efit pnömatik / Efit - Pnömatik Push-In Nikel Kaplı Pirinç+Plastik Rakor | Erkan Hidrolik

Efit Pnömatik

efit pnömatik

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Departman

Depo / Antrepo

Depo / Antrepo

Başvuru Sayısı

93 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

93 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul İkitelli funduszeue.infoBöl.'deki İşyerimizde Görevlendirilmek Üzere;

  • Tercihen endüstri meslek liselerinin veya meslek yüksek okulu mezunu,
  • Bitmiş ürünlerin ambalajının yapılıp, paketlenip kargolanmasını yapacak,
  • Gelen ürünlerin depoya taşınması, raflara dizilip reyon yapılmasını, düzenlenmesini ve sonrasında sevkiyatı, 
  • Sevk edilecek ürünlerin irsaliye ve fatura gibi evraklarının kontrol edilmesi işlerine vakıf,
  • Dikkatli ve odaklanabilen, sorumluluk üstlenebilecek,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
  • Öğrenmeyi seven, yeniliğe açık,
  • Excel, word gibi office programlarına hakim, bilgisayar kullanma becerisi olan, 
  • Diksiyonu düzgün, müşteri ilişkileri iyi olan, 
  • Rafların ve depo kısmının temizliğini üslenecek,
  • En az lise mezunu, tercihen meslek yüksekokul mezunu ,
  • Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış
  • Sağlık problemi bulunmayan, 
  • Yol problemi olmayan (tercihen ikitelli osb. bölgesine yakın yerde ikamet eden )

Yukarıda belirtilen iş tanımlarını yapabilecek, bizimle uzun dönem çalışabilecek takım arkadaşları aramaktayız.

Not: Pnömatik&Hidrolik malzemeleri bilen, bu  sektörde çalışmış kişiler öncelik alacaktır. 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz

Ön Lisans(Mezun), Lise(Mezun)

Yapıldı

B sınıfı

Hakkımızda

Köksal Plastik, yılında firma sahibi Köksal Ahmet Yalkılıç tarafindan Karaköy, İstanbul'da kurulmuştur. Kurulduğu ilk dönemde yalnızca sulama hortumlarının satışını yapan firmamız, takip eden dönemlerde Türkiye'de pnömatik sektörünün gelişmeye başlamasıyla birlikte yılında pnömatik hava hortumlarının satışına da başlamıştır. Firmamız yılında Limited şirket statüsüne geçmiş ve ünvanı Köksal Plastik Pnömatik Hortum İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. olarak değişmiştir. Köksal Plastik olarak pazarladığımız ürünlerin başında Poliüretan, Polyamid, Polietilen, PTFE , PVC ve Silikondan üretilmiş hortumlar gelmektedir. yılında bu ürünlere ilave olarak pnömatik rakor ve diğer bağlantı elemanlarının satışına başlanmıştır. Sonrasında pnömatik şartlandırıcı grubu ve çelik telli ptfe hortum satışına da başlanmıştır. Köksal Plastik, Poliüretan, Polyamid, Polietilen ve PTFE hortum alanında Türkiye piyasasında en derin teknik bilgiye sahip firmalardan biridir. Tüm ürünlerde çok geniş ve sınırsız bir stoğa sahip olan firmamız, özellikle Termoplastik Poliüretan (TPU) hammaddesinden üretilmiş hortumlarda yılından beri 23 yıllık tecrübeye sahip uzman bir firmadır. En iyi çözüm ortağınızdır. TPU poliüretan pnömatik hortum ürün grubunda sektörün lider firması konumundadır. Köksal Plastik, yılından bu yana aralıksız olarak Tayvanlı Shan Hua Plastic (SHPI) firmasının TPU ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Şirketimiz aynı zamanda tüm hortum ürünlerinde SHPI'nin Türkiye distribütörü konumundadır. Ayrıca italyan pnömatik hortum üreticisi CASTELLO ITALIA ve italyan ptfe hortum üreticisi ITG firmasının Türkiye distribitörü konumundadır. Köksal Plastik olarak EUROFLEX, FLEXAMIDE ve EFIT olmak üzere 3 ayrı patentli/tescilli markamız da bulunmaktadır. Dünyanın önde gelen üreticileri tarafından özellikle rekabetçi fiyata sahip kendi EUROFLEX markamız altında yüksek kaliteye sahip ürünler üretilmektedir. Sırası ile bu markalar Polyamid hortumlar için FLEXAMIDE, pnömatik rakorlar ve şartlandırıcı ürünleri için ise EFIT' tir. Bu ürünlerimiz Türkiye, İtalya, Güney Kore, Tayvan ve Çin Halk Cumhuriyeti'nden temin edilmektedir. yatırımları çerçevesinde firmamız TPU poliüretan pnömatik hortum imalatına başlamıştır. Yüksek kalite ürünleri rekabetçi fiyatlara pazara sunmayı hedefleyerek ticari hayatımıza devam etmek en önemli prensibimizdir.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Bayram Yardımı.

Temperature Controller With Display / G&#;stergeli sıcaklık kontrol&#;r&#;

Göstergeli Sıcaklık Kontrol Cihazı, bir sensör sinyalini ayar noktasıyla karşılaştırarak ve bu değerler arasındaki sapmaya göre hesaplamaları yaparak bir ısıtıcıyı veya diğer ekipmanları kontrol etmek için kullanılan ve aynı zamanda görüntülenmesini sağlayan bir cihazdır.

Göstergeli sıcaklık kontrolörü, bir sistemin sıcaklığını kontrol etmek ve izlemek için kullanılan bir cihazdır. Göstergeli sıcaklık kontrolörleri, sıcaklık değerlerini ölçmek, izlemek ve gerektiğinde kontrol etmek için bir termal algılayıcıya sahiptir.

Göstergeli sıcaklık kontrolörleri, birçok farklı uygulama için kullanılabilir. Örneğin, bir endüstriyel fırın, soğutucu veya klima sistemi için sıcaklık kontrolünü sağlamak için kullanılabilirler. Ayrıca, bir evdeki su ısıtıcısı veya ısıtma sistemi gibi evdeki sıcaklık kontrolü için de kullanılabilirler.

Göstergeli sıcaklık kontrolörleri, ölçülen sıcaklık değerlerini görüntülemek için bir ekran veya gösterge paneli ile birlikte gelir. Bu, kullanıcının sistem sıcaklığı hakkında gerçek zamanlı bilgi almasını sağlar. Ayrıca, kontrolörün sıcaklık ayarlarını değiştirmek için kullanıcı dostu bir arayüzü olabilir.

MS Pnömatik Hidrolik MS Pnömatik Hidrolik MS Pnömatik Hidrolik

FESTO hortumlar, rekorlar, kaplinler, borular, dağıtıcılar için lütfen fiyat teklifi alınız

festo pnömatik bağlantı elemanları

MAXTOR marka dirsek, nipel, kuruva, vana ihtiyaçlarınız için bizi arayabilirsiniz.

maxtor bağlantı elemanları

EFİT marka dirsek, nipel, kuruva, vana ihtiyaçlarınız için bizi arayabilirsiniz.

efit bağlantı elemanları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası