akgün zümrüt evleri / PROJELER | ANKARA ZÜMRÜT EVLER

Akgün Zümrüt Evleri

akgün zümrüt evleri

Akgün Zümrüt Evler Projesi ve Fiyatları

 

Akgün İnşaat güvencesi ile yükselen proje Akgün Zümrüt Evler, Ankara Altındağ'da hayat buluyor. konuttan meydana gelen Akgün Zümrüt Evler projesi içinde 2+1'den 4+1'e kadar farklı çeşitte daire seçenekleri mevcut. Akgün Zümrüt Evler projesinde daireler metrekare ile metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde inşa ediliyor.

Görüntüleme

Proje Bilgileri

Firma: Akgün İnşaat

Proje Tarihi:

Proje Teslim Tarihi:

M² Aralığı: -

Üniteler: 3+1,4+1,2+1,

Konut Sayısı:

Fiyat Aralığı: TL > TL

Emlak Tipi: Konut,

Genel Özellikler

Asansör

Açık Otopark

Kapalı Otopark

Bahçe ve Park

Sosyal İmkanlar

Güvenlik Özellikleri

Güvenlikli Giriş

7/24 Güvenlik

Güvenlik Kameraları

Çelik Kapı

Proje Videosu

Konut Sayısı

Konut

Konut Tipleri

2+1   3+1   4+1  

Fiyat Aralığı

- TL

Proje Alanı

m2

Teslim Tarihi

Proje FOTOĞRAFLARI


  • Akgün Zümrüt Evler
  • Akgün Zümrüt Evler

Proje HAKKINDA


Ankara Altındağ'da inşa edilen Akgün Zümrüt Evler, konuttan meydana geliyor. Akgün İnşaat tecrübesi taşıyan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipli daireler yatırımcılara sunuluyor.

18 bin metrekarelik arsa üzerinde 5 blok tasarımı ile yükselen Akgün Zümrüt Evler projesinde yer alan 2+1 dairelerin büyüklükleri , 3+1 dairelerin büyüklükleri ile metrekare arası, 4+1 dairelerin büyüklükleri ise metrekare olacak şekilde tasarlanıyor.

Konut teslimlerinin Kasım'da yapılması hedeflenen projede konut satışları sürüyor. Akgün Zümrüt Evler fiyatları ise bin TL ile bin TL arasında değişiyor.

Banka kredisi kullanımına uygun durumda olan projede Akgün İnşaat tarafından kişiye özel kolay ödeme seçenekleri yatırımcılara sunuluyor.

Altındağ'ın Gültepe Mahallesi'nde konumlandırılan Akgün Zümrüt Evler projesi, bulunduğu lokasyon ile yatırımcısına merkezi hayat sürme imkanını tanıyor. Birçok okul, hastane, banka, AVM gibi kuruluşlara yakın mesafede bulunan proje, toplu taşıma noktalarına da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Lüks ve konforlu bir site yaşantısını yatırımcılarına sunan Akgün Zümrüt Evler'inde fitness merkezi, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, basketbol sahası, yeşil alan, güvenlik gibi çok sayıda sosyal olanak bulunuyor.


PROJE İLE İLGİLİ YORUMLAR


Copyright © Yeniemlak. Tum hakkı Netbu Ltd. Şti'ye aittir.

Akgün Zümrüt Evler

Ankara'da yeni proje!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde inşa edilmekte olan Akgün Zümrüt Evler projesi 18 bin metrekare arsa alanı üzerine 5 blok olarak yükseliyor. Gültepe Caddesi üzerinde konumlanacak olan Akgün Zümrüt Evler projesi 5 bloktan oluşuyor. 3 bloğunun satışa sunulduğu Akgün Zümrüt Evler projesinde daire satışa açık durumda. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunduğu Akgün Zümrüt Evler projesinde konutlar açık ve kapalı mutfaklı olmak üzere değişiklik gösterebiliyor. Akgün Zümrüt Evler projesinde 2+1 daireler metrekare, 3+1 daireler metrekare ile metrekare, 4+1 daireler ise metrekare olarak alıcısına sunuluyor. Sosyal olanak olarak fitness merkezi ve çocuk oyun alanlarının sunulduğu Akgün Zümrüt Evler projesinde konut sakinlerinin araçları için kapalı ve açık otopark alanları bulunuyor. Kasım 'de teslim edilmesi planlanan Akgün Zümrüt Evler projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 15 oranında prim sağlaması beklenen Akgün Zümrüt Evler projesinde konutların kira bedellerinin ise TL'den başlaması öngörülüyor. 

En düşük konut fiyatı: bin TL

Akgün Zümrüt Evleri

Akgün Zümrüt Evleri, Akgün Zümrüt Evleri ilçesinde Konut İnşaat hizmeti sunan bir firmadır.

Akgün Zümrüt Evleri

Akgün Zümrüt Evleri Nerede?

Akgün Zümrüt Evleri firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Akgün Zümrüt Evleri Nerede, Akgün Zümrüt Evleri firmasını arıyorsanız Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Akgün Zümrüt Evleri firmasına ulaşabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Konut İnşaat hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Akgün Zümrüt Evleri firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri firması Konut İnşaat hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Konut İnşaat üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Akgün Zümrüt Evleri İletişim

Aradığınız Akgün Zümrüt Evleri iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Akgün Zümrüt Evleri telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Konut İnşaat üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri telefon numarası ya da Akgün Zümrüt Evleri iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Konut İnşaat hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Telefonu

Akgün Zümrüt Evleri telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Akgün Zümrüt Evleri adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Akgün Zümrüt Evleri telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Akgün Zümrüt Evleri mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Konut İnşaat hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Konut İnşaat hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Konut İnşaat hizmetleri arasında yer alan Akgün Zümrüt Evleri firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Akgün Zümrüt Evleri fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Akgün Zümrüt Evleri fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri sahibi tarafınca buraya Akgün Zümrüt Evleri fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Akgün Zümrüt Evleri fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Akgün Zümrüt Evleri Nasıl Giderim

Akgün Zümrüt Evleri ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Akgün Zümrüt Evleri nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Akgün Zümrüt Evleri haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Akgün Zümrüt Evleri ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Akgün Zümrüt Evleri yürüyerek kaç dakika ya da Akgün Zümrüt Evleri firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Akgün Zümrüt Evleri adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Akgün Zümrüt Evleri firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Akgün Zümrüt Evleri ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Akgün Zümrüt Evleri arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Konut İnşaat bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Yol Tarifi

Akgün Zümrüt Evleri firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Akgün Zümrüt Evleri adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Akgün Zümrüt Evleri yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Konut İnşaat hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri ulaşım bilgilerine Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara üzerinden erişebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Akgün Zümrüt Evleri Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Akgün Zümrüt Evleri mesai saatleri, Akgün Zümrüt Evleri mesai bitiş saatleri, Akgün Zümrüt Evleri mesai başlangıç saatleri ya da Akgün Zümrüt Evleri hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Akgün Zümrüt Evleri adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Akgün Zümrüt Evleri firması Konut İnşaat kategorisinde yer almakta ve Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara adresindedir. Bumaps ile Akgün Zümrüt Evleri tatil günleri ya da Akgün Zümrüt Evleri izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Sanal Tur

Akgün Zümrüt Evleri dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Akgün Zümrüt Evleri sanal tur bilgilerine erişebilir, Akgün Zümrüt Evleri fotoğraflarını inceleyebilir ya da Akgün Zümrüt Evleri görüntüleyebilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Haritada Nerede

Aradığınız Akgün Zümrüt Evleri ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Akgün Zümrüt Evleri adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Akgün Zümrüt Evleri adresine ulaşmak için, Akgün Zümrüt Evleri haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Akgün Zümrüt Evleri firmasına ulaşabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Akgün Zümrüt Evleri firmasının Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Konut İnşaat kategoride hizmet veren diğer firmalara da Konut İnşaat kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Mail Bilgisi

Akgün Zümrüt Evleri firması Konut İnşaat kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Akgün Zümrüt Evleri mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Akgün Zümrüt Evleri mail bilgisini paylaşmaktadır. Akgün Zümrüt Evleri irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Konut İnşaat kategorisi üzerinde yer alan aynı Konut İnşaat firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Fax Numarası

Akgün Zümrüt Evleri ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Akgün Zümrüt Evleri fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Akgün Zümrüt Evleri fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Konut İnşaat kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Hangi Şehirde

Akgün Zümrüt Evleri hizmet verdiği Konut İnşaat hizmet biriminin Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara bölgesinde yer almaktadır. Akgün Zümrüt Evleri firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Akgün Zümrüt Evleri firmasını ziyaret için Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara adresine gidebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri hangi şehirde ya da Akgün Zümrüt Evleri hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Web Sitesi

Akgün Zümrüt Evleri yaygın aranan firmalardan birisidir. Akgün Zümrüt Evleri web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Akgün Zümrüt Evleri firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Konut İnşaat kategorisi üzerinde yer alan Akgün Zümrüt Evleri firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evleri Hakkında

Akgün Zümrüt Evleri firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara adresin yer almaktadır. Akgün Zümrüt Evleri firması Konut İnşaat kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara adresi üzerinden ulaşabilir ya da Gültepe, Cebeci Asri Mezarlığı, Altındağ/Ankara konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Akgün Zümrüt Evleri firma hakkında bilgi edinmek için Konut İnşaat kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası