ml kuyumcu programı nasıl kullanılır / Altının Gerçek Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır - wikiHow

Ml Kuyumcu Programı Nasıl Kullanılır

ml kuyumcu programı nasıl kullanılır

Kuyumcu, mücevher veya saat tamircisi olarak Kanada'ya göç edin

Bir Kuyumcu, mücevher veya saat tamircisi olarak Kanada'ya taşınırken izleyebileceğiniz birçok yol vardır, ancak başvuru sürecinde size en büyük başarı şansını verecek en iyi 4 yolu listeledik:

 

  1. Hızlı Giriş sistemi
  2. İl Aday Programı
  3. Kırsal ve Kuzey Göçmenlik Programı
  4. Atlantik Göçmen Pilotu

 

1. Ekspres Giriş

The Hızlı Giriş (EE) sistemi Kuyumcu, mücevher veya saat tamircisi olarak Kanada'ya taşınmak için en iyi seçimimizdir. Sadece en hızlısı değil, aynı zamanda Kanada'ya göç etmenin en basit yollarından biridir. Doğru yaş, Fransızca ve/veya İngilizce dil bilgisi, nitelikler ve diğer kriterler ile hızlı bir şekilde Kanada'ya yerleşebilir, 6 ay sonra Kanada'ya gidebilirsiniz.

 

Kanada Ekspres Giriş göçmenlik sürecinizin ilk aşaması, Kanada Kapsamlı Sıralama Sistemini (CRS) kullanarak Ekspres Giriş için Kanada Göçmenlik puanlarınızı hesaplamaktır.

 

CRS Puanlarının verildiği bazı unsurlar şunlardır:

 

  • Yaş
  • Yeterlilikler
  • ingilizce yeteneği
  • Fransız yeteneği
  • Partnerinizin becerileri
  • İş deneyimi

 

bizim take ücretsiz çevrimiçi vize değerlendirmesi Hem Ekspres Giriş hem de Göçmenlik noktaları açısından Kanada'ya Kuyumcu veya mücevher veya saat tamircisi olarak taşınmak için yeterli puanınız olup olmadığına dair güncel bir rapor için.

 

2. İl Aday Programı

 

The Eyalet Aday Programı (PNP) vasıflı ve yarı vasıflı göçmenlerin Kanada'da yaşamasına ve çalışmasına izin verir. Çoğu göçmenlik akışı için Kanada'da en az 1 yıllık geçerli bir iş teklifine ihtiyacınız olacak. 11 il ve bölge, her birinin kendine özgü işgücü ihtiyaçları olan kendi PNP'lerine sahiptir.

 

Becerileriniz seçtiğiniz il veya bölgenin aradığıyla eşleşiyorsa, 600 ekstra Daimi İkamet puanı değerinde bir eyalet adaylığı alabilirsiniz; bu, Kanada'da daimi ikamet için bir teklif alacağınızdan neredeyse emin olduğunuz anlamına gelir.

 

3. Kırsal ve Kuzey Göçmenlik Pilotu

 

Kuyumcular mücevher ve saat tamircileri ve ilgili meslekler rağbet görüyor olarak, Kırsal ve Kuzey Göçmenlik Pilotu (RNIP) aracılığıyla Kanada'ya göç etmeye uygun olabilirsiniz. Şu anda pilot programa katılan 11 katılımcı topluluk bulunmaktadır. RNIP aracılığıyla Kanada daimi ikamet başvurusunda bulunmaya uygun sayılmak için katılımcı topluluklardan birinde geçerli bir iş teklifine ihtiyacınız olacak.

 

4. Atlantik Göçmen Pilotu

 

Atlantik Göçmenlik Pilotu, orta ila yüksek ve yarı vasıflı yabancı işçilerin Kanada'nın Atlantik eyaletlerine taşınmasına ve 4 Atlantik eyaletinde Kuyumcular mücevher ve saat tamircilerine ve ilgili mesleklere yüksek ihtiyaç olduğunu görerek başvurmaya uygun olabilirsiniz. en az 1 yıl geçerli bir iş teklifi.

MLİmalat Nedir?

ML Yazılım tarafından hayata geçirilen, altın üretici, toptan ve İhracatçıları için geliştirilmiş, altın imalatı ile ilgili çeşitli Modüllerin bir arada çalıştığı kuyumcu imalat programlarıdır.


MLJewel kuyumcu programı altınla ilgili tüm hesaplarının ve stoklarının tutulduğu bölümleri kapsar.

MLAtölye modülünde, bir altın atölyesinde bulunan tüm bölümlerdeki Tezgâh, döküm, ocak, patlatma, cila, vs… deki altın, fire ve ramat miktarını takip eder. MLAtölye altın takip programı altın atölyesinin tüm altın giriş çıkışını tutar.

Satış, sipariş ve üretim modülleri ilave edilerek entegre çalışabilir.

Altın ve Gümüş üretimi ve imalatı yapan kuyumcuların tüm hesaplarını ve stok yönetimini yapar.


MLİmalat ” Siz Sadece Altın Üretin, Hesabı ‘O’ Yapar ”

Önceki Sayfaya DönM&L Barkod Etiketleme SistemleriM&L Ages Rfid SistemleriM&L Sertifika Katalog Sistemleri Bilgi Talep Formu

logo
  • M&L Kuyumculuk Program Eğitimleri ve
    Sertifikasyon Hizmetleri
    Nisan 2016 da Başlıyor.

Eğitim Programı

icon-education

M&L Kuyumculuk Programları ve Sertifikasyon Hizmetleri Başlıyor.


Eğitim Yeri:

ML Merkez Nuruosmaniye/İST
ML Kuyumcukent Eğitim Merkezi/İST



Eğitim Zamanı:

Sınıflarımız 6 kişiliktir.
Hafta içi 5 gün sabah ve öğle grupları günde 3 saat eğitim verilecektir.
Eğitim sonunda sertifikasyon işlemleri olacaktır.
Sabah  Grubu : 10:00-13:00
Öğle Grubu   : 14:00-17:00

M&L Yazılım Eğitim Hizmetleri:

Mehmet KARTAL
Eğitim Destek Müdürü / Koordinatör / Sistem Analisti / Uygulamacı

Emrah OKUR
Eğitim Destek Müdür Yardımcısı / Eğitim Planlama

Halit KAVAKTEPE
Eğitim Destek Uzmanı

Fehim DARCAN
Kuyumcukent Şube Müdürü-Eğitim Destek Satış Sorumlusu

Süha ÇINAR
Eğitim Destek Uzmanı

M&L YAZILIM

Alemdar Mah.Nuruosmaniye Cad.No:2-4
Cağaloğlu-Fatih / İSTANBUL
Tel: +90 (212) 528 87 72
E-Posta: [email protected]
M&L Kuyumcukent (Şube)

Atölye ve Yan Hizmetler Blok Zemin Kat 11.Sok. No:3 Kuyumcukent / İSTANBUL
Tel: +90 (212) 603 07 17
M&L Akdeniz (Şube)

Balbey Mah.Fahrettin Altay Cad.
Yüksekalan İş Merkezi Kat:1 D:43 Antalya
Tel: +90 (242) 247 55 83

Kuyumcu Programları

MLCenter Nedir?
M&L Yazılım tarafından hayata geçirilen, tamamen turistik amaçlı çalışan kuyum, halı, deri ve hediyelik eşya satan mağazalarda kullanılan program setidir. MLDiamond ve MLCenter dediğimiz 2 ana modülün bir arada kullanıldığı kuyumcu programıdır. Center Modülü genel olarak acente, kaptan, grup şefi, ofis, özel ve personel kartlarına çalışma sözleşmesi ekleyebildiğimiz ve acenteden gelen müşterilerin uyruk ve bölgelerini tanımladığımız programdır. Ayrıca (Center)’a müşteri bölgelerinin tanımlanarak girildiği bu tanımların rezervasyon işlemlerinde kullanıldığı bir iş yönetim otomasyonudur.

MLCenter Ne İş Yapar?
MLDiamond modülü de olduğu için onun yaptığı her işi kısaca stok, cari, alış satış işlemleri hesaplama, etiketleme, sertifikalamagibi tüm işlemleri yapar.

Stok tanımlamaları menüsünde bölüm, banka, stok cinsleri, stok türleri ve stok grupları tanımlanarak ürün ağacı sistemi oluşturulabilir. Müşteriler ile ilgili uyruk ve bölge tanımı ve rezervasyon ile ilgili ayak ve kart tanımlarının önceden yapılarak rezervasyon sisteminde bilgi işleme yöntemini kolaylaştırabilir.

Center içinde birden fazla kasa tanımlanıp, kasa yönetimini sağlar.

Detaylı personel ve acente hesabı tutar, otomatik hesapları sizin için yapar.

Center içinde müşteri ilişkileri ve pazarlama yönetimini sağlar.

Müşteri, acente, rezervasyon, personel yönetimi, rehber ve kişiler yönetimi, satış yönetimi, personel, kişiler, prim hesabı, hak ediş hesabı gibi birbirini takip eden tüm ilişkileri otomatik olarak yönetir. Tam anlamı ile bir turistik mağaza ve center iş yönetim programıdır.

M&L Yazılım ekibinin geliştirdiği, MLGold Erp ile birlikte en kapsamlı yönetim programıdır.

MLAges, Rfid Akıllı Ve Hızlı Mağaza Kontrol Sisitemi ile firmanızdaki işlerinizi çok verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

MLCenter “ İşinizi Rahatlatır “

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası