ing bank 2018 / Rekabet Kurumu - Dava

Ing Bank 2018

ing bank 2018

ING Bank Özel Bankacılık ve Platinum Değişken Özel Fon

Fon Bilgileri

Garanti Portföy ING Bank Özel Bankacılık ve Platinum Değişken Özel Fon, geniş bir yelpazede, farklı varlık gruplarına yatırım yapılması ve buna paralel olarak fonun aktif bir şekilde yönetilmesi esasına dayanan stratejisiyle, orta-uzun vadede TL bazında yüksek getiri sağlamayı hedeflemektedir.

Fon, varlık ve coğrafya çeşitlendirmesi yaparak, hem yurtiçi hem de yurtdışı piyasalarda TL ve döviz cinsi sermaye piyasası araçlarına yatırım yapar. Mevduat müşterileri için, mevduatı tamamlayıcı nitelikte olan Fon, ING Özel Bankacılık ve Platinum Segment Yatırımcılarına özel olarak tasarlanmıştır.

Fon Risk Seviyesi

Az RiskliÇok Riskli

Fon Yönetim Ücreti (Yıllık)

-

İşlem Başlangıç Saati

İşlem Bitiş Saati

Alım - Satım Saat ve Valör Bilgileri

  • 'a kadar verilen alım emirleri T+1 günü fiyatı ile T+1 gününde, 'dan sonra verilen alım emirleri ise T+2 günü fiyatı ile T+2 gününde gerçekleşir.
  • 'a kadar verilen satım emirleri T+1 günü fiyatı ile T+2 gününde, 'dan sonra verilen satım emirleri ise T+2 günü fiyatı ile T+3 gününde gerçekleşir.

Karşılaştırma Ölçütü

Fonun eşik değeri % BIST-KYD 1 Aylık Mevduat TL Endeksi’dir.

Getiri Tablosu (%)

Fiyat ve Getiri Grafiği

Resmi Bilgilendirme Dökümanları

İzahname

İç Tüzük

Yatırımcı Bilgi Formu

İzahname Değişiklikleri

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği (Duyuru Metni) -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İzahname Değişikliği -

İNG Bank yılında karını bir önceki yıla göre koruyarak, 1 milyar milyon bin TL net kar elde etti.
Bir önceki yıl şube ve personel ile milyar lira kar açıklayan ING Bank, yılında hem personel sayısını hem de şube sayısını azaltarak karlılığını korudu. Banka yılında  1 milyar milyon lira kar elde etti.
Bankanın, yılında konsolide aktif toplamı 68,4 milyar TL, vergi öncesi karı ise 1,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Konsolide öz kaynakları 7,7 milyar TL’ye ulaşan bankanın, konsolide sermaye yeterlilik oranı ise yüzde 21,11 oldu.
NG Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, hem küresel hem de yerel bazda yaşanan dalgalanmalara rağmen yılını başarılı bir performansla tamamladıklarını belirterek, “İş ortamının değişimine zamanında ve doğru hazırlanabilme yetkinliğimiz ve iş süreçlerinde gerçekleştirdiğimiz başarılı uygulamalar, yılında bankamızın rekabet üstünlüklerini güçlendiren faktörler oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler:ing bank yılı karıing bank personel sayısıing bank şube sayısıpınar abay

ING Mobil Nissan Juke Çekilişi

    Bu kampanya ING BANK A.Ş. tarafından MPİ’nin tarih ve /E sayılı izni ile MUCİZE TANITIM tarafından düzenlenmektedir.
    ING BANK A.Ş. tarafından düzenlenen bu kampanyada; (saat) – (saat) Kampanya tarihleri arasında mobil bankacılık uygulamalarının kullanılmasının teşvik edilmesi amacıyla INGBANK A.Ş.’ye ait ING Bank Mobil Bankacılık uygulmasına (ücretsiz) giriş yaparak, para transferi (EFT-Havale) işlemlerinden herhangi birini yapan bireysel müşterilere her hafta için (Çarşamba’dan Salı’ya) bir çekiliş hakkı, ödeme işlemlerinden (fatura, kredi, kredi kartı) herhangi birini yapan bireysel müşterilere her hafta için (Çarşamba’dan Salı’ya) bir çekiliş hakkı verilecektir.
    Kampanyaya katılım para transferi için 8 katılım hakkı, ödeme işlemi için 8 katılım hakkı ile sınırlı olup, toplamda 16 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.  
    Çekiliş tarihinde saat ’de Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) Eski Osmanlı Sk. No/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır.  
    Çekiş sonucunda; 1 kişi ,80 TL değerinde NİSSAN JUKE CVT VİSİA MODEL, 20 kişi ,00 TL değerinde Apple Watch 3Serisi, 38 mm, Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Siyah Spor Kordon ikramiyesi kazanacaktır.
    Kazanan talihliler tarihli Güneş gazetesinde duyurulacaktır. tarihine kadar başvurmayan asillerle, tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez.  
    Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.  
    Kampanyaya mobil bankacılık uygulamaları üzerinden katılım ücretsizdir.  
    Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
    Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda ikramiye tesliminde ikametgâh tezkeresi ibrazı zorunludur.
    18 yaşından küçükler, ING BANK A.Ş. ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hiz. Ltd. Şti. çalışanları kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, kampanyaya katılıp kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmeyecektir.
    İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
    Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası