general ht 300 dijital kablolu oda termostatı / Oda Termostatı | Kendin Yap, Видео, Смотреть онлайн

General Ht 300 Dijital Kablolu Oda Termostatı

general ht 300 dijital kablolu oda termostatı

Oda Termostatı Kendin Yap

Bosch Condens 2500w model kombiye General Life ht 250 termostat montajı. Oda termostatı, evinizin sıcaklığı ölçerek evinizi ayarladığınız sıcaklıkta sabit tutar ve kombinizi istediğiniz zaman açmanızı ya da kapatmanızı sağlar.
Isıtma üniteleri çalışma prensibi gereği tesisat içindeki suyu ısıtmaya endekslenmiştir. Isıtma ünitenizin kombi olduğunu varsayalım ve 50 C'ye ayarladığınızı düşünelim. Kombiniz, evinizin sıcaklığına bakmaksızın, tesisat içinde dolaşan suyu 50 C'ye getirinceye kadar çalışır, 50 C'ye geldiğinde ise durur. Burada her şey normal gibi görünse de bu sistem aylık faturalarınızın yaklaşık %35 oranında daha yüksek gelmesine sebep olur.
Kişisel kullanıma göre oda termostatı ile tasarruf oranı değişiklik göstermektedir. Oda termostatınız ile maksimum seviyede tasarruf sağlamak için gündüz oda sıcaklığını 22 C’de, gece ise 18 C’de tutmanız önerilir. 1 C’lik sıcaklık farkı faturalarınıza %8 oranında etki eder.

• Güneş, yalıtım gibi etmenler evinizin sıcaklığını etkilemektedir. Oda termostatı ile eviniz güneş ışığı alırken kombinizin daha az çalışmasını sağlayabilirsiniz.

• Gündüz evinizin sıcaklığını 22 C’de sabit tutarak gereksiz yakıt harcamaz ve duvarların ısınması ile oluşacak enerji kaybını önleyebilirsiniz.
• Uyku saatlerinizde oda termostatınızı 18 C’ye ayarlayarak hem sağlıklı bir uyku hem de tasarruf sağlayabilirsiniz.
• Dışarıda olduğunuz zaman dilimlerinde evinizin sıcaklığını düşürerek gereksiz enerji harcamasının önüne geçebilir ve evinizi tekrar ısıtmak istediğinizde daha az enerji harcarsınız.
Oda termostatı kullanıldığında, kombiniz yine 50 C'de çalışır fakat eviniz istediğiniz sıcaklığa gelince tesisat suyunun kaç derece olduğuna bakmaksızın, oda termostatı kombinizi kapatır ve kombinizin gereksiz yere çalışmasını önler.

Kombinizin on-off bağlantıları bulunuyorsa tüm oda termostatı modelleri uyumludur. Kombinizle ilgili gerekli bilgiyi kombi kullanım kılavuzundan ya da kombi servisinizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Oda sıcaklığı ayarladığınız sıcaklığın 0.5 C üstüne yükseldiğinde oda termostatı kombinizi kapatır. Oda sıcaklığı ayarladığınız sıcaklığın 0.5 C altına düştüğünde ise oda termostatı kombinizi açar. Örneğin oda termostatınızı 22 C’ye ayarladığınızı düşünelim. Oda sıcaklığı 22.5 C’ye yükseldiğinde oda termostatı kombinizi kapatır, 21.5 C’ye düştüğünde ise oda termostatı kombinizi açar.

Kablosuz oda termostatı alıcısı ile radyo frekansla haberleşme sağlar. Bu sayede kablosuz oda termostatınızı yaşam alanınızda kullanım kılavuzunda önerilen şekilde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Kablolu oda termostatları ise ısıtma ünitesine kablo ile bağlanır. Bu yüzden kombi ile kablolu oda termostatı arasında kablolu oda termostatını yerleştireceğiniz alana kadar kablo çekilmesi gerekir.

Oda termostatları kullanım suyu sıcaklığına, tesisata ya da doğalgaz sayacına müdahale etmez.

AKILLI ODA TERMOSTATLARI
HT500 SET
HT300S SMART
HT400
AC400
KABLOLU ODA TERMOSTATLARI
HT300S
HT270S
HT250S
HT220S
HT250
HT150
HT120
WT120
KABLOSUZ ODA TERMOSTATLARI
HT300S SET
HT270S SET
HT250S SET
HT220S SET
HT250 SET
HT150 SET
HT120 SET
WT120 SET
FAN COİL TERMOSTATLAR
FC240
FC220
FC100

Видео Oda Termostatı Kendin Yapканала Ege ART

Показать

General HT 300 SET Dijital Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı #general #ht300s #termostat

Уважаемые друзья!

Источником всего видеоконтента, в том числе проигрывающегося на страницах ресурса ruslar.me, является сторонний видео ресурс, а именно общедоступный видеохостинг YouTube.com, предоставляющий открытый доступ к своему видеоконтенту (используя открытую и общедоступную технологию video API3 youtube.com)!

Если вам принадлежат авторские права на данное видео, которое было загружено без вашего согласия на YouTube.com, перейдите на страницу этого видео сайта YouTube.com , нажмите на ссылку под проигрывателем Ещё -> "Пожаловаться" -> "Нарушение моих прав" и в выпадающем меню, выбирите, что именно нарушается и нажмите кнопку "Отправить".


Чтобы сообщить о неприемлемом видео, перейдите на YouTube, нажмите на ссылку под проигрывателем Ещё -> "Пожаловаться" и выберите в "Сообщить о нарушении" что именно вас не устраивает в этом видео. Подробнее о наших правилах читайте в Условиях использования.



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası