supergirl online dizi / Yabancı Dizilerin Hangisi İptal, Hangisi Devam? - Noluyo

Supergirl Online Dizi

supergirl online dizi

The Flash: Jenerik sonrası sahnesi ve filmin finali açıklandı

Hepsini okumayacağım vaktim yok diyorsanız veya spoiler'lardan uzak kalmak istiyorsanız: Özetle; filmin kapanış jeneriğinin sonunda ek bir sahne yer alırken, jenerik ortasında başka bir sahne bulunmuyor.

Aşağıdaki yazı, filme dair çok sayıda spoiler içerir.


Ezra Miller'ın canlandırdığı Barry Allen, çoklu evrenin her yerine koşup, birkaç şaşırtıcı sima ile tanışırken, bazı sert gerçeklerle yüzleşip DC'nin sinematik evreni için bir sonraki dönemin kapısını açıyor. Her sorunun bir çözümü var mıdır? Flash filmi aslında bu sorunun yanıtını ortaya koymak için elinden geleni yapıyor.

Andy Muschietti'nin yönettiği DC Genişletilmiş Evreni'nin 13'üncü ve sondan bir önceki filmi (Zack Snyder'ın Justice League'i hariç!) tüm favori DC karakterleriniz için gerçekliği baştan yazıyor. Tüm bunların DC'nin geleceği için ne anlama geldiğini ve The Flash'ın jenerik sonrası sahnesinin ne olduğunu masaya yatırıyoruz. Bu sebeple, dolabınızda bulabildiğiniz süper kahraman kostümlerini kapın ve bize katılın!

The Flash’ın sonu açıklandı

Flash, tam olarak aynı olmasa da, daha önceki filmlerde karşılaştığımıza benzer bir savaşla sonuçlanıyor. Barry 'ün çarpıtılmış bir versiyonuna geri döndüğü için, o ve yeni dostları kendilerini dünyayı General Zod ve onun Kripton ordusundan kurtarmak için savaşırken buluyorlar. Tıpkı Man of Steel'de olduğu gibi, Zod (Michael Shannon) gezegenimizi dünyalaştırmak ve onu yeni bir Kripton haline getirmek istiyor. İlginç bir şekilde, Michael Keaton'ın Batman'i ve Sasha Calle'in Supergirl'ü gezegeni savunurken can veriyorlar.

The Flash, zaman çizgisinde kolayca geri alınamayan kritik anları ifade eden 'sabit anlar' kavramına ciddi şekilde eğilen bir yapım. Barry ve Barry'nin 'teki genç versiyonu, Batman ve Supergirl'ün ölümlerinin zamanda bir başka 'sabit an' olduğunu keşfettiklerinde büyük bir engelle karşılaşmış oluyorlar. Ne kadar hızlı koşarsa koşsun geleceğin Barry'sinin arkadaşlarının Zod'un saldırısı sırasında vahşice öldürülmesini engelleme şansı yok. Ne yazık ki, Kara ve Bruce ne olursa olsun ölüme mahkumlar. Barry Hız Gücü ile yarışırken, DC çoklu evrenindeki diğer dünyalara göz atıyor ve Christopher Reeve'in Superman'i, Adam West'in Batman'i ve Helen Slater'ın Supergirl'ü gibi ikonik DC kahramanlarının ziyaretlerine tanık oluyoruz. Üstelik Nicolas Cage'in Superman'i de karşımıza çıkıyor.

 

Sabit noktalarla ilgili hakikat, geçmişteki Barry'yi çılgına çeviriyor ve kaçınılmaz olanı önlemek için Hız Gücü'nü kullanarak onlarca yıl geçiriyor. Bu acı, onu Karanlık Flash'a dönüştürüyor; artık yaşlanmış ve savaşı düzeltmek için yaptığı girişimlerde maruz kaldığı şarapnel parçalarıyla kaplanmış bir Flash var karşımızda. Karanlık Flash, annelerinin yaşayabilmesi için gelecekteki Barry'nin ölmesi gerektiğine karar veriyor. Geçmiş Barry, Gelecek Barry'yi kurtarmak için kendini feda edince Karanlık Flash'i de varlığından siliyor.

Böylece Gelecekteki Barry sonunda bazı şeylerin değiştirilemeyeceğini ve zaman müdahalesini geri alması gerektiğini görüyor. DC Genişletilmiş Evreni'ne daha önce var olduğu haliyle geri döndürüyor (tabii bir Bruce Wayne hariç), bu noktadan sonra da Sasha Calle'in Supergirl'üne ya da Keaton'ın Batman'ine tekrar rastlamıyoruz. Film, zaman çizgisi düzeltildikten sonra bu karakterlere ne olduğunu açıklamıyor.

Filmin duygusal final anlarına ve son sahnenin aslında ileriye dönük olarak ne anlam ifade ettiğine bir bakalım.

Barry annesinin ölümünün zamanda sabit bir an olduğunu ve bunu değiştirerek Dark Flash'a dönüşecek olan Geçmiş Barry'yi yarattığını anlıyor. Kendi paradoksunu geri almak için annesinin ölmesine izin vermek zorunda. Domates kutusunu annesinin arabasına koyduktan hemen sonra tekrar geçmişe gidip kutuyu geri alıyor. Annesini beklenmedik ve acı dolu bir ölüme gönderdiğini bilerek son bir duygusal an paylaşıyorlar. Yine de bir şeyi değiştirmeyi ihmal etmiyor. Tüm domates kutularını babası almaya gittiğinde yüzünün güvenlik kamerası tarafından görülebileceği bir rafa taşıyor ve böylece mevcut zaman çizelgesinde onu cinayetten aklamayı başarıyor.

Kendi paradoksunu geri almak için annesinin ölmesine izin vermek zorunda.

Günümüze döndüğümüzde, Barry babasının olumlu sonuçlanan yeniden yargılanma davasından çıkıyor ve kendisini tebrik eden Bruce ile telefonda konuşuyor. Bruce tam da o sırada çok şık arabasıyla bölgeye geliyor. Ve Bruce'u görüp şok oluyoruz, çünkü artık Ben Affleck yerine Batman & Robin filmindeki George Clooney tarafından canlandırılıyor. Barry, yine kelebek etkisi ile dünyasını etkilemiş ve şimdi de en kötü Batman'le baş başa kalmış durumda. En azından artık kimse gezegeni dünyalaştırmaya çalışmıyor

The Flash’ın jenerik sonrası sahnesi

Peki Barry şimdi nerede? Başka ne değişiklikler var? Jenerik sonrasındaki sahne bu konuyu daha fazla aydınlatma açısından pek faydalı değil.

Jenerik sonrasındaki ek sahnede en azından Jason Momoa'nın Aquaman/Arthur Curry'sinin bu yeni zaman çizgisinde aşağı yukarı aynı olduğunu görüyoruz. İki kahraman gece yarısı bir bardan çıkıyor; Barry muhtemelen Aquaman'e çoklu evreni açıklamış ve Arthur da muhtemelen Barry'nin tekno-gevezelikleri katlanır olsun diye zil zurna sarhoş olmuş.

Barry sarhoş Aquaman'i Central City'deki dairesinde misafir etmek istese de Aquaman sokaktaki pis bir su birikintisinde dinlenmeyi tercih ediyor. Bu sahne bir hatırlatma işlevi de görüyor: Zaman içinde değişen noktalar bazı şeyleri çılgınca değiştirebilir, bazı şeyleri ise hiç değiştirmez. Aquaman değişmez. Bu da Jason Momoa'nın James Gunn'ın DC Evreni'nde karakteri canlandırmaya devam edeceği söylentilerini daha da güçlendirmiş oluyor.

George Clooney’nin Batman'i ve The Flash, DC filmlerinin zaman çizgisini nasıl baştan başlatıyor

İşte bu kadar. Final jeneriğinden sonra hiçbir şey yok. Ama buradaki en ilginç olan asıl şeye bi' geri dönelim: Filmin sonu, Gunn'ın DC Evreni'ni yaratıcı bir şekilde yeniden başlatması için mükemmel bir açılış yapıyor.

Filmin son anlarını geride bırakırken, Bruce Wayne rolünde Ben Affleck değil George Clooney var. Bu da Barry'nin aslında bu filme başladığı noktada olmadığı, biraz farklı bir zaman çizgisinde olduğu anlamına geliyor. Bu, Batman & Robin filminin zaman çizelgesinin esasen onun indiği yer olduğu anlamına mı geliyor? Arnold Schwarzenegger'in Mr. Freeze'i ile aynı dünya mı?

Peki ya Alicia Silverstone'un Batgirl'ü Acaba şimdi Oracle'a dönüşmüş olabilir mi? Chris O'Donnell Robin olsa da hayatının Nightwing evresine mi geçti? Yarasa Patenleri, Yarasa Kredi Kartları, Yarasa Dudakları ve Uma Thurman'ın abartılı oyunculuğu burada halen mevcut mu?

Hepsini bir kenara bırakırsak, buradaki en büyük mesaj, Flash'in Flashpoint benzeri müdahalesi sayesinde Gunn'ın artık ana DC Evreni zaman çizgisini değiştirmek ya da yeniden tanımlamak için istediği alana sahip olması.

Film evreninin sıfırlanması, esasen Snyderverse'den Gunn'ın yeni vizyonuna geçilmesi ve tüm bunların bu filmdeki çeşitli zaman çizgisi karmaşasıyla açıklanması kusursuz bir çıkış yolu. Hala eskisi gibi aynı evrende olabiliriz ama Barry'nin bu müdahalesiyle artık farklı bir Superman, Wonder Woman ve Batman görüyoruz. Herkes, hayatlarının herhangi bir noktasında, Barry'nin domates kutusu fiyaskosu yüzünden farklı olabilir.

İzlediğimiz Barry aslında başladığı yerde değil ve Ezra Miller'ı değiştirmek için bile bize alan bırakıyor. Batman ve Superman'i canlandıran pek çok farklı oyuncu tek bir bağlamda var olabiliyor ve hâlâ anlam ifade edebiliyorsa, neden Flash için de geçerli olmasın ki? Bu başka bir zaman çizgisi farklılaşması gerektirecek olsa da olan oldu artık. Diğer yandan Viola Davis'in Amanda Waller'ı ve Suicide Squad/Peacemaker ekibi gibi bazı oyuncuların aynı kalacağını da biliyoruz. Barry'nin Arthur'a da söylediği gibi bazı insanlar, her zaman çizgisinde ya da evrende aynı kalıyor.

Yaklaşan Superman: Legacy'de her şeyin mantıklı olması için kapı ardına kadar açık durumda.
 

Flash filmi ileriye dönük her türlü versiyonu olanaklı hale getiriyor. Herkesi kolayca yeniden canlandırabilir, bir ya da iki oyuncuyu olduğu yerde tutabilir, farklı kahramanların göreceli yaşlarında ayarlamaya gidebilir ya da dünyanın koşullarını değiştirebilirler. Yaklaşan Superman: Legacy'de her şeyin mantıklı olması için kapı ardına kadar açık durumda.


Jesse Schedeen, Kim Horscher ve Jesse B. Gill, IGN'de yazar. Burçin Aygün Türkçeleştirdi.

Can Dostum – The Intouchables Türkçe Dublaj izle Can Dostum &#; The Intouchables Türkçe Dublaj izle

Can Dostum izle tekfullfilmizle olarak iyi seyirler diler, The Intouchables filmi hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz. Felçi bir adam ve ona bakıcılık yapmakta olan gencin hikayesi anlatılmaktadır. Oldukça varlıklı bir iş adamı ve aristokrat olan Philippe (François Cluzet), yamaç paraşütü esnasında geçirmiş olduğu kaza sonucunda felç olmuş ve boynundan aşağısı çalışmaz hale gelmiştir. Driss (Omar Sy) ise hapishaneden yeni yeni çıkmış bir işsizdir. Philippe 7 gün 24 saat boyunca bakımını üstlenebilmesi için Driss&#;i evine yatılı yardımcı olarak almasının ardından ikisinin de dünyası değişecektir. Normal şartlar altında hiçbir zaman yan yana olamayacak bu ikili hayatın tadını birlikte çıkaracaklardır.

Tür: Biyografi Filmleri, Dram Filmleri, IMDb Top Filmleri, Komedi Filmleri, Tavsiye Filmler

Yapım: - Fransa

IMDB Puanı:

Yönetmen: Olivier Nakache , Eric Toledano

Oyuncular: François Cluzet , Omar Sy , Anne Le Ny , Audrey Fleurot , Joséphine de Meaux , Clotilde Mollet , Alba Gaïa Bellugi , Cyril Mendy

Her sezon olduğu bu sonbahar sezonunda da onlarca yeni yabancı diziyle tanıştık. Bunlardan kimini çok sevsek kimisi ise gerçekten büyük hayal kırıklığı yarattı. Geçtiğimiz senelerdekinden farklı olarak kanallar bu sezonda iptallere çok temkinli yaklaşıyor. Bölüm sayısını azaltmaları bunun bir sinyali olsa da bazı diziler o kadar kötü durumda olunca iptali yemekten kurtulamadılar. Geçen senelerden devam eden baba diziler ise yerlerini sağlamlaştırmaya ve en azından bir sezon daha ekranlarda olmayı garantiledi.

Aşağıda sonbahar sezonunda yeni başlamış ve bu süre içinde yeni sezon onayı olan önceki senelerden devam eden dizilerin mevcut durumları bulunmaktadır.

Blood & Oil

Kaynak: ABC

Kuzey Dakota&#;da keşfedilen petrol yatakları için oraya taşınan genç, zengin ve hırslı bir ailenin hayatlarını konu alan Blood & Oil anlayacağınız üzere bir pembe dizi. Büyük umutlarla başlayan dizi bekleneni veremedi. İptal edilmedi ancak bölüm sayısı 13’ten 10’a düşürüldü. İptal edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Quantico

Kaynak: ABC

ABC’nin bu sezon en çok konuşulan dizilerinden biri olan Quantico yeni mezun olan FBI adayının ajan olacakken terör şüphelisi olmasını anlatıyor. Reyting sorunu yaşamayan dizinin ilk sezonu 22 bölüme uzatılarak onaylandı.  

Wicked City

Kaynak: ABC

Gossip Girl’ün Chuck’ı Ed Westwick’in başrolünde olduğu suç draması ilk bölümü sonrası inanılmaz kötü eleştiriler aldı. 3 bölüm yayınlandıktan sonra iptal edilen dizi sonbahar sezonunun resmi olarak iptal edilen ilk dizisi ünvanını kazandı. Geri kalan bölümlerle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Life In Pieces

Kaynak: CBS

Her bölümün dört kısa hikâyeyi anlattığı aile komedisi ilk bölümüyle geçer not almıştı. 22 bölümlük sezon onayını aldı.

Limitless

Kaynak: CBS

yapımı Bradley Cooper filminin uyarlaması olan dizi çok beğenildi. 22 bölümlük tam sezon onayını alması uzun sürmedi. Hatırlatalım, Bradley Cooper de birkaç bölümde yer alıyor.

Supergirl

Kaynak: CBS

Superman’in kuzeni olan Supergirl’ü işleyen dizi oldukça iyi eleştiriler aldı. Reytingler konusunda da sıkıntı yaşamayan dizinin ilk sezonu şu an için 13 bölümden oluşuyor. İkinci sezon onayına kesin gözüyle bakılıyor.

Grandfathered

Kaynak: FOX

Başrolünde Bizim Ev dizisinden tanıdığımız John Stamos’un bulunduğu dizi baba ve aynı zamanda dede olduğunu öğrenen adamın maceralarını anlatıyor. Beğenilen komedi 22 bölümlük tam sezon onayını aldı.

The Grinder

Kaynak: FOX

Rob Lowe’un başrolünde olduğu dizi televizyon avukatı olan Dean Sanderson’un yeterliliğinin ailesinin avukatlık firmasını yönetmeye çalışmasını anlatıyor. Dizi 22 bölümlük tam sezon onayı aldı.

Minority Report

Kaynak: FOX

Yine bir film uyarlaması olan Minority Report, Limitless kadar bekleneni veremedi. Şu an sezon 10 bölüme düşürüldü, ancak iptal edilecek.

Rosewood

Kaynak: FOX

Medikal drama olan dizi eleştirmenlerden genellikle olumsuz yorumlar almasına rağmen 22 bölümlük tam sezon onayını aldı.

Scream Queens

Kaynak: FOX

Ryan Murphy’nin kız birliğinde yaşanan cinayetleri konu alan korku-kara mizah dizisi genel anlamda beğenildi. Dizinin devam edip etmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Blindspot

Kaynak: NBC

Bütün vücudu dövmeyle kaplanan hafızasını kaybetmiş kadın FBI tarafından bulunması sonrası yaşananları işleyen dizi beklentilerin üstüne çıktı. Sezona 13 bölümle başlayıp önce 9 bölüm ardından 1 bölüm daha eklenerek 23 bölüme yükseltildi. Ardından 2 . sezon onayını aldı.

The Walking Dead

Kaynak: AMC

Onay haberi çok büyük bir sürpriz olmasa da The Walking Dead doğal olarak 7. sezon onayını aldı.

The Bastard Executioner

Kaynak: FX

Kurt Sutter’ın beklenen dizisi reytinglerde bekleneni veremeyince ilk sezonu biter bitmez iptal edildi. Açıkçası bu gelişme bekleniyordu.

American Horror Story

Kaynak: FX

Şu sıralar AHS: Hotel ile endam eden antolojiyi bir sezon daha izleyeceğiz.

The Last Kingdom

Kaynak: BBC America

8 bölümlük BBC yapımı dizi çok olumlu eleştiriler aldı ve çok beğenildi. 2. sezonu gelir mi bilinmez ancak her türlü izlenmesi gereken bir dizi.

Bu dizi de neymiş diyenler için Game of Thrones&#;u beklerken seyredilecek dizi: The Last Kingdom yazımızı okumanızı öneriyorum.

Ash vs. Evil Dead

Kaynak: Starz

Efsane korku komedi filminin uyarlaması olan dizinin ilk bölümü yayınlandıktan hemen sonra verilen 2. sezon onayı çok beğenilmesinin karşılığı olarak kabul edildi.

Bu dizi hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Ash vs Evil Dead geri döndü yazımızı okumanızı öneriyorum.

Transparent

Kaynak: Amazon

Emmy ödülü kazanan dizinin 2. sezonu henüz başlamadı ancak 3. sezon onayı şimdiden verildi.

Z Nation

Kaynak: Syfy

Syfy’ın beğenilen zombi dizisi şu sıralar reytingleriyle kanalını mutlu etmiş durumda. 3. sezon onayı, 2. sezonun devam ettiği sırada verildi.

Bu Yılın Aşık Star&#;ı Kim?

Supergirl aynı adlı DC Comics çizgi romanından uyarlanmış 'te yayınlanmaya başlamış dizi. Dizinin televizyon kanalı CBS diziyi iptal etti ve iki sezon onayı alamadan dizi bitti, fakat dizinin yapımcısı aynı zamanda Arrow , The Flash ve Legends of Tomorrow gibi dizilerinde yapımcısı olan Andrew Kreisberg diziyi The CW kanalına transfer etti ve böylece dizi iki sezon onayı almış oldu. Ekimden itibaren Supergirl, Arrow , The Flash ve Legends of Tomorrow ile birlikte The CW kanalında yayın hayatına devam edecek.

Supergirl
Supergirl
S%C3%BCperk%C4%seafoodplus.info
Tür Aksiyon-Macera, Süperkahraman, Fantastik , Bilimkurgu,
Yönetmen Dermott Downs
Larry Teng
Glen Winter
BaşrolMelissa Benoist
Chyler Leigh
David Harewood
Ülke Amerika Birleşik Devletleri
Diliİngilizce
Sezon sayısı 6
Bölüm sayısı
Yapım
Gösterim süresi 45 dakika
Yapım şirketiWarner Bros. Television
Berlanti Television
DC Comics
Yayın bilgileri
KanalCBS
The CW
Yayın tarihi 26 Ekim - 9 Kasım
Durumu Final yaptı
Kronoloji
İlişkili programlarThe Flash (dizi)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir