görükle reis döner / REİS DÖNER (@donerci_reis) | Instagram

Görükle Reis Döner

görükle reis döner

DÖNERİ HERKES YAPAR GERÇEĞİNİ "REİS DÖNER"YAPAR

Reis Döner"in sahibi ve kurucusu Sayın Reis Sarıkaya ‘Sırrı emeğimiz; Birebir dönerlerimizdeki bütün hazırlık safhalarını kendimiz yapıyoruz, kesinlikle ama kesinlikle hazır ürün kullanmıyoruz’ dedi.

Öncelikle Reis Bey, Sayın ustam sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Reis Döner'in kuruluşundan günümüze geçen süreci okuyucularımız ve bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

Elbette yılında Erzurum'un Horasan ilçesinde doğdum. Çocukluk yaşlarımdan itibaren hizmet sektörüne girerek fast-food, lokanta, restaurant, pastane gibi işletmelerde 12 yıl kadar çalıştım. yılında edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlerime istinaden Altıparmak- Ahmet Paşa Mahallesi'nde Reis Döner adıyla ilk iş yerimi açtım sonrasında 2. şubemizi Pirinç Han, Bakırcılar Çarşısı'nda Açtım ve bir süre buraları çalıştırdıktan sonra her iki şubemizi Görükle, Atatürk Caddesi'ne taşıdık. Şu an mevcut 2. şubemizi de Bıçakçılar Çarşısı'nda açtık ve halen 2 şubemizde hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

Peki, Reis Bey sizin bu kadar sevilmeniz de ki sır ne acaba?

Sırrı emeğimiz; Birebir dönerlerimizdeki bütün hazırlık safhalarını kendimiz yapıyoruz, kesinlikle ama kesinlikle hazır ürün kullanmıyoruz. Hepsi tamamen kendi elimizle, göz nuru muzla yapmış olduğumuz çalışmalar. Zencefil, zerdeçal, köri gibi insan vücuduna faydalı ve zihin açıcı özel baharatlar kullanarak bir gün öncesinden özel sosumuzda bekleterek sosun lezzetini iyice almasını sağlıyoruz ve bu güzel lezzetin keşfedilmesi için bütün Bursalıları ve Görükle sakinlerini mutlaka şubemize bekliyoruz.

Peki, işyerinizin gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Şubelerimizi arttırmak yerine, mevcut şubelerimizde daha iyi hizmet sunmak amacındayız ve her geçen gün kalite çıtamızı daha da yukarılara taşıma çabasındayız.

Et tedariğinizi nereden yapıyorsunuz?

Et tedariğimizi ülkemizin önde gelen kurumlarından sağlıyoruz, helal kesim olmasına da azami önem gösteriyoruz.

Peki, bizlere Sektörel sıkıntılarınızla ilgili neler söylemek istersiniz?

Sektörümüzdeki en büyük sıkıntı maalesef az da olsa eline sermaye geçiren insanların, emeklilerin, memur emeklilerinin köşe başlarına çok yakın mesafelerde dönerci dükkânı açmaları diyebilirim. Uzun yıllar çalıştırmış olduğunuz bir iş yeriniz var ve yıllardır bu sektörden ekmek yiyorsunuz. Ama bir gün bir geliyorsunuz bir memur emeklisi, ya da eline para geçmiş bir kişi yanınızda karşınızda sizin hemen yanı başınız da, sizin yaptığınız işin aynısını yapan bir işyeri açabiliyor. Bu da sektörde büyük sıkıntılara sebep oluyor.

Ama biz hiçbir zaman yılmadan azimle çalışmalarımıza hizmet Aşkımızla devam ediyoruz şu unutulmamalıdır ki “Hiçbir başarı tesadüf değildir, her başarının ardında muhakkak emek vardır”.

Reis Bey, Reis Usta bizlere Menünüzle ilgili bilgi verebilir misiniz menülerinizde neler bulunmakta?

REİS DÖNER, YEMEYENİN BAŞI DÖNER

Bursa İskender kebabı,

Kayhan usulü pideli köfte,

İnegöl köfte,

İzmir kumru,

İskender ve Tavuk atom, Dürüm, ekmek arası çeşitleri ve değişik seçeneklerden oluşmuş

18 çeşit menümüz bulunmaktadır.

Buradan Çok yakında kumpir ve Pizza çeşitlerimizle hizmetinizde olacağımızı da müjdelemek isterim.

Reis Ustam gerçekten de kendinizi güzel bir şekilde yetiştirmişsiniz. Bu işin sırrı ne sizce?

Çalıştığım yerlerde ustalarıma daima saygıda sevgide kusur etmedim, elimden geldiğince onlara saygılı davranmaya çalıştım. Ve onlar da sağ olsunlar bana ellerinden geldiğince destek sağladılar yıllarca edinmiş oldukları tecrübeleri bana aktardılar. Maalesef şimdiki zamanlarda pek eski usta-çırak ilişkileri görülmüyor ustalarımdan edinmiş olduğum tecrübeleri güzel bir şekilde ürünlerimize yansıttığımı düşünüyorum.

Son olarak, İş yeriniz sabah kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor ve paket servis telefon numaranızı bizlerle paylaşır mısınız?  Ayrıca nerelere paket servisi dağıtımı yaptığınızı da eklerseniz çok sevinirim?

Sabah ' da açılan işletmemiz gece saat ' e kadar hizmet vermektedir. Paket servislerimiz öğlen gibi başlar gece ’e kadar devam eder. Görükle İçi ve hastane çevresine paket servislerimizle ulaşabilmekteyiz. Alo paket servisi telefon numaralarımız 72 73, 73 74 ve 06 07 dir. Diyerek sözlerini tamamladı.

DÖNERİ SEVDİREN ADAM "REİS DÖNER"

Gerçekten de mükemmel tat ve lezzetlerde döner yapan yemeyenin   pişman olacağı tat ve lezzetteki bu güzel ürünleri denemiş ve tatmış bir kardeşiniz olarak şiddetle bütün Görükle, Nilüfer ve Bursa'da yaşayan kardeşlerime öneriyorum .Ayrıca bizlere elinden geldiğinin de ötesinde yakın ilgi gösteren Reis Sarıkaya kardeşime ve personeline  çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum ve Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum .

İletişim Bilgileri:

Atatürk Caddesi

Tuygur Apartmanı

Görükle /Bursa

Tel: 06 07

Gsm: 72 73

73 74

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

Yorum Yaz

Yorumlar

Reis Döner hakkında yorumlar ve incelemeler. tane yorumdan oluşturulmuştur.


doganm

doganm 1 puan vermiş.


sergeni

sergeni 4 puan vermiş.


Avatarsız

Edanurhurma 5 puan vermiş.


Reis Döner'i Paylaş

Reis Döner, Görükle'nin adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mayıs 2

Nisan 3

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 07 Haziran

Reis Döner Görükle

Reis Döner Görükle Firmamız Bursa şehrinde ilçesinde adresinde bulunmaktadır.

Reis Döner GörükleSektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Reis Döner Görükle Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Reis Döner Görükle firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Reis Döner Görükle firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 87 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır