botan beyaz / Rapçi Botan Beyaz, Gümbür Gümbür Geliyor - Röportaj - funduszeue.info Amerika'dan Haberler

Botan Beyaz

botan beyaz

botan beyaz

  • şuradan iki üç çalışmasına ulaşabileceğiniz yetenekli genç arkadaşımız. birilerinin bu elemanı görmesi gerek..

  • gitar çalışını kıskandığım aşırı yetenekli çocuk. ayrıca mütevazı ve kafa birine de benziyor. yolu açık olsun.

    edit: botan ayıp ettin botan, seninle ta ünsüzken tanışmıştık, youtube'da abonen vardı, o zamanlar rap ile de uğraşmıyordun. ne demek instagram'dan unf atmak? :(

  • videolardaki ses kendine mi ait hala saskinligimi gizleyemiyorum. rez alalim buradan bu cocuk yurur.

  • bu cocuk gercekten cok iyi takip ediniz. funduszeue.info?igshid=g6e5dybuman4

  • ankara batıkent'te yaşayan aslen mardinli olan ingilizce rap yapan çok yetenekli bir arkadaş. umarım yolundan hiç vazgeçmez ve türkiye'deki mob pmc vs gibi toksik oluşumların içine girmeden istanbul'da çok takılmadan tez zamanda abd'ye gider.
    kürtçe rap yapması ya da en azından kürtçe rap yapan biriyle feat atması da ilgi çekici olabilir. ayrıca yolun açık olsun braye mın.

  • iyice ünlenmeden yazayım -ki eli kulağındadır-;
    kendisiyle *&#x;deki bir ankara seferimde, üniversite arkadaşımla sevdiğimiz gruplardan birini dinlemeye gittiğimiz mekanda tanışmıştık. o gece ingilizce&#x;yi ne kadar iyi konuştuğunu ve nasıl goy goy bi kafası olduğunu, sonrasındaki instagram etkileşimlerinde ise çok iyi bir müzikal yeteneği olduğunu görmüş oldum.

    harika gitar çalıyor*, çok iyi bir sesi var ve inanılmaz *rap parçalar yazıp söylüyor.
    üstteki entryde endişelenildiği gibi bir durum olmayacak gibi, zira kendisi abd&#x;li müzik yapımcısı scott storch ile tanıştırılmıştır bile.

    tanım: yolu açık olasıca, yakışıklı da bir angara bebesi.

    edit: hayvanları ve çocukları da seviyor. baya komik seviyor hem de*.

  • kendisini bugün dinledim, bir arkadaşım önerdi. instagram&#x;da bir videosuna gireyim bakayım dedim profilinde baktım ki bütün videolarını izlemişim. kendisi ingilizce rap konusunda gerçekten inanılmaz yetenekli ve ankaralı bir elemandır. ingilizcesi baya iyi, ben amerika&#x;da yaşıyorum ve bu adamın sanki native american rapper tarzı bir aksanı var. sesi de inanılmaz. çok beğendim. umarım istediği yerlere gelir!

  • nadide semtim batıkent'in parlayan yıldızı. hakettiği yerlere emin adımlarla yürümekte.

  • çook uzaktan tanıdığım, tanıştığım ve dört gözle hak ettiği yere gelmesini beklediğim bebe.

    edit: not so fucked, eh?

  • dün keşfettim ben bu arkadaşıharika bir enerjisi funduszeue.infoım birileri duyarda el verir bu arkadaşa

  • Rapçi Botan Beyaz, Gümbür Gümbür Geliyor

    Reklam

    Asında ilk olarak Instagram hesabına kendi rap parçalarını koymasıyla tanınan Botan, çeşitli türlerdeki eserlere yaptığı başarılı 'cover'larıyla da tanınıyor. Hatta, 'cover'daki başarısı öne geçmiş durumda ki, insanlar kendi eserlerini bile 'cover' zannediyor.

    Emre Hoca'nın aslında hangi müzik dalıyla ilgilendiğini sorması üzerine Botan, kendini bildi bileli ayırt etmeksizin rap ve metal müzik yaptığını söylüyor. Ama iş olarak da gitarla ilgileniyormuş. İngilizce rap yazabileceğine inanmadığı için gitarla devam etmiş. Ama şu an sonuç olarak, rap müzikle ağırlıklı olarak ilgileniyor.

    Hiçbir Eğitimi Yok!
    Eme Hoca, hiçbir müzikal eğitim almadan gitarda bu seviyeye gelen Botan'ın performansını mükemmel buluyor. Üstelik sadece 25 yaşında! Lise mezunu Botan, üniversiteyi kazanmış ama çok kısa bir süre gidip bırakmış. Yani sadece müzikal değil, üniversite eğitimi de almamış.

    Okuması için aileden baskı görmeyen Botan'ın hayatı tamamen müziğe adanmış durumda. O sayede küçüklüğünden beri odasında bilgisayar ve gitarın başından ayrılmadığı için, kendini bu alanda oldukça geliştirebilmiş.

    İngilizceyi De Kendi Kendine Öğrenmiş!
    '2 pac' parçalarını bu seviyede yorumlayabilen Botan'a Emre Hoca, İngilizceyi nasıl öğrendiğini soruyor. Botan'ın cevabı ilginç oluyor. 2 yaşından beri ev ortamında 'Hip Hop' müzik çaldığını söylüyor. Ama öyle arada bir müzik dinlemek gibi değil! Her gün her dakika bangır bangır; 'MW Watt', '2 pac', 'Doctor Dre', 'JZ' gibi isimleri dinleyerek büyüdüğü için, çocuk yaşından itibaren kulak dolgunluğu kazandığını söylüyor.

    O zamanlar anlamlarını bilmeden ezbere söylermiş. Ayrıca internet dönemine denk gelen çocuklar olarak, bilgisayar oyunlarından ve internetten de bir kazanımı olduğunu belirtiyor İngilizce açısından. Onun dışında sadece ortaokul ve lise eğitimindeki İngilizceden ibaret eğitimi.

    Ağabeyleri ve ailesi de bu müzikleri dinledikleri için, hatta hastalık derecesinde tutkun olup çok geniş bir arşiv edindikleri için kendini şanslı hissediyor. Annesi de kendisine hamileyken saz kursuna gitmiş. Bunun da müziğe olan ilgisine çok şey kattığı kanısında.

    Reklam

    # emre yücelen# metal müzik# rap müzik# cover# botan beyaz# ınstagram# i̇ngilizce# 2 pac# parçalarını hip hop# mw watt# doctor dre# jz# travis scott# amerika# abd# hey oh mary# ankara# batıkent# los angeles# covid# salgın# kerem bürsin# under armour# türkiye

    ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    İlginizi Çekebilir

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası