ece erkenin kocasının vurulma anı / Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu! - Magazin Haberleri

Ece Erkenin Kocasının Vurulma Anı

ece erkenin kocasının vurulma anı

Son Güncellenme:

İstanbul Bakırköy'de önceki gün saat sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi.

Haberin Devamı

Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi Fındıklı Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze namazının kılınacağı ilçe merkezindeki Merkez Camii’ne getirildi. Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, kayınpederi babası Akif ve kayınvalidesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu, taziyeleri kabul etmek için kendilerine tahsis edilen Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'nden yürüyerek camiye geçti.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü

EŞİNİN TABUTUNA SARILDI
Ece Erken, eşinin tabutunun başına geçerek tabuta sarılıp gözyaşı dökerken, arkadaşları kendisini güçlükle teskin etti. Anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu da oğlunun tabutu başında gözyaşı dökerken, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman da camiye gelerek aileye taziyelerde bulundu.

TOPRAĞA VERİLDİ
Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Rize'nin Fındıklı ilçesi Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzelendi. Cenazeye; Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, babası Akif Mahmut, annesi Hacer, ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile eski eşi Benan Kocadereli'nin yanı sıra, Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal, Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski Başkanı Fikret Orman ile vatandaşlar katıldı.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü
Haberin Devamı

Camiye anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu, bir kolunda oğlunun eşi Ece Erken diğer kolunda ise oğlunun eski eşi Benan Kocadereli'nin eşliğinde geldi. Cenaze namazının ardından Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Hürriyet Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü

FİKRET ORMAN: CANIMDAN BİR PARÇA GİTTİ
Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanı Fikret Orman, aileye taziye sunduktan sonra yaptığı açıklamada, "Şafak çok iyi bir çocuktu. Çok pisi pisine öldürüldü. Allah rahmet eylesin. Hepimizin içerisinde büyük bir acı bıraktı. Kardeşliği, Beşiktaş'a hizmetleri ile müthiş bir çocuktu. Canımdan bir parça gitti. Allah bütün ailesine sabırlar versin. Rahmetli olmadan saat önce görüştük. O aradı 'Fikret abi bir görüşelim' dedi. Sanki helalleşecekmiş gibi. Geçerken uğradım, saat sohbet ettik. Sonra ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü

"ACIMIZ BÜYÜK"
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, "Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok" diye konuştu.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü
Haberin Devamı

"ÇOK ERKEN GİTTİ"
Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü

"YAPAYALNIZ, KİMSE YOK"
Ece Erken'in, eşinin vurulma anına ait güvenlik kamerası görüntülerini izleyince dizlerinin üzerine çöktüğü öğrenildi. Ünlü sunucunun sözlerini yakın arkadaşı canlı yayında duyurdu.

Haziran 'de Ece Erken ile nikah masasına oturan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki gece saat 'da Bakırköy'de bir mekanda silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Mahmutyazıcıoğlu, ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk sözleri "Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım" olan Ece Erken, tarifsiz bir acı yaşıyor.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü
Haberin Devamı

"GÖRÜNTÜYÜ YAKINLAŞTIRDI, ELİYLE EŞİNİ SEVDİ"
Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcusu Bircan Bali, yakın arkadaşı Ece Erken'in, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan kanlı saldırı sonrası yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Bircan Bali, "Şerefsizce bir saldırıyı kimse hak etmez. Ece olduğu yerde görüntüleri izleyince dizlerinin üzerine çöktü, telefonla görüntüyü yakınlaştırdı, eliyle kocasını sevdi ve sadece 'Yapayalnız, kimse yok' dedi. Ece çok az, çok zor konuşuyor" dedi ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önce telefonuna tehdit mesajı geldiğini söyledi.

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü

'TE SON MESAJ!
Bircan Bali, konuşmasının devamında, "Ece o günü anlattı. 'Arabaya bindi, gidişini izledim' dedi. Sonra yazışmışlar, gece saat en son yazışmışları. 'Geliyorum' demiş, bu kadar. Sonra sessizlik! 15 dakika boyunca yedi kere aramış" ifadelerini kullandı.

"SAKAT KALSA DA KOCAMA BAKARIM"
'Söylemezsem Olmaz' yorumcusu, "Sonra sürücü Ece'yi arıyor, 'Ben vuruldum' diyor. Ece, Şafak'ı soruyor. 'Şafak çok iyi' yanıtını alıyor. Hatta 'Sakat kalsa da ben bakarım kocama' diye düşünüp hastaneye gitmiş. Erken o anları 'Tam ben girerken o kadar çok kişi geldi ki. Ben ne kocamı gördüm ne sesini duydum' diye anlattı. Apar topar Ece'yi dışarı çıkarmışlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ECE GİTME DİYE ISRAR ETTİ"
Programın diğer yorumcusu Seren Serengil, "Ece o gün eşine 'Gitme' demiş. Çocuklar gelemeyince ertelenmiş tatil planı. Şafak da 'Fikret abi (Orman) ile görüşmeye gideceğim' demiş. Ece ısrar etmiş, gitme diye" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Bircan Bali, Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un Ece Erken'i ziyarete geldiğini söyledi: Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi, Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kur'an okutmuş.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na saldırı anı görüntüleri ilk kez Show Haber'de

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de silahla vurularak yaşamını yitirdi. Saldırı anına SHOW HABER ulaştı.

SHOW Haber'den Serhat Alaattinoğlu'nun haberine göre, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat sıralarında silahla vuruldu.



ŞOFÖRÜN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve Acil Servis ekipleri sevk funduszeue.info müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği, kendisiyle birlikte aynı mekanda bulunan ve yaralanan şoförünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nde daha önce yöneticilik yapmıştı.

CİNAYETTE YENİ DETAYLAR

Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı ve 4 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirilirken, cinayete dair bazı yeni detaylar da ortaya çıktı.

Dün gece saat sıralarında Bakırköy Balıkçılar Çarşısı Çamözü Sokak'ta meydana gelen olayda BJK eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, Murat Bilmez ise yaralandı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

65 BİN LİRALIK ALACAK İDDİASI

DHA'nın haberine göre; Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada olayın bazı detayları da ortaya çıktı. Suphi Malgaz emniyette bilgi sahibi olarak verdiği ifadede, gayrimenkul satışı nedeniyle Gökhan Karakan ile arasında 65 bin liralık alacak verecek meselesi yaşandığını belitti. Suphi Malgaz ifadesinde, Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon bin liralık gayrimenkul satışı olduğu ve kendisinin aynı gayrimenkulü 1 milyon bin liraya satması üzerine Gökhan Karakan'ın kendisinden bin lira daha istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında yaşanan anlaşmazlık sonrası Karakan'ın kendisini, "O zaman ağabeylerimi gönderirim" dediğini kaydetti.

Hakkında gözaltı kararı bulunan kişilerden Seccad Yeşil'in de kendisini araştırdığını söyleyen Malgaz, kendisini Ali Yasak'ın (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak'ın çağırmasıyla Mahmutyazıcıoğlu ile kafeye gittiklerini söyledi. Yapılan görüşmede 65 bin liraya anlaştıklarını söyleyen Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine yazılı bir belge olmadan parayı vermemesini söylediğini ifade etti. Bunun üzerine Seccad Yeşil'in Mahmutyazıcıoğlu'nu arayarak tartıştıklarını söyledi. Malgaz, Gökhan Karakan'ın da kendisini aradığını belirterek, Karakan'a parayı Mahmutyazıcıoğlu'ndan alması gerektiğini söylediğini ifade etti. Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun dün öldüğünü öğrendiğini söyledi.

Öte yandan açıklamada, "Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kasten Öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın Kasten Yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir" denildi.

Ece Erken eşinin son anlarını izledi, görüntülerini okşadı ve "Yapayalnız kimse yok" dedi!

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'de bir balık restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Söylemezsem Olmaz ekibi eski sunucuları Ece Erken'in yanına koştu. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto canlı yayında Ece Erken'in tüm gün yanında olduklarını açıkladı. Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından Erken'in durumuna dair canlı yayında bilgiler verdi. Bircan Bali, Ece Erken'in eşinin öldürüldüğü anı izlediğini söyledi.

Bali açıklamasında "Şerefsizce bir saldırıyı kimse hak etmez. Ece olduğu yerde görüntüleri izleyince dizlerinin üzerine çöktü; telefonla görüntüyü yakınlaştırdı, kocasını sevdi eliyle ve sadece 'yapayalnız, kimse yok' dedi. Çok az, çok zor konuşuyor" diyerek ağlamaya başladı.

Bali açıklamalarında Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önce telefonuna tehdit mesajı geldiğini de söyledi.

APAR TOPAR ECE'Yİ ÇIKARMIŞLAR

Bircan Bali konuşmasının devamında "Ece o günü anlattı. 'Arabaya bindi gidişini izledim.' dedi. Sonra yazışmışlar 'ye kadar iletişimde kalmışlar. En son 'Şafak geliyorum' demiş. Bu kadar Sonra sessizlik Ece 15 dakika 7 kere aramış. Sonra sürücü Ece'yi arıyor "Ben vuruldum" diyor. Şafak'ı soruyor. 'Şafak abi de vuruldu onu başka bir hastaneye götürüyorlar ama Şafak abi çok iyi' diyor. Hatta Ece 'sakat kalsa da ben bakarım kocama' diye düşünüp hastaneye gidiyor. Erken o anları "Tam ben girerken, hastaneden çıkanlar hastayı kaybettik' dediler. Ben ne kocamı gördüm ne sesini duydum.' dedi. En son mesajı bu! Apar topar Ece'yi çıkarmışlar hastaneden" şeklinde konuştu.

DEMET AKALIN TEPSİLERLE YEMEK GÖNDERDİ

Seren Serengil ise açıklamasında "Ece o gün gitme demiş. Çocuklar gelemeyince ertelenmiş tatil planı. Şafak da Fikret abi ile görüşmeye gideceğim demiş. Ece ısrar etmiş gitme diye" yorumunda bulundu.

Bircan Bali, Demet Akalın ve eşinin Ece Erken'i ziyarete geldiğini söyledi. "Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, kuran okutmuş." dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası