one punch man izleme sırası / En iyi animeler (IMDb Puan sırasına göre)

One Punch Man Izleme Sırası

one punch man izleme sırası

One-Punch Man

One-Punch Man (Japonca: ワンパンマン, Hepburn: Wanpanman), ONE adlı sanatçı tarafından yaratılan bir Japon süper kahraman serisidir. Tek bir yumrukla herhangi bir rakibi yenebilen, ancak ezici gücü nedeniyle meydan okuma eksikliğinden sıkıldıktan sonra değerli bir rakip bulmaya çalışan bir süper kahraman olan Saitama'nın hikâyesini anlatıyor. ONE, orijinal webcomic versiyonunu 2009'un başlarında yazdı.

Haziran 2012'de Shueisha'nın Tonari no Young Jump web sitesinde dijital bir manga yeniden çevrimi yayınlanmaya başladı. Manga, Yusuke Murata tarafından resmedilmiştir ve bölümleri periyodik olarak derlenmekte ve bireysel tankōbon ciltlerinde yayınlanmaktadır. Mayıs 2022 itibarıyla 25 cilt yayınlandı. Kuzey Amerika'da Viz Media, manganın yeniden çevrimini İngilizce olarak yayınlamak için lisansladı ve Weekly Shonen Jump dijital dergisinde serileştirildi.

Madhouse tarafından üretilen manganın bir anime uyarlaması, Ekim-Aralık 2015 arasında Japonya'da yayınlandı. J.C.Staff tarafından üretilen ikinci bir sezon, Nisan-Temmuz 2019 arasında yayınlandı. Anime serisi, Kuzey Amerika'da Viz Media tarafından lisanslanmıştır, ve Temmuz 2016'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Adult Swim's Toonami programlama bloğunda gösterime girdi. İkinci sezon Ekim 2019'da gösterime girdi.

Haziran 2012 itibarıyla, orijinal webcomic 7,9 milyonu aştı. Nisan 2020 itibarıyla, manganın yeniden çevrimi dünya çapında 30 milyondan fazla sattı ve onu en çok satan manga serilerinden biri haline getirdi.

Konusu[değiştir kaynağı değiştir]

Webcomic[değiştir kaynağı değiştir]

Webcomic, başlangıcından kısa bir süre sonra anında bir başarı olarak kabul edildi ve haftalar içinde binlerce görüş ve yorum aldı. Haziran 2012'ye kadar 7.9 milyon hit aldı. ONE'a göre, beşinci bölümü yazdığı sırada güncelleme başına 30 yorum alıyordu. (Nitosha.net'te, sürekli olarak en az 30 yorum alan bir dizi "popüler" olarak kabul edildi.) Yorumların sayısı giderek arttı ve ONE 30. bölümü yayınladığında, güncelleme başına yaklaşık 1000 yorum alıyordu.

Manga[değiştir kaynağı değiştir]

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır