my angel oyna / friv, friv 3, friv oyun: My angel oyunu

My Angel Oyna

my angel oyna

My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.

Erkan Calp

Erkan Calp -

My Talking Angela 2, My Talking Tom 2 (Benim Konuşan Tom’um 2) ve My Talking Tom Friends (Konuşan Tom Arkadaşlarım) gibi popüler sanal evcil hayvan oyunlarının geliştiricileri Outift7’nin yeni oyunu. My Talking Angela oyununun devamı niteliğinde olan Benim Konuşan Angela’m 2 - My Talking Angela 2 Google Play’de yerini aldı. My Talking Angela 2 APK Angela oyunu oynamak isteyenler için alternatif indirme linkidir.

My Talking Angela 2 İndir APK

Benim Konuşan Angela’m 2, Angela’nın oyununu bir sonraki seviyeye taşıyor! Yepyeni şarkı söyleme ve dans etme deneyimi, sonsuz makyaj yapma imkanı ve keşfedilecek heyecan verici yerler sizi bekliyor.

  • Angela Geri Döndü: Angela’nın yepyeni bir oyunu var ama hala şarkı söylemeyi, dans etmeyi seviyor! Şehirde yeni bir evi var ve arkadaşlarının ziyarete gelmesini beklemek için sabırsızlanıyor. Atıştırmalıklarla dolu bir mutfağı, oyunlarla dolu bir konsolu ve modaya uygun stiller verebileceğiniz ve saç stilleriyle eğleneceğiniz giysi ve makyajla dolu bir dolabı var.
  • Angela Şehirde: Angela şehirde ve yapacak çok şey var. Hareketlenin veya sadece gevşemek için Dans Stüdyosu’nda dans edin. En iyi arkadaşlarınızın hala tatlı dişleri var, şeker ve kekler için Tatlı Dükkanı’na girin. Hatta orada kek pişirmeyi deneyin, kendi keklerinizi ve tatlılarınızı yapmayı öğrenin. Nereye gitmek istediğinizi siz seçin.
  • Angela’nın Oyunları Var: Angela özel oyunlarla kendini zorlamayı seviyor! Evdeki yepyeni mini oyunlarda çılgın bulmacaları bulun. Bulmacalar ve evcil hayvanlar içeren yapış yapış pasta oyunu olan Donut Spin’i deneyin. İlerledikçe becerilerinizi, reflekslerinizi ve sorun çözme becerilerinizi geliştirebileceğiniz daha fazla evcil hayvan oyunları ve ilginç kedi oyunları olacak.
  • Angela’nın Tarzı Var: Moda severler için Angela’nın tamamen stile ayrılmış büyüleyici bir odası var. Kıyafetler ve aksesuarlarla dolu harika bir gardırop ve makyaj oyunları bulabileceğiniz makyaj kanalı ve yeni saç kesimleri deneyebileceğiniz mini bir kuaför bulunuyor. Angela’nın saçlarını yapmasına ve moda ve makyajla dikkat çekmesine yardımcı olun.
  • Angela’nın Gerçek Arkadaşlara İhtiyacı Var: Angela’nın tüm bu eğlenceden sonra rahatlamaya ihtiyacı oluyor. Acıktığında veya şekerleme yapma veya köpük banyosuna ihtiyacı olduğunda göz kulak olun. Eve getireceği yeni şeyleri bulmak için uçak gezileri yapın, en önemlisi de arkadaşlarına iyi bakın.

My Talking Angela 2 Oyna

Moda oyunları, pasta oyunları, makyaj oyunları oynamayı seviyor ve Talking Angela (Konuşan Angela) ile daha da eğlenmek istiyorsanız My Talking Angela 2, sizin için mükemmel bir sanal evcil hayvan oyunu. Pasta yapmayı ve süslemeyi, kıyafet, saç ve makyaj denemeleri yapmayı ve makyaj oyunlarını seviyorsanız bu oyuna bayılacaksınız. Benim Konuşan Angela’m 2 oyununu ücretsiz indirin!

 

My Talking Angela 2 Android oyununda Konuşan Kedi Angela ile birlikte dans edin, yemek yapın, makyaj yapın, seyahat edin, eğlenin.

Erkan Calp

Erkan Calp -

My Talking Angela 2 (Benim Konuşan Angela’m 2), My Talking Tom 2 (Benim Konuşan Tom’um 2) ve My Talking Tom Friends (Konuşan Tom Arkadaşlarım) gibi popüler sanal evcin hayvan oyunlarının yaratıcılarından Outfit7’nin My Talking Angela (Benim Konuşan Angela’m) oyunu devamı.

My Talking Angela 2 İndir iOS

Angela geri döndü! Birlikte dans edin, seyahat edin, yemek yapın, saç ve makyaj deneyin! Benim Konuşan Angela’m 2, Angela’nın oyununu bir sonraki seviyeye taşıyor. Yenilenmiş şarkı şöyleme ve dans etme deneyimi, sonsuz makyaj yapma olanağı ve keşfedilecek heyecan verici yerler sizi bekliyor. Angela şimdi yepyeni pedinde eğlencenin başlamasını bekliyor.

  • Angela Geri Döndü - Angela’nın yepyeni bir oyunu var ancak yine de şarkı söylemeyi, dans etmeyi ve eğlenmeyi seviyor! Şehirde yeni bir evi var ve arkadaşlarını karşılamak için sabırsızlanıyor. Atıştırmalıklarla dolu bir mutfağı, oyunlarla dolu bir konsolu ve modaya uygun görünümler yapabileceğiniz ve saç stilleriyle eğlenebileceğiniz bir giysi ve makyaj dolabı var.
  • Angela Şehirde - Angela şehirde ve yapacak çok şey var. Dans Stüdyosunda hareketlerinizi sergileyin veya sadece dans ederek kendinizi özgür bırakın. En iyi arkadaşınız hala tatlıya düşkün, o yüzden şekerleme ve pasta için tatlı dükkanına göz atın! Orada pasta yapmayı deneyebilir, kendi pastanızı veya tatlınızı yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Angela’nın Oyunları Var - Angela, özel oyunlarla kendine ilgi çekmeyi sever. Evdeki yepyeni mini oyunlardaki çılgın bulmacaları bulun. Bulmacalar ve evcil hayvanlar içeren pasta oyunu Donut Spin’i deneyin. Gittikçe becerilerinizi, reflekslerinizi ve problem çözme becerilerinizi geliştirebileceğiniz daha fazla evcil hayvan oyunları ve ilginç kedi oyunları olacak.
  • Angela’nın Tarzı Var - Moda tutkunları için Angela’nın tamamen stile odaklanan bir odası var. Kıyafetler ve aksesuarlarla dolu harika bir gardırop, makyaj oyunları bulabileceğiniz devasa bir makyaj yeri ve yeni saç kesinleri deneyebileceğiniz bir mini kuaför bulun. Angela’nın saçını yapmasına ve kendini moda ve makyajla ifade etmesine yardım edin.
  • Angela’nın Gerçek Arkadaşlara İhtiyacı Var - Angela’nın tüm bu eğlenceden sonra dinlemeye ihtiyacı var. Acıktığında veya kestirmeye veya köpük banyosuna ihtiyacı olduğunda gözünüz açık olsun. Eve getirecek yeni eşyalar bulmak için seyahatlere çıkın.

Moda oyunları, pasta oyunları ve makyaj oyunları hayranıysanız ve Konuşan Kedi Angela ile daha fazla eğlenmek istiyorsanız, sizin için mükemmel bir sanal evcil hayvan oyunudur. Pasta yapmayı ve süslemeyi, moda ve makyaj oyunlarında kıyafet, saç ve makyaj denemeleri yapmayı seviyorsanız bu oyunu da seveceksiniz. My Talking Angela 2 ücretsiz indirin!

Çiftlik Oyunları

Çiftlik Oyunları

Çiftlik oyunları oynamak, hayvan beslemek, ekin büyütmek ve tarla işleriyle ilgilenmek artık yeni internet eğlencemiz oldu. Zorlu oyunlarımız sayesinde siz de bu modaya dahil olabilir ve kendi topraklarınıza sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz! Tohumlarınızı ekerken ve ürünlerinizi büyütürken bulmacaları çözebilir ve şansınız da yaver giderse güzel havalarla ekinlerinizi daha rahat büyütebilirsiniz. Aman tarlalarınızı zararlı böceklerden korumayı unutmayın, çünkü bazı oyunlarda komşularınızla yarışmanız da gerekecek. Hatta ürünlerinizi işleyebilir ve pazarlarda satabilirsiniz de! Belki de tarım işinizi Kelt köylerine taşıyıp, Avrupa'da kendi hanedanlığınızı kurmanın vakti gelmiştir bile.

Çiftlik oyunlarında, bahçe işleriyle veya arıcılık yaparak sakin saatler geçirebilirsiniz. Eğlenceli karakterler ve renkli maceralar ise her yaştan çocuğun oyunlarımız ile eğlenmesini sağlayacak. Ağaçlarda meyve yetiştirebilir, sebze tohumları ekebilir ve hatta gerçekten de sürebileceğiniz tarla aletlerini satın alabilirsiniz! Bazı oyunlarımızdaysa, bir tavuk olarak oynayabilir ve yumurtlayabilirsiniz. Tavuk değil de inek sevenlerdenseniz, inek sağma oyunlarımızı tavsiye ederiz; süre dolmadan önce tüm inekleri sağmaya çalışarak zamana karşı yarışabilirsiniz!

Çevrim içi en iyi ücretsiz Çiftlik Oyunları hangileridir?

  1. Monkey Mart
  2. Game of Farmers
  3. Wheat Farming
  4. Village Builder
  5. Cow Bay
  6. Farm Clash 3D
  7. Horse Shoeing
  8. Crazy Pig Simulator
  9. Grow Up the Cats

Cep telefonu veya tablet için en popüler Çiftlik Oyunları hangileridir?

  1. Monkey Mart
  2. Game of Farmers
  3. Wheat Farming
  4. Village Builder
  5. Cow Bay

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası