rüyada cinli olduğunu görmek / Rüyada cin görmek nedir? Rüyada cin görmek rüya tabirleri! - Dailymotion Video

Rüyada Cinli Olduğunu Görmek

rüyada cinli olduğunu görmek

Rüyada Cin görmek

İhya: Cin görmek, dünya ve onun gurur vesilesi olan şeyleri uğruna hile yapmaktan sakınmayan kimseye; Görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise müslümana yararı dokunan iyi kimseye, Evine cin girdiğini görmesi hırsız veya düşman girmesinee; Cin görmek bazen yolculuğa, hırsızlık yapmaya, zina ve kumara, içki içmeye, bid'at işlenen yerlere, kilise ve eğlence yerlerine, Yollarda görülen cin yol kesici eşkiyalara, Cami ve güzel yerlerde görülen cinler onların müslüman olanlarına; Cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder.


Diyanet: Bir kimsenin rüyasında cin veya peri görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılacağına, dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalet eder.


Nablusi: Cin görmek, dünya işi ve gururu için hilekar bir kimse ile tabir edilir. Görülen cinin hekim, ihsan sahibi, alim ve hatip olması bundan müstesnadır. Rüyada, cin olduğunu gören kimsenin hilesi çok olur. Cinin kapısının yakınında durduğunu görse, o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir nezri (adağı) olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete delalet eder.
Birisinin evine cinlerden girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler. Cine Kur'an öğrettiğini yahut cin tayfasından birisi kendisinden Kur'an dinlediğini görse, reislik ve valilik gibi makamlara nail olur. Cinle sohbet ettiğim gören kimse, yolcu ve sır sahiplerinin durumlarına muttali olan kimseye yakın olur. Cin görmek bazen kara ve denizde yolculuk yapmaya, kapıp kaçırmaya, hırsızlığa, zinaya, içki içmeye, bid'at yerlerine, kiliseye, dükkanlara, güzel sesle türkü veya şarkı söylemeye, zenginliğe ve çalgılara delalet eder. Cinleri görmek hokkabaz ve sihirbazlara delalet eder.
Cinlerin Müslüman ve kafirleri, onların emir ve yasakları ve hareketleri arası da tefrik edilir. Şöyle ki; eğer onlardan birisi iyilikle emretse, kötülükten nehyetse yahut hayır ile haber verse o cin Müslümandır. Bunların aksini yapan kafirdir. Cinlerden biriyle evlendiğini gören kimse itaatsiz ve fasık birisine müptela olur.
bazen da o kimse bir yaramaz binek satın alır. Bu rüyanın sahibi mülke ehil ve müstahak ise mülke malik, yahut defnedilmiş bir mala nail olur.
Bir melik rüyada bir cini tutup onu hapsedip zincire vurduğunu görse, o melik bir beldeyi istila eder ve orada olan küffarı tutup esir ederek hapseder. Bu rüyayı salih bir kimse görse, şeytandan kendisini oruçla korur ve nefsinin şehvetlerini kırar.
Cinlerin babası olan Can'ı yere yatırdığını gören kimse cinlerin ve onların delalet ettiği kimsenin şerrinden emin olur. Kendisini cinlerin yere düşürdüğünü gören kimseye cin dokunur ve cinlerden ona bir zarar gelir. bazen da bu rüyayı gören faiz yer, cinlerin melikleri, liderlere, valilere, şeyhlere, alimlere yahut çocukların muallimlerine yahut borçludan alacaklarını isteyen kefillere delalet eder.
Cinlerin meliklerinden biriyle dost olduğunu gören kimse, cinlerin delalet ettiği kimse ile tanışır. bazen da o kimse tanınmış ve kahin olur. Yahut hırsız v.s. gibilerin yaptıklarını teftiş eder. bazen da tövbe ve istiğfar ederek Hakka tabi olup hidayete erer. Yahut ilim ve Kur'an ehlinden olur. bazen da çocukların öğretmeni ve terbiyecisi olur.
Cinin yerlerde ve yollarda bulunanı yol kesiciye, hayvan tersi ve gübresi dökülen yerde bulunanları bekçiye, kuyu ve hamamda bulunanları zina eden erkek ve kadınları kandıranlara delalet eder.
Cinlerin evlerde bulunanları da, şerli ve yaramaz komşulara delalet eder. bazen cini görmek, yakıcı ateşe, bazen da ateşte imal edilen cam v.s. gibi kaplara delalet eder. bazen da cinleri zikrettiğimiz yerlerde görmek, ejderha, yılan ve akrep gibi yer haşerelerine ve insanların rahatsız olacakları şeylerin çıkmasına delalet eder.





Rüyada çinli görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, işlerinin çok açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kimsenin daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada çinli görmek ömrü boyunca hanesinden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ün sahibi olacağına, düzenin kurulacağına, sevdiğinden yana hayır göreceğine, güzel bir hayatı olacağına, doğru yatırımlar yapacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya ilmine göre rüya sahibi kimsenin sorunlarının tamamen biteceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, yakınında bulunan sevdiği kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada çinli görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, geçmişi ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyanın tabirine göre rüyayı görenin isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, şehir dışında eğitimlere gideceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, atılımları sayesinde adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ibadetlerini aksatmayacağına inanılır.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Hemen Kaydet

Hayırlı tabiri için rüyanızı "Gündüz Niyetine Çinli Görmek" diye aratmanız gerektiğini biliyor muydunuz?

Sosyal Medyada Bizi Takip Ederek Desteğini Göster !

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası