ben efsaneyim 2 fragman izle / ben efsaneyim (2.bölüm) | funduszeue.info

Ben Efsaneyim 2 Fragman Izle

ben efsaneyim 2 fragman izle

kaynağı değiştir]

"Dünyadaki tek insan yalnız değil."

Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan, önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda birçok insanın ölümüne sebep olmuş, dünya nüfusunun çoğunu gece avlanan mutantlara çevirmişfunduszeue.infoe, salgının başladığı New York şehrinde hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.

Hayatta kaldığı süre boyunca herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler ve bekledikleri sonunda olur, kurdukları tuzağa düşen Neville kendisini çok zor bir şekilde kurtarmayı başarır; ama bu başarısını onu korumak için hayatını feda eden köpeği Sementa'ya borçludur. Bu durum Neville'ı çok üzer, artık umudunu tamamen yitirmiştir, gece yarısı intikam almak ümdiyile mutantlara saldırır ve birkaçını öldürür ama mutantlar çok kalabalıktır, tam ölümle burun buruna geldiği anda büyük bir ışık patlaması görülür ve 3 yıl boyunca aradığı ama bulamadığı, kendisi gibi hayatta kalan bir kadın ve bir çocuk onu kurtarır. Neville'in hayatını kurtaran Anna, hayatta kalan insanların olduğu bir bölgeden bahseder. Neville ve Anna yaklaşan büyük tehlikeden habersizdir. Anna güneş doğmadan eve dönmüştür ve mutantların onu takip ettiğini fark etmemiştir, ertesi gün hava kararır kararmaz, mutantlar saldırıya geçerler ve Neville laboratuvarın daha güvenli olduğunu düşünerek oraya geçerler ama insanüstü güçlere sahip mutantlar laboratuvara sızarlar, artık mutantlar ile Neville ve diğerleri arasında sadece kırılmaz cam bulunmaktadır. Robert Neville laboratuvarda mutant üzerinde yaptığı deneyin olumlu bir sonuç verdiğini görür. Artık bir umut, bir tedavi vardır. Camın kırılmasına çok az bir vakit kalmıştır, Neville mutanttan aldığı kan örneğini Anna'ya teslim eder ve onları patlamadan etkilenmeyecekleri küçük sığınak benzeri bir yere koyar. Kendisi için ümit kalmamıştır çünkü mutanlar ile boğuştuğu sırada ısırılmıştır. Mutantlar ve Robert Neville arasındaki cam kırılmak üzereyken, Neville çekmeceden aldığı el bombasının pimini çeker mutantlara doğru koşar ve patlama gerçekleşir. Hayatta kalan Anna ve oğlu tedavi ile birlikte güvenli bölgeye doğru yola çıkar. Bölgeye ulaşınca Anna, kan örneğini görevlilere teslim eder.

Yönetmenin kesim sonu[değiştir kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası