trendyol çekiliş sonuçları 2022 / Piyango Sepeti Açıldı - Muhteşem Ödüller Sizi Bekliyor

Trendyol Çekiliş Sonuçları 2022

trendyol çekiliş sonuçları 2022

9 ARALIK 2022 TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Trendyol çekilişi İSİM LİSTESİ! Iphone 14, robot süpürge, İstanbul, Ankara, Niğde...

Trendyol Çekiliş sonuçları açıkladı. Trendyol iPhone 14 Çekilişi için katılımlar 11 Kasım 2022 tarihinde sona erdi. Trendyol Çekilişi 5 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00'da noter huzurunda yapıldı. Trendyol Çekiliş Sonuçları 9 Aralık 2022 tarihinde ilan edildi. Trendyol Çekiliş Sonucu kazanan isimlerin listesine haberimizin devamında ulaşabilirsiniz...

09.12.2022 10:28 - Son Güncelleme: 09.12.2022 10:34

BU GALERİYİ PAYLAŞ
9 ARALIK 2022 TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Trendyol çekilişi İSİM LİSTESİ! Iphone 14, robot süpürge, İstanbul, Ankara, Niğde...

TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

Trendyol çekiliş sonuçlarını açıkladı.

10 adet değeri 30. 999 TL olan iPhone 14,

9 ARALIK 2022 TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Trendyol çekilişi İSİM LİSTESİ! Iphone 14, robot süpürge, İstanbul, Ankara, Niğde...

10 adet değeri 17.499 TL olan Samsung Galaxy Z Flip3,

9 ARALIK 2022 TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Trendyol çekilişi İSİM LİSTESİ! Iphone 14, robot süpürge, İstanbul, Ankara, Niğde...

10 adet değer 8.799 TL olan Eve Vacuum Mop akıllı robot süpürge,

9 ARALIK 2022 TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Trendyol çekilişi İSİM LİSTESİ! Iphone 14, robot süpürge, İstanbul, Ankara, Niğde...

10 adet değeri 4.690 TL olan JBL Charge 5 Hoparlör,

9 ARALIK 2022 TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Trendyol çekilişi İSİM LİSTESİ! Iphone 14, robot süpürge, İstanbul, Ankara, Niğde...

10 adet değeri 3.999 TL Apple Airpords 3. nesil kulaklık.

9 ARALIK 2022 TRENDYOL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Trendyol çekilişi İSİM LİSTESİ! Iphone 14, robot süpürge, İstanbul, Ankara, Niğde...

Yapılan açıklamada, ''Hediye görselleri, bilgiler, piyasa değeri ve veraset intikal vergisi tutarı fikir edinme amaçlı olup, farklılık gösterebilir.'' denildi.

KAZANDIRAN 7'Lİ GÜNLER

KATILIM KOŞULLARI

“BOŞ YOK” ETİKETLİ 2,5 L YEDİGÜN ÜRÜNLERİNİN SİYAH ÜSTÜ TURUNCU RENGİ VEYA BEYAZ ÜSTÜ ALTIN RENGİ KAZANDIRİO LOGOLU KAPAKLARI ALTINDAKİ ŞİFRELERİ KAZANDIRİO UYGULAMASINA GİRİP 20 TL’YE KADAR PEPSI PARA , 101 PLUS OYUNUNDA GEÇERLİ 25.000 ÇİP VEYA GÜNLÜK 100 MB’TAN 2 GB‘A KADAR İNTERNET HEDİYELERİNDEN BİRİNİ KAZANABİLİRSİN. AYRICA SİYAH ÜSTÜ TURUNCU KAZANDIRİO LOGOLU KAPAK ŞİFRELERİYLE YAPILAN HER KULLANIM İLE BİRLİKTE HER AYIN 7, 17 VE 27’SİNDE YAPILACAK OLAN TRENDYOL ÇEKİLİŞİNDEN İLGİLİ TARİH ARALIĞINDAKİ DÖNEM İÇİN 1(BİR) ADET KATILIM HAKKI KAZANILACAKTIR. 5.DÖNEM ÇEKİLİŞİ 26.05.2022(Saat:00:01)-05.06.2022(Saat:23:59)TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. 5.Dönem çekilişi kazananlarının hediye çekleri Haziran sonuna kadar KazandıRio hesaplarına yüklenecektir. Kazananların listesi her dönem https://yedigun.com.tr/ adresinde yayınlanacaktır.

Pepsi Para hediyesi için koşullar:

Kazandığınız Pepsi Paraları kampanyaya katılmayı kabul eden ve KazandıRio İş uygulamasını kullanan bir perakende satış noktasına giderek yapacağınız 1.5 L Pepsi veya Yedigün alımınızda indirim olarak kullanabilirsiniz.

Satış noktaları kampanyalara katılmakta özgür olup, Pepsi-Cola Servis ve Dağıtım LTD. ŞTİ veya Fruko Meşrubat Sanayi LTD. ŞTİ tüm noktaların promosyona katılacaklarını taahhüt etmemekle birlikte katılan noktaların da bu ürünlerden bulundurmasından sorumlu değildir.

İnternet hediyesi için koşullar:

Kampanya kapsamında kazanılan günlük data paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.

Kampanyada kazanılacak günlük data paketi promosyonu her bir cep telefonu numarası için günlük bir (1) ödül ile sınırlıdır.

Kampanya katılımcıları için paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacak, kullanılmayan datalar 24 saatin sonunda geçerliliğini yitirecektir.

Uygulamaya girilen ve kazanılan internet paketleri uygulamanın CÜZDANIM sekmesinde kampanyanın geçerlilik tarihi boyunca saklanacak ve 24 saatte bir defa olacak şekilde kullanılabilecektir.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar.

Mevcutta data paketi olan kullanıcılar öncelikle Yedigün kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz data paketini kullanabilecektir.

İlgili internet paketleri yurt içinde operatör kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Günlük data paketinin sona ermesinin ardından data kullanımları kademeli düşüşe tabi olarak devam edecektir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir.

Katılımcının verdiği telefon bilgisinin yanlış veya eksik olması sebebiyle data promosyon hediyesinin yüklenememesi halinde Pepsi Cola Servis ve Dağıtım LTD. ŞTİ. sorumlu tutulamaz

101 Plus'ta geçerli 25.000 çip için koşullar:

25.000 Çip’i kullanmak için telefonunda ilgili uygulama ve uygulama aktif bir hesabın bulunmalıdır.

KazandıRio'da biriktirdiğiniz hediyelerinizi Zynga hesabınızla ayda 10 defa kullanabilirsiniz.

Çekiliş için koşullar:

Yedigün kampanyası (“Kampanya”) Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 11.08.2022 tarihli ve E-40453693-255.05.02-23338 sayılı yazısına istinaden izin kapsamı dışında düzenlenmekte olup; 16.08.2022 (Saat:00:01)-5.09.2022 (Saat:23:59) tarihleri arasında (1. Kampanya dönemi 16.08.2022(Saat:00:01)-25.08.2022(Saat:23:59) ve 2. Kampanya dönemi 26.08.2022 (Saat:00:01)-5.09.2022(saat:23:59) düzenlenecektir. Bu tarih ve saat diliminin dışındaki katılımlar geçersiz sayılacaktır.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde 2,5 L Yedigün ürünlerinden satın alıp, ürün kapakları altındaki katılım şifresini İOS ya da Android işletim sistemli akıllı telefonlarına indirdikleri KazandıRio uygulamasında yer alan katılım formuna ad soyad, adres ve telefon numarası bilgileri ile girenler çekilişe katılacaktır.

Her şifre ile kampanyaya 1 sefer katılınabilir. Aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir.

1. Dönem çekilişi 26.08.2022 ve 2. Dönem çekilişi 6.09.2022 tarihinde gerçekleşecektir.

1. Dönem çekiliş sonuçları 27.08.2022 tarihinde ve 2. Dönem çekiliş sonuçları 7.09.2022 tarihinde KazandıRio Uygulamasında yayınlanacaktır.

Her Kampanya dönemi için 500 kişi 100 TL Değerinde Trendyol Cüzdan Bakiyesi (Hediye bakiyesi 31.12.2022 tarihine kadar altın, dijital ürün ve cep telefonu kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir. Nakde çevrilemez, talihliden başkası tarafından kullanılamaz. Hediye bakiyeleri kazanan talihlinin katılım esnasında girdiği cep telefonu numarasının bağlı olduğu Trendyol hesabına yüklenecektir.) ikramiyesi kazanacaktır.

Kampanyaya 18 yaşından küçükler, Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları katılamaz., Katılımış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Kampanya’ya katılım sadece Türkiye’de ikamet edenler ile sınırlıdır. Yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

Katılımcıların cihaz ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul edilmemektedir.

Hediye bakiyeleri kazanan talihlinin katılım esnasında girdiği cep telefonu numarasının bağlı olduğu Trendyol hesabına yüklenecektir. Katılımda sunulan cep telefonu bilgisinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. sorumlu değildir.

Kazanılan ödül, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

Her kampanya dönemi için bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.

Çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. sorumlu değildir.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. tarafından yapılacaktır. Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

Koşullar ve Kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası