izmir boss masaj / How to get to Boss Tobacco Shop in Karsiyaka by Bus, Train or Metro?

Izmir Boss Masaj

izmir boss masaj

Spa & Masaj

Bornova Spa

Bornova Masaj Salonu Ekibi

Bornova Masaj Bornova Spa

Birbirinden Alımlı ve çekici Ekibiyle Sizleri Güvenliğin ve Gizliliğin Zevkin Doruklarıyla Buluştuğu Noktaya Bekliyoruz..!

SİHİRLİ OYA

İzmir Masaj Salonu

İzmİrlİ Melİs

İzmir Masaj Salonu

ESMER ZEYNEP

İzmir Masaj Salonu

Tatlı Buse

İzmir Masaj Salonu

Güzel İvana

İzmir Masaj Salonu

Güzel İvana

İzmir Masaj Salonu
Hemen Ara

Bornova Masaj & spa

Gizlilik & Hijyen Bizim için çok Önemli Sizde hem keyfinize hemde hijyeninize önem veriyorsanız Bizi Arayabilirsiniz..!

Hemen Ara

İzmir Masaj Salonu & İzmir Masaj Salonu Hakkında En Gerçek Bilgiler ve Rezervasyon Programı

Bornova Spa İzmir Masaj Salonu © 2019 Tüm Hakları Saklıdır

Boss Spa Masaj Salonu İzmir Karşıyaka


 Yeni Adresimiz Alsancaktadır.


Masaj Telefonu>> 05551654637

Masaj Randevu>  05551654637


Boss Spa Masaj Salonu Yol Tarifi;
Karşıyaka Şemikler'de Prestij Masaj Salonu hizmete açılmıştır.  Boss Karşıyaka Masaj Salonunda yeni uzman Masöz kadrosu Klasik Masaj, Yağlı Masaj ve Thai masajı ile stres ve yorgunluktan arınarak mutlu olun. 
Karşıyaka Boss Prestij Spa Masaj Salonu; Aliağa, Menemen, Çiğli istikametinden İzmir Karşıyaka'ya giden Anadolu Caddesi üzerinde, Serinkuyu üst geçit yakını Dolunay Oto Yıkama Yanında Boss  Spa'ya ulaşmış olacaksınız.

Manisa ve çevre ilçelerden araç ile gelenler ise Bornova Bayraklı Karşıyaka yönünde ilerleyip Anadolu Caddesi Çiğli yönünde giderken, Serinkuyu Şemikler ışıklarından dönüş yaparak Serinkuyu Üst Geçit yakını Boss Spa'ya geliniz. 
Boss Masaj Spa Salonuna ulaşmaktadırlar. 
İzmir Çevre yolundan gelenler ise Karşıyaka Yeni Girne Sapağından girerek, Karşıyaka istikametine ilerlerler. Medical park Hastanesini geçince sağa saparak Çiğli yönüne ilerlerler. Yine Şemikler, Serinkuyu ışıklarından dönerek BOSS Spa Masaj Salonuna varmış olurlar..
Konak, Buca, Hatay, Alsancak, Balçova, Narlıdere, Karabağlar, Gaziemir, Torbalı, Aydın, Ödemiş yönünden gelenler ise İzmir'e girip Altınyol üzerinden Karşıyaka'ya gelerek Anadolu Caddesinde ilerleyip, yine Serinkuyu ışıklardan dönerek, Karşıyaka Boss Prestij Spa Masaj Salonu'na ulaşabilirler.. 

İzmir'de Mutluluğun adresi Boss Prestij Masaj Salonu;

Randevu ve detaylı bilgi için bizi arayın . 



İzmir'deki En İyi Hamamlar ve Spa'lar

Romalılara kadar uzanan hamam kültürü, Türkler için ayrı bir özel. Eskiden bütün gün geçirilebilinen sosyal bir etkinlik olmanın dışında geleneksel olaylara da ev sahipliği yapıyordu. Günümüzde ise dinlenmek ve rahatlamak amaçlı tercih edilen hamamları ve spa'ları sizler için listeledik, keyifli okumalar.

  

Flexfit Fitness & Spa

Kaynak: Flexfit Fitnes & Spa 

Konum olarak Karşıyaka'da bulunan Flexfit Fitnes & Spa, eskiden Elit Fitness olarak hizmet vermekteydi. El değiştirdikten sonra hizmet kalitesini arttıran Flexfit Fitnes & Spa hem spor salonu hem de spa hizmeti vermekte. Günlük giriş ile bir gün boyunca sauna, hamam, şok duşlarından ve buhar odasından yararlanabiliyorsunuz. Ek ücret karşılığında kahve masajı, yarım saat ve bir saat olmak üzere vücut masajı gibi birçok masaj seçenekleri de bulunmakta. Kese-köpük yaptırmak isterseniz ise köpük kısmında 5 dakikalık masaj da yer almakta. Spa'ya günlük giriş ücreti 30 TL. Aylık ya da yıllık spa üyeliği de yaptırabiliyorsunuz. Kadın ve erkeklerin spa bölümünü kullanma günleri ise farklı. Kadınların spa'yı kullanabilecekleri günler pazartesi, çarşamba ve cuma ve cumartesi; erkeklerin ise salı, perşembe ve cumartesi. Tesiste havuz bulunmamaktadır. Havlu ve peştemalinizi oradan temin edebiliyorsunuz. Büyük alana sahip olan Flexfit, gelin hamamlarına da ev sahipliği yapmakta. 12:00-21:00 arası hizmet veren spa bölümünde sizlere yardımcı olmak için bekleyen çalışanlar da mevcut. Dinlenme alanında televizyon bile izleyebiliyorsunuz. 

 

Fes Spa Hamam

Kaynak: Fes Spa Hamam

Fes Spa Hamam, tercihleriniz arasında baş sıralarda olabilir. Müşterilerinin memnuniyetleriyle ün salmış Fes, konum olarak Gaziemir'de bulunmakta. Havlu ve peştemalinizi oradan ücretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz. Giriş ücreti 45 TL. Ruhunuzu şımartacağınız Fes Spa Hamam'da; Türk hamamı, kese ve köpük masajı, aromaterapik yağ masajı, kahve ve kil masajı, sauna, jakuzi, buhar odası, yüzme havuzu, buz çeşmesi, tuz odası, gelin-damat hamamı, fitness, cilt bakımı, manikür-pedikür, sir, kuaför, kafe - vitamin bar ve restoran hizmeti bulunmakta. Tesis kadın ve erkek olarak birbirinden tamamen ayrı bölümlerde hizmet vermekte. Erkeklere özel bölüm 08:00-00:00 saatleri arasında hizmet verirken kadınlara özel bölüm 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermekte. Ayrıca fitness bölümü de bulunmakta. Üst katta yer alan ayrı bir yerde televizyon izleyebilir ve dinlenebilirsiniz. Gold Üyelik ve Kontör Kart gibi aylık ya da birkaç kullanımlık üyelikler de bulunmakta. (Bakınız.)

 

Carrera Fitness & Spa - Folkart Çarşı

Kaynak: Carrera Fitness & Spa - Folkart Çarşı

Konsept odalar, yerli/ yabancı terapistler ile müşterilerini memnun eden Carrera Fitness & Spa - Folkart Çarşı'da, 5000 metrekarelik bir alana konumlanmıştır. Son teknoloji fitness ekipmanları, özel konsept odaları ile sizleri bekleyen bu spa alanına günlük giriş ücreti yok çünkü bakım satın aldığınız taktirde spa bölümünü kullanabiliyorsunuz. Fiyatlar 110-190 TL arasından değişiklik göstermekte. Yarım saat süren masaj da var, 2 saat süren masaj da. Tesiste havuz bulunmaktadır. Yiyecek-içecek dışarıdan alınmıyor ama tesisin kendi kafesi bulunmakta. 09:00-22:00 arası hizmet veren Carrera Fitness & Spa-Folkart Çarşı, güler yüzlü personeliyle ve kaliteli hizmetiyle gönlünüzü fethedecek.

 

Çiğli Ege Hamam & Spa

 

Kaynak: Çiğli Ege Hamam & Spa

Konum olarak Çiğli Bölgesi'nde bulunan Çiğli Ege Hamam & Spa, haftanın 7 günü 07:00-23:30 saatleri arasında hizmet vermekte. Tesisin sunduğu hizmetler; Türk hamamı, yüzme havuzu, jakuzi, buhar odası ve sauna. Tesisin dinlenme alanı da otoparkı da bulunmaktadır. Günlük giriş ve aylık üyelik seçenekleri bulunmaktadır. Günlük giriş ise ücreti 30 TL'dir.

 

Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center

Kaynak: Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center

08:00-23:00 saatleri arasında hizmet veren Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center, konum olarak Balçova'da bulunmakta. Hafta içi günlük giriş 90 TL, hafta sonu ise 100 TL'dir. İçeride size hizmet vermek için bekleyen güler yüzlü personeller alanlarında uzmanlar. Bali, İsveç ve Derin Baskı masajları bulunmaktadır. Ücretleri ve süreleri ise; Bali masajı 1 saat 210 TL, İsveç masajı 50 dakika 175 TL, Derin Baskı masajı 40 dakika 160 TL. Tesiste havuz ve otopark da bulunmaktadır.

 

Balçova Termal Otel

Kaynak: Balçova Termal Otel

Sağlık Turizmi açısından İzmir'in gözde tesisi Balçova Termal Otel, Kaplıca ve Kür Merkezi ile de hizmet vermektedir. Uluslararası katılımlı bilimsel kongreler de düzenleyen tesisin sundukları tedavi başarı oranları ise %90-95'dir. Sağlıklı Yaşam Merkezinde (Fitness Center) Aerobik, Step, aletli jimnastik, sauna, masaj, jakuzi, değişik paket alternatifleri ve 2 adet Türk Hamamı (5 kişilik) bulunmaktadır. 40 TL karşılığında 2 saat boyunca havuzu, 25 TL karşılığında ise 1 saat 15 dakika boyunca hamamı kullanabiliyorsunuz. Randevulu sistemle çalıştıkları için gitmeden önce aramanızda fayda var. Sabah 08:00'de giriş yapabiliyorsunuz ve en son giriş 18:30'da.

 

Sultan Hamam 

Kaynak: Bornova Sultan Hamamı

Konum olarak Bornova bölgesinde yer alan Sultan Hamam'ı 11:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İçeride havuzu var, peştemal veriliyor. Giriş ücreti 23 TL, kese-köpük ise 13 TL'dir. Maalesef içeride 1-2 saat kalabiliyorsunuz. Kadınların ve erkeklerin hamamı kullanım günleri farklı. Cuma ve pazar günleri erkeklerin kullanımına açık olan Sultan Hamam, tarihi dokusuyla da beğenebileceğiniz hamamlardan.

 

Alibey Hamamı

Kaynak: visitizmir

Salı, perşembe ve cumartesi günleri kadınlara hizmet veren Alibey Hamamı'nın günlük giriş ücreti 25 TL, kese-köpük ücreti ise 15 TL'dir. İçeride kalma süresi yok. Sabah 09:00 akşam 18:00 saatleri arasında hizmet veren tesiste sauna da bulunuyor. Dışarıdan yiyecek-içecek getirilebiliyor.Tesis ücretsiz eştemal veriyor. 19. yüzyılın başlarında yapılan bu bina hala hizmet vermekte olup sizi tarihin dokusu ile etkilemeye hazır.

 

Hamam Muazzam

Kaynak: Hamam Muazzam

Usta tellaklar eşliğinde hamam keyfinizi fazlasıyla yaşayacağınız bu tesiste yüzme havuzu, buhar odası, sauna, dinlenme odası ve vitamin bar var. Günde iki defa itinayla temizlenen kapalı yüzme havuzu, ideal su sıcaklığına ve derinliğe sahiptir. Buhar odasındaki tüm iç yüzeylerde sızdırmazlık kaplaması vardır. %100 olan nem dışarı çıkmaz siz de dinlenmenin keyfini çıkartırsınız. Erkekler için haftanın hergünü 07:00-00:00 arası açık olan Hamam Muazzam, kadınlar için pazartesi hariç hergün 10:00-19:00 arası açıktır. Günlük giriş ücreti 25 TL, kese-köpük ücreti ise 15 TL'dir.

 

Not: Gelen zamlardan dolayı fiyatlarda değişiklik olabilir gitmeden önce fiyatlarını teyit ediniz.

 

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır