mccormick traktör fiyatları / McCormick traktör ikinci el ve yeni - funduszeue.info satın al

Mccormick Traktör Fiyatları

mccormick traktör fiyatları

McCormick traktör kullanılmış & yeni

40

EHR
ön yükleyici
Ön kuyruk mili

Klima: Klima, Silindir sayısı: 6, Tahrik sistemi: Dörtçeker, Basınçlı hava freni, Platform: Kabin, T

Imal yılı:

çalışma saatleri: Stunden

güç: PS (86 KW)

ikinci el makine

onaylı tedarikçi

"Approved vendor" seal

Our team manually reviews the information provided by the vendor for plausibility & authenticity after the creation of a commercial account or a paid advertisement. Only after a successful review the ad will be published with the seal "approved vendor".
Please note: this is not a manual review of the product itself or the business practices.

Mccormick Trakt&#;r / Mccormick C 95 Max

PERKINS C Euro 2 motora sahip C95 MAX  her türlü zorlu şartlar altında üstün performans sağlayacak motor,şamzuman ve hidrolik özelliklere sahiptir.

Mekanik mekik kollu şanzımanı, yüksek hidrolik kaldırma kapasitesi,güçlü kuyruk mili ve    4 X 4 diferansiyel kilidi ile her işinizde kullanabileceğiniz bir traktör özelliklerine sahiptir.

MOTOR

serisi güçlü PERKINS motoru ile C 95 Max  yüksek tork rezervi,düşük gürültü düzeyine sahip çevreci ve yakıt tasarrufu sağlayan güçlü bir traktördür.

   

 C75 MAXC95 MAX
PERKINS DİREKT ENJKSİYONLU TIER 2 MOTORCCT
MAKSİMUM GÜÇ (ISO)   Hp/Kw68,2 / 50,291,9 / 67,6
MAKSİMUM TORK Nm
SİLİNDİR HACMİ / SAYISI / TURBO cm3 / adet/4/4 TURBO
MAZOT DEPO KAPASİTESİ Litre
MOTOR YAĞ KAPASİTESİ   Litre77

ŞANZIMAN

 

24 ileri 12 geri özel mekik kollu şanzımana sahip C95 MAX traktör , her işleme uygun vites seçenekleri ile işlerinizi kolaylaştırır.

ve Ekonomi kuyruk mili devirlerine sahip bu şanzıman ile kuyruk mili devrini motor devrinde elde edilerek yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

C95 MAX traktör sahip olduğu şanzıman. kullanıcısına 1,7 km/h dan 39 km/h'a kadar çok geniş bir çalışma hızı sunarken,  km/h aralığında 16 vites seçeneği ile bütün rakiplerine karşı belirgin bir üstünlük kurmaktadır. Bu üstün şanzıman özelllikleri ile ülkemizde çok yaygın olan balyacılık sektöründe az yakıt tüketerek çok balya bağlamaktadır.

 

SÜRÜCÜ MAHALİ

 

Operatörün görüş alanını kısıtlamayan geniş görüş açısına sahip konforlu bir kabindir. Kapılar tek parçalı camdan olup kabine arka kısımdan bağlanarak yan görüş alanını da arttırmaktadır.

Operatörün gerek duyacağı bütün kontrol kumandaları ergonomik olarak konumlandırılmıştır.

Ayarlanabilir direksiyon yüksekliği, hava süspansiyonlu operatör koltuğu ve ilave yolcu koltuğu ile yolda da rahatlık sağlar.

Dijital gösterge panelinde bütün ikaz ışıklarının yanı sıra kuyruk mili devri, dekarölçer ve mesafe ölçer özellikleri de kullanıcıya rahatlık ve kolaylık sağlamaktadır.

Klimalı kabinde sun roof özelliği de bulunmaktadır.

 

HİDROLİK

C 95 Max  82 litre debiye sahip güçlü bir hidrolik sisteme sahiptir. Cat.2 üç nokta askı sistemi bulunan C 95 Max   kg hidrolik kaldırma kapasitesine sahiptir.

Yük kontrol, Pozisyon Kontrol ve İntermix olarak üç ana hidrolik hassasiyet fonksiyonu bulunmaktadır.

İki çift damper valfi ise standart olarak sunulmaktadır.

 C75 MAXC95 MAX
Ön Lastikler 4WD
Arka Lastikler
Uzunluk (A) mm
Minimum Genişlik (B) mm
Ön İz Genişliği (C) mm
Arka İz Genişliği (C) mm
Dingil Mesafesi (D) mm
Yükseklik (E) mm
Alt Karın Açıklığı (F) mm
Minimum Ağırlık kg
Dar Lastik OpsiyonuR24/13,6R38R24/13,6R38

Büyük ölçekli ticari çiftçilikteki en pratik makinelerden biri olarak kabul edilen mccormick traktör, yetiştirme, gübreleme, mahsul toplama, malzemeleri taşıma dahil düzinelerce rol sunar , ve dahası. . funduszeue.info'da sunulan mccormick traktör birçok beygir gücü yapılandırmasında, boyutunda, türünde ve performans derecelendirmesinde gelir. Binlerce premium ürün satın alın. mccormick traktör dünyanın her yerindeki güvenilir ve tanınmış üreticilerden.



Büyük ölçekli çiftçilik veya inşaat projelerinizi. Farklı motor ve güç yapılandırmalarına sahip funduszeue.info'da satışa sunulan mccormick traktör. Var. mccormick traktör meyve bahçesi, yardımcı program, ekipman taşıyıcısı, hafriyat, sıralı mahsul, bahçe, çapa makineleri ve daha fazlası dahil olmak üzere hemen hemen her role hizmet eder. . mccormick traktör, sürüş güvenliğini optimize etmek ve farklı topografyalarda sorunsuz sürüş sağlamak için büyük lastiklere ve dengeli yapılara sahiptir.



Daha gelişmiş. mccormick traktör, asmalara ve markalara karşı koruma da dahil olmak üzere benzersiz optimizasyonlara ve özensiz manzaralarda kararlı çalışmayı sağlamak için düşük yerçekimine sahip bir merkeze sahiptir. Biraz. mccormick traktör, farklı işlevler hakkında kontrol ve bilgi sağlamak için sıra yönlendirme sistemleri, yakıt verimliliği sistemleri, telemetrik entegrasyonlar ve dokunmatik ekranlar gibi üst düzey özelliklere sahiptir. Birden çok bul. mccormick traktör, benzersiz kullanım taleplerinizi karşılamak için farklı büyüklükteki motorlar, şanzıman sistemleri ve hidrolik kapasitelerle mevcuttur.



Bir toptancı veya perakendeci arıyor musunuz bir dizi için. mccormick traktör hedef müşterilerinizin benzersiz bütçe ve kalite gereksinimlerini karşılayacak mı? Binlerce premium ve uygun fiyatlı ürün için funduszeue.info'da alışveriş yapın. Size uygun olanları satın almak için dünyanın farklı güvenilir markalarından ve üreticilerinden ürünler bulun.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası