harikalar diyarı buz pateni / Harikalar Diyari Buz Pisti

Harikalar Diyarı Buz Pateni

harikalar diyarı buz pateni

Buz Pateni, Harikalar Diyarı, Kocasinan, nerede, Otobüs veya Tramvay ile nasıl gidilir?

Uygulamada yol tarifi al

Kocasinan bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Buz Pateni, Harikalar Diyarı adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Aşağıdaki toplu taşıma hatları Buz Pateni, Harikalar Diyarı - yakınından geçiyor

Otobüs ile Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Otobüs güzergahına tıklayın.

Durak adıMesafe
Anadolu Harikalar Diyarı7 dk yürüme
Cırgalan8 dk yürüme
Kumarli Parki8 dk yürüme
Kumarli Yolu Kocasinan Girisi9 dk yürüme
Durak adıMesafe
Gesi Kavşağı15 dk yürüme
  • Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna gitmek için en yakın duraklar nerede?

    Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna en yakın duraklar:

    • Anadolu Harikalar Diyarı metre uzaklıkta, 7 dk yürüme mesafesinde.
    • Cırgalan metre uzaklıkta, 8 dk yürüme mesafesinde.
    • Kumarli Parki metre uzaklıkta, 8 dk yürüme mesafesinde.
    • Kumarli Yolu Kocasinan Girisi metre uzaklıkta, 9 dk yürüme mesafesinde.
    • Gesi Kavşağı metre uzaklıkta, 15 dk yürüme mesafesinde.
  • Hangi Otobüs hatları Buz Pateni, Harikalar Diyarı yakınından geçiyor?

    Bu Otobüs hatları Buz Pateni, Harikalar Diyarı yakınından geçiyor

  • Hangi Tramvay hatları Buz Pateni, Harikalar Diyarı yakınından geçiyor?

    Bu Tramvay hatları Buz Pateni, Harikalar Diyarı yakınından geçiyor:ORGANİZE SANAYİ - İLDEM

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı, tramvay durak ne kadar uzaklıktadır?

    Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna en yakın tramvay durak 15 dk yürüme mesafesindedir.

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna en yakın tramvay durak hangisidir?

    Gesi Kavşağı durak, Kocasinan içindeki Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna en yakındır.

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı, otobüs durak ne kadar uzaklıktadır?

    Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna en yakın otobüs durak 7 dk yürüme mesafesindedir.

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna en yakın otobüs durak hangisidir?

    Anadolu Harikalar Diyarı durak, Kocasinan içindeki Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna en yakındır.

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumundan ilk Tramvay saat kaçta geçer?

    ORGANİZE SANAYİ - İLDEM, Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumundan geçen ilk Tramvay aracıdır. civarında geçer.

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna son Tramvay saat kaçta gider?

    ORGANİZE SANAYİ - İLDEM, Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna giden son Tramvay aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumundan ilk Otobüs saat kaçta geçer?

    , Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır. civarında geçer.

  • Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna son Otobüs saat kaçta gider?

    , Kocasinan bölgesinde bulunan Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna giden son Otobüs aracıdır. civarında buradan geçer.

Uygulamada yol tarifi al

Kocasinan şehrinde Buz Pateni, Harikalar Diyarı konumuna Toplu Taşıma

Kocasinan, Türkiye'deki Buz Pateni, Harikalar Diyarı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Buz Pateni, Harikalar Diyarı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Buz Pateni, Harikalar Diyarı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Buz Pateni, Harikalar Diyarı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Anadolu Harikalar Diyarı; Cırgalan; Kumarli Parki; Kumarli Yolu Kocasinan Girisi; Gesi Kavşağı.

OtobüsTramvay:ORGANİZE SANAYİ - İLDEM

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Buz Pateni, Harikalar Diyarı için yol tarifi alın.

Buz Pateni, Harikalar Diyarı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Kocasinan konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Buz Pateni, Harikalar Diyarı için Otobüs ve Tramvay fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Kocasinan, Kayseri

Buz Pateni, Harikalar Diyarı, Kocasinan

Buz Pateni, Harikalar Diyarı, çevresindeki popüler yerler

En popüler yerlere toplu taşıma ile nasıl gidilir - Kocasinan

Kayseri Hayvanat Bahçesi (Anadolu Harikalar Diyarı)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Hayvanat Bahçesi (Anadolu Harikalar Diyarı), içerisinde hayvanat bahçesi haricinde buz pisti, su kaypark, mazakaland eğlence dünyası ve spor alanları ile yılında hizmete açılmıştır.

Kayseri Hayvanat Bahçesi (Anadolu Harikalar Diyarı) Özellikleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından metrekarelik alan üzerine kurulan Anadolu Harikalar Diyarı yılında açılmıştır. Tema Park olarak inşa edilen alan içerisinde Hayvanat Bahçesi, Buz Pisti, Su Kayağı, Spor Alanları, Eğlence Merkezi ve Binicilik Tesisi gibi çok sayıda alan bulunmaktadır. Son derece güzel inşa edilen bu tema park, yılı Shining Star Awards Eğlence Ödülleri değerlendirilmesinde, Türkiye&#;nin en başarılı Temalı açık alan eğlence merkezi olarak seçilmiştir.

Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti

Ziyaret saatleri: Park haftanın her günü arası hizmet vermektedir.

Giriş ücreti ise; kişi başı tam 20 Lira, öğrenci 5 Lira.

ANADOLU HARİKALAR DİYARI BÖLÜMLERİ

Hayvanat bahçesi oldukça büyük ve bir çok farklı bölümden oluşmakta. Oldukça geniş bir alana kurulan bu güzel yerde neler varmış hızlıca bir göz atalım.

1- Hayvanat Bahçesi

dönüm arazi üzerine kurulu olan Kayseri Hayvanat Bahçesi,  ayrı türden 2 bin hayvana doğal yaşam iyileştirme merkezi olarak hizmet vermekte. Barınakların fiziki şartları ve veterinerlik hizmeti ile hayvanlar doğal ortamları olmasa da oldukça sağlıklı koşullarda hayatlarını sürdürmekte. Bu şartları ödüllendirmek isteyen Orman Bakanlığı Yaban Hayatı Koruma Dairesi bazı hayvanları barındırılmak üzere buraya gönderilmişler.

Hayvanat bahçesinin bir diğer özelliği de hayvanları yurt dışından getirmemişler, Türkiye deki diğer hayvanat bahçelerinde fazla olan hayvanları getirerek buraya yerleştirmişler.

2- Buz Pisti

Pist alanı, metreden oluşmaktadır. Her gün, saat: arasında hizmet veren piste giriş ücreti 40 dakika için 10 Lira ve ek olarak 5 Lira da paten kiralama ücreti ödemeniz gerekiyor. İlk defa yapacaklar için eğitmenlerin olduğunu söylememizde fayda olacaktır.

3- Su Kaypark

5 direk ve metre halatlı parkurdan oluşan su kaydırağı bölümü bulunuyor. Burada: ziyaretçiler, gerekli güvenlik önlemleri alınarak, su kaydırağı yapabiliyorlar. 1 saatlik kullanım ücreti 25 Lira.

4- Spor Tesisleri

Park içerisinde sporseverler için; 3 futbol sahası, 9 tane tenis kortu, 3 tane basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır. Bu spor alanları, arasında spor yapmak isteyenlere açıktır.

5- Mazakaland Eğlence Dünyası

İçerisinde birçok oyun aletinin bulunduğu mazakaland 5 yaşından büyük çocuklar için oldukça uygun bir eğlence merkezi. Buranın en dikkat çeken oyuncağı ise çarpışan araba. Bazı şeyler hiç değişmiyor işte.

Büyükler için ise 22 metre rampa yüksekliğine sahip ve metrelik bir ray uzunluğu üzerinde hareket eden 16 kişilik araçtan oluşan roller coaster.

Anadolu Harikalar Diyarı Nerede? Ve Nasıl Gidilir?

Adres: Cırgalan Mahallesi, Kumarlı Mevki, Sokak, Kocasinan / Kayseri

Ulaşım: Park, şehir merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta, Kayseri-Sivas karayolu üzerinde Kumarlı denilen bölgesinde Cırgalan Mahallesinde bulunuyor. Özel araç ile gitmek isteyenler Kayseri – Sivas karayolunu kullanarak yaklaşık 10 dakikada buraya ulaşabilirler. Konum bilgisi için tıklayın.

' yardimciStr = ' '; funduszeue.info({ title: "Bir Seçim Yapın", message: yardimciStr, buttons: { cancel: { label: "Vazgeç", className: "btn-orange", } } }); } else InfoAlertBox("Bu işlemi sadece bireysel üyeler yapabilir."); } else LoginAlertBox(); } function redirectPopup(gelen) { funduszeue.infol() switch (gelen) { case 1: CallMeRequest(); break; case 2: ReservationRequestForm(); break; case 3: SendVisitRequestForm(); break; case "d": SendTrialRequestForm(); break; case 4: SendFacilityReportForm(); break; case 5: SendFacilitySuggestionForm(); break; case 6: SendFacilityMessage(); break; default: return false; } } jQuery(document).ready(function () { var $container = $("#seances-container"); var $scroller = $("#seances"); bindDragScroll($container, $scroller); if ($('.interaction').length > 1) { $('.interaction:last').addClass('padding-right-none-sm'); } if ($('#studios').length > 0) { $('.studio-wrapper') .html($('#studios button').click(function () { $('.studio-wrapper button').removeClass('active'); $(this).addClass('active'); })); } if ($('#studiosHalisaha').length > 0) { $('.studio-wrapper') .html($('#studiosHalisaha button').click(function () { $('.studio-wrapper button').removeClass('active'); $(this).addClass('active'); })); } $('.video-link a').click(function (e) { funduszeue.infotDefault(); funduszeue.info({ title: 'Buz Pateni Tanıtım Videosu', size: 'large', message: '', buttons: { cancel: { className: 'btn btn-grey', label: 'Kapat', callback: function () { } } } }); setTimeout(function () { $('.video-frame').height($('.video-frame').width() / ); }, ); }); if (getCookie('posInfoGranted') == "true") { } studioHtml = $('#calendarStudio').html(); studioHtmlHalisaha = $('#calendarStudioHalisaha').html(); if (makeStudioReservation) { initStudioCalendar(); } if (isPreview) { $('a').not('footer a, header a').attr('href', 'javascript:;'); $('a').not('footer a, header a').click(function () { return (false); }); } $(window).load(function () { isExistTrainer ? setSlider() : ""; showAllProducts(); w = $(window).width(); SyncHeights(); }); $(window) .resize(function () { if (w !== $(window).width()) { w = $(window).width(); delete w; showAllProducts(); isExistTrainer ? setSlider() : ""; SyncHeights(); $('.video-frame').length > 0 ? $('.video-frame').height($('.video-frame').width() / ) : eval(void (0)); } }); }); $("#sharePage").jsSocials({ showLabel: false, showCount: false, shareIn: "popup", shares: ["facebook", "twitter", "whatsapp", "googleplus", "linkedin", "email"] }); $('#shareButton').click(function () { $('.btn-share').toggleClass('top-5', 10, ""); $('.btn-share').toggleClass('btn-share-show', , ""); $('.jssocials').toggleClass('jssocials-show', 10, ""); $('.share-text').toggleClass('hidden', 10, ""); $('#shareButton .glyphicon-remove-circle').toggleClass('hidden', 10, ""); });

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası