avluda çalan şarkılar / Avlu Dizisi Çalan Şarkılar ve Sözleri - DiziHaberci

Avluda Çalan Şarkılar

avluda çalan şarkılar

Demet Evgar, Kenan Ece, Ceren Moray, Nursel Köse, Teoman Kumbaracıbaşı, Çağdaş Onur Öztürk, Rüçhan Çalışkur ve Sinan Pekinton gibi isimlerin yer aldığı Avlu dizisi oldukça sert senaryosu ile akıllara kazınacak türden. Star Tv’de ilk bölümü ile ekranlara gelen dizide çalan şarkılarda çok beğenildi. Bu yazımızda Dizinin 1. Bölümünün yayınlandığı 22 Mart Perşembe günü çalan şarkılar dahil tüm şarkıları ve sözlerini bulabilirsiniz.


Avlu Dizisi 3 Mayıs Çalan Korkuyorum Şarkı Ve Sözleri (6.Bölüm)


Avlu Dizisi Çalan Şarkılar ve Sözleri

Dizi tanıtımları ile tüm ülkede ses getirdi. Sert sahneleri ile izleyenleri şaşırtan ve heyecanlandıran yapım dram ve suç türünde ekranlara gelecek. Dizi ile ilgili bir çok kesim aynı beyanda açıklamalar yaptı. Hatta dizinin yapımcıları bile tanıtım filmlerinin dizinin sertliği ile örtüştüğünü, dizinin sertliğini yansıttığını söylediler. Peki dizinin konusu nedir? İsterseniz kısaca dizinin konusuna değinelim;

Dizide hayatı boyunca sıkıntı yaşamış bir kadın adaletin sağır kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak için harekete geçmiş ve cezaevine girmiştir. Cezaevinde kendisi gibi olan kadınların gerçek hayata yansımayan yaşamlarını konu alan dizide kendi düzen ve hukukları ile 4 duvar arasına hapsolmuş kadın mahkumların hayat hikayesi ekranlara yansıyacak. İzleyenlerin duygularına sert bir şekilde dokunacak olan dizinin müzikleri de en az konusu kadar sarsıcı. İşte dizide çalan şarkılar…

Avlu 22 Mart Perşembe Çalan Şarkılar ve Sözleri

Dizi Haberci

Avlu dizisinde çalan şarkı, rekor üstüne rekor kırıyor! 4 günde 2 milyonu geçti!

15
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Avlu’nun 7 Haziran herkesi büyük bir şokta bırakan sonla yaptığı sezon finaline damgasını vuran şarkı, Youtube’da rekor kırıyor!

Yayınlandığı ilk gün, binden fazla kişinin dinlediği Sagopa Kajmer’in Bergen – Affetmem şarkısına yorumu, izleyenlerin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Genç yaşta hayatını kaybeden ve yüzüne kezzap atılarak bir gözünü kaybederek acılı bir hayat yaşayan Bergen’in akıllara kazınan ‘Sen affetsen ben affetmem’ şarkısı yeniden Sagopa Kajmer ile gündeme geldi.

Avlu dizisinde çalan şarkı, rekor üstüne rekor kırıyor! 4 günde 2 milyonu geçti! 7

Kısa sürede beğeni kazanan yorum, üstünden 4 gün geçtikten sonra 2 milyon binden fazla kişi tarafından dinlenmeyi başardı.

Bergen’in söylediği kısımların sözlerini ise bir süre önce hayatını kaybeden müzik adamı Ali Tekintüre yazmıştı.

Youtube’da videonun açıklama kısmına şu not düşülmüş:

“Sago,”Avlu”serisi için kaydettiği yepyeni şarkısıyla sizlerle.
Şarkıya ’lerin aramızdan ayrılan muhteşem seslerinden,unutulmaz yetenek Bergen eşlik ediyor.
Son ses,tam gaz.”

İşte Avlu dizisi sezon finali olan bölüme damgasını vuran Sagopa Kajmer&Bergen-Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı:

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Avlu Arşiv Videoları

Tüm Arşiv
Avlu

AVLU

Avlu yılların sağır kaldığı adaletini kendisi saÄŸlamaya çalışmış bir kadının ceza evine giriÅŸini konu alıyor. “Avlu” özgürlüÄŸünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların funduszeue.info haberlere yansımayan, mutsuzluÄŸun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaÅŸam mücadelesini konu alıyor.

Yapımcı: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu - Hülya Gezer - Şafak Bal
Senarist: Özlem Havuzlu - Ahmet KöseoÄŸlu
Müzik: Sertaç ÖzgümüÅŸ, Aytaç ÖzgümüÅŸ 

TOPLAM BÖLÜMEKSTRA VİDEOLAR
44

Avlu için
arşiv sonuçları

Avlu 8. bölümü ile 17 Mayıs Perşembe günü Star Tv ekranlarına geldi. 17 Mayıs Avlu çalan şarkıları sözlerinin bir kısmını da vererek dinleyebileceğiniz video ekleyeceğiz. Şimdi Avlu 8. bölümde çalan şarkıları vermeye başlayalım.

17 Mayıs Avlu Çalan Şarkı

Ecem, Alp&#;ten kaçarken kapı girişinde polisler tarafından gözaltına alındıktan alınıp savcı karşısına getirilir. Savcı işini düzgün yapan ve çok dikkatli bir olduğunu Ecem&#;in verdiği ifade ile olay yerinde alınan resimleri karıştırmış ve Ecem&#;in bariz yalan söylediğini ortaya çıkartmıştır. Ecem de savcının baskıcı yaklaşımı ile ifadede babasına silahı annem değil ben sıktım deyince savcının bile beklemediği bir cevabı verir.

Bunun üzerine savcı hemen tutuklama talebi mahkemeye sevk edilip tutuklanır. Cezaevi aracı ile Ecem nakil sırasında arka planda 17 Mayıs Avlu dizisinde ilk şarkı çalmaya başladı. Şimdi bu şarkının önce bir kısım sözlerini vereceğiz. Daha sonra video ekleyeceğiz. 

Avlu 8. Bölüm Çalan Şarkı # Bu Yüzden Sensiz Sözleri

&#;Güvendiğin dağlara kar
Ağzıma çalınan ballara kan yağıyor
Ben yarınları bu günden tanırım
O yüzden umutlarım tek tek azalıyor
*************************************

avlu dizi resmi 2
bu yüzden sessiz Bu yüzden yalnız
Hayatın gücü 12&#;nin hep üstü
O nedenle küstü saçlarımın masalı gibi
Siyahtan beyaza döndü
Çekilirken umutlarımın önüne sürügü
İçin sürgün çünkü herkes özgür bana tel ördü&#;
**********************************************

funduszeue.info?v=xXrUOYzAtD0

 

Avlu dizisinin 8. bölümünde şarkı çaldıkça bu  sayfaya eklenecektir. Avlu dizisini diğer dizilerden ayıran en önemli farkı nedir diye bir soru sarmam ne dersiniz. al kısımda bulunan yorum kısmından düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası