petkim iş ilanları kariyer net / Las-Par Ltd. Şti. İş İlanları - funduszeue.info

Petkim Iş Ilanları Kariyer Net

petkim iş ilanları kariyer net

Petkim Personel Alımı ve İş İlanları

Petkim Şirketi insan kaynakları vasıtası ile kendi bünyesi tarafından personel alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımlarında bir çok ilde çalışacak iş arkadaşları arayan Petkim iş başvurularını izmir&#;de mülakatlar yaparak değerlendirmekte. Sizde Petkim eleman alımlarına başvurmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Petkim işçi alımı, Petkim İş ilanları, Petkim eleman alımı, Petkim iş başvurusu ile ilgili bilgileri sitemizden öğrenebilir ve Petkim iş başvuru formunu sitemizden doldurabilirsiniz.

Petkim Petrokimya A.Ş. 

Petro kimya holding A.Ş kuruluşu kısaca PETKİM olarak bilinmektedir. Beş yıllık kalkınma süreci olarak gerçekleştirilmeye çalışan organizasyonda yerini alan PETKİM Türkiye&#;de sanayi kuruluşu düşüncesini benimseyen ve bununla beraber Türkiye tarafından benimsenen bir şirket olmuştur. Kimyanın eski toprağı olarak bilinen PETKİM yılında Çanakkale&#;de plastik üretimine başlamıştır.

Otomobil sanayisinin gelişmesine paralel olarak harekete geçen PETKİM, PETLAS olarak otomobil lastiği üretimine başlamıştır. Personel zenginliğiyle bilinen PETLAS 4,, çalışanıyla Tüm dünyaya hizmet vermektedir. Fortune sıralamasında da 31 sırada yerini alan PETLAS kalitesini ve iş güvenirliğini devam ettirmektedir.

Petkim Şirketi Modern üretimi destekleyen kimyasal üretimler yaparak modern üretimde kullanılabilecek ham maddeleri işleyerek kullanıma uygun hale getirmektedir. Hayatımızın her alanında kullandığımız ürünlerin bir çoğunda katkısı olan Petkim Otomotiv, elektrik, elektronik, Tarım, ambalaj, Tekstil, Boya, Deterjan ve kozmetik gibi alanlarda Petro kimyasal ürünler üreterek üretimi desteklemekte ve yurt dışına önemli derecede ihracat yapmaktadır.

Misyon ve Vizyon

  • Müşteriye değer katmak
  • Çalışan odaklılık
  • Yaratıcılık ve yenileşim
  • İş sağlığı ve güvenliği
  • Sürdürülebilir gelecek için sorumluluk almak
  • Ürün kalitesi ve sürekliliği
  • İşbirlikleri ile değer yaratmak

Petkim, birçok farklı sektörde ürünler ve hizmetler sunan bir petrokimya şirketidir. Bazı markaları şunlardır:

  1. PETKİM Petrokimya: İzmir&#;de bulunan ve temel kimyasallar, polimerler, inorganik kimyasallar, poliüretanlar, boya ve vernikler gibi birçok ürün üreten ana marka.
  2. Petkim Wind: Rüzgar enerjisi sektörüne yönelik ürünler ve hizmetler sunan bir alt marka.
  3. Petkim Health: Tıp ve sağlık sektörüne yönelik malzemeler ve ürünler üreten bir alt marka.
  4. Petkim Defence: Savunma sanayiinde kullanılan malzemeler ve kimyasallar üreten bir alt marka.
  5. Petkim Shipping: Petkim&#;in uluslararası deniz taşımacılığı iş koludur.
  6. Petlim: Petkim&#;in ortakları arasında yer aldığı, Türkiye&#;nin en büyük limanlarından biri olan Petlim Limancılık Ticaret A.Ş.&#;nin markasıdır.

Petkim Personel Alımı ve İş İlanları

Petkim, Türkiye&#;nin önde gelen petrokimya şirketlerinden biridir ve geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Petkim&#;de kariyer yapmak isteyenler için çeşitli fırsatlar mevcuttur. Şirket, mühendislik, üretim, lojistik, satış ve pazarlama gibi farklı alanlarda çalışanlara iş imkanı sunar. Ayrıca, Petkim&#;de kariyer yapmak isteyenler için gelişim fırsatları da vardır.

Şirket, çalışanlarına eğitim ve gelişim programları sunarak kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olur. Petkim, dinamik bir çalışma ortamı sunar ve çalışanlarına yüksek motivasyon sağlar. Eğer petrokimya sektöründe kariyer yapmak istiyorsanız, Petkim sizin için doğru bir seçim olabilir.

&#;Petkim Personel alımları ile alakalı yakın zamanda bir açıklama yayınladı. Personel alımlarında iş başvurusunun ücretsiz olduğunu hiç bir ücret talep edilmediğini ve bütün personellerin @funduszeue.info uzantılı mail adresleri kullandığını belirtti. Ücret talep eden ve sizi Petkim Firmasında işe alacağını belirten hiç kimseyle muhatap olmayınız. Petkim iş başvurularını internet üzerinden yayınlamakta ve Mülakatları ise İzmir ilinde yapmaktadır. İşe alım süreçleri sadece Petkim&#;in Bünyesinde olan Petkim İnsan Kaynakları tarafından titizlikle yürütülmektedir.&#;

Socar Petkim firmasının bir çok ilde personel ihtiyacı olmakta ve bir çok ilimizde personel alımı yapmaktadır. İş arayan adayların çalışmak istediği büyük şirketler arasındadır. Bu nedenle yoğun bir iş başvurusu trafiği bulunmaktadır. Yine de Petkim firması özgeçmişleri kabul ederek insan kaynakları havuzunda saklamaktadır.

Socar Petkim İşe Alım Süreci

işe alım süreci oldukça titiz bir şekilde yürütülmektedir. İş başvuruları online olarak yapılmaktadır ve uygun adaylarla görüşmeler gerçekleştirilir. Mülakatlar, iş deneyimi, yetkinlikler ve kişilik özellikleri gibi kriterlere dayalıdır.

İşe alınacak kişilerde, takım çalışması, iletişim becerileri ve inovasyon yeteneği gibi özellikler de aranmaktadır. Başarılı adaylara eğitim ve gelişim fırsatları sunulur ve uzun vadeli kariyer hedefleri desteklenir.

Açık pozisyonların paylaşılması ile başlayan işe alım süreci, adayların özgeçmişlerini göndermeleri ile devam etmektedir. İnsan kaynakları tarafından incelenen özgeçmişlerin içinden pozisyon için uygun görülen adaylar, kişilik envanteri ve mesleki yeterlilik testi yapılmak üzere yüz yüze görüşmeye çağrılır.

Petkim Personel alımı Yapılabilen İller; İstanbul, İzmir, Ankara, Bakü, Bursa, Kayseri, Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İçel (Mersin), Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce

Petkim Grup Şirketleri; Star Rafine, Socar Terminal, Socar Dağıtım, Socar Depolama, SCR, Socar Fiber olarak hizmet vermektedir. Petkim iş ilanları arasında bu şirketlerde de iş imkanı bulmanız mümkün.

Petkim İş başvurusu Nasıl Yapılır ?

Socar Petkim Firması funduszeue.info, funduszeue.info gibi sitelerden de zaman zaman iş ilanı yayınlamaktadır. Fakat kendi bünyesinde de online başvuru sitesi ile iş ilanları yayınlamaktadır. Diğer sitelerde başvurular aralıklarla incelenmekte ve işe alım süreci daha yavaş olmaktadır.

Bu yüzden Petkim Personel Alımlarına başvurmak için Petkim insan kaynaklarına direk başvurunuzu iletmeniz daha mantıklı olacaktır. Özgeçmişiniz daha hızlı incelenebilir ve işe alım süreciniz hız kazanabilir. Sizde Petkim firmasında çalışmak Personel Alımı için başvurmak ve İş başvuru formunu doldurmak istiyorsanız online başvuru linki; Petkim İş Başvurusu

ETİKETLER:Petkim eleman alımı, Petkim iş başvurusu, Petkim personel alımı

Bir Bakışta Petkim

Türkiye’nin ilk ve tek entegre petrokimya şirketi olarak sanayiye yüksek kalitede hammadde girdisi sağlıyoruz. Çevik iş modeli altında sunduğumuz petrokimyasal çeşitliliğiyle ülke ekonomisine katkıda bulunurken; verimlilik, devamlılık ve yenilikçi teknolojiler odağında sürdürülebilir kalkınmaya hizmet ediyoruz.

Bizi Tanıyın

socar

Sürdürülebilirlik Yaklaşımımız

Petkim’de paydaşlarımıza karşı sorumluluklarımızın bilinciyle sosyal, çevresel ve ekonomik etkilerimizi en iyi şekilde yönetmeye odaklanıyoruz. Üretim süreçlerimizde yenilenebilir enerji kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği, ürün kalitesi iyileştirme ve kaynak verimliliği konularına teknolojik yatırımlar yaparak sürdürülebilir bir gelecek için katma değer yaratıyoruz.

Detaylı İnceleyin

SOCAR Türkiye Blog

Hakkımızdaki tüm gelişmeleri SOCAR Türkiye Blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

SOCAR Türkiye Blog

FİRMA HAKKINDA

18 OCAK YILINDA KURULAN LAS-PAR LTD. ŞTİ. DEMİRTAŞ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE m2 KAPALI ALAN ÜZERİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. YILI MAYIS AYINDAN İTİBAREN HASANAĞA SANAYİ SİTESİNDE m² KAPALI ALANA SAHİP YENİ TESİSLERİNDE FAALİYETİNE DEVAM EDECEKTİR.

HIZLA GELİŞEN BİR FİRMA OLARAK ANTİ-VİBRASYON VE SIZDIRMAZLIK ELEMANLARI KONUSUNDA ÇALIŞMAKTADIR.

GENEL MÜDÜR

SAİM TOSUN

İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU

A. HİKMET ACAR

FAALİYET ALANI

OTOMOTİV, MAKİNA, İNŞAAT, GEMİ İNŞA, SAVUNMA SANAYİİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇEŞİTLİ SEKTÖRLER İÇİN KAUÇUK VE KAUÇUK-METAL PARÇALARIN ÜRETİMİ.

ÜRÜN YELPAZESİ

KAUÇUK-METAL TİTREŞİM SÖNÜMLEYİCİLER
O-RİNG LER
YAĞ KEÇELERİ
PİSTON KEÇELERİ
MUHTELİF CONTALAR
MUHTELİF KAUÇUK TAKOZLAR
(Detaylı bilgi için funduszeue.info ziyaret ediniz.)

İHRACATIMIZ

AMERİKA, ALMANYA, AVUSTURYA, BELÇİKA, CEZAYİR, DANİMARKA, FRANSA, HOLLANDA, İSPANYA, İSRAİL, İSVEÇ, İSVİÇRE, İTALYA, KAMERUN, MISIR, POLONYA, PORTEKİZ.

YURTDIŞI MÜŞTERİLERİMİZDEN BAZILARI

ANGST+PFISTER
CARUBIN
EATON
PHOENIX
RUBBER DESIGN
S.P.C.

YURTİÇİ MÜŞTERİLERİMİZDEN BAZILARI

ABB ELEKTRİK
ALARKO
BURÇELİK
EGE FREN
F.N.S.S.
HEMA
MGI COUTIER
MAYSAN MANDO
O.R.S.
T.D.D.
TERSAN
TÜRK TRAKTÖR
TIRSAN

ÜRETİLEN ELASTOMER MALZEME TÜRLERİ

AKRİLONİTRİL - BUTADIEN KAUÇUK ( NBR ), TABİİ KAUÇUK ( NR ), FLOROKARBON ( VİTON ) (FKM) SİLİKON ( MQ , VMQ ), KLOROPREN ( NEOPREN KAUÇUK ) ( CR ), ETİLEN PROPİLEN DİEN (EPDM)
STREN BUTADIEN KAUÇUK ( SBR ), FLORO SİLİKON ( FVQM ), HİDROJENE NİTRİL (HNBR), POLİÜRETAN (AU), EPİKLOROHİDRİN ( ECO ), KLORO SÜLFATLANMIŞ POLİETİLEN HYPALON (CSM )

HAMMADDE ALIMI YAPILAN FİRMALAR

BAYER RHEIN CHEMIE - ALMANYA
DU - PONT - A.B.D.
GENERAL ELECTRIC- A.B.D.
HENKEL - ALMANYA
LEE RUBBER - MALEZYA
DSM - HOLLANDA
CABOT - İTALYA
AKZO - İSVEÇ
PETKİM - TÜRKİYE
EREĞLİ DEMİR ÇELİK - TÜRKİYE
MORTON - FRANSA

PERSONEL

TOPLAM ÇALIŞAN SAYISI :
DİREKT : 89
ORT TEC YILI : 5,5
İNDİREKT : 42
ORT TEC YILI :5
ÜNİVERSİTE MEZUNU : 9 ( 6 MÜH. )
YÜKSEKOKUL MEZUNU : 6
TEKNİK LİSE MEZUNU : 11
LİSE MEZUNU : 30
İLK-ORTAOKUL MEZUNU : 76
KALİTE BİRİMİ ÇALIŞAN SAYISI : 6
ORT TEC. YILI : 4

EĞİTİM PROGRAMLARI

ÇALIŞANLARIN EĞİTİM İHTİYAÇLARI, HER YIL 2 DÖNEM HALİNDE FİRMA GENELİNDE YAPILAN EĞİTİM PLANLARI ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN SATIŞ PAZARLAMA, YÖNETİM BECERİLERİ, MESLEKİ BECERİ VE KİŞİSEL GELİŞİM, YABANCI DİL VE BİLGİSAYAR EĞİTİMLERİYLE KARŞILANMAKTADIR.

ÜCRET POLİTİKASI

SABİT ÜCRET OLARAK 12 MAAŞ + ÖDENMEKTE, YILDA İKİ KEZ (ŞUBAT, AĞUSTOS) ÜCRET AYARLAMALARI YAPILMAKTADIR.

ÇALIŞMA SAATLERİ

ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTADA 5 GÜN, - ARASI OLARAK TANIMLANMIŞTIR. İŞİN GEREKLİLİĞİNE VE ŞİRKET YÖNETİMİ KARARINA BAĞLI OLARAK FAZLA ÇALIŞMA YAPILABİLİR.

İZİN POLİTİKASI

YILLIK ÜCRETLİ İZİNE, İŞE GİRİŞTEN BİR YIL SONRA HAK KAZANILIR.
SENE 14 İŞ GÜNÜ, SENE 20 İŞ GÜNÜ, 15 YILDAN SONRA 26 İŞ GÜNÜ İZİN KULLANILIR.

İlgi alanlarımız ve hobilerimizi Sosyal Etkinlik Kulüplerimizle zenginleştiririz.

Arama-Kurtarma, Doğa Aktiviteleri, Fotoğrafçılık, Tiyatro, Yelken, Müzik, Su Altı ve Oyun, Gezi-Gurme gibi Sosyal Etkinlik Kulüpleri (SEK)’nde hem biz hem de ailelerimiz aktif bir şekilde yer alırız.

Seventh slide


Kişisel Gelişim ve Hobi Kulübümüzün düzenlediği "Çinimini Atölye" etkinliğinde renklerin gücünü modern çiniler üzerinde deneyimledik.

Fourth slide


Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi Hobi Bahçesi'nde hasat zamanlarını keyifle yaşarız.


Fifth slide


Tüm rafinerilerimizden ’den fazla amatör sporcumuzun katılımıyla Tüpraş StreetBall Turnuvası coşkuyla gerçekleşir.


Seventh slide


Her sene Koç Topluluğu Spor Şenliği’nde, 3 kıtadaki 32 farklı Koç şirketinde görev yapan 6 bine yakın sporcuyla coşkuyla bir araya geliriz.

Seventh slide


Yaptığımız takım çalışmaları ile fikirlerimizi birbirimizle paylaşırız. Tıpkı enerjimizi tüm Türkiye ve dünya ile paylaştığımız gibi.


Second slide

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası