antasya villaları / milyon $’lık 3 projeyi satışa çıkardı - Son Haberler - Milliyet

Antasya Villaları

antasya villaları

Son Güncellenme:

LinkedinFlipboardLinki Kopyala

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarından biri olan Ant Yapı İstanbul'da toplam milyon dolar değerinde üç yeni projesini satışa çıkardı.
Ant Yapı, Beylerbeyi'ndeki Boğaz manzarasına sahip Antteras’ın yanı sıra, Ümraniye’de Antasya ve Basın Ekspres Yolu’ndaki Ant Plato projelerine başladı.
Bu üç proje kapsamında toplamda bin ünite inşa ettiklerini ifade eden Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antteras’ta tane kent villası, Antasya’da ofis ve AVM’nin yanı sıra rezidans ve Antplato’da ise ofis hayata geçireceklerini söyledi. Mehmet Okay, projeleri yaklaşık 2 yıl içinde tamamlayacaklarını açıklayarak, “Beylerbeyi ve Ümraniye projelerinin ruhsatını seçimden önce almıştık. Basın Ekspres’te ise imar planları onaylandı Ruhsatı bekliyoruz” dedi.
Okay, inşaatın en büyük maliyetinin arsa olduğunu ve bu nedenle yatırım yaptıklarını anlatarak, Antteras’ın arsasının kendilerine ait olduğunu, Ümraniye’de Akasya Grubu ile Basın Ekspres’te Courtyard Marriott’un sahipleriyle hasılat paylaşımı yaptıklarını söyledi.

En yükseği inşa ediyor
Mehmet Okay Türkiye’nin yanı sıra, yurtdışında önemli projeler geliştirdiklerini anlatarak, yıllık 1 milyar dolarlık iş hacmiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yurt dışında Rusya’da oldukça aktif olduklarını dile getiren Okay, Moskova’nın Moscow City bölgesinde Rusya'nın en yüksek binası metrelik projesinin yapımına devam ettiklerini belirtti.
Okay, "Burada metreyi geçtik, metreye ulaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

m2’ye kadar büyüyecek

Basın Ekspres Yolu üzerinde, E5 ve TEM otoyollarını birleştiren noktada, Atatürk Havalimanı ile yeni yapılacak üçüncü havalimanı arasında yer alan 50 milyon dolarlık Antplato’nun inşasına önümüzdeki yaz aylarında başlanması planlanıyor. 25 bin metrekare inşaat alanına sahip 25 katlı Antplato projesinde adet ofis yer alıyor. ’er metrekarelik birimlerden oluşan projede, modüler sistemle birleştirme yaparak tek katta metrekareye kadar genişletilebiliyor. Projede metrekare fiyatları 5 bin lira olacak.

Boğaz gören villa yapıyor

Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, boğaz manzarasına hakim bir tepede, Beylerbeyi’nin tarihi dokusu göz önüne alınarak projelendirilen Antteras’ın iki parselde toplam 82 bin metrekare arsa alanı ve 52 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Dört bloktan oluşan sitede konut yer alıyor. Birleştirme imkânı sunulan dubleks konutlar isteğe göre ikiz veya müstakil villalara dönüştürülebiliyor. Projede metrekare fiyatları 5 bin dolar olarak belirlendi. milyon dolarlık proje Haziran sonunda teslim edilecek.

Haberin Devamı

Ümraniye’ye rezidans

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında, Carrefour Ümraniye önünde yer alan milyon dolarlık Antasya Residence projesi, Akasya Grubu’nun yaklaşık 50 dönüm arsası üzerinde geliştirdiği konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. 42 katlı kulelerde bağımsız bölümden oluşan Antasya Residence’ın yılı Ekim ayı sonunda tamamlanması planlanıyor. Projedeki metrekare fiyatları 5 bin lira seviyesinde bulunuyor.

Fikirtepe’ye Adalar manzaralı ‘Brooklyn’ inşa edecek

İstanbul’un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe’de yükselen Brooklyn Park satışa çıktı. Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje, milyon lira yatırım bedeline sahip.
Fikirtepe’nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini belirten Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, kentin merkezinde geliştirilecek kentsel dönüşüm projelerinin hepsinin çok önemli olduğunu vurguladı. Fikirtepe’de yapılan her iyi işin, kentsel dönüşüm projelerine olan bakış açısını değiştireceğinin altını çizen Selimoğlu, “Buradaki planlama yaşayan şehir kavramı üzerinde yapıldı. Yaşayan şehirde proje çevresi ile bütünleşiyor” dedi.
Brooklyn Park projesiyle Fikirtepe’nin oluşumunda öncü olmayı amaçladıklarını ifade eden Selimoğlu, “Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan, sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha imzamızı atacağız” diye konuştu.

Yabancılardan talep aldı
Lansman öncesinde 10 gün boyunca talep topladıklarını ve yoğun bir yatırımcı ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk da, Fikirtepe’nin, merkezi konumu ve hızla yükselen gayrimenkul fiyatlarıyla yatırımcıların ilgisini çektiğini söyledi.
Yabancı yatırımcıların da ilgilendiğini aktaran Ufuk, “Lansman öncesinde 10 gün boyunca talep topladık ve onlarca yabancı yatırımcıdan kayıt aldık” dedi.
Projedeki tüm evlerin satışa çıktığını ifade eden Ufuk, “Özellikle çok talep gören teraslı daireler ve mağazaları belki kura ile satmak durumunda kalacağız” diye belirtti.

Haberin Devamı

Ticari ünitelere yer verilecek

Brooklyn Park milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçiriliyor. bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. Projenin 14 bin metrekarelik arsasının 5 bin metrekaresi peyzaja ayrılıyor. Projede adalar ve Kalamış manzarasına hâkim özel daireler ile geniş teraslı ve yeşille iç içe daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunuluyor. Proje 36 ayda teslim edilecek.
10 Haziran’a kadar sürecek avantajlı lansman fiyatları kapsamında projede fiyatlar 1+1 daireler için TL’den başlıyor. 2+1 daireler TL’den, 3+1 daireler ise TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

‘İş güvenliği her sektörün ortak sorunu haline geldi’

Haberin Devamı

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından iş güvenliği yeniden gündeme geldi. İş kazalarının en sık yaşandığı inşaat sektöründe firmalar, işçi sağlığı ve iş güvenliğine yönelik aldıkları önlemlerle kaza riskini minimuma indirmeyi amaçlıyor.
İş kazalarının yüzde 10’unun, ölümlü iş kazalarının ise yüzde 31’inin inşaatta meydana gelmesi inşaat sektörünün iş sağlığı ve güvenliği alanında taşıdığı riski gözler önüne seriyor. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin raporuna göre yılının ilk 4 ayında toplam işçi yaşamını yitirirken, ölümlü kazayla inşaat ve yol yapımı ilk sırada yer aldı.
Ankara’da One Tower Kule projesini hayata geçiren İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik, yaşanan kazalardan ders alınmasının önemine değindi.

‘Tedbir alınmalı’
Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan da, “İş güvenliği her sektörde sorun haline gelen bir durum. Bu sorunun çözümü de elbette tedbirden geçiyor” diye konuştu.
Besa Kule İş Merkezi projesini inşa eden Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ise “İş kazalarının en çok yaşandığı inşaat sektöründe de faaliyet gösteren bir firma olarak iş güvenliği konusunda ciddi önlemler alıyoruz. Şantiyelerimizin düzenli denetimleri yapılarak raporlandırılıyor” diye belirtti.
Uptown İncek’i hayata geçiren LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı da “Maden sektörü gibi inşaat sektörü de oldukça tehlikeli olarak bilinir. Ancak her ihtimal düşünülürse ve ona göre tedbir alınırsa tehlikeler ortadan kalkar. En önemli detayı tedbir” dedi.

Anadolu yakasının ilk oto AVM’si aralıkta açılıyor

İçişleri Bakanlığı’nın yılında oto galerilerinin şehir dışına çıkarılması için verilen sürenin Aralık ’de sona ermesiyle birlikte İstanbul’daki oto AVM’lerin önemi artıyor.
Bu kapsamda İstanbul’un hem Avrupa yakasında hem de Anadolu yakasındaki oto AVM’lerin oto galericilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarında önemli bir adım attıklarını ifade eden Otoworld Asya proje ortağı Hasan Topaloğlu, projenin önemine değinerek, çözüm ortağı olduklarını belirtti.
Avrupa yakasında birkaç tane oto AVM varken Anadolu yakasında Oto AVM olarak sadece Oto World Asya’nın bulunduğuna dikkati çeken Topaloğlu, “Oto World Asya da Aralık ’de dükkânları teslim edecek” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından ve İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden alınan bilgiyle Anadolu yakasında başka bir oto AVM projesi olmadığının altını çizen Topaloğlu, sürenin sona ermesiyle Anadolu yakasında yaşanacak olan ihtiyaca sadece Oto World Asya’nın karşılık verebileceğini ifade etti.

işyeri bulunacak
Oto World Asya’da işyeri yer alıyor. Sıfır ve 2. el araç galerilerinin yanında oto servislerinin, cafe ve restoranların yer alacağı projede toplam inşaat alanı 95 bin metrekare. Oto World Asya’nın yatırım bedeli ise milyon lira olarak belirtiliyor.

Kampanya kapsamında peşinat ve faizi sıfırladı

Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli’nin son etap daireleri için başlattığı kampanya devam ediyor. 10 Nisan tarihinde başlatılan ve büyük ilgi gören kampanyada, peşin fiyatına, hiç peşinat ödemeden, faizsiz, vade farksız, 30 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.
İlk iki etap dairelerin büyük ölçüde tükenmesini takiben, son dairelerin planlanandan önce satışa sunulduğu projede, örnek daire de hazırlandı.
Diğer ödeme modelinde ise daha uzun vadeli banka kredisi kullanmak isteyenlere yüzde oranında sadece Pekdemir müşterilerine özel sabit faiz oranıyla kredi kullanma imkânı sunuluyor. Bu seçenekten yararlananlar da peşinat ödemden ev sahibi olabilecekler.
konutluk Evimiz Kocaeli projesi Başiskele’de hayata geçiriliyor. Temmuz tarihinden itibaren konutların teslim edileceği proje, bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

‘Örnek ev çok beğenildi’
milyon lirayı bulan toplam yatırım değerine sahip projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelere yer veriliyor. Projedeki 2+1 daireler bin liradan, 3+1 daireler bin liradan, 4+1 daireler ise bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projeye Kocaeli halkının ve yatırımcıların ilk günden bu yana yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, “Örnek evimiz de çok beğenildi. İşçilik ve malzeme kalitesinden ödün vermeden, rekor bir hızla inşaat çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Antasya Villaları

Altınkale, Döşemealtı/Antalya

Antasya Villaları firması, Antalya / Döşemealtı ilçesinde ki Altınkale mahallesindedir. Antalya 'da Güvenlikli Site arayanlar için Antasya Villaları adresi: Altınkale, Döşemealtı/Antalya

Antasya Villaları, Döşemealtı içinde bulunan Güvenlikli Site dir. AntalyaDöşemealtı şehrinde Güvenlikli Site arayanlar için Antasya Villaları iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Antasya Villaları iletişim bilgisi ve mesai saatleri gibi tüm güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. DöşemealtıGüvenlikli Site telefon numarası, yol tarifi ve varsa sosyal medya hesapları ve web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Döşemealtı en yakın Güvenlikli Site için Antasya Villaları ile Döşemealtı şehrinde Güvenlikli Site bulabilirsiniz. AntalyaDöşemealtıGüvenlikli Site nerede? AntalyaDöşemealtıGüvenlikli Site nasıl giderim? AntalyaDöşemealtıGüvenlikli Site yol tarifi ve DöşemealtıGüvenlikli Site iletişim bilgisi gibi tüm aradığınız bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. DöşemealtıGüvenlikli Site arayanlar için Antasya Villaları mesai saatine sitemizden ulaşarak mesai saati içinde Antasya Villaları ya ulaşabileceğiniz DöşemealtıGüvenlikli Site telefon numarası ve DöşemealtıGüvenlikli Site gitmek için de en yakın yol tarifini sitemizden bulabilirsiniz. Antasya Villaları hakkında tüm bilgilere en doğru ve güncel bir şekilde ulaşabilmeniz için ücretsiz olarak firma rehberi hizmeti sunmaktayız. DöşemealtıGüvenlikli Site için Antasya Villaları ve daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz.

Antasya Villaları ve benzer diğer Güvenlikli Site için en popüler sonuçları sunuyoruz. Antalya için en güncel firma rehberi olan sitemizde Döşemealtı için en iyi firma sonuçlarına ulaşabilirsiniz. DöşemealtıGüvenlikli Site için iletişim bilgisi, telefon numarası, Güvenlikli Site hakkında ki tüm bilgilere ve çok daha da fazlasına ulaşmanız için AntalyaDöşemealtı şehrinde ki tüm Güvenlikli Site yerlerini tarıyor size en yakın DöşemealtıGüvenlikli Site sunuyoruz. Antasya Villaları adresi, Antasya Villaları telefon numarası, Antasya Villaları web sitesi, Antasya Villaları mesai saatleri ve Antasya Villaları hakkında ki yazı ve fotoğraflar gibi ve varsa da Antasya Villaları sosyal medya adreslerine ve çok daha da fazlasına ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

AntalyaDöşemealtı şehrinde Güvenlikli Site arayanlar için Antasya Villaları telefon numarası , DöşemealtıGüvenlikli Site için Antasya Villaları adresi Altınkale, Döşemealtı/Antalya dir.

milyon $’lık 3 projeyi satışa &#;ıkardı

Son Dakika Haberler

Ekonomi milyon $’lık 3 projeyi satışa &#;ıkardı

YAVUZ KARAMAN

-

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası