tavşan elması diğer adı / Çerçi Yusuf Mirası | Tıbbi & Aromatik Bitkiler | Ateş Dikeni (Kokina)

Tavşan Elması Diğer Adı

tavşan elması diğer adı

ATEŞ DİKENİ (KOKİNA)

Türkiye’nin ilk online tıbbi ve aromatik bitki kütüphanesi olma özelliğini taşıyan Çerçseafoodplus.info;  geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları, fitoterapi, aromaterapi, uçucu yağlar, sabit yağlar, hidrolatlar (çiçek suları), maserat yağlar, vitaminler, mineraller, besin takviyeleri, ağaçlar, reçineler, killer, tıbbi ve aromatik bitkiler ile ilgili referanslı bilgiyi erişilebilir ve anlaşılır hale getirerek, kamuoyu sağlığını koruma amacıyla hazırlanmıştır.

Bu site ve içinde yer alan bilgiler, görseller ve infografikler kullanılırken unutulmamalıdır ki;

 

Doğal veya tıbbi demek zararsız demek değildir. 

 

seafoodplus.info bir tedavi rehberi veya tıbbi bir kaynak değildir. Bu sitede yer alan bilgiler tedavi amaçlı kullanılmamalı ve kesinlikle yetkili bir sağlık uzmanının tavsiyeleri yerine koyulmamalıdır. 

 

Her doğal ürünün birden çok kullanım alanı olabileceği gibi, bu ürünlerin şifalı etkilerinden faydalanmak için kullanım alanlarına göre farklı doz, frekans ve tedavi süreleri uygulanması gerekir. Herhangi bir doğal ürün az kullanıldığında etkisiz, çok kullanıldığında zararlı olabilir. 

 

Her bir bireyin bünyesi farklıdır ve benzer/aynı semptomlara sahip bir çok hastalık/rahatsızlık vardır. Sağlık sorunlarınıza tanı koyulması, tedavi geliştirilmesi ve gözetim altında tutulması için mutlaka yetkili bir sağlık uzmanına başvurun.

 

Uçucu yağlar yoğun yapıları ve güçlü bileşimlerinden dolayı, uygulamada azami özen, dikkat ve bilgi gerektirirler. Her uçucu yağ direkt cilde uygulanamayacağı gibi, her uçucu yağa aynı dozda ve sıklıkta maruz kalmak da doğru değildir. Yetkili bir sağlık görevlisi reçete etmediği sürece uçucu yağlar kesinlikle dahili (yutarak) kullanılmamalıdır.

 

Bu sitenin kütüphanelerinde bulunan görseller (ör: bitki fotoğrafları, reçine görselleri vb.), doğal materyalleri tanıma, kalitesine karar verme ve/ya toplamada kullanılmaz. Sitede kullanılan uçucu, sabit ve maserat yağ görselleri, ilgili yağların orijinal görüntü ve dokusunu yansıtmayabilir. seafoodplus.info’da bulunan bütün görseller temsilidir.

Çerçseafoodplus.info içeriklerinden kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Bu sitede yer alan hiçbir içerik kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

 

seafoodplus.info'daki tüm bilgiler; doktor, eczacı ve uzman yayınlarından azami özenle derlenmiş olmakla beraber, yayıncı bu bilgilerin eksiksiz veya kesinlikle doğru olduğunu garanti edemez. Yazarlar ve yayıncı bu sitedeki bilgilerin kullanımından doğrudan veya dolaylı kaynaklanacak herhangi bir zarar ve olumsuzluğun sorumluluğunu peşinen reddeder. 

  Sonraki Fotoğraf»

tavşan elması-çiçek
Film Şeridi

Sponsorlu Baglantilar

seafoodplus.info

Advertisement




GALERİYE EKLENEN FOTOĞRAFLAR, KONU DIŞI VE TEKNİK OLARAK KALİTESİZSE UYARIYA GEREK OLMAKSIZIN SİLİNİR.

Sitedeki fotoğrafların tüm hakları fotoğraf sahiplerine aittir. Fotoğrafların sahiplerinden yazılı izin alınmadan kullanılması sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur. İlgilendiğiniz fotoğraflar varsa bizimle ya da doğrudan fotoğraf sahibiyle iletişim kurabilirsiniz. Sadece izlemek amacıyla bilgisayarınıza indirdiğiniz fotoğrafları, virüs taramasından geçirmeyi unutmayın.
Powered by PhotoPost vBGallery

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat:
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir