sekste kaşık pozisyonu / Kaşık seks pozisyonu in English - Turkish-English Dictionary | Glosbe

Sekste Kaşık Pozisyonu

sekste kaşık pozisyonu

Denenmesi Gereken 4 Seks Pozisyonu

Tracey Cox
Derinlere inmek
Erke&#;in üstte oldu&#;u pozisyonlara çok al&#;&#;&#;&#;&#;z. Birbirinizin gözlerine &#;ehvetle bakmak çin mükemmeldirler. Ayr&#;ca, derin birle&#;me içinde muhte&#;emdirler. Derin, yo&#;un birle&#;me ve e&#;lenceli ileri geri hareketleri tutkunlar&#; için, bu pozisyondan iyisini bulamazs&#;n&#;z.

Ancak bu versiyonla vücudunuzun üst k&#;sm&#; çok hareket edemez ancak bunu yapmak için ikinizde pelvisinizi yukar&#; a&#;a&#;&#; hareket ettirebilir ya da bunu yan yana yapabilirsiniz. Önce gövdeniz ve kalçan&#;z yatakta, bacaklar&#;n&#;z yerde olarak uzan&#;n. O vajinaya girdi&#;inde dizlerinizi karn&#;n&#;za do&#;ru bükün o da elleri ile kendini desteklerken öne hareket etsin. Denge için bir baca&#;&#;n&#;n yatakta di&#;erinin yerde olmas&#; en iyisidir. E&#;er hala yeterince içeri girmi&#; gibi hissetmiyorsan&#;z, dizlerinizi daha da geri çekin ve onun omuzlar&#; üzerine koyun. Ya da ayak bileklerinizi boynundan geçirerek Pilates derslerinin ne kadar pratik oldu&#;unu göstermek için gösteri&#; yap&#;n. Elleriniz ba&#;l&#;ym&#;&#; izlenimi yaratmak için ellerinizi ba&#;&#;n&#;n&#;z&#;n &#;zerinde tutarak ekstra heyecan kat&#;n. (daha da iyisi, bunu yapmas&#;n&#; sa&#;lay&#;n.)

Seks oturmas&#;
Acil, hayvan ve sald&#;rgan, arkadan girilen pozisyonlar çiftler gerçekten tahrik oldu&#;unda s&#;kl&#;kla kullan&#;l&#;r. Bu &#;eklide erkek her zamankinden daha fazla güçlü girip ç&#;kar kad&#;nlar sadece dü&#;üncede kaçarlarken, ("Oh! Biraz önce rahmime ula&#;t&#;n!) asl&#;nda ço&#;u bunun fanati&#;idir. Birbirinizi göremezsiniz bu yüzden fantezilere aç&#;kt&#;r.(kafan&#;zda sadakatsiz olmak, yatakta olmaktan daha iyidir.) Enerjik bile görünse, az ya da istedi&#;iniz kadar cevap verebilirsiniz. Bir üst seviyesi aynan&#;n önünde yapmakt&#;r. Kollar&#;n&#;z&#;n ön k&#;sm&#;na yaslayarak ya da düz oturup, geriye yaslan&#;p boynunuzu öpmesini sa&#;layarak de&#;i&#;tirebilirsiniz.

Bu eski favori üzerindeki yeni de&#;i&#;ikli&#;im için bir dayan&#;kl&#; sandalyeye ihtiyac&#;n&#;z var. E&#;er mümkünse sa&#;lamla&#;t&#;rmak için bir yere yaslay&#;n ya da bir masa ya da pencere kenar&#;na yak&#;n koyun. (bunu yaparken perdeleri kapatmak iyi bir fikir olabilir) böylece partneriniz düzgün durmas&#; için tutunabilir. Bu ayarland&#;&#;&#;nda, yüzünüz ona ters dönük &#;ekilde sandalyede ayakta durun sonra sandalyenin arkas&#;na ellerinizle tutunarak oturun. O ellerini belinize koysun ya da kalçalar&#;n&#;z&#;n üst k&#;sm&#;na sar&#;ls&#;n. Nazikçe girsin. E&#;er bir baca&#;&#;n&#; sandalyeye koyar di&#;erini de sa&#;lamla&#;t&#;rmak için yere koyarsa iyi olur. Söyledi&#;im gibi, yava&#; olun. Kalçan&#;z&#; bir yandan di&#;erine daha fazla zevk için hareket ettirin.


Ba&#;tan a&#;a&#;&#;
E&#;er vücudunuzu seviyor ve yataktaki patron olmay&#; seviyorsan&#;z, kad&#;n&#;n üstte oldu&#;u pozisyonlar sizin için mükemmel. Ne kadar h&#;zl&#; ve derinde birle&#;ece&#;inize siz karar verirsiniz ve öpmek, dokunmak, dalga geçmek hatta onu ba&#;lamak için iyi bir pozisyondas&#;n&#;z.

Bu pozisyonu orgazma yak&#;n de&#;ilseniz yapmay&#;n, çünkü o çok h&#;zl&#; yol alacak. Bu pozisyon kalçalar&#;n&#;za bakmay&#; seven her hangi bir erkek için (sevmeyen var m&#;?) ve sizin için de anal seksi seviyorsan&#;z tahrik edici olacakt&#;r. Asl&#;nda, onu çok iyi bir pozisyona getirir, böylece ili&#;ki s&#;ras&#;nda iyi nemlendirilmi&#; bir parma&#;&#; anüsünüze sokabilir (denemeden hay&#;r demeyin, bir çok kad&#;n bunu çok seviyor.) Böylece siz de tamamen “dolu”güzel hissini tadabilirsiniz. Görsel olarak, onun için, enfes: Kalçalar&#;n&#;z&#;n ve genital organlar&#;n&#;z&#;n az bulunur samimi bir manzaras&#;na sahip olacakt&#;r.(siz büyük diye dü&#;ünebilirsiniz ama o bunu harika bulur). Siz de seveceksiniz çünkü onun özel bir yere bakt&#;&#;&#;n&#; bilmek ilkel ve erotik duygular uyand&#;racak.

Bu pozisyon içinde bir sandalyeye ihtiyac&#;n&#;z olacak ve e&#;er kolsuz ve dayan&#;kl&#; ise daha iyi. Normal bir &#;ekilde üzerine otursun. Sizde el ve ayaklar&#;n&#;z&#;n üzerinde yerde onun önünde bir kedi gibi dururken yüzünüz ona dönük olmas&#;n. Daha sonra sizi kendine do&#;ru çeksin ve bacaklar&#;n&#;z&#; belinin etraf&#;nda dolamak için kald&#;rs&#;n. Siz kendinize ellerinizle destek al&#;rken, o da birle&#;meyi sa&#;las&#;n. Elleri kalçalar&#;n&#;z&#;n üzerinde kendi pelvisini hareket ettirmek yerine sizi öne arkaya sallas&#;n.(tembel de&#;il sadece çok k&#;p&#;rdayam&#;yor). “Ba&#;tan a&#;a&#;&#;” etkileyici göründü&#;ü kadar kolay da. Kollar&#;n&#;z makul oaranda kuvvetli olmal&#; ama zaten spor salonunda düzenli olarak a&#;&#;rl&#;k kald&#;r&#;yorsunuz, de&#;il mi? (&#;imdi bir nedeniniz var.)


Yan yollar bayg&#;n
Yandan birle&#;ilen seksi her zaman Pazar günü seksi olarak dü&#;ünmü&#;ümdür: tembel, rahat ve, (sözde) uzan&#;lan. Her &#;eye ra&#;men, bunu sadece yatarak yapabilirsiniz. Romantik, bo&#;lukta ama ayn&#; zamanda erotik hissediyorsan&#;z, bu sizin için. (hamileler için de ideal). Di&#;er pozisyonalr&#;n çabuklu&#;u ve derinli&#;i olmasa da yandan seks bir çok çiftin favori listesindedir. Çünkü ba&#;lang&#;ç pozisyonu, ka&#;&#;k, bir çok çiftin favori uyuma &#;eklidir. O yüzden e&#;er yata&#;a gidiyorsan&#;z, ya da biraz azg&#;n uyan&#;yorsan&#;z, bunun avantajlar&#;n&#; kullanmak dünyan&#;n en do&#;al &#;eyidir. Onun organ&#; sizin kalçan&#;za dayanm&#;&#;, di&#;er davetkar k&#;s&#;mlara yak&#;n ve oups! Nas&#;l oldu?

Bu yan giri&#; çe&#;idinde, ikiniz de yana yatm&#;&#; ve klasik ka&#;&#;k pozisyonunu al&#;rs&#;n&#;z. Yandan girerek geleneksel yan seks pozisyonunu al&#;n. Daha sonra siz dizlerinizi gö&#;sünüze çekin, böylece giri&#;i ve aç&#;s&#;n&#; de&#;i&#;tirip erotik bir noktaya ekleyebilirsiniz. O sizin &#;eklinizi al&#;r ve ikinizde anne karn&#;ndaki pozisyonda bitirirsiniz.

&#;eklini ba&#;ka bir bacak pozisyonu ile de&#;i&#;tirebilirsiniz. Yan yat&#;n, ama bacaklar&#;n&#;z&#; düz tutmak yerine birini havaya kald&#;r&#;n. (spor salonundaki bacak kald&#;rmalar gibi, bir bacak yerde biri havada yüksekte.) Partneriniz girer, bacaklar&#;n&#; yapabildi&#;iniz kadar çok açt&#;&#;&#;n&#;z sizinkilerin aras&#;nda tutar. &#;leri geri hareket ederken, eliyle klitorisinizi tahrik edecek en iyi pozisyondad&#;r.(ne yak&#;n!)


Mekan, mekan, mekan
Belki yatak rahat ve uygun olabilir ama daha bir çok fikir var:

Merdivenler boy farkl&#;l&#;klar&#; için yap&#;lm&#;&#;&#;r. E&#;er k&#;saysan&#;z bir basamak yukardayken imkans&#;z pozisyonlar bile gerçekle&#;ir. Ayr&#;ca oral seksi de kolayla&#;t&#;r&#;rlar.

Du&#; ayakta pozisyonlar için mükemmeldir ve bu ayr&#;labilen du&#; ba&#;l&#;klar&#;n&#;n ne için oldu&#;unu hepimiz biliriz!

Bir sandalye en esnek seks deste&#;idir. Dayan&#;kl&#; kolsuz bir tane seçin ve üzerinde oturabilir, ayakta durabilir ya da yaslanabilirsiniz. Yata&#;a yak&#;n bir yere koyun ve sarkan kollar ya da birinin ba&#;&#; için harika desteklerdir.

Banyo ön sevi&#;me ve arkadan girilen seks için harikad&#;r. E&#;ilmek için ideal sert ve düz bir yüzeydir. Yaslanabilir, üzerine uzana
bilir, ikinizde üzerine ç&#;kabilir ve yapabilirsiniz!

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Kaşık Pozisyonu

Tanım

Tanım - Ne yapar Kaşık Pozisyonu ne demek?

Kaşık cinsiyet konumu, her iki ortağın da önden arkaya yanlarında yattığı arka giriş pozisyonudur. Alıcı ortak sırtları nüfuz eden ortağa uzanır. Pozisyon vajinal veya anal seks için kullanılabilir. Bu heteroseksüel çiftler için mükemmel bir samimi konum olmasına rağmen, eşcinsel ve lezbiyen çiftler tarafından da kullanılabilir.

Bu pozisyon ayrıca kaşık, klasik kaşık, kaşık veya soslu kaşık olarak da ifade edilebilir.

misyoner dışındaki seks pozisyonları


Kinkly açıklıyor Kaşık Pozisyonu

Kaşık pozisyonu, arka giriş cinsiyetini rahatlatmaya çalışan çiftler için mükemmel bir seks pozisyonudur. Penetrasyon açısı, G-spot ve prostat gibi zevk düğmelerini uyarmak için mükemmeldir. Ayrıca alıcı partnerin klitorisini veya penisini uyarmayı çok daha kolay hale getirir. Tüm insanlar için çok erişilebilir.




bdsm kasık ipi

Daha fazla seks pozisyonu fikri mi arıyorsunuz? Seks Pozisyonları Çalma Listemize göz atın.


Stresinizi Azaltmak için Deneyebileceğiniz Seks Pozisyonları

 

Planlı ve çocukların uyuma saatinin dikkate alındığı bir seks hayatı söz konusu olduğunda sizi çok fazla yormayacak ve zevkinizi arttıracak pozisyonlar arzu edebilirsiniz. Seksin rahatlatıcı ve stressiz bir deneyim haline gelmesine yardımcı olan pozisyonlardan bazılarına aşağıda göz atabilirsiniz.

Misyoner pozisyonu

Klasik misyoner pozisyonu, stresi azaltmak için birebirdir. Çünkü bu pozisyon herkesin alışkın ve rahat olduğu bir pozisyondur. Kendinizi rahat hissettiğinizde seksten daha fazla zevk alır ve bu sayede orgazm yaşama ihtimalinizi arttırırsınız.

Ayakta olunan pozisyonlar

Ayakta durulan pozisyonlar ilk bakışta rahatsız gibi görünse de stresi azaltmak için harika olabilir. Ayaktayken seks sırasında daha çok uğraşacağınız için stresinizi daha fazla atabilirsiniz. Ayakta gireceğiniz pozisyonlarda nasıl rahat edeceğinizi birkaç denemeden sonra kendi kendinize bulabilirsiniz.

Kaşık pozisyonu

Kaşık pozisyonu, samimi ve rahat pozisyonların başında gelir ve partnerler arasındaki sıcaklığın artmasını sağlar. Kaşık pozisyonu için kadın yan yatmalı ve erkek ise kadının arkasına yatarak ilişkiye girmelidir. Bu arada eller serbesttir ve vücudun erojen bölgelerinde gezinebilir. Kadının bacakları hangi açıyla büktüğüne bağlı olarak penetrasyonun derinliğini kontrol etmesi mümkündür.

Lotus pozisyonu

Lotus pozisyonu, adının aksine çok fazla bükülmeyi gerektirmeyen, bol bol sarılma içeren rahatlatıcı bir pozisyondur. Bu pozisyonda erkek, bağdaş kurar şekilde oturmalı ve kadın ise bacaklarını erkeğin bacaklarının etrafına sararak oturmalıdır. Birleşme sırasında partnerler birbiriyle tatlı sözler, öpücükler ve bakışlar paylaşabileceği için lotus pozisyonu oldukça rahatlatıcıdır.

Koital hizalama pozisyonu

Misyonerliğin bir üst modeli olan bu pozisyonda kadının pelvis bölgesini, erkeğin altına getirmesi ve dizlerini, kollarından yukarıda kalacak şekilde bükmesi gerekir. Bu sayede klitoris daha fazla uyarılır ve seksten daha fazla zevk alınması sağlanır.

Saban pozisyonu

Yoga yapıyorsanız, mutlu bebek pozunun sakinleştirici etkisini deneyimlemiş olabilirsiniz. Saban pozisyonu bununla tam olarak aynı olmasa da kadının arkaya yaslanıp erkeğin çabalamasını gerektiren rahatlatıcı bir pozisyondur. Esneklik düzeyinize bağlı olarak kadın bacaklarını erkeğin omuzlarına yaslayacak şekilde kaldırabilir ve dizlerini kırabilir. Arsından erkek penetrasyonu istediği gibi gerçekleştirebilir.

Düz doggy pozisyonu

Doggy pozisyonunu biraz da genişletecek şekilde değiştirebilirsiniz. Kadın, normal doggy pozisyonu altıktan sonra vücudunu yatağa bastırmalıdır ve erkek de üzerine yatmalıdır. Bu sayede partnerler dört ayak üzerinde durmak zorunda kalmayacakları için elleriyle oyuncak kullanabilir ya da erojen bölgeleri keşfedebilir.

Kadın üstte pozisyonu

Kadının üstte olması, seksten alacağı zevki kendisinin kontrol etmesine yardımcı olur. Bu sayede kadın, seksin temposunu ayarlayabilir ve orgazm olmak için gereken şeyleri yapabilir. Ayrıca egzersiz yapar gibi yorulacağı için stresini de daha fazla azaltabilir.

Özet Olarak

Seks yaparken stres atmak için pozisyonlar önemli olsa da en önemli olan şey, partnerinizi ve sizi en iyi şekilde rahat ettirecek şeyleri yapmaktır. Bunun için ön sevişmeyi atlamayın, her ikinizin de uyarılmış olduğundan emin olun, seks sırasında yapacaklarınıza onay verdiğinizden emin olun ve mum yakmak ve müzik açmak gibi şeylerle ortamı ayarlayın.

Seks, stresi azaltmak için önemli bir aktivite olsa da stres, seks isteğinizi etkileyebileceği için böyle bir durum söz konusuysa günlük stresle başa çıkmak için stresi yönetme tekniklerinden faydalanmayı unutmayın. Stresin çok fazla olması, seksin sıklığını azaltabilir ve partnerlerin aldıkları cinsel zevkin azalmasına neden olabilir.

Seks için ekstra bir desteğe ihtiyacınız varsa ya da seksin hangi açılardan stresinizi azaltmaya yardımcı olacağını merak ediyorsanız, seks terapistine başvurmayı düşünebilirsiniz.

 

 

AT Editör

&#;iftler Buna Bayılıyor: Kaşık Pozisyonunda Sarılmanın İlgin&#; Etkileri

Kaşık pozisyonunda sarılmak stresi azaltır ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir

Stres artık hayatımızın doğal bir parçası. Stres kontrol edilemediğinde, yani onu rahatlatmak için sağlıklı bir çıkış bulamadığınızda, vücudunuzdaki yükselen kortizol seviyeleri olumsuz bir fiziksel etkiye sahip olmaya başlayabiliyor. Stres, baş ağrısı ve sindirim sorunlarından cinsel istek azalmasına kadar pek çok belirtiye neden olabiliyor.

Uzmanlar, stres nöbetlerinin normal olduğunu ancak bunu yönetmeyi öğrenemediğimiz takdirde yüksek tansiyon, kalp hastalığı, obezite ve diyabet gibi birçok sağlık sorunu ile karşı karşıya kalabileceğimizi söylüyor. Tahmin edin stresi doğal olarak azaltan şey nedir? Evet, sarılma! Yapılan araştırmalar, sevdiğiniz biriyle sarıldığınızda 'aşk hormonu' olarak da adlandırılan oksitosin hormonunun salgılandığını ortaya koydu.

Çiftler Buna Bayılıyor: Kaşık Pozisyonunda Sarılmanın İlginç Etkileri

Oksitosinin vücut üzerinde sakinleştirici bir etkisi vardır ve hem kan basıncınızı hem de kortizol seviyenizi düşürebilir. İşte kaşık pozisyonunda sarıldığınızda vücutta bolca oksitosin salgılanıyor ve böylece birçok sağlık sorununu önlediğiniz gibi bir de stresi azaltmış oluyorsunuz! Öte yandan oksitosin bağışıklık sistemimizi artırma ve ağrıyı azaltma yeteneğine de sahip. Sevgilinize 'kaşık pozisyonunda sarılmak' için daha ne duruyorsunuz!

Uyku kalitenizi arttırır

Doğru yemek yemek ve egzersiz yapmak gibi uyku da sağlığın yapı taşlarından biridir. Uyku, vücudun düzgün bir şekilde dinlenmesine ve onarılmasına izin veri. Sağlıklı bir uyku programı sürdürmek, kilo alımından kalp hastalığına kadar her şeyi önlemeye yardımcı olabilir.

yılında yapılan bir araştırmaya göre, oksitosinin sadece vücudu dinlendirici bir uykuya zemin hazırlamıyor aynı zamanda apneden muzdarip insanlarda uyku kalitesini de iyileştiriyor. Tüm gece kaşık pozisyonunda uyumak biraz zor, kabul ediyoruz. Ancak uykuya dalmadan önce sımsıkı sarılmak daha hızlı uyumanızı ve gece boyu dinlenmenizi sağlayacak.

Çiftler Buna Bayılıyor: Kaşık Pozisyonunda Sarılmanın İlginç Etkileri

İyi bir kucaklamanın faydalarından yararlanmak için bir partnere ihtiyacınız yok

Partneriniz yoksa sarılmanın faydalarından yararlanamayacak mısınız? Elbette faydalanabilirsiniz. Herkes daha fazla oksitosin salınımı kullanabilir. Bir partnerle 'kaşık pozisyonunda sarılmak' bunu başarmanın harika bir yolu olsa da, herkesin partneri olmayabilir.

Sevdiğiniz bir insanla; annenizle, babanızla, kardeşinizle, bir çocukla, arkadaşınızla ya da evcil hayvanınızla sarılmak da size çok daha mutlu hissettirecektir.

False

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası