seminer dönemi çalışma takvimi / MEB, Seminer Tarihinde İlk Kez, Cumartesi Ve Pazar Günlerine Çalışma Koydu - monash.pw

Seminer Dönemi Çalışma Takvimi

seminer dönemi çalışma takvimi

ÖĞRETMENLERİN HAZİRAN DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARI ÖBA ÜZERİNDEN YAPILACAK

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin Haziran tarihlerini kapsayan Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programı'nın uzaktan eğitim yoluyla Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden gerçekleştirileceğini bildirdi.      

Bakan Özer, programı kapsamında katıldığı Beyoğlu Mustafa Kandıralı Güzel Sanatlar Lisesinin açılışında, öğretmenlerin Haziran tarihlerini kapsayan Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programı'nın uzaktan eğitim yoluyla Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden gerçekleştirileceğini belirtti.

Beklenen bir açıklamayı programda paylaşmak istediğini belirten Özer, okulların 17 Haziran'da tatile gireceğini hatırlatarak "6 Ağustos'ta devir teslim töreninde ifade ettiğim şeyden Allah beni mahcup etmedi. Dönemi, yüz yüze eğitime bir gün bile ara vermeden kesintisiz bir şekilde, inşallah, 17 Haziran'da eğitim öğretim yılını tamamlamış olacağız. Ben öğretmenlerimize müteşekkirim. Öğretmenlerimiz bu dönem içinde çok yoruldular. Maske ile ders anlattılar, ne kadar fedakâr olduklarını bu süreç içinde bir kez daha şahit olduk. 8 saat maskeyle okullarda durdular. Kurallara riayet edilmesi için gerekli özeni gösterdiler. Aşılanma oranlarında sadece Türkiye'de değil, OECD ülkelerinin çoğundaki öğretmenlerin aşılanma oranından bile daha yüksek aşılanma oranıyla topluma örneklik gösterdiler. Vefa gruplarında da öğretmenlerimiz seferber oldular." ifadelerini kullandı. 

Öğretmenlere iki müjdesinin olduğunu söyleyen Bakan Özer, "Mesleki çalışma dönemlerinde, ikinci dönem ve ara dönemde olduğu gibi okul kapandıktan sonra Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma döneminde, yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz, okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitim yoluyla mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Birinci müjdemiz, bu. İkincisi, Haziran tarihleri arasında da Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi girişimlerini kendileri planlayacaklar." açıklamasında bulundu.

&#;ĞRETMEN SEMİNERİ TAKVİMİ: MEB &#;ğretmen seminerleri online mı, y&#;z y&#;ze mi yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 02,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Okulların ara tatile girmesine kısa bir zaman kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre Kasım tarihleri arasında hem öğrenciler hem de öğretmenler okula gitmeyecek. Öğretmenlerin kişisel gelişimleri desteklemek ve yenilenen konular hakkında bilgi sahibi olunması için ara tatilde mesleki çalışmalar yürütülecek. MEB öğretmen seminerleri için tarihi duyurdu. Peki öğretmen seminerleri ne zaman, uzaktan mı yapılacak? İşte öğretmen mesleki çalışma programının detayları…

1/4ÖĞRETMEN SEMİNERİ TAKVİMİ: MEB Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi yapılacak
2/4ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ ONLİNE MI YAPILACAK
3/4ÖBA’DAKİ İÇERİKLER ZENGİNLEŞTİRİLECEK
4/4OKULLAR 21 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ AÇILACAK

&#;ğretmen yaz seminer tarihleri ! &#;ğretmen seminer &#;demeleri ne zaman, ka&#; TL?

eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle öğretmenlerin gündeminde haziran dönemi seminerleri yer aldı. Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programı yüz yüze mi yoksa uzaktan mı yapılacak merak ediliyor. Öğretmenler "monash.pw" adresinden MEBBİS ya da e-devlet şifreleri ile sisteme giriş yaparak sunulan eğitim konularından birine ya da isterlerse daha fazlasına katılım sağlayabilecek. Seminerleri tamamlayan öğretmenlere "seminer katılım belgesi" MEBBİS hizmet içi eğitim modülünden e-sertifika olarak temin edilecek.

Öğretmenlere iki müjdesinin olduğunu söyleyen Bakan Özer, "Mesleki çalışma dönemlerinde, ikinci dönem ve ara dönemde olduğu gibi okul kapandıktan sonra Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma döneminde yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz, okula gelmeyecekler.

Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitim yoluyla mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Birinci müjdemiz bu. İkincisi Haziran tarihleri arasında da Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi girişimlerini kendileri planlayacaklar." açıklamasında bulundu.

ÖĞRETMEN SEMİNER TARİHLERİ

Öğretmenlerin Haziran dönemi mesleki çalışma programı, Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programı, Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden online olarak yapılacak.

ÖĞRETMEN SEMİNER ÖDEMELERİ NE ZAMAN, KAÇ TL?

Öğretmenlere mesleki çalışma döneminde günde 3 saat, toplamda ise 15 saat ek ders ücreti ödemesi yapılacak. Ek ders ücretleri her ayın 1’i ile 7’si arasında hesaplara yatar. Buna göre seminer ödemelerinin temmuz ayının ilk haftasında yapılması bekleniyor. Seminer döneminde bütün öğretmenler her gün için 3 saat, haftalık 15 saat ek ders alıyor. Seminer dönemi 1 hafta süreceği için 15 saat ek ders ücreti aşağıdaki gibidir:

(Gündüz) ek ders ücreti TL X 15 = ,35

(Gece) ek ders ücreti 29,19 TL X 15 = ,85

(Sözleşmeli) ek ders ücreti 23,41 TL X 15 = ,15

(Takviye) ek ders ücreti 54,57TL X 15 = ,55

(Özel eğitim) ek ders ücreti 34,09 TL X 15 = ,35

Öğretmenlerin Haziran Mesleki Çalışma Programı Belli Oldu! Uzaktan mı? Resmi Yazı

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen resmi yazıyla öğretmenlerin Haziran tarihleri arasında yapacağı mesleki çalışmanın detayları belli oldu.

ÖBA üzerinden öğretmenlerin erişimine açılacak hizmet içi eğitim faaliyetlerinin listesi de açıklandı.

İşte Haziran Tarihleri Arasında Yapılacak Mesleki Çalışma Programı:

MEB tarafından Haziran tarihleri arasında ÖBA üzerinde yapılacak olan seminer konuları açıkladı. 12 Konu başlığı olan ekte yer alan hizmet içi eğitim faaliyetlerinden ÖBA platformu üzerinden uzaktan eğitim en az bir eğitimi tamamlamaları halinde mesleki çalışmalarını tamamlamış sayılacaklardır.

Ayrıca okul yöneticileri de isteğe bağlı olarak bu eğitimlere katılabileceklerdir. Öğretmenlerimiz, Haziran tarihlerinde idarî izinli sayılacaktır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır