evidea izmir bornova / Mağazalarımız | Evidea

Evidea Izmir Bornova

evidea izmir bornova

Takım Lideri / İzmir Point Bornova Avm

EVİDEA

İlan yayından kaldırılmıştır!

İzmir(Bornova)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kadın tüketicilerin gözdesi olan Evidea; mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere; kaliteli, genele hitap eden ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri makul fiyatlarla sunan Evidea; ferah mağazalarında tüketicilere keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. 

 “Burada her şey evim için” sloganıyla büyümekte olan şirketimizin İzmir Point Bornova Avm' de  açılan mağazasında görevlendirmek üzere;

  • En az lise, tercihen yüksekokul mezunu,
  • Mağazacılık sektöründe minimum 2 yıl yöneticilik deneyimine sahip,
  • İkna kabiliyeti yüksek, müşteri ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli,
  • Liderlik vasıfları gelişmiş,
  • Öğrenmeye ve bilgiyi paylaşmaya istekli,
  • Problem çözme yeteneğine sahip,
  • Kurum kültürüne uyumlu ve katkı sağlayan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

"Takım Lideri” ekip arkadaşları arıyoruz. 

İş Tanımı

  • Mağazanın satışlarının artması için öneriler geliştirmek,
  • Mağaza ciro hedefinin takibini yapmak ve bu hedefe ulaşmak için ekibini motive etmek,
  • Oryantasyon sürecindeki yeni mağaza personellerine eğitim vermek, yol göstermek ve kılavuzluk etmek,
  • Yüksek müşteri memnuniyeti oluşturmak,
  • Mağaza genelindeki tüm ürün grupları hakkında bilgi sahibi olmak,
  • Müşteri sadakati oluşturacak şekilde hizmet verebilmek,
  • Mağazadaki tüm yönetimsel ve operasyonel süreçlerde aktif rol almak,
  • Güler yüzlü ve pozitif olarak ekip arkadaşlarıyla uyum içerisinde çalışmak.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Yapıldı, Muaf

Hakkımızda

Evidea; evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere; kaliteli, genele hitap eden ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri makul fiyatlarla sunan, müşteri deneyimine önem veren, bulunduğu pazarı takip eden, yeni trendlere öncülük edip ilham veren, bir e-ticaret sitesi ve mağazalar zinciridir. Ev ürünleri kategorisinde 2011’den bu yana hizmet veren e-ticaret perakendecisi Evidea, güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciriyle de müşterileriyle buluşuyor. 2019 yılında gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan Evidea, 2025 yılı sonuna kadar 110 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak yaklaşık 1.500 metre kare büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Evidea; mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kadın tüketicilerin gözdesi olan Evidea’nın sloganı “burada her şey evim için”. Evidea yalın, basit ve güçlü bir organizasyon yapısı ve eğitim, öğretim, takım ruhunun önemine inananlardan oluşan kadrosuyla içeriden insan yetiştirmenin önemini benimseyerek büyüyor.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Point Bornova, havalı markaları, zengin alışveriş ve eğlence alternatifleri ile misafirlerine eşsiz bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunuyor....

Alışverişi, dünya modası ve eğlencesiyle İzmir'e yakışan çok özel keyifler...

İzmir'de ilk defa yer alan dev dünya markaları, teknolojiden dekorasyona 150' ye yakın mağaza, 9 sinema salonu.

Ana girişimizdeki danışma noktasından mağazalarımız, kampanyalarımız ve etkinliklerimiz hakkında bilgi alabilir; size daha iyi bir hizmet verebilmek için oluşturduğumuz görüş, öneri formunu doldurarak bize en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Giriş katımızda yer alan danışma birimine kimliğinizi bırakarak tekerlekli sandalye edinebilirsiniz. Otoparktan giriş yapan ziyaretçilerimiz güvenlik biriminden destek alabilirler.

Araçlarınızı P1 katında yer alan Elektrikli şarj noktasından şarj edebilirsiniz.

Alışveriş merkezimizin her katında emzirme odası ve alt açma alanları bulunmaktadır.

Hızlı ve güvenli bankacılık işlemleriniz için p1 katımızda yer alan İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi, Akbank, Ziraat Bankası, Denizbank, Garanti Bankası, Finansbank, Türk Ekonomi Bankası atm’lerini kullanabilirsiniz.

Siz alışveriş yaparken aracınız ışıldasın isterseniz, p1 katımızda yer alan oto yıkama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Acil durumlarda en yakın güvenlik biriminden yada danışmadan destek alarak zemin katta bulunan acil tıbbi müdahale ünitemize ulaşabilirsiniz.

Point Bornova’da kaybolan eşyalarınız için danışma biriminde kayıp eşya bildirim formu doldurabilirsiniz. Eşyalarınızın güvenlik görevlilerimize ulaşması halinde, size teslim edilmek üzere 3 ay muhafaza edilecektir.

İbadetlerini gerçekleştirmek isteyen ziyaretçilerimiz için hazırladığımız mescit alışveriş merkezimizin P1 katında yer almaktadır.

Ziyaretçilerimiz için terzi hizmetimiz P1 katında bulunmaktadır.

Kadın ve erkek ziyaretçilerimiz için kuaför hizmetimiz E katında bulunmaktadır.

Ziyaretçilerimiz için kuru temizleme hizmetimiz P1 katında bulunmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası