farklı kişilerin aynı kişiyi rüyasında görmesi / Biriyle aynı rüyayı görmek

Farklı Kişilerin Aynı Kişiyi Rüyasında Görmesi

farklı kişilerin aynı kişiyi rüyasında görmesi

Biriyle aynı rüyayı görmek

Biriyle aynı rüyayı görmek

Kayıtsız Üye
Ben aylar önce yakın arkadaşlarımdan biri ile aynı anda aynı rüyayı gördüm. Ve bunun son bir haftada tekrarlandığını düşünüyorum fakat bu sefer ki yakın olduğum ve benim gördüğüm rüyayı sende gördün mü diye sorabileceğim biri değil. Gördüğüm rüyaya gelirsem önce beraber bir yolculuğa çıkıyoruz bizle beraber iki kişi var ve onları tanımıyoruz bir şekilde zorunlu olduğu için bu yoldayız.

Yolda giderken o benim pembe duman çıkan sigaramdan içiyor ve izmaritini arabanın camından atıyor. Attığı bu izmarit o an ordan geçen bir adamın üstüne geliyor ve adamın kıyafetini yakıyor. Biz bunun farkında olmadan giderken adam yolumuzu kesiyor ve cezamızı çekmemiz gerektiğibi falan söylüyor bunlar olurken bizle gelen iki kişi yok oluyor. Devamında ise o adam tehditle bizi bir yere getiriyor bir çeşit otopark ve onun evi de orada ve biz oradan gidemiyoruz.

Sonra o kişi (beraber yolculuk ettiğimiz) bana bir sürü bozuk para veriyor ve sen bunları hak ettin sana borcum vardı gibisinden şeyler söylüyor. Sonra o sırada bir olay oluyor ve kavga çıkıyor evinde bulunduğumuz adamla tekrar münakaşa ediyorlar o adama vurmuyor ama ben gidip adamın sevgilisini dövüyorum o sırada benimle beraber gelen de gururla beni izliyor.

ve işim bittikten sonra oradan kaçmayı başarıyoruz arabanın içinde giderken bana tekrar bozuk para veriyor ve bunu vermeyi unutmuşum sana olan borcumu böyle yavaş yavaş kapatacağım gibi bir şey söylüyor. Ve uyandım. İlk gördüğüm rüya bu ve aynı kişi bir kaç gün sonra başka bir şekilde tekrar gördüm. Ama benim için asıl önemli olan bu rüyaları tahmin ettiğim gibi onun da görmüş olma ihtimali&#; Beni aydınlatın lütfen


Yorum: Biriyle aynı rüyayı görmek

arifselim
İhtimal ile bir yorum yapılamaz. İki kişinin aynı gün ve aynı anda rüya görmesi çok azda olsa zaman zaman olması mümkündür ve olmaktadır. Böyle olması çok ilginç gelse bile normal kabul edilmiş ve çok özel bir mana verilmemiştir. Bu gördüğün rüyan ise, bir çok şeyin görüldüğü karmaşık ve berrak olmayan bir rüyadır. Her açıdan Allah&#;tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah&#;tır.


Aynı Rüyayı Görmek Ne Demek??

Amalya
Annemle ben aynı gece benzer saatlerde aynı rüyayı gördük benim gördüğüm rüyada annem bana kız kardeşin olacağını söylüyor belirtim benim 15 yaşım var ve annem bunu söyledikde babamda bunu onaylıyar sabah olduğunda anneme bunu anlattığımda annemde aynı rüyayı yani kız çocuğu olduğunu söylüyor size bunun anlamı ne?

Annemle ben aynı gecede aynı saatlerde bir rüya gördük benim gördüyüm rüyada annem gelip bana senin bir kız kardawin olucanı söylüyor babamda bunu onaylıyor belirtmeliyimki benim 15 yawim var sabah kalkıp annneme annatdığımda annemde benim kız çocuğumun olduğun gördüyünü söylüyor


Yorum: Biriyle aynı rüyayı görmek

Tohat
Hayırlı günler. Görülmüş olan her iki rüya da rüya sahiplerini bekleyen müjdeli havadislerin olabileceğine ilişkin olan rüyalardır. Sevindirici bir rüya olduğu gibi hayata yeni bir tat, heyecan mutluluk uyandıracak gelişmelerin olabileceğini göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir tâbi.


Kayıtsız Üye
Eşimle ayni gece deprem olduğunu gördük. Rüya da eşimle telefon da konuşurken deprem oluyor ve ben ona hemen evden cikin diyorum ve beni bekle gelicem diyorum. Eşim dışarıya çıkıyor ve benim olduğum bina yıkılmaya başlıyor ama nerde ve hangi binada olduğumu bilmiyorum. Bina tam yıkılırken o arada bir ağaca atlıyorum ve o dalda beklemeye başladım. Sonrada uyandım. Eşim de depremde hiçbir bina yıkılmazken sadece annesinin oturduğu binanın çöktüğünü görmüş.

Rüyamda eşimle telefonla konuşurken deprem oluyor ve ben esime çabuk evden çıkın diyorum ve evden çıkıyorlar. Telefon hiç kapanmıyor ne hikmetse. O arada onların çıktığını öğrenince bekleyin ben oraya gelicem diyorum ancak o arada benim bulunduğum bina yıkılmaya başlıyor. Tam bina yana yatarken ben bir ağacın dalına atlıyorum. Ve ağaçta beklerken uyandım. Eşim de aynı gece rüyasında deprem olurken hiç bir binanın yikilmadigini ancak sadece annesinin içinde olduğu binanın yıkıldığını görmüş. Hayır olsun inşAllah


Tohat
Hayırlı günler. Ortak bir hayata sahipsiniz ve eşlerin birbirine vereceği destekten her ikisi de etkilenir. İkinizin de aynı rüyayı görmüş olması buna bağlıdır. Gerçekleştireceğiniz bir proje, bir konuda atacağınız adımda olumsuz sonuçlar alacak, başarılar elde edecek, sosyal çevrenizde, ailede, işte adınızı duyaracağınıza işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Adsızadsizz
Selamün aleyküm, ben annemle aynı gece aynı rüyayı gördüm. Annem rüyasında benim yeşil pardösü giymiş, tesettürlü açık tenli ve boylu bir bayan ile evlendiğimi görmüş. Bende aynı gece aynı rüyayı gördüm, sadece pardösü rengi yeşil değil maviydi.
Rüyamda gördüğüm bayanı gerçek hayatımda gördüm, son beş senede birkaç kere görmüştüm ve son aylarda birkaç kere karşılaştım ama bir cümle konuştuğum olmadı yani hiç bir bağlantım yok anneme hiç anlatmadım. Yani bilme imkanı yok.

Bu rüyalardan bir mana çıkartma imkanı var mı?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam. Tevafuk olmuş olabilir tabi. He riski rüyanın tabiri ailede huzur ve mutluluğa kavuşmak daha iyisine nail olmak ve hayırlı gelişmelere kapı aralayarak sevinmeye delalet eder. Ayrıca kişi eğer kişi kendisini evlenmiş veya evleniyor olarak görmüşse iş hayatında da olumlu olacak gelişmelere başarılara mali kazanımlara işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


munevı
selamün aleyküm istihare rüyamda eskiden ikamet ettiğimiz evimdeyim oradaki ceviz ağacına gidiyorum ceviz ağacına giderken marul tarlasından geçiyorum ceviz ağacına varınca 3 tane yeşil ceviz alıyorum elime ondan önce bir cevizi kırıp tadına bakıyorum daha sonra evden beni çağırıyorlar eve gidiyorum çok kalabalık olduğunu görüyorum Allah razı olsun şimdiden


Tohat
Ve aleyküm selam. Her ne konuda niyet etmişsen hakkında hayırlı olabileceğini gösterir. Rüyanın manası ve renkler bunu gösterir. Manevi ve maddi olarak zenginliğe ulaşıp içsel huzura ereceğine delalettir. istiharelerini neticelendirince kalbinin meyl ettiği yönde önemlidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Snsadik
Ben ve bir arkadaşım bu gün aynı rüyayı gördük rüya arkadaşımın anlattığı şu şekilde; Bir yerdeyiz böyle sokakta akşam deniz kenarı gibi Bir yer çok güzel bir yer sen geliyorsun bir şeyler deme çalışıyorsun ama kafan yerde çekiniyorsun ben diyorum ne oluyor o sırada bilmiyorum susuyorsun biri geliyor benim tanıdığım biri ama kim bilmiyorum bana diyor sadık seni seviyor ben diyorum bende seviyorum sadık benim için çok değerli ne alaka diyorum sana bakıyorum
Sen Susuyorsun.
arkadaşım bu şekilde anlattı aynı şeyleri bende gördüfunduszeue.info yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Her ikinizin de aynı rüyayı görme sebebiniz ikinizi de etkileyecek olan bir olay yaşama ihtimalinize işarettir. Duyacağınız bir haber veya yaşanacak bir olay sizi üzebilir olumlu yanı ise geçici bir durum ve ikinizin birbirine destek vermesiyle daha da yakınlaşacağınız manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Arkadaşımla aynı gün aynı rüyayı görmüşüz benim rüyamda bir seyahat yapacakmışız biz dört arkadaş ondan sonra taksiyle bir yere geliyoruz rüyayı gören arkadaşım telinden bakıyor ki taksi para TL görüyor bende adama çok değil mi diyorum adam 38 TL diyor sonra hepimiz rahatlıyoruz arkadaşım veriyor .gittiğimiz yer Tuvalet gibi ama hastaların yattığı bir yere gidiyoruz kızların sağda erkeklerini ise soldaymış yanlışıkla iki tane oğlan kızlar tuvaletine giriyor bizde kızıyoruz falan arkadaşım da aynısını görmüş sadece o para verirken 83kr vermiş yani rakamların tam tersi


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tabiri gerçek manada da bir yolculuğa çıkmak veya bir işi gerçekleştirmek maksadıyla gidilecek güzergah, yol istikamet ve gösterilecek emek manasındadır. İki kişinin böyle bir rüya görmesinin hikmeti olup tevafuk edilmiş olabilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba erkek arkadaşımla üç senedir düzenli bir ilişkimiz var yazın nişanlanıcaz iş gereği şu an uzak şehirlerdeyiz iletişimimiz ise gün içinde az bugün konuşurken ikimizinde aynı rüyayı gördüğünü farkettik ve bunu merak ettik erkek arkadaşım rüyasında ölüyormuş bir oğlumuz varmış ağlıyormuş oğlumuz büyüyünce ölmek için aynı rüyayı kendim de gördüm bende ölüyordum bende çocuğum için ağlıyordum onla kalim diye ağlıyordum ikimizde de bu rüya sonrası dudağımızda uçuk çıkmış yeni farkettik sizce bu nedendir


Tohat
Merhaba. Aynı zamanda görülen rüyalar tevafuk olarak açıklanıp bir hikmete bağlanabilir. Tabiri ise çok hayırlıdır. Rüya sahiplerinin uzun ömürlerinin yanı sıra ömürlerinin herkesin imrenerek bakacağı nimetleri ile kısmetlere ile kendilerini şanslı hissedeceklerine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Eşimle sabah namazından sonra uykuya yatınca ikimiz de içeriği farklı olmak üzere aynı konu olan bir rüya gördük rüyam da eşim ve kız kardeşim birlikte oluyordu yatagimiz da ben de uyurken yatağın diğer ucundalardi eşimde buna benzer bir şekilde kardeşimle birlikte olduğunu görmüş aynı gün aynı sabah aynı saatler de görülen bir rüya yorumlarsanız sevinirim .


Tohat
Hayırlı günler. Eşini kızkardeşi ile görmüş olman senin duygularına yönelik olan ve duygusal anlamda korku, endişe taşıyan hislerine dayanmakta olup aynı zamanda yine ilişkine yönelik samimi olmadığın konuların olabileceğine alamettir.
Eşinin gördüğü rüyada ise seçimlerden dolayı kişiye hayır getirmeyecek olan işlere işaret edip hayırlı ve doğru olanı yapma konusunda dikkatli olması gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


kardeşle aynı rüyayı görmek, aynı rüyayı iki kişinin görmesi ne anlama gelir, aynı rüyayı görmek neye işarettir

Bu kategoride yer alan Rüyada kimsenin görmediği birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Benzer Yazılar:

  • 13 Haziran ,

    Arkadaşlar rüyalar bilinçaltımızın bir yansımasıdır. Rüyanızda gördüğünüz hemen her şey gördüğünüz , duyduğunuz veya hissettiğiniz fakat günlük hayatta pek farkında olmadığınız içerikler olabilir. Örnek vermek gerekirse bir film izliyorsunuz ve filmdeki evin duvarında bir adam resmi var 1 saniye falan gösteriliyor , siz o an başka bir şeye odaklansanız bile beyniniz bu görseli bilinç altına kaydediyor. Ve rüyanızda o adamı gördüğünüzde daha önce hiç görmediğinizi düşünüyorsunuz , oysaki gördünüz ama bilinç altınıza attınız.
    Gelelim iki kişinin aynı rüyayı görmesi. Bunlar genelde yakın arkadaş , akraba , anne baba kardeş gibi kişiler arasında olur. Benimde kardeşimle ara ara gördüğümüz birden fazla rüya var , ikimizde aynı rüyaları görüyoruz. Bunun sebebi beraber büyürken kurduğumuz hayaller , veya izlediğimiz çizgi filmler vs. ( Sebebini tam bilmiyorum ama çocukluğumda ki her şeyimiz ortaktı) ikimizin de bilinç altına işleyip belirli dönemlerde rüya olarak karşımıza çıkmaktadır. Yani uzun lafın kısası düşünebildiklerimiz buz dağının görünen kısmı , buz dağının görünmeyen kısmı ise bilinçaltımız.Gözümüzün görüş alanına giren her şey , kulağınızın işittiği her ses , hissedebildiğiniz her şey bilinç altınıza işlenir ancak ne zaman karşınıza çıkar bilemezsiniz.

  • 22 Haziran ,

    Merhabalar
    Bu gece sabaha karşı annemle ikimiz ayni anda aynı rüyayı gördük ikimiz de Samsuna gidiyoruz ve babanneme gecmeden direkt anneannemlere geçiyoruz esyalarimizi biraktiktam sonra dedeme sarilip babanneme gidecegimi yarin tekrar donecegimi soyluyorum annem de ayni sekilde görmüş

  • 6 Ekim ,

    Merhaba
    Bu gece eşimle birbirine çok benzer rüya gördük benim rüyamda kefenlenmiş bebek cesedi vardı kimin bebeği olduğunu bilmiyorum kefenini giydirip kefeni bebeğin üzerindeyken ütülememi istiyorlardı Kız veya erkek olduğunu bilmiyorum eşim ise karşı komşunun bebeği olmuş ona çeyrek altın takmaya gitmiş tek başına beyaz kundağına çeyrek altın takmış Dönüp evin kapına Gitmiş arkasını dönüp baktığında bebek tabutunda götürdüklerini görmüş rüyayı aynı anda gördük uyanıp yanına gittim korktum diye eşimde bende rüya gördüm dedi

  • 21 Kasım ,

    Merhaba bende çok yakın bi arkadaşımla aynı rüyayı görmüşüm ikimizinde ortak bi arkadaşı var onun rüyasında ortak arkadaşımız onu boğmuş benim rüyamda ortak arkadaşımız bana büyük bir kin ve nefretle vurdu ben karşılık vermek istedim ama rüyada yapamadım

  • 11 Mart ,

    Merhaba ben bu gece rüyamda 3 aylık hamile olduğumu gördüm. Bekarım. Kız kardeşimde beni aynı gece çocuk emzirirken görmüş daha doğrusu çocuğu emziremiyormuşum biberon hazırlıyormuşum.

funduszeue.info

Rüyada Sürekli Aynı Kişiyi Görmek

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek, rüyayı gören kişinin o kimse ile ilgili olarak bilinçaltına yer etmiş bir konunun varlığına rivayet edilir. Rüya sahibinin uykusunda hep aynı kişiyi görmesi o kişiyi uyanıkken çok düşündüğüne, merak ettiğine ya da özlediğine tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda o kişi için bir beklenti içerisinde olmaya ya da o kimseden gelmiş bir zararı içine dert ederek çok kafaya takmaya tabir edilir.

Rüyada Sürekli Aynı Kişiyle Kavga Etmek

Bir kişi eğer rüyasında sürekli aynı kişiyle kavga ettiğini görürse, rüya sahibinin kendisine yol gösteren, akıl veren ve yanından hiç ayrılmayan bu nedenle de hayatının büyük bir kısmını kaplayan bir kimsenin varlığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendisine yanında olduğu için minnet duyduğu bir insan olduğuna yorulur.

Rüyada Hep Aynı Kişiyi Görmek

Rüyada hep aynı kişiyi görmekle, sürekli aynı kişiyi görmek aynı anlama gelir. Yaptıkları ile rüyayı gören kişiyi ama olumlu ama olumsuz yönde etkileyen bir kimseye ve rüya sahibinin de onu ve yaptığını aklından çıkaramayışına rivayet edilir.

Rüyada Hep Aynı Kişiye Âşık Olmak

Rüyayı gören kişinin gerçekten de kendisine karşı özel duygular beslediği ve onu hiç aklından çıkarmadığı bir insan olduğuna alamet ederken bir diğer yandan da rüya sahibinin gerçek bir aşk yaşama özlemi içinde olduğuna delalet eder.

Rüyada Hep Aynı İnsanı Görmek

Rüyada hep aynı insanı görmek onunla telepati aracılığıyla yani düşünce gücü ile iletişime geçmeye işaret eder. Ve bazı rüya tabirlerine göre bu vesile ile o kişiyle mutlaka yakın zamanda bir yerde karşılaşılacağına tabir edilir. O kişide telefon almaya ya da onunla bir araya gelmeye yorulur.

Etiketler: Rüyada Hep Aynı Kişiye Âşık Olmak, Rüyada Sürekli Aynı Kişiyle Kavga Etmek

Rüyada Aynı Kişiyi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Aynı Kişiyi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada aynı kişiyi görmenin anlamı, çaresiz kalmaya yorulur. Bu nedenle hayırsız bir rüya olarak nitelendirilir. Kişinin bir sıkıntıda olduğuna ve bu sıkıntı için kendine bir çıkış yolu bulamadığına delalet etmektedir.

Kimi rüya sözlüğü yazarına göre de rüyada aynı kişiyi görmek, kişinin sürekli aynı hataları yaptığı şeklindedir.

Rüyada aynı kişiyi görmenin rüya tabiri, kişinin olaylara karşı objektif olamadığı ve bu nedenle de çevresi ile sürekli münakaşa ettiği şeklinde açıklanır. Diğer yandanrüyada aynı kişiyi görmenin yorumu, rüya sahibinin çevresi ile iletişiminde büyük eksiklikler yaşadığı şeklinde ifade edilir. Eğer rüyada görülen kişi tanıdık ise o kişi ile yaşanacak olan sorunlara yorumlanır.

Rüyada aynı kişiyi görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Aynı Kişiyle Konuşmak

Rüya sahibinin konuştuğu kişi kendisinden bir yardım isteyeceğine alamet eder.

funduszeue.info

Rüyada aynı kişiyi görmek, eğer bu kişiyi rüya sahibi tanımıyorsa, rüya sahibinin kendini büyük bir ateşe atacağı demektir. Kişinin başının uzun bir süre ağrıyacağı, dertlerinin çoğalacağı, sıkıntı içerisinde olacağı anlamına gelmektedir.

►Rüyada Sürekli Aynı Kişiyi Görmek


Rüyada Aynı Kişiyle Tartışmak

Hayırlı bir rüya değildir.Huzursuzluk anlamına gelir. Kişinin eski bir sorunun tekrar gündeme geleceği veya aile içerisinde yaşayacağı ciddi tartışmalara işaret eder.


Rüyada Aynı Kişiyi Görmenin Psikolojik Tabiri

Kişinin dediğim dedik ve aşırı takıntılı biri olduğunu gösterir.Bazı kişilerin yaşadığı platonik aşkın göstergesi de olabiliyor. Ayrıca rüya sahibinin obsesif bir kişilik bozukluğu yaşadığının işareti de olabilir.


Rüyada Hep Aynı Erkeği Görmek

Rüyada hep aynı erkeği görmek, rüya sahibinin ulaşmak istediği fakat ulaşamadığı bir şeyin olduğuna işaret eder.Kişinin pes edeceğine, yenik düşeceğine delalet eder. 


Rüyada Üst Üste Aynı Kişiyi Görmek

Rüya sahibinin inatçı bir insan olduğuna delalet eder.Kişinin huysuz ve çevresindeki kişilerle kolay kolay anlaşamayan birisi olduğuna işarettir.


Rüyada Sürekli Sevdiğin Kişiyi Görmek

Rüyada sürekli sevdiğin kişiyi görmek, rüya sahibinin hayallerine ulaşmak için elinden geleni yapacağı demektir.Kişinin hayallerine ulaşacağına alamet eder.

funduszeue.info / Rüya Tabirleri

TEKRARLAYAN RÜYALAR

TEKRARLAYAN RÜYALAR

İzlenme, takip edilme, düşme, tuvalet bulamama, topluluk içinde çıplak kalma, sınava hazırlıksız olma, geç kalma, uçma, arabanın kontrolünü kaybetme gibi temalar sık tekrarlayan rüya temalarıdır.

Bir rüyanın tekrarlaması kişinin iç dünyasında çözülemeyen bir sorunun ifadesidir. Bu sorun bir isteğin doyuralamaması, bir duygunun boşaltılamaması, bir çatışmaya çözüm bulunamaması gibi yarım kalmış bir mesele olabilir. Tekrarlaması bu meselenin bilinçdışındaki enerjisinin canlılığını gösterir.

Rüyalarda bir istek gündeme gelir. Örneğin bir sınavı kaçırdığını gören birisi bir yanıyla o sınava girmek istemiyor olabilir ve bu isteğini dile getirememiştir. Bu istek sınavı kaçırma kaygısı ortaya çıkartmış ve rüyaya yansımıştır. Sınavdan geçmek ise birçok anlama gelebilir. Sınav metaforu bir çok geçiş ve değişim için kullanılabilir. Kişi için nasıl bir hazırlık yaptığına, nasıl bir sınava gireceğine ve sınavdan sonra yaşamının nasıl değişeceğine göre rüyadaki anlamı farklılaşır.

Rüyalar bir tehdidin ve bu tehdidin doğurduğu ihtiyacın sinyalini verebilir. İnsan yaşamını iki biçimde algılar: bilinçli ve bilinçdışı olarak. Bilinçdışı olarak algılananlar doğrudan ve açık bir biçimde fark edilemez ama zihin fark ediyordur. Eğer bilinçdışı olarak algılananlar bilince iletilmek istenirse rüyalar bu görevi üstlenebilir. Sınava yeterince hazırlık yapamadığını hisseden bir kişi girdiği sınavda soruları çözemediğini görebilir. Böyle bir rüya kişiye daha çok çalışması gerektiğini düşündürebilir.

Rüyaların genel anlamları çıkartılabilir ama bu yüzeysel bir çıkarımdır. Rüyalar, kişinin yaşamı gibi özneldir, kişiye özgüdür. Rüyaların diğer bir özelliği görülen ögelerin çok anlamlılığıdır. Yukarıdaki sınav örneği gibi bir sınav teması kişi için bir çok anlam taşıyabilir. Bu nedenlerle rüyanın asıl anlamı kişinin özelinde değerlendirilebilir ve anlaşılabilir.

Rüya yorumunda rüyanın detayları teker teker ele alınmalıdır. Her öge zihnin farklı yönlerine yönelebilir. Yine sınav rüyasıyla devam edersek, sınava nasıl gidildiği, sınavda nasıl bir ortamda olunduğu, etrafta kimlerin olduğu gibi bir çok öge toplanarak rüyaya özel anlamını verir. Bunlar mutlaka bağlantılı ögeler olmak zorunda değildir de.

Bir rüyanın tekrarlaması o rüyanın kişinin geçmişinde önemli bir iz bırakan bir anının anımsanması anlamına gelebilir. Çünkü kişinin iç dünyasındaki meseleler gerçek yaşamdan etkilenerek canlanırlar ve bu canlanma uykudaki rüya olarak ortaya çıkar. Bu yüzden tekrarlayan rüyanın izlerini kişinin geçmişinde aramak gerekir.

Tüm bunlar konuşarak yapılmalıdır ki kişi konuştukça aklına yeni bağlantılar gelecek, daha derinleşecek , rüya yorumu netleşecek ve bilinçdışı anlaşılacaktır. Böyle bir rüya yorumu tekrarlayan rüyaların değişmesini sağlayabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası