tire pasaport pizza telefon numarası / PASAPORT PİZZA - 66 00 | Her Gün Taze Hamur Lezzeti İle Zirvede

Tire Pasaport Pizza Telefon Numarası

tire pasaport pizza telefon numarası

MALZEME SEÇ&#x;M&#x;NE GÖRE ÖNER&#x;LER

SucukKavurmaPast&#x;rmaMantar Sosis

Dört Peynirli Orta Boy - 26 CM
DÖRT PEYN&#x;RL&#x;Dört Peynirli Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Efsane 5'li Orta Boy - 26 CM
EFSANE 5L&#x;Efsane 5'li Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Bol Bol Orta Boy - 26 CM
BOL BOLBol Bol Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Akdenizli Orta Boy - 26 CM
AKDEN&#x;ZL&#x;Akdenizli Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Sucuklu Orta Boy - 26 CM
SUCUKLUSucuklu Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Kaburgal&#x; Orta Boy - 26 CM
KABURGALIKaburgal&#x; Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Partiterra Orta Boy - 26 CM
PART&#x;TERRAPartiterra Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Kavurmal&#x; Orta Boy - 26 CM
KAVURMALIKavurmal&#x; Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Margarita Orta Boy - 26 CM
MARGAR&#x;TAMargarita Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Meksikal&#x; Orta Boy - 26 CM
MEKS&#x;KALIMeksikal&#x; Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Past&#x;rmal&#x; Sucuklu Orta Boy - 26 CM
PASTIRMALI SUCUKLUPast&#x;rmal&#x; Sucuklu Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Sosisli Orta Boy - 26 CM
SOS&#x;SL&#x;Sosisli Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Süper Sucuklu Orta Boy - 26 CM
SÜPER SUCUKLUSüper Sucuklu Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Ç&#x;t&#x;r Tavuklu Orta Boy - 26 CM
ÇITIR TAVUKLUÇ&#x;t&#x;r Tavuklu Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Ton Bal&#x;kl&#x; Orta Boy - 26 CM
TON BALIKLITon Bal&#x;kl&#x; Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Vejetaryen Orta Boy - 26 CM
VEJETARYENVejetaryen Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Bol Etli Orta Boy - 26 CM
BOL ETL&#x;Bol Etli Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Üç Etli Orta Boy - 26 CM
ÜÇ ETL&#x;Üç Etli Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Sosisli M&#x;s&#x;rl&#x; Orta Boy - 26 CM
SOS&#x;SL&#x; MISIRLISosisli M&#x;s&#x;rl&#x; Orta Boy - 26 CM

,00 TL

Salaml&#x; Zeytinli Orta Boy - 26 CM
SALAMLI ZEYT&#x;NL&#x;Salaml&#x; Zeytinli Orta Boy - 26 CM

,00 TL

"Bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyum"

İzmir'den tüm Türkiye'ye yayılan eşsiz lezzet "Pasaport Pizza", Tireli girişimci 29 yaşındaki Yaşar Yalçın'ın hayatını kökten değiştirdi. Aralık 'den bu yana, Pasaport Pizza Tire Şubesi işletmeciliğini yapan Yalçın, çocukluk yıllarında İzmir'de tanıştığı Pasaport Pizza'nın hayatını değiştirdiğini söyledi. Çocukluk yıllarında, ailesiyle birlikte İzmir'e gezmeye gittiklerinde Pasaport Pizza yemeden geri dönmediklerini belirten genç işletmeci, "Çocukluk yıllarımın unutulmaz tadını şimdi müşterilerimle Tire'de paylaşıyorum" dedi. Dokuz yıl boyunca işlettiği büfede, ünlü Tire Tostu'nu sattıktan sonra yolunun bir şekilde Pasaport Pizza ile kesiştiğini ifade eden Yalçın, "Pasaport Pizza ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Ürünlerinde, firmanın belirlediği kurallar çerçevesinde günlük hamur ve sağlıklı doğal ürünler kullandıklarını anlatan güler yüzlü işadamı, "7'den 77'ye geniş bir müşteri yelpazesine sahibiz" dedi.

TOSTÇULUKTAN PİZZACILIĞA

Pasaport Pizza'nın, Fatih Mahallesi, Ayasofya Caddesi'ndeki Tire Şubesi'nin yaklaşık 6 aydır işletmeciliğini üstlenen Yaşar Yalçın, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu kardeşi 28 yaşındaki Sabahattin Yalçın ile iş yükünün paylaşımını yapıyor. Kardeşinden ve aile üyelerinden güçlü manevi destek gördüğünü ifade eden işadamı, "Kendimi bildim bileli fast food sektörünün içindeyim. 19 yaşındayken, Tire'nin meşhur tostçular sokağında kendime ait büfeyi işletmeye başladım. Kısa sürede de işimde çok başarılı oldum. Daha sonra fast food ev anlayışını mekana taşıyarak profesyonelce yapmak istedim. Fast Food türlerini en ince detayına kadar inceledim. Pasaport Pizza, 20 yılı aşkın bir süredir İzmir'in sembol isimlerinden. İzmir'den tüm Türkiye'ye yayılan yüzde yüz yerli, eşsiz bir lezzet. Bu yüzden toplam şubesi bulunan Pasaport Pizza ile çalışmaya karar verdim" diye konuştu.

PROJE 20 GÜNDE HAZIRLANDI

Zaman geçirmeden Pasaport Pizza'nın yöneticileri ile iletişime geçtiğini anlatan Yalçın, "Süreç tam istediğim gibi ilerledi. Olumlu yanıt aldım. Yüzde yüz yerli bir firma ile çalışmak istedim. Güçlü bir marka değeri olan Pasaport Pizza böylelikle hayatıma girdi. Satış ve Pazarlama Müdürümüz Öner Vicdanlı ile görüştüm; kendisi Tire'ye geldi. Birlikte lokasyon incelemesi yaptık. Seçenekleri karşılıklı olarak birlikte değerlendirdik. Genel Müdürümüz Mükremin Özdemir'in tecrübe ve deneyiminden her fırsatta faydalandım. İzmir'deki Küçükpark ve Yeşilyurt şubelerinde eğitim aldım. Firmanın iç mimarlarının hazırladığı proje 20 günde tamamlandı. Toplam 2 ay sonra Tire şubemizi elbirliği ile hizmete açtık" dedi.

SICAK VE SAMİMİ İLİŞKİLER

Çocukluk yıllarında, ailesi ile birlikte İzmir'e gezmeye gittiklerinde mutlaka Pasaport semtine uğradıklarını ve Pasaport Pizza yediklerini özlemle hatırladığını belirten Yalçın, "Çocukluğumuzdan geriye ne yazık ki fazla bir şey kalmıyor. Zaman hızla geçiyor ve dünya değişiyor.

Bence, değişmeyen tek şey, çocukken yediğim Pasaport Pizza'nın tadı ve lezzeti. O lezzeti şimdilerde Tire'de müşterilerimle paylaşmak bana onur ve gurur veriyor. İşimi çok seviyorum. Günün saatini işyerimde geçiriyorum. Toplamda, 8 çalışanımız mevcut. Onları gücüm yettiğince kendim eğitmeye ve yetiştirmeye gayret ediyorum. Kaliteli hizmet anlayışımız her zaman ilk sırada yer alıyor. Sektördeki yıllara dayanan donanımımı harekete geçirdim. Kendimi daha da geliştirdiğime inanıyorum. Pasaport Pizza ailesinin bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu yüzden kendimi ayrıcalıklı bir konumda hissediyorum. Firmamızda, en tepe yöneticimizden servis elemanımıza kadar her şey sıcak, samimi ilişkilere dayanıyor" şeklinde konuştu.

SAĞLIKLI VEDOĞAL ÜRÜNLER

Pasaport Pizza'nın, kesinlikle katkı maddesi içermediğini kaydeden genç işadamı, "Donuk ürün kesinlikle kullanmıyoruz. Hamurumuzu, günlük olarak müşterimizin tercihi doğrultusunda kendimiz açıyoruz. Sağlıklı ve doğal ürünler kullanıyoruz. Sebzelerimizi günlük olarak Tire pazarından tedarik ediyoruz. Günlük ve ince hamur seçeneğimiz orta yaş ve üstü müşteri grubumuzu oldukça memnun ediyor" dedi.

30 DAKİKADA DEĞİLZAMANINDA TESLİM

Ağırlıklı olarak genç nüfusun tercih ettiği bir marka olmamıza rağmen müşteri yelpazemiz 7'den 77'ye her yaşa hitap ediyor" diyen Yalçın, "Müşterilerimizi işyerimizde ağırlamak birinci önceliğimiz. Bunun yanında, kaliteli bir servis ağına sahibiz. Ev ve işyerlerine siparişleri güvenlik sınırları içinde, mümkün olan en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. Sloganımızı ise '30 dakikada değil zamanında teslim' olarak belirledik. Kuryelerimizin can güvenliği bizim için ilk sırada" diye konuştu.

ZENGİNMENÜCEZBEDİYOR

Pasaport Pizza, "Yeşil, Klasik ve Gurme Lezzetler" kategorilerinde birbirinden lezzetli pizzalarıyla müşterilerine hizmet ediyor. Yeşil Lezzetler'de, Ege, Vegetarian, Margarita ve Akdeniz çeşitleri yer alıyor. Klasik lezzetlerde, Mantarlı sosisli, Luna, Dream, Mix, Mexican ve Etix çeşitleri vazgeçilmezler arasında. Gurme lezzetlerde ise Merlion, White, Kapadokya, Special, kavurmalım ve Pernigotti çeşitleri sizi seçim yapmakta bir hayli zorluyor. Tire'nin, aynı zamanda sucuğu ile ünlü olduğunu belirten Yalçın, zengin menüye Tire sucuklu pizzayı da eklemek istediğini ifade etti.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir