messenger da engelledigim kisinin engelini nasil kaldiririm / Messenger'da bir profilin engellemesinin kaldırılması | Messenger Yardım Merkezi

Messenger Da Engelledigim Kisinin Engelini Nasil Kaldiririm

messenger da engelledigim kisinin engelini nasil kaldiririm

Facebook Messenger Engelli Kişinin Engelini Kaldırma

Merhabalar bu konumuzda Facebook Messenger&#;de Engelli engellenmiş kişinin engeli nasıl kaldırılır ? üzerine sizlerden gelen sorulara cevap vererek devam edeceğim. Facebook messenger artık facebook&#;da arkadaşınız olmadığınız kişiler ile&#;de iletişim kurabileceğiniz bir uygulama olmaktadır. Telefon numarasına göre eklediğiniz kişiler ile sohbet edebilirsiniz.

Bu konumuzda Messenger&#;de engelli kişi&#;nin engeli nasıl kaldırılır üzerinde bilgi vermeye çalışacağım. Facebook bir bağlı uygulama olduğu için Facebook üzerinden engellediğiniz kişileri kaldırabilirsiniz.

İphone : Diğer > Ayarlar > Engelleme kısmından engellediğiniz kişileri buradan çıkartabilirsiniz.

Android: Izgara ikonu üzerine geliyoruz. Hesap Ayarları > Engelleme adımlarını takip ederek facebook messenger üzerinden engellediğiniz kişileri kaldırabilirsiniz.

Diğer Cihazlarda Engel Kaldırmak için : &#;funduszeue.info&#; adresi üzerinden destek alabilirsiniz.

Arama Tags & Etiket ;

messenger engel kaldırma , engellediğin kişi nasıl eklenir , facebook messenger engel kaldırma

blockengelfacebook messengernasıl

Messenger'da bir kişinin engeli nasıl kaldırılır?Sosyal ağlar, günümüzde en etkili yollar ve insanlar tarafından iletişim kurmak için kullanılır. Bu platformlar aracılığıyla kullanıcılar mesaj gönderip alabilir, ayrıca fotoğraf, video veya kelime öbekleri gibi çok çeşitli içerikleri paylaşabilir.

Messenger en popüler ve tercih edilenlerden biridir. halk tarafından. Burada herhangi birini arkadaş listenize ekleyebilirsiniz, ancak bir kişiyi engellemeye karar verdiyseniz ve şimdi engellemesini kaldırmak istiyorsanız, aşağıda size anlatacağımız birkaç basit adımı izleyerek bunu yapabilirsiniz.

iPhone ve ipad'den Messenger'da engellemeyi kaldırın

Messenger'da engelini kaldırmak istediğiniz engellenmiş bir kişiniz var mı? Uygulamayı bir iPhone veya iPad'den kullanıyorsanız ne yapmanız gerektiğine çok dikkat edin.

İzlenecek ilk adım olacak mesajlaşma uygulamasını aç mobil cihazımızda yüklü. Tek yapmanız gereken mavi balon içinde şimşek işareti gösteren simgeye tıklamak.

Uygulamanın içine girdikten sonra yapmanız gerekenler profiline eriş. Bunu yapmak için ekranın sol üst kısmında bulunan profil fotoğrafına basın. Şimdi bildirimler bölümünün hemen altındaki "Kişiler" seçeneğine tıklayın.

listesine erişmek için engellenen Kişiler "Engellenen kişiler" kutusunu seçmelisiniz. Orada, uygulamada engellediğiniz tüm kullanıcıları içeren bir liste göreceksiniz. Engelini kaldırmak istediğiniz kişiyi seçin ve engellemeyi devre dışı bırakın.

Android'den

Messenger'da bir kişinin engellemesini kaldırma prosedürü bir Android cihazdan da çok basittir. Bu işletim sistemine sahip kişiler şu basit adımları izlemelidir:

İlk olacak "Messenger" uygulamasını açın cep telefonumuza yüklediğimiz Tek yapmanız gereken telefonun ana ekranından uygulama simgesine tıklamak.

Basın profil simgesi. Bu simgenin ne olduğunu bilmiyorsanız, gri bir insan şeklindedir. Ekranın sağ üst kısmında bulunur. Bir kez oraya gitmeli ve "Kişiler" seçeneğine tıklamalısınız.

Tıklayın “Engellenen kişiler”Uygulama içinde engellediğiniz kişilerin listesine erişmek için. Uygulama size engellenen tüm kullanıcıların bir listesini gösterecektir. Sadece kişinin adını seçin ve ardından "Engellemeyi kaldır" düğmesini tıklayın.

Son olarak "Messenger'da kilidi aç"Ve süreç bitti. Artık o kişiye mesaj gönderebilir ve tüm içeriklerine sorunsuzca erişebilirsiniz.

PC'den

Herhangi bir bilgisayardan, Messenger'daki kişilerin engellemesini kaldırma seçeneğine de sahip olacaksınız. Öncelikle seçtiğiniz tarayıcıyı açmanız ve web adresine erişmeniz gerekir. funduszeue.info

Platforma girdikten sonra Facebook hesabınızla giriş yapın. Ekranın sağ üst köşesinde görünen tarihe basın. Ardından "seçeneğini seçinyapılandırmabaşlıklı bir kılavuz yayınladı

Ekranın sol tarafında bir seçenekler menüsü göreceksiniz. "Kilitler" yazan yeri seçin. Ardından "Mesajları engelle”Engellenen kişiler listesine erişmek için. Kişi adının yanında görünen "Engellemeyi kaldır" seçeneğine tıklamanız yeterlidir.

Devamını oku:
dpi'ye bağlı olarak a4 a3 a2 a1 ve a0 sayfalarının piksel cinsinden boyutu nedir?
Facebook hesabı şifre ve e-posta olmadan nasıl silinir
Bir instagram profilinin arkasında kimin olduğunu nasıl bilebilirim?
İnstagram'da mesajı kimin iptal ettiğini nasıl öğrenebilirim?
iPhone'un saldırıya uğradığını nasıl anlarız?
Fire TV Stick'e IPTV nasıl kurulur
Android'de galeriden görüntüler kaybolursa ne yapmalı
Spotify, IOS 'i crackledi, nasıl kurulur?
Linki instagram profilinize nasıl kopyalayabilirsiniz?
Bir Facebook profilinin arkasında kimin olduğunu nasıl bilebilirim?
Yönlendiricideki kırmızı LOS ışığıyla ilgili sorunları çözme
Xiaomi akıllı telefonunuzdaki MI hesabı kimliği nasıl bulunur?
Fire TV Stick'e IPTV nasıl kurulur
Supercell e-posta kimliği nasıl değiştirilir?
Iphone Telegram kanallarının engellemesi nasıl kaldırılır
instagramda takip ettiğim kişileri nasıl gizlerim
Hatanın nasıl düzeltileceği, Google hesabıyla işlem yapılmasını gerektirir
Virtualbox'ta e_fail 0x hatası, nedenleri ve çözümleri
Adınızı WhatsApp listesine nasıl koyabilirsiniz?
Shein hesabınızı nasıl silebilirsiniz?
Yönlendiricideki kırmızı LOS ışığıyla ilgili sorunları çözme
Bir sohbette kaç mesaj olduğunu nasıl görebilirim?
Iphone Telegram kanallarının engellemesi nasıl kaldırılır
Telegram'da kendi kendini imha eden fotoğraflar veya videolar nasıl gönderilir
PC'den Facebook hikayeleri nasıl indirilir

Kategoriler çözümler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası