omen ce008nt / OMEN by HP - cent Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği

Omen Ce008nt

omen ce008nt

Hp Omen cent 2GR89EA Batarya Pil

Hp Omen cent 2GR89EA Laptop Batarya Ürün Özellikleri

satışa sunulmuş Hp Omen cent 2GR89EA Notebook Batarya 1.sınıf muadil ürün olup, kullanım ömrü açısından cihazınızın orijinal bataryası ile aynı sürelere sahip olan, fabrikada üretim sonrası test edilmiş üründür.

satışa sunulmuş ürün görselleri, satışa sunduğumuz ürünler ile birebir aynıdır. satışa sunulmuş ürün görselleri ile Omen cent 2GR89EA laptopunuza ait mevcut bataryanızın karşılaştırmasını yapınız. Notebook bataryalarında alım yapmadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, bataryanın Voltaj (V) ve Kapasite (Amper ) (A) değerleridir. İncelemekte olduğunuz Omen cent 2GR89EA Laptop Pili, v ve mAh değerlerine sahiptir. Hp notebookunuza batarya satın almadan önce, Voltaj ve Amper değerlerini kontrol ediniz. Alacağınız bataryanın cihazınızla uyumluluk konusunda kararsız kalıyorsanız, ürünü satın almadan önce satış destek ekibimizle irtibata geçiniz..

Hp Omen cent 2GR89EA Laptop Batarya Kargo Süreci

Hafta içi saat ’ a kadar satın alacağınız Hp Omen cent 2GR89EA notebook batarya, aynı gün kargoya verilecektir. Firmamızda satışa sunulmuş bütün ürünler stoklarımızda mevcut olup, tedarik açılmadan doğrudan depomuzdan kargolanmaktadır. Siparişleriniz, cumartesi günü saat ’ e kadar, resmi tatil günlerinde takip eden ilk iş günü kargoya verilmektedir. Siparişinizin teslimatı, kargo bölgesine göre gün içerisinde gerçekleştirilecektir.

Omen cent 2GR89EA Notebook Batarya Garanti Koşulları

Uyumsuzluk ya da arıza durumunda satın almış olduğunuz Omen cent 2GR89EA notebook bataryasını iade edebilirsiniz. Hp Omen cent 2GR89EA Notebook Bataryasını iade için gönderirken, sahıslar satış faturasının tüm nüshalarını,şirketler ise kendi firmalarına ait iade faturası düzenleyerek göndermeleri gerekmektedir. Ürün iadelerinde yalnızca anlaşmalı kargo firmamız ile yapılan gönderiler kabul edilecektir. Anlaşmalı olmadığımız kargo firmaları ile yapılan gönderilerin bedeli, gönderici tarafından karşılanacaktır.

Fiziksel anlamda deforme olmuş ya da kutusu parçalanmış notebook bataryalarının iadesi alınmamaktadır.

ÖNEMLİ UYARILAR

  • UYUMLU MODEL LİSTEMİZDE YER ALIP, CİHAZINIZDA ÇALIŞMAYAN NOTEBOOK BATARYALARIN BİZE VE BİZDEN SİZE TEKRAR GÖNDERİMİNDE OLUŞACAK KARGO MALİYETLERİ FİRMAMIZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.
  • SATIN ALDIĞINIZ BATARYA %20 – %40 ARASI DOLULUK ORANINA SAHİPTİR. BATARYANIZIN SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN İLK KULLANIMDA TAMAMEN BOŞALTIP, EN AZ 10 SAAT ŞARJDA TUTARAK DOLUMUNU YAPINIZ.
  • YANLIŞ SİPARİŞ GEÇİLEN ÜRÜNLERİN KARGO ÜCRETLERİ ALICIYA AİT OLACAKTIR.

Hp Omen cent (2GR89EA) uyumlu gb SSD HardDisk

Ana SayfaElektronikBilgisayar & TabletVeri DepolamaSSD (Solid State Drive)Hp Omen cent (2GR89EA) uyumlu gb SSD HardDisk

Adınıza Faturalı ve Garantili Yedek Parçalar / Afila & Retro

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
TeknikShop

Mağaza: TeknikShop Mağaza Puanı: Yeni MağazaMağazaya Soru Sor

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kapıda Ödeme Seçeneği!

Dilerseniz Kapıda Ödeme seçeneğiyle alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Adınıza Faturalı ve Garantili Yedek Parçalar / Afila & Retro

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram

Ram FrekansıMhz DDR/PC
Kapasite: 8GB
Bellek Tipi: DDR4
Gecikme Değeri (CL): 15
Kutu İçeriği: Modül
Tip: DDR4 SODIMM
Voltage: V
Pin Sayısı:

Yeni, Kutusunda. 24 Ay Garantilidir.

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram Kutu İçeriği

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram Teslimat Bilgileri

Internet üzerinden alışveriş yapıyorsunuz ve doğal olarak aldığınız HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram en kısa sürede elinize ulaşmasını istiyorsunuz. Firmamız bu konuda sizin heyecanını çok iyi anlıyor ve iş günlerinde gerçekleştirmiş olduğunuz HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram siparişinizi aynı gün veya sipariş edilen HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram stok durumuna göre en geç bir sonraki iş gününde kargoya veriyor. HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram siparişiniz Dunyagrup tarafından aynı gün içerisinde veya en geç 24 saat içerisinde kargoya teslim edildikten sonra alışveriş yaparken vermiş olduğunuz e-posta adresinize Firmamız tarafından HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram siparişinizin kargoya verildiği bilgisini içeren bir e-posta gönderilmektedir.

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram İade / Değişim Bilgileri

funduszeue.info'dan satın aldığınız HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram 10 iş günü içinde koşulsuz iade edebilirsiniz.
HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram farklı bir model ile değişim yapabilirsiniz.
HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram Dunyagrup'a ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin.

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram Satış Sonrası Servis

HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram Garanti Şartları:

1. funduszeue.info satışını yaptığı HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram için garanti belgesinde veya Fatura da belirtilen şartlar çerçevesinde üretim hatalarına karşı sorumludur.
2. Garanti süresi marka ve modele bağlı olarak değişiklik gösterebilir. HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram garantisi durmu için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.
3. HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram garanti süresi içerisinde üretim hatalarından dolayı arızalanması halinde ücretsiz olarak onarılır ve müşteriye iade edilir.
4. Azami tamir süresi arızalı HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram, teknik servislerimize, teknik servis olmaması durumunda da HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram satıcısı bayii, acente, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısı üreticisinden birine bildirim tarihinden itibaren başlar ve 30 iş günüdür.
5. Garanti kapsamındaki HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram arızalanması ve arızanın 15 iş günü içerisinde giderilememesi halinde funduszeue.info HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram, kullanıcının kullanımına tahsis etmektedir.
6. HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram onarımı funduszeue.info yetkili teknik servisinde yapılacaktır.
7. Notebook yedek parça ve aksam ürünlerinde arızalı HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram funduszeue.info teknik servisine ulaştırılmalıdır. Arızalı HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram onarım sonrası sevkiyat ücretleri Dunya Grup'a aittir.
8. Teslim tarihinden itibaren garanti süresi dahilinde bir yıl içerisinde, ayni arızayı ikiden fazla tekrarlaması veya farklı arızaların dörtten fazla ortaya çıkması halinde HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram den yararlanamama ve tamir süresinin aşılması durumlarında sırasıyla satıcı, bayi ve ithalatçısından birinin düzenleyeceği rapor ile arızanın tamir olamayacağının belirlenmesi durumlarında ücretsiz olarak tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir.
9. HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram kasasına yapıştırılan bandrol ve etiketlerin sökülmesi, yırtılması, virüs ve yazılımdan kaynaklanan hatalar, HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram düşürülmesi, kırılması, darbe alması, ezilmesi, bükülmesi, kısa devre edilmesi, düşük, yüksek yada ani voltaj uygulamaları, topraklama hataları, eksikliği, satıcı tarafından temin edilmeyen hatalı aksesuar yada sarf malzemelerinin neden olduğu arızalar, yetkili olmayan kişilerin yaptığı bakim, onarım, kapasite artırımı, kaza, yangın, felaketler, taşıma işlemlerinden oluşabilecek arizalar, normal aşınma ve yıpranmalar, atmosfer şartlarından kaynaklanan çürüme, korozyon, oksitlenme, v.b. beklenmeyen aşınma, yıpranma ve bozulmalar garanti kapsamına alınmayacaktır. Ayrıca garanti belgesinde detaylandırılan diğer olumsuz kullanım durumlarında HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram garanti kapsamına alınmayacaktır. Gerektiği durumlarda istenirse HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram için ücretli onarım ve hizmetlerden faydalanılabilecektir.

10 Gün İçerisinde HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram ürünümüzü Koşulsuz İade Edebilirsiniz, Paranızı Geri Alabilirsiniz

Dunya Grup Teknik Destek hattından HP OMEN cent (2GR89EA) 8GB DDR4 Mhz Ram ile ilgili sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti

Hızlı Kargo

Ücretsiz geri iade

Müşteri MemnuniyetiHızlı KargoÜcretsiz geri iade

HP OMEN cent Notebook

HP OMEN cent Notebook

HP, cent, Notebook, OMEN, 15 Serisi

Değerlendirme

  • Ram Yuva Sayısı :

  • Maksimum Bellek :

    • 32 GB 2 x 16 GB DDR4 SODIMM
  • HDD/SSD Form Faktörü :

  • SSD/HDD Bağlantı Arayüzü :

    • Sata 3 inç
    • M.2 Sata III
    • PCIe Gen 3 x4 NVMe M.2
  • Bellek Teknolojisi

  • Ram Yuva Sayısı

  • Maksimum Bellek

    • 32 GB 2 x 16 GB DDR4 SODIMM
  • HDD/SSD Form Faktörü

  • SSD/HDD Bağlantı Arayüzü

    • Sata 3 inç
    • M.2 Sata III
    • PCIe Gen 3 x4 NVMe M.2
  • Sistem SSD seçimi

    Kullanılebilecek SSD'ler, sistem işlemci, çipset ve firmware versionu ile değişebilir. Bu nedenle SSD seçiminde, uzmanlarımızdan teknik destek almanızı tavsiye ederiz.  

  • 2 Kanal Desteği

    2 kanal desteği için, ürünleri çift sipariş etmenizi tavsiye ederiz.

  • Bellek frekansı, sistemde kullanılan işlemci tipine, işlemci sayısına ve kullanılan bellek sayısına göre düşecektir. Bellekler sistemin maksimum performansını sağlayacak değerlerde çalışacaktır.

Uyumluluk konusunda doğru ve güvenilir bilgi sağlamak için teknik ekibimiz tarafından büyük çaba sarf edilmektedir. Ancak, kullanıcılarımızın kendi cihazlarının teknik gereksinimlerini doğrulamaları önemlidir. Ürün satın almadan önce, cihazınızın uyumluluğunu doğrulamak için lütfen teknik destek ekibimizin önerilerini takip edin. Herhangi bir uyumluluk konusundaki hatalı bilgiden kaynaklanan olumsuz sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz ve herhangi bir uyumluluk konusunda şüphe duyuyorsanız, lütfen teknik ekibimize danışın ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası