samsung j8 kilifi / Samsung Galaxy J8 Kılıflar, Ücretsiz Kargo ve Hızlı Teslimat

Samsung J8 Kilifi

samsung j8 kilifi

Samsung J8 2018 İsme Özel Silikon Kılıf 32

ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Kılıf Türü : İsme Özel Koleksiyon
Uyum Sağlayan Model : Samsung J8 2018

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Samsung J8 2018 İsme Özel Silikon Kılıf 32 Telefon Kılıfları 

- Ürünlerimizin tamamı 1.sınıf Silikon kılıf üzerine hazırlanmıştır.
- Tasarımlarımızın hepsi HD kalitesindedir.
- Uzun ömürlüdür, darbelere karşı üst düzey koruma sağlar.
- Sağlığınıza zarar vericek hiçbir materyal içermez.
- Güneş ışığına karşı dayanıklıdır, solma yıpranma olmaz.
- Özel Üretim sonucu %5 farklılık oluşabilir.
- Kendi bünyemizde imalat yapmaktayız
- Ürünlerimizi Özel şık bir kutuda gönderiyoruz.
- Telefonunuzu darbelere karşı korur,dikkat çekici  şık bir görünüm sağlar.
- Kılıfı çıkarmadan bütün slotlara erişilebilir.
- Kolayca takıp çıkarabilirsiniz.
- Cepte Taşınırken diğer kılıflar gibi rahatsız etmez.

Yukardaki Marka ve Model Kılıf:
Silikon kılıf Desenli kılıf Kişiye özel kılıf Kırmızı Desenli kılıf Pempe Desenli kılıf Sarı desenli kılıf Siyah Desenli kılıf Resimli kılıf şeffaf kılıf Çiftlere özel kılıf Apple Aksesuar Samsung Aksesuar Telefon Aksesuar Ceptelefonu Aksesuar Cep Telefonu kılıf Premium Glossy Desenli kılıf Desenli silikon kapaklarTelefon Kapakları Cep Telefon Kapakları 

Yukardaki kategorilerde yer Almaktadır.

ETİKETLER

telefon kılıfj7 pro kılıfsamsung a50 kılıfkılıf tasarlacasper via a1 kılıf

Samsung Galaxy J8

Samsung J8 Fiyatı

Samsung Galaxy J8, 191 gramlık bir ağırlığa sahiptir. Elde fazla ağırlık yapmadan kolaylıkla taşınır. Hafızası artırılabilir özelliğe sahiptir. İsteğe göre tam 256 GB’a kadar artırılabilir. Böylece cihaz içinde birden fazla dosya ve belge saklanabilir. Samsung Galaxy J8 küresel çaplı geniş bir GPS ayarına sahiptir. Bu ayarlama her yerde hatta dağlık bir alanda bile rahatlıkla çeker. Bağlantı hızı da oldukça yüksektir. Bu hız 42 Mbps ayarına sahiptir. Cihaz bluetooth ayarına da yer verir. Cihazın boyu 159.2, eni 75.7 ve kalınlığı ise 8.2 mm dir. Samsung J8 32 GB’a varan dahili bir hafızaya sahiptir. Cihaz içinde dahili modem ayarı da bulunur. Ekran yapısı dokunmatiktir. Sadece küçük bir el hareketi ile dokunma işlemi yapıldığı zaman cihaz anında eli okur. Parmağınızı çok fazla bastırmaya bile gerek yoktur. Ekranın genel boyutu 60 inç ölçüsündedir. Ekranın çözünürlüğü de 720 x 1480 pikseldir. Yani yüksek çözünürlük ayarına sahiptir. Netlik konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Samsung J8 kılıf modelleri birçok renge ve desene yer verir. Böylece geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden geniş bir renk skalası sunulur. Kılıflar çift katlı bir yapıya sahiptir. Hat girişinin olduğu kısım korumalı olduğu için herhangi bir darbede bu bölüm korunur. Sadece telefonun arka kısmını muhafaza eden kılıfların yanı sıra hem arka hem de ön kısmı içine alan kılıflar da vardır. Her biri silikon bir yapıya sahiptir. Bu yüzden telefon yere düştüğü zaman başına hiçbir şey gelmez. Silikon yapılı kılıf sayesinde telefonunuzda çizilme ya da kırılma bile meydana gelmez. Kılıfın kendisi de sağlıklı materyalden yapılır. Kanserojen içeren hiçbir katkı maddesine bu kılıflarda yer verilmez. Cihazın ekran tipi AMOLED’tir. Birden fazla mail gönderme desteğini de kullanıcısına sunar. Cihazda mevcut olan flaş özelliği de karanlık alanlarda fotoğraf çekmeyi kolaylaştırır. Üstelik bunu yaparken netlik ayarını da otomatik olarak yapar. Telefon ekran yansıtma özelliğine sahiptir. Cihazın bu özelliği kullanıcıların dikkatini çeker. Dilediğiniz yerde telefonunuzun ekranını daha büyük bir ekrana yansıtarak istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sizde Trendyol ile markanın ürün seçeneklerini inceleyerek ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Samsung J8 Fiyatı

Markanın tüm ürünleri fiyat bazında her bütçeye uygun seçeneklere sahiptir. Samung J8 fiyat aralığı modellere ve donanımlarına göre değişiklik gösterir. Ancak her ürün kalite açısından eşittir. Fiyatlar genel sektorde yapısı göz önünde tutularak ortaya konur. Büyük çaplı bir fiyat farkının olması söz konusu değildir. Samsung J8 32 GB lik geniş çaplı bir yedekleme hafızasına yer verir. Birçok ses ve görüntü dosyasının yanı sıra belgeleri de hafıza içinde muhafaza edebilirsiniz. Model kolay kullanım sağlayan kamera özelliğine sahiptir. Çekim aşamasında bir konuma odaklanarak onu yüksek çözünürlükle çeker. Telefon görüntülü konuşmaya uygun özelliğe sahiptir. Üstelik konuşma esnasında hem ses hem de görüntü yüksek kalite standartları ile iletilir. Konuşma esnasında en ufak bir kesinti durumu yaşanmaz. Cihaz tek elle kolaylıkla kullanılabilir. Kullanılan hafıza kartı tipi ise Micro SD dir. Samsung J8 RAM 3 GB kadar geniş bir alana sahiptir. İşlemci kapasitesi 18 Ghz aralığındadır. Çok fazla kullanıldığı zaman işlemci kapasitesi duraksamaz. İşletim sistemi ise Android 8.0 dır. Kamera çözünürlük ayarı 13-199 MP gibi yüksek bir aralığa sahiptir. Böylece çekilen bir fotoğrafın netlik ayarı düşük olur. Kadraj içindeki en küçük ayrıntı bile rahatlıkla fark edilir. Kameranın zoom aralığı ise 3x& kadar yakınlaştırma özelliğine sahiptir. En uzaktaki bir cismi bu zoom ayarı ile yakınlaştırabilirsiniz. Üstelik yakınlaştırma işlemini yaparken cismin netliğini kaybetmesi de mümkün değildir. Cihazın mobil bağlantı hızı da 4.5G ayarına ulaşır. Sadece anlık olarak bir cihazla ya da internetle bağlantı kurulabilir. Kamera özelliği hem ön hem de arka olan şekilde çift ayara sahiptir. Ön kamera, selfie için tercih edilir. Çözünürlük ayarı 14 - 19.9 MP dir. Telefonun parmak izi okuyucu özelliği de vardır. Satın aldıktan sonra ayarlar bölümünden parmak izini tanıtabilirsiniz. Cihaz sadece kullanıcısının parmak izini okur. Telefon için herhangi bir şifre koymaya gerek yoktur. Sadece parmak izi ayarını devreye koyarak kolaylıkla açıp kapatabilirsiniz. Parmak izi ile birlikte telefonunuz başkalarının kontrolüne de kapalı olur. Telefonun pil gücü ile 3500 mAh’tır. Ancak bu aralık 3999 mAha kadar ulaşır. Bu sadece seçilen modelin üretim yılı ile ilgili bir durumdur. Kullanılan pil türü liONdur. Cihazın radyosu da vardır. Canınız sıkıldığı zaman radyoyu açıp şarkı dinleyebilirsiniz. Bu işlemi hem kulaklıkla hem de hoparlörden yapmanız mümkündür. Radyodan çıkan sesler de yüksek bir netlik ayarına sahiptir. Cihazın ekran boyutu da 6 inçlik bir genişliktedir. Sahip olacağınız bu cihazla birlikte teknolojiyi yeniden keşfedebilirsiniz. Trendyol ile markanın tüm ürünlerini inceleyerek seçiminizi yapabilirsinizihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Samsung J8 Özellikleri

Samsung J8 Özellikleri

Samsung dünya genelinde kullanıcıların severek kullandığı bir markadır. Telefon alanında ürettiği ürünler de bir o kadar çeşitlilik sergiler. Her biri yüksek performansa sahip özellikleri ile dikkat çeker. Samsung J8 özellikleri arasında kolay kullanıma elverişli olan dokunmatik ekranı yer alır. Sadece hafif dokunuşlarla telefonu kolayca kullanabilirsiniz. Modelin bir diğer özelliği ise çift hatlı olmasıdır. İhtiyacınıza uygun olarak çift hat ile çalışır. Cihaz 2 hat girişi ve microSD ile birlikte 3 slota sahiptir. Oldukça ince bir tasarıma sahip olduğu için rahat kullanım sağlar. Elde rahatlıkla tutulur. Modern bir görünüme sahip olduğu için elde oldukça şık durur. Samsung J8 gold özelliği ile estetik açıdan göze hitap eden ve hafif bir ağırlığa sahip olan yapısı ile öne çıkar. Gold olduğu için rengi de altın sarısını andırır. Oldukça şık bir sarı renk tonu kullanılır. Gözü yormayan bu renk her ortamda da dikkat çeker. Samsung J8 ekran olarak geniştir. Ekran çift camlı kalın bir yapıya sahiptir. Böylece yere düştüğü anda kırılma ya da çizilme yaşanmaz. Bu da ürünün uzun süreye varan kullanımını sizlere sunar. Ayrıca telefon darbe aldığı zaman işletim sisteminde sorun yaşanmaz. Çünkü cihazın sistemi korunaklı bir alan içine hapsedilir. Herhangi bir darbeye ya da düşmeye karşı kendini korur. Markanın tüm ürünleri en az 2 yıla varan bir kullanım garantisine sahiptir. Cihazda java desteği yoktur. Kablosuz şarj edilmez. Şarj cihazı ise çıkarılabilir bir ara kabloya sahiptir. Modelde klavye bulunmaz tamamen dokunmatiktir ve göz tarama özelliği yoktur. MP3 çalma özelliğine sahip bir telefondur. Beğendiğiniz müzik tarzlarından oluşturduğunuz listeleri keyifle dinleyebilirsiniz. Bu işlem hem kulaklıkla hem de hoparlörle uygulanabilir. MP3’den çıkan sesler üst düzey bir netliğe sahiptir. Cihazda resimli mesaj özelliği de vardır. Birine hem metin hem de resmi aynı anda yollayabilirsiniz. Ayrıca cihaz içinde birden fazla uygulamayı da aynı anda açabilirsiniz. Birçok uygulama aynı anda açıldığı zaman işletim sisteminin akıllı çalışma modu devreye girer. Böylece taçtığınız bütün uygulamaları kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ekranda hangisi açıksa cihaz otomatik olarak arkada çalışan uygulamaları yavaşlatır böylece şarj problemi yaşanmaz. Üstelik cihaz birçok uygulamayı kaldıracak bir kapasiteye sahiptir. Trendyol ile sahip olacağınız bu ürünle dijital işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz.

Samsung J8 Yorum

Samsung J8 Yorum

Ürün hakkında bilgi sahibi olmayı isterseniz yorumlara göz atabilirsiniz. Yorumlar herkese açıktır. Genellikle telefonu almayı düşünen kullanıcılar yorumlara göz atar. Merak ettiğiniz detayları kolaylıkla bu kısımdan öğrenebilirsiniz. Samsung J8 yorum alanında kullanıcılar deneyimlerini paylaşır. Siz de cihazın teknik özelliklerini inceledikten sonra yorumlara göz atarak kararınızı verebilirsiniz. Samsung J8 batarya çok fazla çalışmasına rağmen ısınmaz. Akıllı çalışma modunda çalıştığı için bataryada ısınma ya da şişme meydana gelmez. Telefon çok uzun süre şarjda kaldığı zaman batarya bu durumdan olumsuz şekilde etkilenmez. Ayrıca ısınma olduğu zaman kendini soğutur. Samsung J8 şarj aleti çıkarılabilir bir ara kabloya sahiptir. Çok sık şarj etme işlemini yaptığınız zaman bile ısınmaz. Orijinal bir şarj aleti olduğu için uzun süreli bir kullanıma sahip olan şekilde sizlere sunulur. Telefonun yanında hem şarj aleti hem de kulaklığı ile birlikte sizlere sunulur. Kutusu içinde muhafaza edilen tüm bu aletler birinci sınıf bir kaliteye sahiptir. Cihaza sahip olduktan sonra birçok uygulamayı da rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Hem alan kısıtlaması hem de işletim sistemi sorunu yaşanmaz. Telefon birçok uygulamayı kaldıracak bir kapasiteye sahiptir. İşletim sistemi özellikle sonradan yüklenecek olan uygulamalara entegre olan bir özelliğe yer verir. Özellikle yoğun kullanıma sahip olan birçok uygulamayı bile rahatlıkla indirebilirsiniz. Telefon hızlı indirme gücüne sahiptir. Sadece birkaç dakika içinde uygulamalar telefona kaydedilir. Birçok özelliğe sahip olan bu ürünle birlikte pratik ve kolay kullanımı olan bir cihaz elde edebilirsiniz. Trendyol üzerinden seçenekleri inceleyerek alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz.

Yüksek Teknolojik Gücü ile Samsung J8

Yüksek Teknolojik Gücü ile Samsung J8

Yüksek performansa sahip olanlar yeni teknoloji özellikleriyle donatılır. Samsung J8 kulaklık ürün ile birlikte size sunulur. Kulaklık orijinal olduğu için uzun süreye varan bir kullanıma sahiptir. Kulağa takılan kısım yatay bir özelliğe sahiptir. Böylece saatlerce kulakta kalsa bile ağrıtma ya da rahatsızlık verme gibi bir durum yaşanmaz. Kulaklık cihazın rengi ile bütünleşir. Cihaz ile aynı renge sahip olan kulaklıklar oldukça şık bir görünüme sahiptir. Kulaklıklar 1 metre ve üzerinde olan şekilde tasarlanır. Orta kısmında mandal şeklinde olan bir aparatı vardır. Böylece kullanım aşamasında bu aparatı elbisenize takarak kablonun sarkmasını önleyebilirsiniz. Kulaklık üzerinden şarkıları telefonu açmadan değiştirecek düğmeler de bulunur. Oldukça donanımlı bir kulaklık sizi bekler. Samsung J8 mavi tonu ile her yaştan kullanıcıya hitap eder. Mavi renk her kıyafetle kullanılabilen spor bir görünüm yaratır. Ancak cihazın mavi renk dışında da renk seçeneği bulunur. Video kayıt ve yüksek sesli aramaya sahip olan bir özelliğe de sahiptir. Ayrıca ses ayarı bölümünde kendiniz de ses seviyesini değiştirebilirsiniz. Cihazda mevcut olan fener ışığı da elektriğin olmadığı anlarda sizlere yardımcı olur. Feneri saatlerce yansa da şarjın tükenmesi gibi bir durum yaşanmaz. Fener oldukça düşük bir enerji tüketmesine rağmen aydınlatma kapasitesi bir oda için yeterlidir. Aydınlatma seçeneği ile sizlere her ortamda yardımcı olur. Elektrik kesildiğinde pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Cihaz enerji tasarrufu ile çalışır. Bu yüzden uygulamaları kullanırken fazla enerji kaybı yaşanmaz. Siz de Trendyol ile bu cihaza sahip olup dijital ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Samsung J8 Modelleri

Samsung J8 Modelleri

Markanın modelleri kendi içinde özellikleri bakımından değişkenlik gösterir. Ancak her biri işletim sistemi ve kullanımı açısından donanımlı ürünlerdir. Samsung J8 modelleri geniş özellikleri ile kullanıcısını bekler. Özellikle ses ve video kaydı gibi hem kayıt işlemi yapan hem de bunu yüksek netliğe ulaştıran bir özellikle ön plana çıkar. Ses kaydı yapılırken sesin netlik ayarında bozulma meydana gelmez. Bu kayıt saatlerce sürse de cihazın işletim sistemi duraksamaz. Video kayıt işleminde devreye hem ses hem de görüntü girer. Ancak cihaz ses ve görüntüyü kesintisiz bir şekilde yapar. Kayıt işlemi için belli bir süre sınırı da yoktur. Özel anlarınızı ses ve video kayıt işlemi ile saklayabilirsiniz. Samsung J8 renkleri ile dikkat çeker. Lavanta, siyah ve altın grisi seçenekleri kullanıcıların dikkatini çeker. Sadece zevkinizi göz önünde tutarak renk seçimi yapabilirsiniz. Cihazın şebekesi ise 1900 e varan bir çekim gücüne sahiptir. Şebeke en zorlu alanlarda bile sinyalini kaybetmez. Numaraları kaydederken hem telefon hem de sim kart alanına kayıt işlemini yapabilirsiniz. Kaydederken sadece bu iki alandan birini tercih etmeniz işlem için yeterlidir. Telefonun TV özelliği de 3G mobil sistemine sahiptir. Birçok kanala telefon üzerinden bağlanarak izleyebilirsiniz. Üstelik TV izliyor gibi bir rahatlıkla bunu yapabilirsiniz. Cihazın yüz tanıma özelliği de vardır. Sadece sizin yüzünüzü tanımayan ayar kısmını aktif ederek cihaza şifre bile vermeye gerek duymazsınız. Cihazınıza başka kişilerin ulaşımı olmasını istemiyorsanız yüz tanıma özelliğini kullanabilirsiniz. Sahip olacağınız bu ürünle donanımlı birçok özelliği de keşfedebilirsiniz. Üstelik uzun süre hiçbir sorun yaşamadan kullanabilir ve ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Samsung J8 Trendyol’da

Samsung J8 Trendyol’da

Markanın ürünleri ve aksesuarları arasından aradığınız seçeneği Trendyol’dan kolayca bulabilirsiniz. Samsung J8 cep telefonu ile birbirinden farklı zil seslerini de keşfedebilirsiniz. Sıradan zil sesleri yerine daha dikkat çeken ve kulağa hoş gelen müziklerle tanışabilirsiniz. Cihazlar yuvarlak hatta sahip olan zarif kenar yapısı ile dikkat çeker. Kolay açılabilen arka kapak yapısı ile istediğiniz zaman kapağını açabilirsiniz. Cihaz gürültü önleyici bir mikrofon yapısına da sahiptir. Yani kendi sesinizi kaydedip açtığınız zaman kulağa hoş gelmeyen bir ses dalgası ile karşılaşmazsınız. Samsung J8 serisi alanında aradığınız her ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sim kart alanı nano teknolojisine sahiptir. Yani akıllı bir teknolojik alanda saklanır. Sim kart korunaklı olan bu alanda telefona gelecek her türlü darbeye karşı da korunur. Cihazın genel ses çıkışı 3.5 mm dir. Sensörleri kendi içinde yakınlık ve ortam ışığı olarak ikiye ayrılır. Bu sensörler ihtiyaç duyulduğu anda devreye girer. Ancak cihaz suya karşı dayanıklı değildir. Bu yüzden kullanım aşamasında suyla temas etmemesi için dikkat edilmesi gerekir. Cihazın navigasyon özelliği de mevcuttur. Herhangi bir sahada bu navigasyon özelliğini devreye koyarak yolunuzu rahatlıkla bulabilirsiniz. Hem yürürken hem de araba kullanırken navigasyon uygulaması devreye girer. Geliştirilen navigasyon teknolojisi sayesinde adımlarınızı hesaplayabilir. Böylece sadece bir yerden bir yere giderken değil çeşitli spor aktiviteleriniz içinde kullanabilirsiniz. İndirme hızı yüksek olan bu cihazla sadece birkaç dakika içinde istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz. Cihazın gövde çerçevesi plastik bir malzemeden yapılır. Siz de Trendyol ile markanın tüm modellerini inceleyip ihtiyacınızı son teknolojik ürünlerle giderebilirsiniz.

MERİSA Samsung Galaxy J8 Kılıf Sulu Simli Yüzüklü Standlı Silikon Şeffaf Kılıf Pembe Sulu Simli J8

MERİSA Samsung Galaxy J8 Kılıf Sulu Simli Yüzüklü Standlı Silikon Şeffaf Kılıf Pembe

Satıcı :

Koleksiyona Ekle

  • Bu ürün tarafından gönderilecektir.
  • Silikon, içindeki özel sıvısı aracılığıyla hareket eden simleri ve pulları sayesinde farklı bir tasarım Yüzük dizaynı sayesinde stand olarak kullanabilir , film ve videolarınızı rahatlıkla izleyebilirsiniz Mükemmel kalıp, cihazınızla eslesen harika bir dizayna sahiptir, Cihazınızı çiziklerden, kirden ve darbe ve şoktan tamamen korur Kapağı çıkarmadan bütün slotlara(yan tuşlar,şarj,kulaklik girişleri vs.) erişilebilir. Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maksimum korur. Kolayca takıp çıkartılabilir İçeriğinde sağlığa zararlı bir materyal bulunmamaktadır Lütfen telefon modelinizden emin olarak sipariş verin. · Telefonunuzdan "Ayarlar / Hakkında" bölümünden doğru modeli öğrenebilirsiniz. · Fotoğraflar temsilidir · Seçtiğiniz telefon modelinde kılıf gönderilecektir. ·

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

MERİSA Samsung Galaxy J8 Kılıf Sulu Simli Yüzüklü Standlı Silikon Şeffaf Kılıf Pembe

  • Silikon, içindeki özel sıvısı aracılığıyla hareket eden simleri ve pulları sayesinde farklı bir tasarım Yüzük dizaynı sayesinde stand olarak kullanabilir , film ve videolarınızı rahatlıkla izleyebilirsiniz Mükemmel kalıp, cihazınızla eslesen harika bir dizayna sahiptir, Cihazınızı çiziklerden, kirden ve darbe ve şoktan tamamen korur Kapağı çıkarmadan bütün slotlara(yan tuşlar,şarj,kulaklik girişleri vs.) erişilebilir. Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maksimum korur. Kolayca takıp çıkartılabilir İçeriğinde sağlığa zararlı bir materyal bulunmamaktadır Lütfen telefon modelinizden emin olarak sipariş verin. · Telefonunuzdan "Ayarlar / Hakkında" bölümünden doğru modeli öğrenebilirsiniz. · Fotoğraflar temsilidir · Seçtiğiniz telefon modelinde kılıf gönderilecektir. ·

Ürün Özellikleri

Samsung Galaxy J8 Room Silikon Kılıf

Ana SayfaElektronikTelefonlar & AksesuarlarıCep Telefonu AksesuarlarıKılıflarSamsung Galaxy J8 Room Silikon Kılıf

kutulu+faturalı

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
tugraksesuar

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır