kayseride kiralık ev melikgazi / Kayseri Melikgazi Kiralık Ev Fiyatları ve İlanları

Kayseride Kiralık Ev Melikgazi

kayseride kiralık ev melikgazi

Kayseri Melikgazi Kiralık Daire

Melikgazi Kiralık Daire Bakanlara Bölge Rehberi

Melikgazi kiralık daire düşünen takipçilerimiz için araştırdığımız bu yazıyı sizler için hazırladık. Melikgazi Kayseri ilinin bir ilçesidir. Kayserinin önemli kültür, sanayi ve ticaret merkezlerinin bulunduğu bir bölgedir. Modern binaların bulunduğu Erciyes yamaçlarına kadar olan bölümü kapsar. Kayseri ilinin en büyük ilçelerinden biri olan Melikgazi ilçesi tarihinde sayılı Kanun ile il merkezinden ayrılıp, ilçe olmuştur. İlçe bir sanayi ve ticaret merkezidir. İlçe ekonomisinin ağırlığı tarım sektöründe olup, geçimin özellikle çiftçilik, meyvecilik bağcılık ve hayvancılıkla sağlamaktadır. Tarım ve hayvancılıkta aile tipi küçük işletmeler egemendir. Bu işletmeler genellikle tarım ve hayvancılığı birlikte yapmaktadır. İlçenin en fazla ticari ilişkide bulunduğu iller Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat ve Sivas’tır. Bu illere büyük ölçüde mamul ve yarı mamul endüstri ürünleri ile ilçe dışından gelen tüccarın pazarlamasını yaptığı malları satmaktadır. Kum, çakıl, taşocakları, Erciyes Dağının ilçede oluşu ve tarihi turistik yerlerin gezilmesi nedeniyle elde edilen turizm gelirleri diğer gelir kaynaklarını oluşturmaktadır.

Melikgazi Kiralık Daire Arayanlar İlçenin Coğrafyası

Orta Anadolu’nun Yukarı Kızılırmak bölümünde yer alan Melikgazi toprakları kıvrımlı yapıda ve birbirine paralel üç dağ sırası ile bunların arasındaki platolar ve çöküntü havzaları ile şekillenmiştir. Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan Erciyes Dağı da yakın zamana değin volkanik püskürmelerle çevresindeki platoların yapısını etkilemiştir. İlçenin güneyinde tek bir kütle durumunda yükselen Erciyes üçüncü zamanın ortalarından başlayarak çeşitli dönemlerde etkinlik gösteren lav ve tüf püskürten eski bir yanardağdır. İlçenin batısında İncesu, Hacılar ile Kocasinan ilçesinin bir kısmı, doğusunda Bünyan, güneyinde Talas, kuzeyinde Kocasinan ilçesi bulunmaktadır. Melikgazi iklimi bozkır iklimi özelliklerine sahiptir. Burada yazlar sıcak ve kurak, kışlar soğuk ve kar yağışlı geçer. İlçe iklimi yükseltiye bağlı olarak yer yer farklılıklar göstermektedir. Bölge Antik çağda orman bakımından zengindir. Siz de bu ilçeden ev kiralamayı düşünüyor iseniz Kayseri Melikgazi de kiralık evler arayışınız için listeleme sayfalarımıza göz atmanız yeterlidir.

Melikgazi Kiralık Daire Emlak Piyasası

EmlakJet bölge raporuna Melikgazi kiralık daire fiyatları ortalama Türk Lirası olarak karşımıza çıkmaktadır. Dairelerin ortalama alanları ise metrekaredir. Kiralık dairelerin oda sayıları ve alanlarına göre ortalama fiyatları ise aşağıdaki gibidir;

  • 1+1, 80 metrekare bir daire Türk Lirası,
  • 2+1, metrekare bir daire Türk Lirası,
  • 3+1, metrekare bir daire Türk lirası,
  • 4+1, metrekare bir daire Türk Lirası,
  • 4+2, metrekare bir daire Türk Lirası, 
  • 5+1, metrekare bir daire Türk Lirası,

Yukarıdaki verilerden faydalanarak ilçedeki ev fiyatları hakkında genel bir bilgi sahibi olabilirsiniz. Hayallerinizdeki eve en kısa sürede sahip olmak için emlakçıdan ya da sahibinden kiralık ev Melikgazi ilanlarına sitemizden göz atabilirsiniz

Melikgazi bölgesindeki kiralık daire

Emlak türü

Son güncellenme

Geçen gün

Geçen hafta

Son 15 gün

Geçen ay

Fiyat: TL

Metrekare aralıkları

0 TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL +

&#; Daha fazlası

odalı

1+ odalı

2+ odalı

3+ odalı

4+ odalı

Alan: metrekare

Metrekare aralıkları

0 - 15 metrekare

15 - 30 metrekare

30 - 45 metrekare

45 - 60 metrekare

60 - 75 metrekare

75 - metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

+ metrekare

&#; Daha fazlası

banyolar

1+ banyolu

2+ banyolu

3+ banyolu

4+ banyolu

Resimler

42 kiralık daire ilanı bulundu

Kayseri Melikgazi Kiralık Ev

Melikgazi Kiralık Konut Arayanlar İçin İlçe Analizi

Konut kiralama süreci bazen oldukça uzun ve yorucu geçebilmektedir. Bu süreçte gerekli araştırmaları yapmak ve planlı ilerlemek gerekmektedir. Kiralık konut arayışında olanların en doğru evi bulabilmeleri için Emlakjet ekibi olarak çalışıyoruz. Bu yazımızda ise Melikgazi kiralık konut arayışında olanlar için ilçe, mahalle, bölge ve konut fiyat analizini sizler için araştırdık. Melikgazi, İç Anadolu Bölgesi’nde bulunan Kayseri ilinin bir ilçesidir. Melikgazi,  Kayseri’nin en yüksek nüfuslu ilçesidir. İlçenin nüfusu yılına göre bin kişidir. Kayseri’nin önemli kültür, sanayi ve ticaret merkezleri Melikgazi ilçesinde yer alır. İlçede oldukça fazla modern bina bulunmaktadır. 

Melikgazi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Analizi

Melikgazi ilçesinde 58 adet mahalle bulunmaktadır.  Bu mahalleler arasında; Demokrasi Mahallesi, Esenyurt Mahallesi, Keykubat Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Alpaslan Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, 19 Mayıs Mahallesi, Kılıçaslan Mahallesi, Osman Kavuncu Mahallesi, 30 Ağustos Mahallesi, Kazımkarabekir Mahallesi, Vekse Mahallesi, Subaşı Mahallesi, Osmanlı Mahallesi, Gürpınar Mahallesi, Güzelköy Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Tınaztepe Mahallesi, Altınoluk Mahallesi, Sakarya Mahallesi, Danişmentgazi Mahallesi ve daha birçok mahalle yer almaktadır. Melikgazi kiralık daire ilanlarına emlak sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz.

Melikgazi Kiralık Konut Arayanlar İçin Konut Fiyat Analizi

Konut kiralarken kişiler ilk olarak konut fiyatlarının bütçelerine uygun olup olmamasına dikkat eder. Bu noktada piyasa fiyatlarını iyi analiz etmek gerekir. Piyasa fiyatlarıyla istenilen konut fiyatlarını karşılaştırmak ve fiyatlar hakkında ön bilgi edinmek oldukça önemlidir. Bu yazımızda Emlakjet olarak Melikgazi ilçesindeki kiralık konutların ortalama fiyatlarını analiz ettik. Melikgazi ilçesinde kiralık konutlar ortalama m2 alana sahipken ortalama birim kira fiyatı ise 5 TL’dir. Geri dönüş süresinin 23 yıl olduğu Melikgazi’de ortalama kira fiyatı ise TL’dir. Melikgazi kiralık ev seçeneklerine göz atarak bütçenize uygun evi bulabilirsiniz.

Melikgazi Kiralık Konut Arayanlar İçin Bölge Analizi

Kayseri, İç Anadolu Bölgesi’nde yer alır.  İlin yüzölçümü 17 bin km2 ve rakımı ise bin 54 metredir. İlin etrafına baktığımızda; batısında Nevşehir, doğusunda ve kuzeydoğusunda Sivas, kuzeyinde Yozgat, güneyinde Adana ve Kahramanmaraş, güneybatısında ise Niğde illeriyle komşu olduğunu görüyoruz. Kayseri’nin en temel ekonomik geçim kaynakları arasında; tarım, sanayi, hayvancılık, ticaret, ormancılık ve madencilik yer almaktadır. İlde bulunan Erciyes Dağı kayak turizmi açısından zengindir.  Kayseri ilinin nüfusu son sayıma göre bin bin kişidir. İlde toplamda 16 adet ilçe yer alır. Bu ilçeler; 

  • Melikgazi
  • Bünyan
  • Akkışla
  • Kocasinan
  • Talas
  • Özvatan
  • Hacılar
  • İnsesu
  • Felahiye
  • Develİ
  • Sarız
  • Yahyalı
  • Sarıoğlan
  • Yeşilhisar
  • Pınarbaşı
  • Tomarza’dır.

Kayseri ilinin en yüksek nüfuslu ilçesi Melikgazi iken en az nüfuslu ilçesi ise Özvatan’dır. İlde Erciyes, Abdullah Gül, Nuh Naci Yazgan ve Melikşah Üniversitesi olmak üzere 4 üniversite yer almaktadır. Kayseri’de belli dönemlerde özellikle öğrenciler tarafından kiralık konut taleplerinde artış yaşanmaktadır. Melikgazi kiralık daire Kayseri ilanlarına filtreleme seçenekleri gelişmiş ve güvenilir bir emlak sitesi olan Emlakjet üzerinden güvenle ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası