
  • Yoshimasa Hosoya - Kaito
  • Jun Fukuyama - Yu Tosaki
  • Takahiro Sakurai - Sokabe
  • Houchu Ohtsuka - Satou
  • Mikako Komatsu - Izumi Shimomura

Ajin Dizisi Yorumları

Ajin, genel olarak olumlu yorumlar almış bir anime serisi olarak öne çıkıyor. Serinin animasyon kalitesi, müzikleri ve hikayesi izleyiciler tarafından takdir ediliyor. Ayrıca, karakterlerin derinliği ve gelişimi de izleyiciler tarafından olumlu karşılanıyor.

Ajin Dizisi Nereden İzlenir?

Ajin, Netflix gibi online dizi platformlarında izlenebilir.

Ajin Dizisi Fragmanı

Ajin dizisinin fragmanları, resmi YouTube kanallarında ve çeşitli dizi platformlarında yer almaktadır.

Ajin Dizisi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Ajin kaç sezon?

Ajin, 2 sezon ve toplamda 26 bölümden oluşmaktadır.

Ajin nerede çekildi?

Ajin, Japonya'da çekilmiştir.

Ajin hangi türde bir dizi?

Ajin, bir anime serisi olarak öne çıkıyor.

Ajin hangi platformda izlenebilir?

Ajin, Netflix gibi online dizi platformlarında izlenebilir.

Sonuç

Ajin, insanüstü güçlere sahip olan "ajin" olarak adlandırılan varlıkların hikayesini konu alan bir anime serisidir. Serinin animasyon kalitesi, müzikleri ve hikayesi izleyiciler tarafından takdir ediliyor. Ajin, 2 sezon ve toplamda 26 bölümden oluşuyor ve Netflix gibi online dizi platformlarında izlenebilir.

Ajin Demi-Human 3. Sezon: Prömiyer Tarihi, Karakterler, Konu

Ajin: Demi-Human bir Japon doğaüstü anime aynı adlı bir manga serisine dayanan televizyon dizisi. Gamon Sakurai tarafından yazılan ve Tsuina Miura tarafından resimlendirilen manga dizisi ilk olarak 7 Mart tarihinde yayınlandı ve oldukça popüler oldu. Ardından, Ocak 'te gösteriyi bir anime film üçlemesine uyarlama planları açıklandı ve Ajin Part 1: Shoudou, Ajin Part 2: Shoutotsu ve Ajin Part 3: Shougeki adlı üç film 27 Kasım'da gösterime girdi. Sırasıyla , 6 Mayıs ve 23 Eylül

Ayrıca 'da filmlerdeki olayların devamı niteliğinde bir anime televizyon dizisi de yayınlandı. Ajin 1. Sezonu: Demi-Human 16 Ocak 'da prömiyerini yaptı ve ardından 8 Ekim 'da 2. Sezon yayınlandı. O zamandan beri, şovun hayranları üçüncü sezonla ilgili haberleri duymayı bekliyorlar. İşte Sezon 2'nin şimdiye kadarki beklentileri hakkında bildiğimiz her şey.

Ajin 3. Sezon Çıkış Tarihi: Ne zaman yayınlanacak?

Ajin 2. sezon 24 Ekim 'da yayınlandı ve 24 Aralık 'ya kadar devam etti. Bunu ayrıca orijinal bir video animasyonu ( BU ) 7 Nisan 'de yayınlanan özel bölüm. O zamandan bu yana birkaç yıl geçmesine rağmen, üçüncü sezonla ilgili hala bir haber yok.



Anime şovlarının genellikle beş yıllık bir süre içinde yenilendiği düşünüldüğünde, bir yenilemenin duyurulması için yeterli süre kaldı. Bununla birlikte, üçüncü bir sezon yapmanın sorunu şov yapımcılarının sıfırdan başlamak zorunda kalmasıdır - Ajin: Demi-Human'ın 1. Sezonu manga serisine sadıkken, Sezon 2 mangadan önemli ölçüde saptı. Sonuç olarak, eğer olursa üçüncü bir sezon manga serisine güvenemez ve yeniden yazılması gerekir. Bu elbette bir komplikasyon ve üçüncü sezon yapıp yapmama kararını etkileyebilir. Ama endişelenme! Ajin 3. sezon çıkış tarihini öğrenir öğrenmez bu bölümü güncelleyeceğiz.

İngilizce Dub Sınıfı:

İngilizce anime şovları izlemekten hoşlananlar için iyi haber Ajin: Demi-Human'ın yetenekli seslendirme sanatçıları tarafından yapılan harika bir İngilizce dublajı olması. Diziyi İngilizce izlemek istiyorsanız, dublajlı bölümleri şu adreste bulabilirsiniz:Netflix.

Anime önizlemesinde daha fazlasını okuyun: Tokyo Ghoul

Ajin Konu:

Ajin: Demi-Human bir fantastik dünya. Gösterideki olaylardan 17 yıl önce, 'ilahi savaşçılar' olarak bilinen ölümsüz askerlerin Afrika'nın savaş alanlarında ortaya çıktığı gösterildi. Bu askerler 'Ajin' veya yarı insan olarak bilinmeye başlandı ve kısa sürede insanlığın en büyük keşiflerinden biri olarak kabul edildi. Ancak yıllar geçtikçe, dünyanın dört bir yanındaki hükümetler Ajin'in insanlık için varoluşsal bir tehdit oluşturduğunu fark etti ve onları avlamaya başladı.

Bu arka planda, gösteri Kei Nagai adında bir genci takip ediyor. Tipik bir lise öğrencisi olan Kei, dünyada olup bitenlere karşı ilgisizdir ve doktor olmayı ve normal ama lüks bir yaşam sürmeyi hayal eder. Okulda, Kei ve sınıf arkadaşları aynı zamanda Ajin ve insanlıkla sorunlu ilişkileri hakkında da öğretilir, ancak Kei konuya neredeyse hiç ilgi göstermez ve hayatına devam eder.

Bununla birlikte, Kei’nin Ajin hakkında neredeyse varolmayan bilgisi, daha sonra onun için bir sorun olduğunu kanıtladı. Bir gün marketten dönerken Kei, canına kıyması gereken ölümcül bir trafik kazasının kurbanı olur. Ancak, ölmek yerine, Kei kazadan kurtulur ve şok olmuş ve cömertçe aç tanıklar tarafından hemen Ajin olarak etiketlenir. Kei’nin kimliğinin orman yangını gibi yayılan haberiyle, hükümetin pençesinden zar zor kurtulmayı başarır. Kaçarken ve gidecek yeri olmayan Kei, insan hakimiyetindeki bir dünyada Ajin olarak hayatta kalmanın lanetini fark eder.

Ancak kısa süre sonra, anarşist bir Ajin grubu Kei'yi arar ve onu saflarına katılmaya ve insanlıktan intikam almaya ikna etmeye çalışır. Asla bir parçası olmak istemediği bir çatışmaya zorlanan Kei, yeni keşfettiği Ajin yoldaşları ve insanlık arasında seçim yapmak zorunda kalır.

Ajin Karakterleri:

Düzinelerce karakter olmasına rağmen, Ajin: Demi-Human sadece bir ana karaktere ve bir avuç önemli yardımcı karaktere sahiptir. Aşağıda size dizideki en önemli karakterler hakkında kısa bir arka plan verdik.

[UYARI: ÖNÜMÜZDEKİ SPOYLER]

Kei Nagai:Gösterinin ana kahramanı Kei, 17 yaşında bir lise Doktor olmayı ve normal bir yaşam sürmeyi hayal eden öğrenci. Ajin-insan çatışmasına hiçbir ilgisi olmadığı gösterildi ve insanları duygusal bir mesafede tutmayı tercih ediyor. Ancak ölümcül bir trafik kazasının farkında olmadan kurbanı olunca hayatı tamamen değişir, ancak ölmesine rağmen çileden kurtulur. Bu noktada Kei, kendisinin de bir Ajin olduğunu keşfeder. Yine de Kei, Ajin'in sahip olduğu rejeneratif ve saldırı yeteneklerinin anahtarı olan olağanüstü miktarda görünmez siyah madde (IBM) yaratma yeteneğine sahip olduğu için diğer Ajin'den farklıdır.

Satou:Ajin yanlısı anarşist hareketin lideri Satou, dizinin ana muhalifi. Şapka olarak da bilinen Satou, son derece sakin ve sakin bir liderdir ve hükümet yetkilileri arasında oradaki en tehlikeli Ajin olarak bilinir. Satou, video oyunlarını seven güler yüzlü, yaşlı bir adam gibi görünse de, uğursuz bir planı olan usta bir taktikçidir. Satou, Ajin yanlısı harekete, Ajin için adil bir dünya ve daha iyi bir gelecek inşa etme vaatleriyle başlamasına rağmen, kendi gizli gündemlerine sahiptir. Daha sonra, Satou'nun komutası altında bir Ajin ordusu toplamak ve Japonya'yı insanlardan almak için kullanmak üzere harekete geçtiği ortaya çıktı. Satou'nun, ister insan ister Ajin olsun, başkalarına acı vermekten sadistçe zevk alan aşırı derecede şiddet yanlısı bir adam olduğu da gösterilmiştir.

Kaito:Dizide ana karakter olmasa da Kaito, Ajin: Demi-Human'ın konusu için oldukça önemlidir. Kaito, Kei'nin yakın bir arkadaşıdır ve hükümet ikincisinin kimliğini öğrendiğinde Kaito, Kei'yi yakalanmaktan kurtarmak için geleceğini riske atar. Daha sonra hükümet öğrendiğinde Kaito, Kei'nin kaçmasına yardım ettiği için hapsedilir.

Kou Nakano:Bir diğer önemli yardımcı karakter olan Kou da bir Ajin'dir ve Kei'nin ortağı olur. Kei ile birlikte Satou'nun alçakça planlarını bozma niyetinde. Bununla birlikte, duygusal olarak bağımsız Kei'den farklı olarak, Kou'nun arkadaşlıklara gerçekten değer veren biri olduğu gösterilir. Ayrıca oldukça özverili olduğu da gösterildi ve arkadaşlarının başına herhangi bir zarar gelmesini önlemek için sık sık kendini tehlikeye atıyor. Yine de Kou, savaş alanındaki en zeki kişi değil ve çoğunlukla Kei'nin savaş operasyonları sırasında planlamasına güveniyor.

Anime önizlemesinde daha fazlasını okuyun: Tanrı yiyen

Ajin: Yarı-İnsan (亜人,Ajin, lit. "Ajin: Demi-Human") yazarlığını ve çizerliğini Gamon Sakurai'nin üstlendiği bir seinen manga serisidir. Bu manga serisinden anime film üçlemesi ve on üçer bölümlük iki sezon yayınlanan anime serisi uyarlanmıştır.

Ajin: Yarı-İnsan
亜人
(Ajin)
TürAksiyon, Korku, Gizem, Doğaüstü
Manga
Yazar Gamon Sakurai
DemografikSeinen
YayımcıKodansha
Yayımlandığı dergilergood! Afternoon
Türkçe yayımcı Gerekli Şeyler
Yayın tarihi6 Temmuz – devam ediyor
Cilt sayısı 12 (Cilt listesi)
TV anime
Ajin (funduszeue.info / funduszeue.info)
Yönetmen Hiroyuki Seshita
Yapımcı Naoya Tanaka
Yazar Hiroshi Seko
Müzik Yugo Kanno
Stüdyo Polygon Pictures
KanalMBS, TBS, CBC, BS-TBS
Gösterim tarihi 16 Ocak – 9 Nisan (1. sezon)
7 Ekim – 24 Aralık (2. sezon)
Bölüm sayısı 13 (1. sezon) / 13 (2. sezon)
Orijinal animasyon DVD
Yönetmen Hiroaki Andō
Yazar Kenta Ihara
Stüdyo Polygon Pictures
Gösterim6 Mayıs – 7 Nisan
Bölüm sayısı 3
Süre 21 dk. (her biri)
Anime film
Ajin Kısım 1: Shōdō
Ajin Kısım 2: Shōtotsu
Ajin Kısım 3: Shōgeki
Yönetmen Hiroyuki Seshita
Yapımcı Naoya Tanaka
Senarist Hiroshi Seko
Müzik Yugo Kanno
Stüdyo Polygon Pictures
Çıkış tarihi 27 Kasım (Kısım 1)
6 Mayıs (Kısım 2)
23 Eylül (Kısım 3)
Süre dk. (Kısım 1)[1]
dk. (Kısım 2)[2]
dk. (Kısım 3)[3]
Live-action film
Yönetmen Katsuyuki Motohiro
Senarist
  • Gamon Sakurai (manga)
  • Masahiro Yamaura
  • Hiroshi Seko
Çıkış tarihi 30 Eylül [4][5]
Süre dk.
Anime ve manga portali

Yayım

Seri yayın hayatına, yılında Kodansha'nın good! Afternoon dergisinde başlamıştır.[6] Başlangıçta, yazarlığını Tsuina Miura' nın üstlendiği serinin funduszeue.infoden itibaren manganın çizeri olan Gamon Sakurai almıştır ve yoluna tek başına devam etmektedir.[7]

Şubat ' te, Vertical şirketi İngilizce yayımını lisanslamıştır.[6] 15 Mart tarihinde, Crunchyroll ilk 2 bölümden itibaren, Ajin: Demi-Human başlığı altında seriyi İngilizce olarak yayınlamaya başlamıştır.[8] Türkiye'de ise Gerekli Şeyler, Mart 'dan itibaren ciltleri yayınlamaya başlamıştır.

Cilt listesi

Manganın bölüm isimleri "Dosya" olarak adlandırılmıştır. Örneğin; manganın bölümü "Dosya" olarak adlandırılmıştır.

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNTürkçe yayım tarihiTürkçe ISBN
1 7 Mart [9]ISBN Mart [10]ISBN
  • Dosya "Keşif ve Sonrasında Yaşananlar Hakkında" (発覚とその後の行動について,Hakkaku to Sonogo no Kōdō ni Tsuite)
  • Dosya "İlk Günün Gecesinde Yaşananlar Hakkında" (1日目、深夜の事象について,1-Nichi-me, shinya no jishō ni tsuite)
  • Dosya "Firar ve Tehdit Hakkında" (逃走と脅威について,Tōsō to Kyōi ni Tsuite)
  • Dosya "Sorgu ve İşbirlikçi Hakkında" (尋問と協力者について,Jinmon to Kyōryoku-sha ni Tsuite)
  • Dosya "İfşa ve Teşkilât Hakkında" (発現と組織について,Hatsugen to Soshiki ni Tsuite)
Arka Kapak Yazısı: On yedi yıl önce, Afrika'da savaş alanında ölmeyen insanlar belirdi. O zamandan beri, çok az sayıdaki kişide görülen, hiçbir şekilde ölmeyen Ve hakkında hiçbir şey bilinmeyen bu yeni yaşam formuna insanlar "Ajin" diyorlar. Yaz tatilinden önce, Japon bir lise öğrencisi eve dönerken trafik kazası geçirip ölür. Yeniden hayata dönen bu çocuğun başına çok büyük bir para ödülü konulmuştur. Böylece, herkesin karşı olduğu bu çocuğun kaçışı başlar.
2 7 Haziran [11]ISBN Mayıs [12]ISBN
  • Dosya "Yeni Bir Başlangıç" (心機一転,Shinki Itten)
  • Dosya ""
  • Dosya "blindness"
  • Dosya "Killtacular" (キルタキュラー,Kirutakyurā)
    • Dosya "Şinya Nakamura Olayı" (中村慎也事件,Nakamura Shin’ya Jiken)
Arka Kapak Yazısı: Ölümsüz yeni bir insan ırkı, "Ajin" olan Kei Nagai. Onu yakalayıp ödül parasına sahip olmak isteyen tüm insanlardan kaçışı sırasında yakalanan Kei, Ajin olmanın gerçeklerini fark eder. Tehlikeli olmadığı söylenilen Ajinlerin içinde farklı bir tür vardır. Farklı türler, oldukça tehlikeli olan "Siyah Hayalet"i çağırma yeteneğine sahiptirler. Kaçışında ona yardımcı olan tek arkadaşı Kai ile yollarını ayıran Kei, Ajinler ile iletişime geçmeyi dener.
3 7 Kasım [13]ISBN Temmuz [14]ISBN
  • Dosya "Gerçek Kei Nagai 1" (本当の永井 圭1,Hontō no Nagai Kei 1)
  • Dosya "Gerçek Kei Nagai 2" (本当の永井 圭2,Hontō no Nagai Kei 2)
  • Dosya "Gerçek Kei Nagai 3" (本当の永井 圭3,Hontō no Nagai Kei 3)
  • Dosya "Plan A" (作戦A,Sakusen A)
  • Dosya "Perde Arkası" (舞台裏,Butaiura)
Arka Kapak Yazısı: İnsanoğlu ile beraber mi yaşayacaklar veya düşman mı olacaklar? Ajin olan Kei Nagai ile iletişim kurmaya çalışan ilk ırkdaşı, "Şapkalı" olarak da bilinen Satou'nun gerçek kimliği acımasız bir teröristtir. Üzerinde korkunç deneyler yapan yetkili araştırmacıların hayatını kurtarmak için, Kei Nagai ironik bir şekilde Satou ile tüm gücüyle yüzleşerek zor bir başlangıç yapar.
4 7 Mayıs [15]ISBN Ekim [16]ISBN
  • Dosya "Fighter" (ファイター,Faitā)
  • Dosya "Kaçak" (逃亡者,Tōbō-sha)
  • Dosya "Double Team" (ダブルチーム,Daburuchīmu)
  • Dosya "Fringe" (フリンジ,Furinji)
  • Dosya "Hadi, Gösteriş Yapalım!" (派手に行こうぜ!,Hade ni Ikōze!)
Arka Kapak Yazısı: Birbirinden bağımsız Ajinler ölümsüz olduklarını saklayıp normal bir insan gibi yaşamaktadırlar. "Şapkalı" olarak da bilinen Satou, onlara gönderdiği mesaj ile herkesi tarihin ilk ajin toplantısına çağırmıştır. Bu çağrıya sadece yedi Ajin cevap vermiştir. Acaba bundan sonra ne yapacaklardır? Satou, bu yedi kişiden korkunç bir karar vermelerini ister. Kei Nagai ise hala Ajin Terörist Satou'nun planlarından bihaberdir.
5 7 Kasım [17]ISBN Kasım [18]ISBN
  • Dosya "Sucker Punch" (サッカーパンチ,Sakkāpanchi)
  • Dosya "Battlefield: Bad Company" (バトルフィールド バッドカンパニー,Batorufīrudo Baddo Kanpanī)
  • Dosya "Ajin" (亜人,Ajin)
    • Dosya "Ajin 2" (亜人②,Ajin 2)
  • Dosya "Seçilmiş Kişi" (選ばれた男,Erabareta Otoko)
  • Dosya "Come with Me!!"
Arka Kapak Yazısı: Ajin haklarını terörizm ile almak için acımadan yıkımı getiren Satou, ülke çapında Ajinlere karşı duyulan korkuyu arttırır. Kei'nin saklandığı köyde de durumlar farklı değildir. Kuşku ile dolu suikast kurşunu Kei'ye doğrultulduğu anda kaderi belli olur. Kei, yeni yoldaşı Kou Nakano ile birlikte geri dönüşü olmayan yalnız bir savaşa doğru koşar.
6 5 Haziran [19]ISBN Ocak [20]ISBN
  • Dosya "İlk Gün" (初日,Shonichi)
  • Dosya "Genius…?!"
  • Dosya "Izumi Shimomura" (下村 泉,Shimomura Izumi)
    • Dosya "Izumi Shimomura 2" (下村 泉②,Shimomura Izumi 2)
  • Dosya "Duvar" (壁,Kabe)
Arka Kapak Yazısı: Ajin terörist Satou’ yu ne olursa olsun yenmek için, Sağlık, Çalışma ve Refah Bakanlığı Ajin Kontrol Komitesi’ nin başı Tosaki ile aynı cephede birleşmeye karar verirler. Her geçen gün gerilen Ajinlerin durumunda yeni bir döneme girilir. Yoldaşlarını artıran ve yayınladığı suikast listesindeki hedefleri birer birer öldüren Satou. Her geçen gün vahşileşen düşmana karşı.
7 6 Kasım [21]ISBN Mayıs [22]ISBN
  • Dosya "Listen!!"
  • Dosya "Call of Duty" (コール・オブ・デューティ,Kōru Obu de~yūti')
  • Dosya "Don't say "lazy""
    • Dosya "Don't say "lazy" 2"
  • Dosya "Saldırı Başlıyor" (攻撃開始,Kōgeki Kaishi)
  • Dosya "Yenilmez" (無敵,Muteki)
Arka Kapak Yazısı: Ajin terörist Satou ve adamları, on bir ismi teker teker öldürme planı yaparlar. Yol açtıkları hasar, Sağlık Bakanlığı’nın ortaklık için yanaşmasına sebep olur. Korkuyu aklından çıkaramayan bakanlık, Anti Ajin organizasyonunda köklü yasal değişikliklere gider. Bu sırada Ajin Kontrolü Komitesi'nin en tepesindeki isim Tosaki, Anti Ajin Özel Timi olarak resmi olmayan şekilde hareket ederek, Satou’nun arka planı araştırmaya başlar ve korkulması gereken bu gerçek karaktere daha yakından göz atar. İçinde bulundukları durumun baş döndürücü değişiminde, Kei Nagai tek başına bir ölüm kalım mücadelesinin içine girer.
8 28 Nisan [23] (sınırlı versiyon)
6 Mayıs [24]
ISBN [23](sınırlı versiyon)
ISBN [24]
Ağustos [25]ISBN
  • Dosya "Splinter Cell" (スプリンターセル,Supurintā Seru)
  • Dosya "The Man Trap"
    • Dosya "The Man Trap 2"
  • Dosya "DOOM"
  • Dosya "Shadowrun" (シャドウラン,Shadōran)
  • Dosya "Battlefield Hardline" (バトルフィールドハードライン,Batorufīrudo Hādorain)
Arka Kapak Yazısı: Satou’nun ilan ettiği on bir kişilik suikast listesinin içinden iki kişi Forge Güvenlik’in merkez ofisindendir. Kei Nagai, terör örgütünün saldıracağı yerde sahne alır. Saldırılar gerçekleşince Nagai’nin kontrolünde savaş stratejisi başlar. Satou, sağ kolu Tanaka’ya ofis binasına giriş yapan Ajin terörist grubunun kontrolünü bırakır. Kei Nagai ile Tosaki’nin emrindeki askeri grup birlikte hareket ederler. Dışarıdan soyutlanmış çok katlı gökdelende ölümlüler ve ölümsüzler silahlı çatışmaya girer.
9 7 Ekim ISBN [26]
ISBN [27](sınırlı versiyon)
Ekim [28]ISBN
  • Dosya "Battlefield Hardline ②" (バトルフィールドハードライン②,Batorufīrudo Hādorain 2)
  • Dosya "Battlefield Hardline ③" (バトルフィールドハードライン③,Batorufīrudo Hādorain 3)
  • Dosya "Festival Sonrası" (党の終わり,Tō no owari)
  • Dosya "Hirasava" (平沢,Hirasawa)
  • Dosya "Kavga" (ケンカ,Kenka)
Arka Kapak Yazısı: Forge Güvenlik başkanı Kai’nin suikastı engellenir, diğer taraftan ajin terörüne devam eden Satoular yakalanır. Kei Nagai’nin planladığı savaş taktiği zaman farkıyla Satou tek başına Forge güvenlik binasına sızmasıyla dikişler atmaya başlar. Kei’nin tahminlerini aşan hareketlerin ardı arkasını kesmeyen Satou. Kötüleşen savaşta bile bir savaş taktik üzerine saldırmaya devam eden Hirasava ve altında çalışan siyah takım elbiseliler. Karar vermek zorunda bırakılan Kei’ye yaşadığı stres ağır gelmektedir.
10 5 Nisan [29] (sınırlı versiyon)
7 Nisan [30]
ISBN [30]
ISBN [29](sınırlı versiyon)
Mart [31]ISBN
  • Dosya "Kan Bağı" (血筋,Chisuji)
  • Dosya "U & I"
  • Dosya "Günaydın, Yarın Görüşürüz" (おはよう、またあした,Ohayō, mata ashita)
  • Dosya "Call of Duty: Infinite Warfare"
  • Dosya "Kaybedenler" (負け犬共,Makeinu domo)
Arka Kapak Yazısı: Forge Güvenlik Binası’ndaki kanlı savaş, acının limitlerini aşıp Kei Nagai’ye çok şey kaybettirir. Kei ve Tosaki’nin beraber hareket ettikleri cephenin tamamen tahrip edilmesiyle kei, yoldaşlarının yanından ayrılır. Satou, Kei ve diğerlerinin onu engelleme girişimlerini bozmasını, ikinci dalga şeklinde adlandırmaktadır. İlan ettiği suikast listesi terörünü gerçekleştirmeye devam etmektedir. Oysa kimsenin tahmin edemeyeceği bir tempo ile üçüncü dalga yaklaşmaktadır. Kei Nagai’nin gerçek değeri bundan sonra daha fazla sorgulanacaktır.
11 7 Eylül [32]ISBN
  • Dosya "Steep Road" (スティープ ロード,Sutīpu rōdo)
  • Dosya "Promised Land" (約束の地,Yakusoku no chi)
  • Dosya "Fury" (フューリー,Fyūrī)
  • Dosya "When, Where, Who"
  • Dosya "Conviction" (コンヴィクション,Konvikushon)
12 7 Mayıs [33]ISBN
  • Dosya "Greater Cause" (大義,Taigi)
    • Dosya "Greater Cause 2" (大義②,Taigi 2)
    • Dosya "Greater Cause 3" (大義③,Taigi 3)
  • Dosya "Paradise" (楽園,Rakuen)
    • Dosya "Paradise 2" (楽園②,Rakuen 2)
  • Dosya "Rolling Star" (ROLLING STAR)
  • Dosya "Beyond Theory" (論理を越えて,Ronri wo Koete)

Cilt (tankōbon) halinde henüz basılmamış bölüm isimleri

  • Dosya "Everything that has a beginning has an end"
  • Dosya "H-hour"
  • Dosya "D-day"

Kaynakça

  1. ^. allcinema (Japonca). 5 Haziran tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Haziran
  2. ^. allcinema (Japonca). 11 Haziran tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Haziran
  3. ^. allcinema (Japonca). 5 Haziran tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım
  4. ^ (İngilizce). Anime News Network. 3 Kasım 8 Ocak tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Aralık
  5. ^"Live-Action Ajin Film Slated for September 30, " (İngilizce). Anime funduszeue.info 16 Aralık Erişim tarihi: 27 Aralık [ölü/kırık bağlantı]
  6. ^ab (İngilizce). Anime News Network. 15 Şubat 6 Mart tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Aralık
  7. ^Thompson, Jason (26 Haziran ). . Anime News Network (İngilizce). 30 Kasım tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim
  8. ^ (İngilizce). Anime News Network. 14 Mart 14 Nisan tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs
  9. ^ (Japonca). Kodansha. 3 Mart tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık
  10. ^. Gerekli Şeyler. 16 Nisan tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan
  11. ^ (Japonca). Kodansha. 11 Mart tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık
  12. ^. Gerekli Şeyler. 29 Mayıs tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mayıs
  13. ^ (Japonca). Kodansha. 21 Ocak tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık
  14. ^. Gerekli Şeyler. 8 Ağustos tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ağustos
  15. ^ (Japonca). Kodansha. 26 Mart tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık
  16. ^. Gerekli Şeyler. 14 Eylül tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Kasım
  17. ^ (Japonca). Kodansha. 21 Temmuz tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık
  18. ^. Gerekli Şeyler. 5 Aralık tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Kasım
  19. ^. Kodansha (Japonca). 11 Ekim tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim
  20. ^. Gerekli Şeyler. 28 Şubat tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat
  21. ^. Kodansha (Japonca). 10 Nisan tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım
  22. ^. Gerekli Şeyler. 23 Haziran tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Haziran
  23. ^ab. Kodansha (Japonca). 16 Kasım tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs
  24. ^ab. Kodansha (Japonca). 31 Mayıs tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs
  25. ^. Gerekli Şeyler. 14 Eylül tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Eylül
  26. ^. Kodansha (Japonca). 13 Kasım tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim
  27. ^. Kodansha (Japonca). 13 Kasım tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim
  28. ^. Gerekli Şeyler. 16 Kasım tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Kasım
  29. ^ab. Kodansha (Japonca). 7 Nisan tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim
  30. ^ab. Kodansha (Japonca). 7 Nisan tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan
  31. ^. Gerekli Şeyler. 12 Nisan tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart
  32. ^. Kodansha (Japonca). 7 Eylül tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Eylül
  33. ^. Kodansha (Japonca). 22 Mayıs tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Haziran

Uke misin Seme misin yoksa Seke misin Kişilik Testi!

Yaoi okuyan herkes durup bir düşünmüştür,acaba ben seme miyim, uke mi? İşte bunun cevabını öğrenebileceğin Uke, Seme ve Seke testi!

Katherine Katherine

Ağustos 14,  - Güncellendi: Mart 28,  - 

1. Öncelikle cinsiyetin nedir? ya da kendini en yakın gördüğün cinsiyet.

Öncelikle cinsiyetin nedir? ya da kendini en yakın gördüğün cinsiyet.

Cevap vermek istemiyorum.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

2. Ne tür yemekleri tercih edersin?

Ne tür yemekleri tercih edersin?

Normal, pek baharatlı olmayan sade yiyecekler.

Aşırı acılı ve baharatlı, tatlı, ekşi kısaca ağızımda iz bırakan lezzetler.

Tatlı, yumuşak, sıcak ve lezzetli şeyler.

Yemek yemeyi pek sevmem tatlı içecekler daha güzel.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

3. İnsanlarla nasıl anlaşırsınız?

İnsanlarla nasıl anlaşırsınız?

Pek anlaşamıyoruz, insanlar beni pek sevmez. Haliyle bende pek bayılmıyorum onlara.

Gayet normal bir şekilde insanlarla konuşabiliyorum.

Gerekmedikçe kimseyle konuşmam. Konuşmak zorundaysam en kısa sürede sohbeti bitiririm.

İnsanlar genelde aşırı neşeli olduğumu söyler ve bitmek bilmeyen enerjim yüzünden sürekli yanımda insanlar olur.

Çok utangacımdır ve sosyal anksiyetem var.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

4. Bir ilişkinizde nasıl davranırsınız?

Bir ilişkinizde nasıl davranırsınız?

Sevdiğini dışarıya gösteremez, umursamaz tavırlar, kıskanç.

Duygusal, kıskanç, ilgili.

Normal, sevgi dolu, neşeli.

Eğlenceli, umursamaz, kıskanç.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

5. Okula geç kalsanız tepkiniz ne olur?

Okula geç kalsanız tepkiniz ne olur?

Kesinlikle kafayı yerim, asla okula geç kalmam.

Pek bir şey yapmam sürekli olan bir şey sonuçta.

Sakin bir şekilde hazırlanıp en kısa sürede okula varmaya çalışırdım.

Okul kimin umurunda ya? Zaten öğrendiğimiz bir şey yok.

Hemen hazırlanıp evden çıkarım, arkadaşlarımdan hocalara bir bahane uydurmalarını isterim.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

6. İlk buluşmada nereye gitmek daha uygun olur?

İlk buluşmada nereye gitmek daha uygun olur?

Son derece lüks bir otelin restoranı.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

7. Sevdiğin kişinin başına bir iş geldi, ne yaparsın?

Sevdiğin kişinin başına bir iş geldi, ne yaparsın?

Ben bir şey yapamam ama yapabilecek kişilere haber veririm.

Direkt olaya dalarım, ne olduğu hiç fark etmez.

Etraftaki kişilerden yardım isterim.

Bunu ona yapanların son görecekleri kişi olurum.

Kontrolümü kaybedip ağlama krizine falan girerim galiba.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

8. Kendine ayırabileceğin bir günün var, o bütün günde neler yaparsın?

Kendine ayırabileceğin bir günün var, o bütün günde neler yaparsın?

Uyurum muhtemelen, uyumak en büyük hobimdir.

Arkadaşlarımla buluşur, eğleniriz.

Hobilerimle ilgilenir, evcil hayvanıma bakım yaparım.

Günlük işleri halledip sakince kitap okurum.

Günün sonunda ailemle güzel bir yemek yiyebilmek için hazırlık yaparım.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

9. Hayatını adayabileceğin kişinin karakterinde hangileri kesinlikle olmalı?

Hayatını adayabileceğin kişinin karakterinde hangileri kesinlikle olmalı?

Eğlenceli, birazcık kıskanç, tutumlu.

Zeki, sakin, hayvan sever.

Yardım sever, alçak gönüllü, neşeli.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

En sevdiğin duygu?

En sevdiğin duygu?

İkimizin de fark etmeden gözlerimizin buluştuğu an olan o minik panik ve utanma.

Ellerim soğukken, sıcak elleriyle, ellerimi ısıttığı o an.

Komik bir şeye gülerken fark etmeden yaptığı o sevimli suratını izlerken yaşanan tuhaf his.

  Doğru Cevap

  Yanlış Cevap

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

like
dislike
love
funny
angry
sad
wow

İlgili Makaleler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası