pasta tarifleri poğaça tarifleri / Poğaça Tarifleri Archives - Leyla İle Yemek Saati

Pasta Tarifleri Poğaça Tarifleri

pasta tarifleri poğaça tarifleri

&#;nin En Popüler 20 Poğaça Tarifi

(18 oy, ortalama: / 5)
&#;nin En Popüler 20 Poğaça Tarifi

Nefis Yemek Tarifleri mutfağının gelenekselleşmiş yılın en iyileri listelerinde şimdi de karşınızda &#;nin en beğenilen poğaça tarifleri var. Bu yıl içinde binlerce kez deftere kaydedilmiş nefis poğaça tarifleri, kabarmaya doyamayan açmalar bu listedeki yerini aldı.

Kahvaltıya ve çay saatlerine özel birbirinden lezzetli poğaça tarifleri resimli ve videolu anlatımları sayesinde, yılında binlerce kişinin favorisi oldu. Peki, yılında en çok hangi poğaça tarifleri tercih edildi? Bu yılın en popüler hamur işi, mayalı puf poğaça tarifi oldu. Ardından pamuk poğaça tarifi şahane sunumu ve lezzeti ile sizleri bekliyor.

O halde hemen başlayalım, &#;nin en iyi poğaça tarifleri listesi bütün ihtişamı ile sizleri bekliyor&#;

--

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

#1 Mayalı Puf Poğaça Tarifi (videolu)

Yasemin Atalar
Mayalı Puf Poğaça Tarifi (videolu)

Nefis Yemek Tarifleri mutfağının yılında en beğenilen poğaça tarifi: Mayalı puf poğaça! İlk denemede enfes sonuçlar elde edebileceğiniz, içi tam pişen, yumuşacık, kabarık poğaça tarifi ve videolu anlatımı sizlerle!

Tarif için: Mayalı Puf Poğaça Tarifi (videolu)

#2 Pamuk Poğaça Tarifi

Elif Atalar
Pamuk Poğaça Tarifi

yılının en iyilerinden pamuk poğaça tarifi, 25 binden fazla kişinin tarif defterinde çoktan yerini aldı! Adım adım tüm püf noktalarıyla gerçek bir poğaça nasıl yapılır sorusuna yanıt verdiğimiz bu pamuk güzelliği mutlaka deneyin.

Tarif için: Pamuk Poğaça Tarifi

#3 Yumuşacık Poğaça (Kaşarlı)

Kübra Özaydin Türe
Yumuşacık Poğaça (Kaşarlı) Tarifi

Ne yapsam poğaçalarım yumuşacık olmuyor, içi tam pişmiyor, kabarmıyor diyenler, toplanın! İşte size mucize formül: Yumuşacık kaşarlı poğaça tarifi! 5 çayına, çocuklarınızın beslenme çantasına ya da kahvaltıya enfes bir tercih olacağı kesin

Tarif için: Yumuşacık Poğaça (Kaşarlı)

#4 Mayalı Gibi Kabaran Sıvıyağlı Mayasız Pofuduk Poğaça

mehtap Turan ♨
Mayalı Gibi Kabaran Sıvıyağlı Mayasız Pofuduk Poğaça Tarifi

Size bir sır vereceğiz, bu tarifte maya yok ama tıpkı mayalı gibi pofuduk olma garantili! Kabardıkça kabaran bu tarifte sıvı yağ kullanıldı; üstelik bekletmeden hemen fırına verebilirsiniz. Gönül rahatlığıyla pişirmek için vakit kaybetmeyin!

Tarif için: Mayalı Gibi Kabaran Sıvıyağlı Mayasız Pofuduk Poğaça

#5 Acil Durum Poğaçası (Kıyır Kıyır)

Büşra Mutfakta
Acil Durum Poğaçası (Kıyır Kıyır) Tarifi

Ani gelen misafire, komşuya ya da okuldan gelen çocuğunuza dakikalar içinde hazırlayıp pişirebileceğiniz acil durum poğaçamız ile karşınızdayız! yılında beklenmedik durumlarda ilk başvurulan poğaçamız kıyır kıyır olma garantili!

Tarif için: Acil Durum Poğaçası (Kıyır Kıyır)

#6 Tüm Poğaça Tariflerini Unutturacak Lezzette Rulo Poğaça

Aysununmutfaklezzetleri
Tüm Poğaça Tariflerini Unutturacak Lezzette Rulo Poğaça Tarifi

Şimdi arkanıza yaslanın ve şimdiye kadar ezberinizde olan tüm poğaça tariflerini unutun! Huzurlarınızda şık sunumlu, dışı nar gibi kızarıp içi yumuşacık tam pişen rulo poğaça tarifi. Nasıl yapılır merak ediyorsanız mutlaka deftere kaydedin

Tarif için: Tüm Poğaça Tariflerini Unutturacak Lezzette Rulo Poğaça

#7 Şipşak Poğaça

Fatma Yazar
Şipşak Poğaça Tarifi

Siz çayı demleyene kadar ister kahvaltıya ister ikindiye şipşak hazır olacak güzel mi güzel poğaça tarifiyle geldik! Sahur için de ideal bir seçim olan poğaçalar; maydanoz, biber ve peynirle harmanlanan enfes bir lezzete sahip.

Tarif için: Şipşak Poğaça

#8 Mayasız Poğaça 10 Dakikada Hazırla Fırına Ver Videolu

Nefis Tatlar Mutfağı
Mayasız Poğaça 10 Dakikada Hazırla Fırına Ver Videolu Tarifi

Öyle bir poğaça tarifi ile geldik ki tecrübesi olsun olmasın herkesi mutlak lezzete götürecek! Mayalamakla uğraşmadan sadece 10 dakikada hazırlayıp fırına verebileceğiniz yumuşacık, puf puf poğaçaların videosu sizleri bekliyor.

Tarif için: Mayasız Poğaça 10 Dakikada Hazırla Fırına Ver Videolu

#9 Orjinal Pastane Poğaçası

Selin Atilla
Orjinal Pastane Poğaçası Tarifi

İşe, okula koştururken gün içinde pastaneden hazır poğaçalar almaya, mide yanmalarına son veriyoruz, nasıl mı? İşte, karşınızda orijinal pastane poğaçası! Birebir tutan ölçüleri ve adım adım yapılışını mutlaka inceleyiniz

Tarif için: Orjinal Pastane Poğaçası

#10 Patates Poğaça

Özgül. Mutfakta
Patates Poğaça Tarifi

İddia ediyoruz, bu poğaçaları denedikten sonra tekrar tekrar pişirmek isteyeceksiniz 5 patates, maydanoz ve peynirle hızlıca hazırlayabileceğiniz poğaçalar adeta ezberinizi bozacak lezzette! Çocukların da çok seveceğini düşündüğümüz tarifi kaçırmayın.

Tarif için: Patates Poğaça

#11 Yumuşacık Tel Tel Kat Kat Pamuk Katmer Poğaça (Videolu)

Lezzetli Taam
Yumuşacık Tel Tel Kat Kat Pamuk Katmer Poğaça (Videolu) Tarifi

Fransız pastanelerinden çıkmış gibi muntazam ve şık görüntüsüyle fark yaratan katmer poğaçalar gün davetlerine, çay saatlerine damga vurdu! Tepsilere sığmayan, yumuşacık tel tel, kat kat pamuk katmer poğaça huzurlarınızda!

Tarif için: Yumuşacık Tel Tel Kat Kat Pamuk Katmer Poğaça (Videolu)

#12 Kabarmalara Doymayan Pizza Poğaça

Mine Kaplan
Kabarmalara Doymayan Pizza Poğaça Tarifi

Hem renkli sunumu hem de enfes aromasıyla iştah açan; yaş fark etmeksizin herkesin damak zevkine hitap edebilecek pizza poğaça adeta kabarmalara doymuyor! Hafta sonu kahvaltılarına birebir, kabarmalara doymayan pizza poğaçaları kaçırmayın

Tarif için: Kabarmalara Doymayan Pizza Poğaça

#13 Pamuk Burgu Poğaça (Süt Ve Yoğurtsuz Olduğuna İnanamayacaksınız)

Hatice Yildirim
Pamuk Burgu Poğaça (Süt Ve Yoğurtsuz Olduğuna İnanamayacaksınız) Tarifi

Bahar pikniklerine, çay davetlerine şöyle değişik ve de pratik bir poğaça arıyorum diyorsanız işte size mucizevi formül: Pamuk burgu poğaça! İster tatlı ister tuzlularla servis edebileceğiniz bu poğaçada süt ve yoğurt yok!

Tarif için: Pamuk Burgu Poğaça (Süt Ve Yoğurtsuz Olduğuna İnanamayacaksınız)

#14 Mayasız Kıyır Poğaça

yasmince tatlar
Mayasız Kıyır Poğaça Tarifi

Nar gibi kızaran görüntüsü ve ilk ısırıkta kıyır kıyır ağızda dağılan dokusuyla mayasız poğaça deneyenlerden 5 yıldız aldı! Dilediğiniz iç harcıyla hazırlayıp kenarlarını susamla mantolayın ve fırına verin, gerisini ona bırakın

Tarif için: Mayasız Kıyır Poğaça

#15 Rekor Yumuşaklıkta Pamuk Poğaça (Videolu)

burcunun mutfağı
Rekor Yumuşaklıkta Pamuk Poğaça (Videolu) Tarifi

Daha önce denediğiniz hiçbir poğaçaya benzemeyen bu güzellikler dünyanın en yumuşak poğaçası! Denenme rekorları kıran, 'de sofraların yıldızı olmayı başaran pamuk poğaçamız tüm püf noktalarıyla sizleri bekliyor.

Tarif için: Rekor Yumuşaklıkta Pamuk Poğaça (Videolu)

#16 Mayasız 3 2 1 Poğaça (3 Malzemeli)

Esin Akan Tarifleri
Mayasız 3 2 1 Poğaça (3 Malzemeli) Tarifi

Sadece 3 malzemeli, bütçe dostu ve de hazırlaması aşırı kolay bir poğaça ile karşınızdayız: 3 2 1 poğaça! Acil misafire, çocuk beslenmesine, kahvaltılara nefis bir poğaça arayanlara harika bir çözüm; üstelik kıyır kıyır kıvamda!

Tarif için: Mayasız 3 2 1 Poğaça (3 Malzemeli)

#17 Pastane Usulü Açma

Happy Kitcchens
Pastane Usulü Açma Tarifi

Pastanelerden hazır açma almayı tarihe uğurlayacağınız bu açmaları elinizde bölerken tel tel ayrıldığına şahit olacaksınız Dışı kıtır nar gibi kızarmış, içi adeta bulut gibi yumuşacık ve tam pişmiş açmalar orijinal pastane tarifiyle listemizde!

Tarif için: Pastane Usulü Açma

#18 Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça

Gül&#;ün Mutfağı
Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

Dereotlu poğaçaların müdavimi olanlara müjde! En iyi dereotlu poğaça tarifi nasıl yapılır sorunuza yanıt verecek, ölçüleri birebir tam tutan ve ağızda kıyır kıyır dağılan o nefis poğaçaları size özel derledik. İşte aradığınız lezzet!

Tarif için: Kıyır Kıyır Mayasız Dereotlu Poğaça

#19 Yumuşacık Zeytinli Açma

tatlimutfagimiz
Yumuşacık Zeytinli Açma Tarifi

Kahvaltıların favori atıştırmalığı zeytini pofuduk, kabarık bir açmada sunuyoruz! Pastanelerde şaka yapar gibi minicik malzemelerle satılan açmalara fark atacak bol malzemeli ve aşırı doyurucu açmalarımız asla kaçmaz!

Tarif için: Yumuşacık Zeytinli Açma

#20 Mayasız Simit Poğaça

tarif_defterinizz
Mayasız Simit Poğaça Tarifi

Hanımlar beyler çaylarınızı demleyiniz; çünkü sırada hem simit hem poğaça tadında 2 lezzeti birleştiren efsane bir güzelliğimiz var! İster iç harcıyla ister sade olarak hazırlayıp fırına verin; çıktığında kapış kapış paylaşılmış olacak

Tarif için: Mayasız Simit Poğaçaİlginizi çekebilir:

Poğaça Tarifleri kategorimizi inceleyebilirsiniz!

'nin En Popüler 40 Kurabiye Tarifi

'nin En Popüler 40 Kek Pasta Tarifi

Pastane Tadında 14 Yumuşak Poğaça Tarifi

Kolay Hamur İşleri 20 Pratik ve Lezzetli Tarif

Yumuşak Poğaça Yapmanın Kabarma Garantili 10 Püf Noktası

Son aradıklarımtemizle

  • Yükleniyor..

Üye OlSiz de nefis yemek tariflerinin paylaşıldığı bu ortama katılın

Hemen Kayıt Ol

Haberdar olmak ister misiniz?

Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?

Evet seçeneğini seçtiğinizde sitede en çok ilgi gören tariflerle ilgili bildirim alacaksınız. Bu bildirimleri istediğiniz zaman buradan katabilirsiniz.

Evet istiyorum

Daha sonra

3 2 1 Poğaça Tarifi

3 malzemeli poğaça tarifinin malzemeleri genelde evinizin mutfağında bulunduğu için bu tarif pratik bir tarif olarak da bilinir. Peynirli, sade, patatesli gibi çeşitli iç harçları kullanarak yapabileceğiniz tarifleri sucuk, sosis gibi ürünlerle de  pizza haline getirebilirsiniz. Deneyeceğiniz tariflerin pratik ve lezzetli olması önemlidir. Çocuklarınıza lezzetli atıştırmalıklar yapabilir, evinize gelen misafirlerinizin beğenilerini toplayabilirsiniz. Az malzeme ile lezzetli tarifler yapmak, bütçenize katkı sağlarken, sofralarınızı doldurmanızı sağlar. malzeme kullanarak yapabileceğiniz 3 2 1 poğaça tarifi adını malzeme ölçülerinden alıyor. Tarifte farklı iç harçları kullanarak farklı lezzetler yaratabilirsiniz. 3 2 1 poğaça nasıl yapılır öğrenmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

3 2 1 Poğaça Malzemeleri

Pakmaya hamur kabartma tozu kullanarak yapabileceğiniz, aniden gelen misafirlerinize sunabileceğiniz  3 2 1 poğaça tarifi için ihtiyacınız olan malzemeler; 

3 2 1 Poğaça Hamuru için:

  • 3 paket Pakmaya Hamur Kabartma Tozu
  • 2 su bardağı ( g) yoğurt
  • 1 su bardağı ( ml) sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4, su bardağı ( - g) su bardağı buğday unu

İçi için:

  • - gram beyaz peynir 
  • 1 yumurta akı
  • Yarım su bardağı ince doğranmış maydanoz

Üzeri İçin:

  • 1 adet yumurta sarısı
  • Susam

3 2 1 Poğaça Nasıl Yapılır?

  • Üç iki bir poğaça tarifi için öncelikle geniş bir kabın içerisine,  oda sıcaklığındaki yoğurdu,Pakmaya Hamur Kabartma Tozu’nu, sıvı yağı ve tuzu ekleyip karıştırın.
  • Ardından unu ve kabartma tozunu eleyerek sıvı karışımın içerisine ekleyin.

  • Sıvılar tamamen karıştığında kontrollü olarak unu ekleyin ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun.

  • Yoğurduğunuz hamurun üzerini kapatıp 10 dakika oda ısısında dinlendirin.

  • Bir yandan 3 2 1 poğaça tarifinin içerisinde kullanacağınız peyniri çatal yardımıyla ezerek içerisine 1 yumurtanın akını ekleyin. 
  • Son olarak ince şekilde kıyılmış maydanozları peynirle buluşturun.

  • Dinlenen hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp beze yapın.

  • Hamurun ortasına hazırladığınız peynirli harçtan koyarak, poğaçayı katlayın, yuvarlak şekil verin.

  • Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine şekillendirdiğiniz poğaçaları dizin. Üzerine yumurta sarısını sürün ve biraz susam serpin. 

  • Önceden ısıtılmış derecelik fırında dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Arzuya göre sıcak ya da soğun servis yapabilirsiniz.

3 2 1 Poğaçası Yapmanın Püf Noktaları

3 2 1 poğaçası yapım aşamasında, hamurun kulak memesi kıvamında olması önemlidir. Bu sayede yumuşak bir poğaça hazırlama imkanı bulabilirsiniz. Tarifte önerilen fırın derecesi ve pişirme süresi, sahip olduğunuz fırına göre değişiklik gösterebilir. Bu süreleri dikkate alarak, kendi fırınınıza göre pişirme derecesini ayarlamanız gerekebilir.

3 2 1 Poğaçasında Maya Kullanılır mı?

poğaça tarifi kabartma tozu ile hazırlanan pratik bir tariftir. Yumuşak ve bir o kadar da gevrek poğaça yemek isteyenlerin tercih edebileceği bu tarifi Pakmaya kabartma tozu kullanarak hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Tarifimizi Pakmaya Instant Kuru Hamur Mayası ya da Pakmaya Aktif Kuru Hamur Mayası kullanarak da hazırlayabilirsiniz. Mayalandırma süresine dikkat ederek lezzetli poğaçalar hazırlayabilirsiniz. 

3 2 1 Poğaça Kaç Dakikada Pişer?

poğaça tarifi fırın ayarınıza göre değişmekle birlikte ortalama dakika arasında pişer. Bu hazır olma süresini ara ara takip ederek, poğaçaların üzeri kızardığında fırından çıkararak kontrollü bir hale getirebilirsiniz. 

3 2 1 Poğaça Hamuru Yapmanın Püf Noktaları

3 2 1 poğaça tarifinin hamurunun yumuşak tutulması önemlidir. Sert bir hamur tarifinizin daha gevrek olmasını sağlar. Yumuşak tutacağınız hamurda ise kabartma tozu kullanmanıza rağmen yumuşak bir poğaça tarifi elde edebilirsiniz. Hazır olan hamuru 10 dakika dinlendirmeniz malzemelerin lezzetinin birbirine geçmesini sağlar ve böylece daha lezzetli bir tarif elde edebilirsiniz. 

Diğer Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri evinizde sıklıkla uyguladığınız, kabartma tozlu ve mayalı olarak yapabileceğiniz hamur işi çeşitlerindendir. İç harcında farklı ürünler kullanarak, lezzetli tarifler ortaya çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızın beslenme çantasına koyabilir, kahvaltılarınızda tüketebilir  veya misafirlerinize sıcak sıcak sunum yapabilirsiniz. Birçok poğaça çeşidi için ayrıca alışveriş yapmadan, mutfağınızdaki malzemeleri kullanarak enfes lezzetler hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız tariflerde kullanacağınız malzemelerin kalitesi hamurun lezzetini etkiler. Bu nedenle deneyeceğiniz tariflerde güvenerek kullanabileceğiniz Pakmaya ürünlerini tercih edebilirsiniz. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir