cs go ani fps düşüşü / Oyunlarda Ani FPS Düşmesi Çözümü Kasmaları engellemek - Dailymotion Video

Cs Go Ani Fps Düşüşü

cs go ani fps düşüşü

csgo anlamsız fps düşüyor (4. sayfa)

  • Yarbay
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    aynı sorun bendede var fx işlemci yanında r7 2gb ve ssd 8gb ram var power desen vs sorun nerde bilmiyorum en son anakartı değiştirecem

    anakart modeli asus M5A78L-M LXbunun sebebi anakart yada power supply oldugunu d&#;ş&#;n&#;yorum ısınan iki yer var kasamda ama c&#;zemedim hala
  • Er
    12 Mesaj
    Beyler son updateler sonrasında benzer fpsdeki d&#;ş&#;şler maalesef arttı. Oyun motoruyla &#;ok fazla oynanmasının sebebi oyuncuların yeni işlemci ve ekran kartlarına y&#;nelmelerini sağlamak. İmzamdaki sistem ile &#;atışma esnasında fpsmin &#;n altına &#;ok&#;a d&#;şmeye başladığını farkettim. fps_max 0 yazarak civarı fps alıyordum. Tabiki taba bastığımda herkes gibi fps d&#;ş&#;ş&#; yaşıyorum. Fakat sizlerin yaşadığı problemin sebebinin

    C/program files/steam/steamapps/csgo/cfg klas&#;r&#; i&#;erisinde config,autoexec, video ve videodefaults dosyalarının bulunması kaynaklı olduğunu d&#;ş&#;n&#;yorum bu dosyaları burdan kesip steam/userdata/steam idniz//cfg (iş yerinde olduğum ve csgo masa&#;st&#;nde olduğu i&#;in sıralamadan emin olamadım)klas&#;r&#;n&#;n i&#;ine atmanız gerekiyor. Hatta bu durumla ilgili steamforumda a&#;ılmış sabit konular var. sorun yaşamaya devam edersenizfunduszeue.info ekleyin yardımcı olurum. Fakat m&#;mk&#;nse sadece iyi sistemi olupta sorun yaşayanlar eklesin gt or amd hd serisi kartlar bulunan sistemler i&#;in yapabileceğim tek şey ruhuna EL Fatiha




  • Teğmen
    Mesaj
    Far cry 3 gibi oyunlari orta seviye grafikte oyanrken bile kasmiyorken cs zombeie, cs go gibi oyunlar en d&#;ş&#;k ayarlda anca arasi aliyom bazen 40 a kadar d&#;ş&#;yor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
    Kodlar:
    powercfg -attributes SUB_PROCESSOR 0cc5bc1dfa-dec35c -ATTRIB_HIDE

    2. kod

    powercfg -attributes SUB_PROCESSOR eaeffb6d-eb -ATTRIB_HIDE

    bu kodları cmd ye yazıyoruz ilk kodu yazıp enter 2 kodu yazıp enter yapiyoruz.
    Ani fps d&#;şmesi bende &#;&#;z&#;ld&#; yag gibi akıyor takılma donma hi&#; bişey yok 1 kere bile d&#;şmedi.
  • Yarbay
    Mesaj
    Fps bazen 90 oluyor bazen Bu d&#;ş&#;ş&#;n sebebi &#;atışma anı da değfunduszeue.info bir yere baksam bile d&#;şme funduszeue.info &#;ıkmış galiba uygun bir zamanda denemeyi d&#;ş&#;n&#;yorum
  • Cs de sıkıntı var. Streamerları izleyin yabancıları. &#;ok iyi bilgisayarları olmasına rağmen fps alıyor adam ne bileyim smoke geliyor flash bomba derken adamın fps e kadar d&#;ş&#;yor bizzat takip ettim.
  • Er
    8 Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
    Merhaba,
    Bende de aynı problem var. PC'yi yeni topladım. Aldığım g&#;nden beri aynı sorun devam ediyor.

    CS go oyunu a&#;ıp oynarken fps arasında. Herşey normal.
    Bir s&#;re oynadıktan sonra bilgisayarda kasmalar başlıyor. Sanki arkada bir program zorluyor.
    Oyundan atıyor &#;oğu zaman. Atılacağını hissettiğim zamanlar, masa&#;st&#;ne d&#;n&#;p tekrar oyuna girdiğimde hi&#;birşey yokmuş gibi sorun d&#;zeliyor.
    Hala bir &#;&#;z&#;m bulamadım. Aynı pcyi arkadaşıma da topladık, onda ise b&#;yle bir problem yok.
    PC iyi olmasına rağmen g&#;r&#;nt&#; değerleri en d&#;ş&#;kte, nvidia ayarları yapıldı, mat_queue_mode gibi komutlar d&#;zeltildi.
    Sorun nerde olabilir. PC bilgileri aşağıdaki gibidir.

    I7 ghz işlemci
    Asus Z mhz anakart
    Asus GTX 6gb ekran kartı
    Corsair 8gb mhz ram


    Teşekk&#;rler,
    Serhan
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Anakart chipset driverini anakartın sitesinden indirip kurunca sorun d&#;zeliyor. Genelde format attıktan sonra bu problem ortaya &#;ıkıyor.
  • Er
    5 Mesaj
    Sene oldu aynı sorunu yaşıyorum.. D&#;n geceye kadar + fps oynadığım oyun ne olduysa bi anda lere d&#;şt&#;. Oyunun ayarlarıyla ilgili en ufak bi değişme yok ne g&#;ncelleme geldi ne de başka bişe ama ne olduysa bi anda pc takıldı reset atıp tekrar a&#;tığımda bu sorunu yaşadım. Format dahil herşeyi denedim ama yine d&#;zelmedi..
  • Er
    1 Mesaj
  • Er
    2 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: rzzncck

    kanka bunu yaptım lol de fps patates oldu cs de hıc &#;midim yok nasıl eskı halınegetırcem

    merhaba nasıl geri aldın komutları?

  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Merhaba mert,

Microsoft Destek Forumu'na hoş geldiniz.

Öncelikle bilgisayarınızda bulunan Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve DirectX yazılımlarının güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olunuz.

Bilgisayarınızın BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtlarının, Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz.

  + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması % olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız funduszeue.info dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda,  + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

funduszeue.info /Online /Cleanup-image /Scanhealth
funduszeue.info /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sorununuz giderilmez ise, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturarak durumu test ediniz.

Ayrıca bakınız: Windows 10'da bilgisayar performansını iyileştirmeye yönelik ipuçları

Ayrıca bakınız: Windows 10 Nisan Güncelleştirmesi'ni yükledikten sonra bazı cihazlar “Hey Cortana” veya Chrome gibi belirli uygulamaları kullanırken takılabilir veya donabilir.

<Bu ileti veya öneriler size yardımcı olduysa “Yanıt olarak işaretle” butonuna tıklayınız.>

İletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Cem

Microsoft Türkiye Topluluk Moderatörü
Microsoft Yardım ve Destek Birimi

Microsoft Community, Microsoft TechNet, Microsoft Developer Network Türkiye

5 kişi bu yanıtı yararlı buldu

·

Bu yanıt yararlı oldu mu?

Yardımcı olmadığı için üzgünüz.

Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

CS:GO Fps Drop Sorunu Çözümü

CS:GO

CS:GO hayatımıza girdiği günden beri piyasadaki en popüler espor oyunlarından birisi olma satütüsünü korumaktadır. Valve, oyunu düzenli olarak güncellemeye devam etse de oyuncular hala FPS drop yaşanmasına sebebiyet veren ciddi performans sorunları ile karşılaşmaktadırlar.

FPS değeriniz (saniyedeki kare sayısı) bir maç sırasında rastgele bir şekilde &#;den 30&#;a düşebilir. Özellikle, bir CS:GO rekabetçi karşılaşmasındayken bu hata ile karşılaştığınızda sorunu çözmek için araştırma yapma fırsatınız muhtemelen olmayacaktır. Bu nedenle kullanımınıza sunmak üzere basit bir komut ile karşınızdayız.

CS:GO Fps Drop Sorunu Çözümü

CS:GO&#;da, hangi tür bilgisayar donanımına sahip olursanız olun, Fps değerinizi rastgele bir şekilde çift haneli belki de tek haneli sayılara düşüren uzun süredir de devam eden bir hata bulunmaktadır. Başka bir deyişle, bu ciddi performans sorununa herkesin denk gelme şansı mevcut. Hatta oldukça yaygın bir sorun olan bu Fps hatasından; resmi profesyonel turnuvalar da dahil olmak üzere resmi rekabetçi ve Faceit karşılaşmalarındaki oyuncular da muzdarip.

Neyse ki, maçınız yarıda bırakmanızı veya oyununuz normale dönene kadar tavukları saymanızı gerektirmeyen kolay bir çözüm yöntemi mevcut.

Fps Drop

Geliştirici konsoluna &#;logaddress_add 1&#; komutunu yazarsanız bu can sıkıcı Fps hatası düzelecektir.

Önerilen içerik:CS:GO’da Fps ‘nizi Artıracak Harika Yeni Metodlar

CS:GO oynayan her oyuncu, bu tür komutların nereye yazılacağını ve nasıl kullanacağını bilmiyor. Bu nedenle oyununuzu güzelleştirecek olan bu güzel yöntemi uygulamak için aşağıdaki adımları izleyin.

  • &#;Seçenekler&#; seçeneğine tıklayın ve &#;Oyun Ayarları&#; na gidin.
  • &#;Geliştirici Konsolunu Etkinleştir&#; i bulun ve &#;evet&#; şeklinde ayarlayın.
  • &#;é&#; tuşuna (&#;Esc&#; tuşunuzun altındaki tuş) basın.
  • Önünüze çıkan konsola &#;logaddress_add 1&#; yazın ve &#;enter&#;a tıklayın.

Bu yöntem, CS:GO&#;da yaşadığınız sorunu yaklaşık beş saniye sonra düzeltecek ve oyun performansınızı normale döndürecektir.

Ne yazık ki, bu hatayı her yaşadığınızda, kalıcı olarak düzeltmenin bir yolu olmadığı için komutu tekrar kullanmanız gerekecek.

Umarız ki Valve bir gün CS:GO&#;daki performans sorunlarını tamamen düzeltecek bir güncelleme yayınlar. O zamana kadar, maçınızı yüksek Fps değeri ile oynamaya devam etmek için bu komutu kullanınız.

CS:GOCS:GO fpsCS:GO FPS DROPCS:GO Fps hatası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası