anadolu jet koltuk seçimi ücretli mi / Online check-in nasıl yapılır? | ENUYGUN

Anadolu Jet Koltuk Seçimi Ücretli Mi

anadolu jet koltuk seçimi ücretli mi

Anadolu Jet Uçak Bileti

Anadolu Jet, yılında Anadolu’nun havayolu ulaşım ihtiyacını daha ekonomik kılmak amacıyla Türk Hava Yolları’nın yeni bir iş modeli olarak kuruldu. ‘Uçmayan Kalmasın’ sloganıyla yola çıkan marka, filosunda bulunan 38 uçağı ile 42 havalimanına, 68 karşılıklı uçuş gerçekleştiriyor. Anadolu Jet, Ankara’dan ve İstanbul Sabiha Gökşen Havalimanı kalkışlı birçok seferi ile Anadolu’yu birbirine bağlıyor. Anadolu Jet, yaş aralığındaki gençler için ayrı bir paket oluşturuyor. JetGenç, gençlere ayrıca indirim, kampanya ve etkinlik kazanma şansı sunan bir platform. Fulltrip uçak bileti servisiyle tekerlekli sandalye ve yemek talebi oluşturabilir, hava yolu üyelik kartlarınızı kullanarak puanlarınızı biriktirmeye devam edebilirsiniz.

Anadolu Jet Check-in

Anadolu Jet yolcuları, online check-in işlemlerini Anadolu Jet web sitesi aracılığıyla yapabiliyor. Anadolu Jet, online check-in işlemleri uçuş saatinden 24 saat önce başlıyor. İşlem, uçuş saatine 60 dakika kala ise sona eriyor. Check-in işlemi için istenen bilgiler şöyle; yolcuların isim ve soyad bilgileri, elektronik bilet numaraları ve rezervasyon kodları (PNR). Site aracılığıyla gerçekleştirilen online check-in işlemini bu verilerle tamamlamış yolcular işlem sırasında seçtikleri koltuk numaralarını değiştirebiliyor ve online biniş kartı basabiliyor. Biniş kartlarınızı havalimanındaki Anadolu Jet kontuarları önündeki kiosklardan da basabiliyorsunuz. Uçuş saatiniz öncesinde iç hatlara uçuş gerçekleştiriyorsanız en az 45 dakika, dış hatlara yolculuğunuz olacaksa en az 60 dakika öncesinde biniş kartı işleminizi tamamlamış ve bagajınızı teslim etmiş olmanız gerekiyor. İşlemler sırasında Miles&Smiles kart bilgilerinizi girerek hesabınıza mil işleme işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Anadolu Jet Koltuk Seçimi

Anadolu Jet yolculuğunuzda, ücretli ve ücretsiz koltuk seçimleri yapılıyor. Ücretli koltuk seçimi bilet alımı esnasında veya bilet alındıktan sonra uçuşa 24 saat kalana kadar gerçekleştirilebiliyor. Koltuk fiyatları TL arasında değişiyor. Online check-in işlem süresince ise koltuk seçiminizi, acil çıkış koltukları dışında ücretsiz olarak seçebiliyorsunuz. Anadolu Jet, tüm uçaklarında koltuk mesafesinin yeterli olmasına önem veren bir havayolu şirketi. Uçuşlarınızda koltuk mesafesi ile ilgili bir sorun yaşadığınızda kabin ekibine ve müşteri hizmetlerine bildirebilirsiniz.

Anadolu Jet Bagaj Hakkı ve Ücretleri

Anadolu Jet, diğer tüm havayolları gibi uçağın kargo ve kabin bölümünde olmak üzere iki tür ücretsiz bagaj hakkı veriyor. Yurt içi uçuşlarda kargo bölümünde taşınacak bagaj ölçüsü maksimum, yurt içinde 15 kilo iken Kıbrıs uçuşlarında 20 kilo olarak belirleniyor. Kabin bagajı ağırlığı ise 8 kilo olarak sınırlandırılıyor.

Anadolu Jet Yiyecek, İçecek ve İkram

Anadolu Jet, misafirlerine ücretsiz ikram servisi hizmeti sunuyor. Uçuşlarda içecek olarak su, çay veya kahve yiyecek olarak ise kek veya sandviç ikram ediliyor.

Diğer Hava Yolları

Koltuk Seçimi

Koltuk Seçimi

Koltuk Seçimi

AnadoluJet yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda koltuk seçimi yapabilirsiniz. Standart (cam kenarı, orta, koridor) veya acil çıkış sırası ile ekstra diz mesafeli koltukları uçuşunuzdan önce satın alabilir, seyahat konforunuzu arttırabilirsiniz.  

Koltuk seçimi hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Koltuk seçimi yapmak için tıklayınız.

*Yurt dışı uçuşlarımızda koltuk seçimi işlemleri için Türk Hava Yolları web sitesine yönlendirme yapılacaktır.

Koltuk Seçimi Ücretleri

Koltuk tipiÜcret*Seçim Süresi
AnadoluJet İç Hat ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Seferleri Koltuklar ₺ - ₺Uçuştan gün öncesi ile uçuşa 6 saat kala arası
AnadoluJet Dış Hat Seferleri (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hariç) Koltuklar $ - $Uçuştan gün öncesi ile uçuşa 6 saat kala arası

*Satın alınan bilete ait uçuş paketinde ücretsiz koltuk seçim hakkı bulunmuyorsa tablodaki fiyatlar geçerlidir.

AnadoluJet’in yurt içi ve yurt dışı uçuş paketleriyle ücretsiz koltuk seçiminin yanı sıra bagaj ve esnek bilet hakları gibi avantajlardan da yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Check-in

Ücretsiz Check in

1. Online Check-in

Biletini almış olan tüm yolcularımız, Online Check-in uygulaması ile, tüm uçuşlarımız için check-in işlemlerini web sitemiz funduszeue.info veya mobil uygulamamız aracılığıyla yapabilirler.

İnternet sitemizden ya da mobil uygulamalarımızdan gerçekleştireceğiniz online check-in işlemleri, uçağınızın kalkış saatinden 24 saat önce başlar ve kalkış saatine 90 dakika kala sona erer.

Online Check-in işlemleri, aynı rezervasyon kaydında (PNR'da) olmak koşuluyla bir girişte en fazla 9 yolcuyu kapsar.

Uygulama Adımları

1. adım: Kimlik ve Uçuş Bilgilerine Ulaşma Ekranı

Yolcularımız, isim ve soyisim bilgilerinin yanı sıra ya elektronik bilet numaralarını ya da sadece rezervasyon kodlarını (PNR) belirterek uçuş kaydına ulaşabilirler.

Rezervasyon kaydında birden fazla yolcu olması halinde, ilgili kutucuk tıklanarak, işlemin sadece isim bilgisi girilen yolcu için yapılması sağlanabilir. 

2. adım: Yolcu ve Uçuş Detayları Ekranı

  • Yolcularımızın online check-in işlemi yapabilecekleri uçuşlar ekranda listelenir. İşlem yapılmak istenen uçuş/uçuşlar seçilip, "Onayla" butonuna basılarak bir sonraki aşamaya geçilir. Aynı rezervasyon kaydında birden fazla yolcu olması durumunda yolcumuz, işlem yapacağı kişileri seçer. Bir girişte toplam 9 yolcu için işlem yapılabilir. Yolcunun Online Check-In işlemine uygun uçuşları son varış noktasına kadar işlem görür.
  • Ayrıca bu ekrandan Miles&Smiles kart bilgileri girilebilir. Check-in işlemini tamamlamış yolcularımızın koltuk değiştirme ve/veya online biniş kartı alma işlemlerini ilgili linki kullanarak yapabilmeleri mümkündür. Yine aynı ekranda online check-in ile ilgili diğer yardımcı linklere ulaşma imkanı vardır.  

3. adım: Koltuk Seçimi Ekranı

  • Seçilen yolcu ve uçuş bilgisi sıralamasına göre koltuk planı görüntüsü ekrana gelir. Aynı rezervasyonda bulunan yolcular için müsaitlik olması durumunda yan yana koltuk ataması yapılır. Yan yana otomatik koltuk atamasının gerçekleştirilebilmesi için yolcu koltuk seçimi yapacağı isim/isimleri aynı anda seçer, sonraki adımda sistem tarafından otomatik koltuk ataması yapılır. Yolcu otomatik atanan koltukta uçmak isterse ücretsiz şekilde check-in işlemini tamamlar. Otomatik atanan koltukta değil de kendi seçim yaptığı koltukta uçmak isterse, koltuk ücretini ödeyerek check-in işlemini tamamlar. Yolcunun devamı olan uçuşları varsa; sırasıyla tüm uçuşlarına ait koltuk planları ekranda gösterilir. Yolcu daha önceden koltuk tercihini yapmışsa isminin yanında, bu koltuk numarası görülür ve seçili koltuk için check-in işlemini tamamlayabilir. Böyle bir durumda şayet başka koltuk seçilmek istenirse, yolcu tarafından uçuşa 6 saat kala ve sonrasında web sitemiz veya mobil uygulamamız aracılığıyla "Koltuk Planı" sayfasında yer değişikliği yapılabilir. Koltuk seçimi rezervasyon kaydındaki tüm uçuşlar için ayrı ayrı yapılır.
  • Onaylama işleminin sonunda check-in tamamlanmış olur ve yolcumuza seyahatine dair bilgilerin yanı sıra, alanda tamamlanması gereken prosedürler hakkında detaylı açıklama yapılır. Ayrıca bu bilgilerin yanı sıra, yolcunun tercihine göre aynı ekrana e-mail adresi ve/veya cep telefonu numarası girilmesi suretiyle de, online check-in bilgilerinin kendilerine ulaşması sağlanır.

4. adım: Online Biniş Kartı Oluşturma

  • Online Check-in işlemlerini tamamlayan elektronik biletli yolcularımız, uçtuğumuz bütün noktalar için biniş kartlarını alabilirler. 
  • Biletin alındığı kredi kartı sahibi, rezervasyon kaydındaki yolculardan biri değil ise, internetten biniş kartı üretilmesine izin verilmez.
  • Web sitemizden online biniş kartı üreten yolcularımıza koltuk değiştirme seçeneği sunulmaz.
  • Çıktısını aldıkları biniş kartını kaybeden yolcularımız, koltuk numaralarını değiştirmemek şartıyla biniş kartlarını internetten tekrar oluşturulabilir ya da biniş kartlarını kontuarlardan tekrar talep edebilirler.

Koltuk Planı Bilgileri

  • Koltuk Planı tüm uçuşlar için detaylı olarak görüntülenebilir ve yolcuların özellikleri de dikkate alınarak yerleşim yapılması sağlanır.
  • Koltuk Seçimi olanağı, yolcuya otomatik atanan koltuğu tercih etmemesi durumunda ücretli şekilde yapılabilir.
  • Yolcu, koltuk seçimini uçuşa 6 saat kalana kadar yapabilir.
  • Koltuk seçimleri esnasında yolculara sunulan seçenekler mevcut check-in prosedürleri paralelindedir. Acil çıkış koltuklarının kullanımı kurallar çerçevesinde yolculara sunulur.
  • Rezervasyonları sırasında koltuk seçimi yapmış olan yolculara, check-in işlemi esnasında bu seçimleri hatırlatılıp, check-in işlemi tamamlandıktan sonra uçuşa 6 saat kala ve sonrasında değiştirme imkanı sunulur.

Uyarılar

  • Havaalanı işlemlerinizi Online Check-in tabelası bulunan kontuarlardan yaptırabilirsiniz.
  • Biniş kartlarınızı temin etmek için Self Check-in kiosklarımızdan işlem yapmanızı öneririz.
  • Havalimanındaki check-in işlemleri iç hat seferlerinde uçuştan 45 dakika önce, dış hat seferlerinde uçuştan 60 dakika önce sona erer. Bu kural bazı istasyonlarda yerel otoritelerin uygulamalarına göre değişebilmektedir.
  • İç hatlarda uçuşunuzun kalkış saatinden en az 45 dakika ve dış hatlarda 60 dakika önce biniş kartlarınızı almış ve bagaj işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.
  • Biletinizi havaalanından tedarik etmeniz gereken hallerde ya da biletinize işlem yapılması gereken durumlarda, uçuş saatinizden 1 saat önce satış bankosuna müracaatınız gerekmektedir.
  • Bagajınız için size tanınan hakkınızı aşmış olabilirsiniz. Lütfen havaalanına geliş sürenizi, fazla bagaj ödeme işlemlerinizin süresini göz önüne alarak planlayınız.
  • AnadoluJet operasyonel ihtiyaçlar doğrultusunda check-in sırasında seçmiş olduğunuz koltuk numarasını değiştirme hakkına sahiptir.

Check- in İşlemleri İptali

Check-in işlemlerinizin iptalini 0 2 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

2. Self Check-in

Self Check-in sayesinde yolcularımız;

  • Check-in işlemlerini hem kendi hem de aynı rezervasyon kaydı altındaki diğer yolcularımız için yapabilir ve koltuk seçebilirler.
  • Bagajsız seyahatlerinde, aynı gün dönüşleri var ise "Dönüş Check-in" işlemini de yapabilirler.
  • Online Check-in yapmışlarsa, Self Check-in kiosk cihazlarından biniş kartlarını alabildikleri gibi, daha önce seçmiş oldukları koltukları değiştirme imkânına da sahip olurlar.
  • Bagajsız ise, işlemleri sonucunda üretilecek olan biniş kartları ile doğrudan uçuş kapısına giderler.
  • Bagajlı ise biniş kartlarını aldıktan sonra “Bagaj Teslim Bankosu”na bagajlarını teslim ettikten sonra uçuş kapısına giderler.

Self Check-in Kullanılan İstasyonlar:

Antalya, Adana, İstanbul (Sabiha Gökçen), İzmir, Ankara, Bodrum, Dalaman, Samsun, Konya, Kayseri, Trabzon ve Gaziantep’tir.

Self Check-in

Self Check-in cihazlarında, ekrana gelecek olan basit menüler ekrana dokunarak kullanabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Kimlik bilgilerine ulaşılması için Miles&Smiles veya banka kartlarının kart okuyucuya yerleştirilmesiyle ya da elektronik bilet numaralarının veya rezervasyon kodlarının/PNR’larının da girilmesiyle Self Check-in uygulaması başlar ve gerekli menülerden işlem yapılarak check-in işlemi sonuçlandırılır. Gerek Miles&Smiles, gerekse banka kartları, sadece yolcuların kimlik bilgilerine ulaşmak amacıyla kullanılacaktır. Bu nedenle yapılan rezervasyon kaydındaki ismi eşleştirecek kartın kullanılması önemlidir. Biletini internet üzerinden alan yolcularımız ödeme yaptıkları kredi kartını kullanarak check-in işlemlerine başlamalıdırlar.
Check - in hakkında sıkça sorulan sorulara ulaşmak için tıklayınız.

Türk Hava Yolları (THY) ekonomi sınıfı koltukları 12 Kasım tarihinden itibaren uçuş tarihi 1 Ocak sonrası için ücretli olarak seçime sunacak.

THY yeni almış olduğu kararla ekonomi sınıfındaki koltuk yer seçimleri için yurtiçi-yurtdışı gözetmeksizin ekstra ücret isteyecek. Business Class yolcuları ise tüm iç hat ve dış hat uçuşlarında kabin koltuk seçimi check-in süresi bitene kadar ücretsiz olarak gerçekleştirmeye devam edecek. İç hat uçuşlarında standart koltuk ücreti 35 TL, dış hatlarda ise dolar arası olacak.

Diz mesafesi geniş koltuklarda iç hat seferlerinde 50 TL, dış hatlarda ise 19 ile dolar arasında değişecek.

İç hat uçuşlarında Economy Class kabinde ExtraFly ve PremiumFly paket seçimlerinde standart koltuklar uçuşa 1,5 saat kalana kadar ücretsiz olarak, EcoFly paket seçimlerinde standart koltuklar uçuşa 6 saat kalana kadar ücretli olarak sunulacak.

Miles&Smiles “Elite” ve “Elite Plus” üyesi yolcular iç hat uçuşlarında, standart koltukları tüm paketler için ilgili süreler dahilinde ücretsiz olarak seçebilecekler. Ödül biletlerde ve AnadoluJet uçuşlarında bu uygulama geçerli olmayacak.

THY&#;nin koltuk seçim ve satın alma işlemindeki yeni prosedürler şöyle: 

  • Türk Hava Yolları dış hat Economy Class kabinde; standart koltuklar(1 Ocak ve sonrası tarihli uçuşlar için), ekstra diz mesafeli koltuklar ve acil çıkış koltukları uçuştan gün öncesinden itibaren uçuşa 26 saat kalana kadar ücretli olarak seçilebilir. Uçuşa kalan son 26 saat içerisinde tüm koltuklar ücretsiz olarak seçilebilir ancak daha önce acil çıkış koltuğu satın almamış yolcularımızın bu süreçte acil çıkış koltuklarına check-in yapmaları mümkün değildir.
  • Türk Hava Yolları dış hat aktarmalı iç hat uçuşlarında, uçuşa 24 saat kalana kadar iç hat segment için koltuk satın almamış yolcularımıza check-in sürecinde rastgele koltuk atama işlemi yapılmaktadır.
  • Türk Hava Yolları iç hat uçuşlarında Economy Class kabinde ExtraFly ve PremiumFly paket seçimlerinde standart koltuklar uçuşa 1,5 saat kalana kadar ücretsiz olarak, EcoFly paket seçimlerinde standart koltuklar uçuşa 6 saat kalana kadar ücretli olarak sunulmaktadır. Tüm paketler için ekstra diz mesafeli koltuklar ve acil çıkış koltukları uçuşa 6 saat kalana kadar ücretli olarak sunulmaktadır. EcoFly paketli uçuş satın alıp 6 saat kalana kadar koltuk satın almamış yolcularımız için check-in sürecinde rastgele koltuk atama işlemi yapılmaktadır.
  • Türk Hava Yolları iç hat uçuşlarında, Miles&Smiles “Elite” ve “Elite Plus” üyesi yolcularımız standart koltukları tüm paketler için ilgili süreler dahilinde ücretsiz olarak seçebilirler. Ödül biletlerde ve AnadoluJet uçuşlarında bu uygulama geçerli değildir.
  • Türk Hava Yolları dış hat uçuşlarında, Miles&Smiles “Elite” ve “Elite Plus” üyesi yolcularımız, kurumsal anlaşmalı yolcularımız ve denizci statüsünde bulunan yolcularımız standart koltukları ilgili süreler dahilinde ücretsiz olarak seçebilirler.
  • AnadoluJet yurt içi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uçuşlarında ExtraFly (EkstraJet) ve PremiumFly (KonforJet) paket seçimlerinde standart koltuklar uçuşa Türk Hava Yolları online kanallarından 90 dakika kalana kadar ücretsiz olarak, EcoFly (Standart) paket seçimlerinde tüm koltuklar uçuşa 6 saat kalana kadar ücretli olarak sunulmaktadır. Diğer paket seçimlerinde ise ekstra diz mesafeli koltuklar ve acil çıkış koltukları uçuşa 6 saat kalana kadar ücretli olarak sunulmaktadır. EcoFly (Standart) paketli uçuş satın alıp 6 saat kalana kadar koltuk satın almamış yolcularımız için check-in sürecinde rastgele koltuk atama işlemi yapılmaktadır.
  • AnadoluJet yurt dışı (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uçuşları hariç) uçuşlarında, ücretli koltuk seçimi uçuşa 26 saat kalana kadar yapılabilmektedir
  • AnadoluJet uçuşlarında ExtraFly (EkstraJet) ve PremiumFly (KonforJet) paket seçimlerinde standart koltuklar uçuşa Türk Hava Yolları online kanallarından 1,5 saat kalana kadar ücretsiz olarak, EcoFly (Standart) paket seçimlerinde standart koltuklar uçuşa 6 saat kalana kadar ücretli olarak sunulmaktadır. Tüm paketler için ekstra diz mesafeli koltuklar ve acil çıkış koltukları uçuşa 6 saat kalana kadar ücretli olarak sunulmaktadır. EcoFly (Standart) paketli uçuş satın alıp 6 saat kalana kadar koltuk satın almamış yolcularımız için check-in sürecinde rastgele koltuk atama işlemi yapılmaktadır.
  • Türk Hava Yolları tüm iç hat ve dış hat uçuşlarında Business Class kabin koltuk seçimi check-in süresi bitene kadar ücretsiz olarak yapılabilmektedir.
  • Ücretli koltuk seçimi uygulamasından sadece biletli yolcular faydalanabilir. Ücretsiz koltuk seçimi rezervasyon halindeki uçuşlar için de yapılabilir.
  • Hasta ve hareket kabiliyeti kısıtlı yolcular, tüm uçuşlarda kabin içi acil çıkışını engellemeyecek şekilde koridor ya da cam kenarı koltuklarını seçebilirler.
  • Ücretli koltuk seçimi uygulaması, grup yolcular (9 yolcudan daha fazlasını içeren rezervasyonlar) için yalnızca rezervasyonun doğrudan Türk Hava Yolları Rezervasyon Sistemleri ile yapılması durumunda geçerlidir. Diğer havayolu firmaları tarafından gerçekleştirilen codeshare (ortak) uçuşlarda bu uygulama geçerli değildir.
  • Acil çıkış koltuklarına beklenmedik bir tahliye durumunda acil çıkış kapısını açmaya yardımcı olabilecek yolcular oturabilir. Bu nedenle 18 yaşını doldurmuş, yapılı ve sıhhatli, yazılı ya da sözlü olarak verilen Türkçe veya İngilizce talimatları anlayabilen yolcular acil çıkış koltuğu seçimi yapabilir.
  • Acil çıkış koltuğunda oturmak isteyen yolcuların, talep edildiğinde uygun olduklarını onaylamaları gerekir.
  • Acil çıkış koltuğu, bebekli veya hareket etmesi kısmi ya da tamamen kısıtlı olan yolcularımız ile ikinci emniyet kemeri talep eden fazla kilolu yolcularımız için uygun değildir.
  • Ekstra diz mesafeli koltuklar ve acil çıkış koltuğu, evcil hayvan, rehber veya duygusal köpek ile seyahat eden yolcularımız için uygun değildir.
  • Kabin ekibi acil çıkış koltuklarına uygun yolcu oturumunu sağlamak yükümlülüğünde olduğundan, bu koltuklara oturması uygun görülmeyen yolcuların yeri kabin ekibi tarafından değiştirilebilir.
  • Teknik ve operasyonel sebeplerden ötürü bazı seferlerde ücretli/ücretsiz koltuk seçimi uygulaması sunulamamaktadır.

Koltuk değişiklik işlemi

  • Emniyet, güvenlik ve operasyonel nedenlerle koltuk seçimi için güvence verilemez. Türk Hava Yolları bu tip durumlarda en uygun alternatif seçenekleri sağlar.
  • Ücretli bir koltuk satın alan yolcu, satın aldığı koltuğun Türk Hava Yollarından kaynaklanan nedenlerle değiştirilmesi durumunda koltuk ücretinin iadesini talep edebilir. Ancak koltuk ücreti dışında, bilet ücreti dahil herhangi bir ücretin bu değişiklikten dolayı iade edilmesi mümkün değildir.
  • Ücretli bir koltuk satın alan yolcu, bu hakkı sadece satın alma işlemini yaptığı uçuş için ve kendi adına kullanabilir. Yolcu, bu hakkını başka bir uçuşuna ya da başka bir yolcuya devredemez.
  • Ücretsiz koltukların süreler dahilinde değiştirilmesi mümkündür ancak ücretli koltukların değiştirilmesi mümkün değildir.

Koltuk seçimi iptali ve ücret iadesi işlemleri

  • Uçuşlardan herhangi birinde değişiklik yapılması veya uçuşların iptal edilmesi durumunda seçilen koltuklar da iptal edilir. Yolcu talebiyle gerçekleştirilen değişiklik ve iptal işlemlerinde koltuk ücreti iade edilmez.
  • Yolcunun ücretli koltuk iptalini gerçekleştirdiği durumlarda iade işlemi yapılmaz. Yolcu, koltuğunu daha düşük ya da yüksek fiyatlı bir koltukla değiştirirse yeni fiyat yolcu tarafından ödenir ve önceki ödeme iade edilmez.
  • Yolcunun binişten sonra operasyonel sebeplerle alternatif bir koltuğa tayin edilmesi durumunda yolcu iade başvurusunda bulunabilir.
  • Türk Hava Yolları, yolcunun acil çıkış koltuğunda oturma gereksinimlerini karşılaması konusunda karar verirken yegane takdir yetkisine sahiptir. Gereksinimleri karşılamayan yolcular alternatif koltuklara tayin edilir. Acil çıkış koltuğu için ödenen ek tutar iade edilmez.
  • Ücretli koltuk hakkı satın alan yolcunun uçuş sınıfını Business Class’a yükseltmesi durumunda ücretli koltuk seçimi için ödenen bedel iade edilmez.
  • İade için uçuştan sonraki 1 yıl içinde başvuru yapılmalıdır.

Seçilen ve Satın alınan koltuklar için yapılacak check-in işlemleri

  • Türk Hava Yolları yurtdışı ve yurtiçi uçuşlarda online ve mobil check-in işlemleri uçuşa 24 saat kala başlamaktadır. Seçtiğiniz veya satın aldığınız koltuklar ile ilgili check-in sırasında yapacağınız işlemler için check-in sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası