liverpool city maçı hangi kanalda / Liverpool - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Liverpool City Maçı Hangi Kanalda

liverpool city maçı hangi kanalda

Liverpool Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta? Liverpool City hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin haftasında, sezona istediği gibi başlayamayan Liverpool ile şampiyonluk yarışı veren Manchester City karşılaşacak. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele için geri sayım sürüyor. Peki; Liverpool Manchester City maçı hangi kanalda saat kaçta? Liverpool City hangi kanalda?

LİVERPOOL MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Anfield’da oynanacak mücadelede deneyimli hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Saat ’da başlayacak maç beIN Sports 3 kanalından canlı izlenebilecek.

MUHTEMEL 11’LER

Liverpool: Alisson; Milner, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Nunez, Jota

Manchester City: Ederson; Cancelo, Akanji, Dias, Ake; Silva, Rodri, De Bruyne; Foden, Haaland, Grealish

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Manchester City ile oynadığı son beş Premier Lig maçını kazanamayan Liverpool (3B 2M), bu rekabet tarihinde daha uzun bir galibiyet hasreti yaşamadı.

Liverpool'a konuk olduğu son iki lig maçını kaybetmeyen Manchester City (1G 1B), Aralık 'den bu yana üst üste üç ziyaretinden puan çıkaramıyor.

Manchester City ile oynadığı son dört resmi maçta da 2+ gol atan Liverpool (2G 2B), Pep Guardiola'nın çalıştırdığı takımlar karşısında üst üste beş maçta bunu başaran ilk ekip olmak istiyor.

Liverpool'a konuk olduğu son iki Premier Lig maçında da gol atan Phil Foden, Andy Cole ve Christian Benteke'nin ardından bu deplasmanda üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandıran üçüncü isim olabilir.

Premier Lig kariyerinde dokuz maçı bulunan Erling Haaland, şimdiden ilk 10 karşılaşmasında en fazla gol atan (15) ve gol katkısı yapan (18) oyuncu olmayı garantiledi. Lig tarihinde herhangi 10 maçlık bir süreçte en fazla gol sevinci yaşayan isim, Ekim-Aralık arasında 16 gol kaydeden Luis Suarez.

İngiltere Premier Lig'in haftasında oynanacak Manchester City-Liverpool maçı için şifresiz yayın yapacak kanallar belli oldu.

Saat 'da başlayacak karşılaşmayı Norveç'te yayın yapan V Sport Premier League, Viaplay Norway, V Sport Ultra HD şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Manchester City-Liverpool Maçı Ne Zaman?

Şehir: Manchester

Stadyum: Etihad Stadyumu

Saat: 

Tarih: 1 Nisan Cumartesi

Manchester City-Liverpool Maçı İçin Yayın Yapan Yabancı Kanallar

Manchester City-Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Manchester City-Liverpool maçı beIN Sports 3'ten canlı olarak ekranlara getirilecek.

28 haftası geride kalan İngiltere Premier Lig'de 2. sırada bulunan ve zirve yarışında yer alan son şampiyon Manchester City maç eksiğiyle 61 puana sahip. 6. sıradaki Liverpool ise 42 puanı hanesine yazdırdı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Ana Sayfa /Liverpool

Premier Lig

Machester City - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Machester City - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Premier Lig'de hafta heyecanı başlıyor. Bu hafta ligin iki dev takımı Manchester City ve Liverpool karşı karşıya gelecek.

Machester City, lider Arsenal ile puan farkını kapatmak için sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ev sahibi Manchester City, ligde bu sezon çıktığı 27 maçta 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 61 puanla 2. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Liverpool ise, ligde bu sezon çıktığı 26 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi ile topladığı 42 puanla 6. sırada yer alıyor.

Zorlu mücadele için nefesler tutuldu. Premier Lig'i yakından takip eden futbolseverler detayları araştırmaya başladı.

Peki Manchester City - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar

Manchester City - Liverpool maçı ne zaman?

Premier Lig'in haftasındaki Manchester City - Liverpool maçı yarın saat ’da oynanacak. Maç, beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Ake; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Bernardo Silva, Haaland, Grealish.

Liverpool: Alisson: Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Elliott, Fabinho, Henderson; Salah, Gakpo, Nunez.

İngilterePremier LigFutbolmanchester city

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası