runeterra türkçe / Riot Games Legends Of Runeterra 2850 Lora | 53%'YE KADAR İNDİRİM | safi-srl.it

Runeterra Türkçe

runeterra türkçe

Legends of Runeterra

Legends of Runeterra, diğer oyunculara karşı heyecan verici düellolara katıldığınız tahsil edilebilir bir kart oyunudur. Oyun League of Legends evreninde geçiyor ve Riot Games MOBA'nın efsanevi şampiyonlarının kart versiyonlarıyla oynayabilirsin: Garen, Jinx, Twisted Fate, Gangplank, Lux, vb.

Legends of Runeterra'nın çalışma şekli Magic: The Gathering veya Hearthstone gibi diğer kart oyunlarına benzer: Amacınız diğer oyuncunun sağlığını sıfıra düşürmektir. Bunu yapmak için, her turda aldığınız mana ile takipçileri, büyüleri ve şampiyonları çağırmalısınız. Bu ve türdeki diğer oyunlar arasındaki temel fark, Legends of Runeterra'da kartları istediğiniz zaman, sıranız sırasında veya rakibinizin sırası sırasında kullanabilmenizdir. Değişen tek şey, her turda bir oyuncunun saldırdığı ve diğerinin savunduğu rakibine saldırma yeteneğidir.

Legends of Runeterra'nın bir diğer ayırt edici özelliği de, sıranızın sonunda kullanmadığınız üç mana puanına kadar tasarruf edebilmenizdir. Bu mana yalnızca büyüler üzerinde kullanılabilir, ancak güçlü olanları normalde yapabileceğinizden çok daha önce uyandırmanıza izin verir.

Legends of Runeterra, dünyanın dört bir yanından oyunculara veya yapay zekaya karşı oynamanın keyfini çıkarabileceğiniz mükemmel bir kart oyunudur. Herhangi bir iyi CCG gibi, istediğiniz desteyi oluşturmak için sonsuz miktarda kartınız var. Neyse ki, henüz kendi destelerini oluşturmak istemeyenler için farklı bölgelere ve şampiyonlara göre önceden tanımlanmış birkaç desteniz var. League of Legends'ın büyüsünü kart dünyasına taşıyan mükemmel bir PvP oyunu.
Nelson de Benito tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Legends of Runeterra Nasıl Oynanır?

Riot Games’in, efsanevi oyunu League of Legends evreninden yola çıkarak oluşturduğu yeni kart oyunu Legends of Runeterra (LoR), 24 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürüldü.

Riot Games’in, efsanevi oyunu League of Legends evreninden yola çıkarak oluşturduğu yeni kart oyunu Legends of Runeterra (LoR), 24 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunun henüz Türkçe sürümü olmasa da gelecek günlerde bu versiyonun da oyuna eklenmesi bekleniyor. Android, Windows, iOS ve Mac’te de oynanabilen oyun, duyurulduğu ilk günden beri hayranlarını heyecanlandırıyordu. LoL’den aşina olduğumuz karakterleri bu oyunda da görüyoruz. Fakat stratejinin çok önemli olduğu Legends of Runeterra’da karakterlerin geçmişleri, özellikleri ve hangi kartla eşleştirilirse hangi özelliklerini artıracağı daha çok önem arz ediyor.

Yaşam Sistemi

Her kart oyunu gibi bu oyunda da rakibini yenmek için onun yaşam puanını bitirmen gerekiyor. Tabii oyunda yaşam puanı yerine, League of Legends’ten aşina olunan Nexus kullanılıyor. LoL’de de olduğu gibi Nexus düştüğü zaman galip gelebiliyorsun.

Mana Sistemi

Genelde kart oyunlarında kartların güçlerini belli eden manalar olur ve sen biriktirdiğin manalar sonucu o kartı kullanabilirsin. LoR’da da sana her tur bir mana veriyor. Diğer oyunlardan farklı olarak League of Runeterra’da harcamadığın mana, mana barının altında bulunun spell mana barı olarak görünüyor. Spell mana barını 3 manaya kadar biriktirip diğer turlarda büyü manası olarak kullanabiliyorsun.

Tur ve Savaş Dinamikleri

Her turun başında iki oyuncu da destesinden birer kart çeker. Saldırmadan ya da savunmadan önce kullanacağın kartı benche alman gerekir. Devamında saldıran taraf, kartlarını savaş alanına sürer. Savunma tarafı da gelecek saldırıya göre savunma kartlarını seçer. İki tarafın kartları da birbirlerinin kartlarına hasar verir ve daha yüksek hasar veren taraf turun kazananı olur. Böylece rakibinin Nexus’una da hasar vermeyi başarır. Eğer savunma kartı koyulmazsa saldıran taraftan gelen hasar doğrudan savunmacının Nexus’una ulaşır. Ayrıca saldıran ve savunan oyuncular her tur değişir.

Kart Kategorileri

Kart oyunlarında gördüğümüz gibi Legends of Runeterra’da da farklı kategorilerde kartlar bulunur. Kartların ait olduğu bölgeler mevcuttur ve her destede en fazla 2 bölgeden kart seçebilirsin. Bölgeler ve içerdiği şampiyonlar şöyle:

Demacia: Lucian, Fiora, Lux ve Garen

Ionia: Zed, Shen, Yasuo ve Karma

Noxus: Draven, Katarina, Vladimir ve Darius

Freljord: Anivia, Ashe, Braum ve Tryndamere

Piltover ve Zaun: Teemo, Ezreal, Jinx ve Heimerdinger

Gölge Adalar: Elise, Kalista, Tresh ve Hecarim

Oyunda başlıca 3 türde kart var. Bunlar; champion, follower ve spell.

Champion: League of Legends’ta yer alan şampiyonlar bu kartta karşına çıkacak. Her karakterin seviye atlama koşulu yine LoL’deki gibi kendine has. Stratejine göre şampiyonları kendi arasında ya da farklı türden bir kartla kombolayabilirsin. Bazı şampiyon kartlarına örnek vermek gerekirse; Teemo, Eggnivia, Lucian, Elise, Draven, Braum gibi karakterlerden bahsedebiliriz.

Follower: Şampiyonlara göre daha güçsüz kartlardır. Bu nedenle tek başına kullanmak pek bir anlam ifade etmiyor. Özelliklerine göre strateji belirlemen ve karaktere uygun kartlarla kombolaman gerekiyor. Başlıca follower karakterleri ise şunlardan oluşuyor: Ravenous Butcher, Omen Hawk, Scrap Scuttler, Enraged Yeti, Spiderling, Draven’s Biggest Fan

Spell: Spell kartlarına büyü kartları da diyebiliriz. Oyunda burst, slow ve fast olmak üzere 3 farklı büyü kartı bulunuyor. Burst kartı ile rakibin karşılık veremeyeceği büyüler oluşturabilirsin. Slow ve fast kartlara ise rakip karşılık verebiliyor. Slow kartları savaş turunun öncesinde ya da sonrasında kullanabiliyorken fast kartlarını ise savaş sırasında kullanabiliyorsun.

Riot Games'in Kart Oyunu Legends of Runeterra

LoR kart oyunu hakkında detaylı bilgi için ByNoGame Haber sayfasına göz atın.

09-01-2021 22:40


Çevrimiçi oyunlar zekayı, pratikliği ve beceriyi geliştiren oyunlardır. Riot Games’in yeni LoL benzeri oyunu da bu becerileri eğlenceli bir maceraya 2019 yılında çıkardığında oyun severlerin dikkatini çekmişti. Bu kart oyununun adı LegendsofRuneterra: stratejik bir harita oyunu olmakla birlikte kartların ve şampiyonların oyunu. LoL dünyasından karakterlerin içinde olduğu bu oyunun dünyasında strateji çok önemlidir. Kısaltması LoR olan olan bu oyunda dilediğiniz tarza ve stratejik imkanları kullanabildiğiniz, sizin için avantajlı olan bölgeleri yansıtan haritalar, kartlar ve şampiyonlarla oynayabilirsiniz. LoL dünyasından karakterlerin olduğu bu oyunda ayrıca Türkçe dili seçeneği vardır. Oyunun bu versiyonunda haritalar LoL oyununa göre daha canlıdır. Legends of Runeterra dinamikleri çalışmalara dayanan bir oyundur. Stratejik adımlar oyundaki heyecanı arttırır. Oyunda ilerledikçe kartları açabilir veya mağazadan kartları satın alabilirsiniz. Efsane harita grafikleri ile şampiyonların çok seveceği Türkçe bir oyunda hızlı bir indirmeyle de oyundan maksimum verim alabilir beceri ve stratejik yaklaşımınız ile oyunu kazanabilirsiniz. Legends of Runeterra şampiyonlarını LoL oyunundaki karakterlerdir. Oyuna bağlanmak için Riot Games için açtığınız hesap veya kullandığınız LoL hesap bilgilerinizle indirdikten sonra giriş yapabilirsiniz. Oyunu indirmek için Google Play ve App Store’a uğrayabilirsiniz, Türkçe olarak oynayabilirsiniz.


Legends of Runeterra nedir?
Legends of Runeterra kısaltması LoR olan Riot Games’in bir oyunudur. Oyun Türkiye’de birçok kişi tarafından oynanıyor. Yenilikçi bir kart oyunu olan Legends of Runeterra piyasayı kasıp kavuran 2020'deki çıkışından önce Türkiye’deki sevenleri tarafından Ekşi Sözlük’te birçok yorum aldı. 2020’de herkesin tutku ile beklediği çıkışından sonra da tutku ile oynadığı oyundur. Oyunun Türkçe dili destekli. En iyi destelerden size uygun kartları kazanmak, haritalardan rota çizmek ve stratejik hamleler yapmak en önemli kısmını oluşturuyor. Oyunun dili Türkçe olması Türkçe oyun oynamayı sevenler için önemli bir detay oldu. Şampiyonlar nedir diye sorulursa da, şampiyonlar oyunun en güçlü kartları olarak haritalarda yer alıyor ve kazandıkça güç toplayıp gelişim sağlıyor.

Runeterra ne zaman açılacak?
Riot Games tarafından sunulan Legends of Runeterra yani LoR ne zaman çıkacak veya Runeterra ne zaman açılacak gibi sorusunun yanıtı bu maceraya atılan şampiyonlar tarafından çok soruluyordu. Riot Games’in mobil oyunu LoR 2020 yılında çıkışının ardından 10. yılına özel olarak firma tarafından sevenelerine duyuruldu. Mobilde de PC’de olduğu kadar iyi sonuçlar alınarak LoL fanlarını mutlu etti. Siz de tercih ettiğiniz cihaza göre kartlarınızla, şampiyonların macerasına göre kazanmaya ve eğlenceyi doruklarda yaşayabilirsiniz. Hangi cihazdan olduğu farketmeksizin aynı hesap ile giriş yaparak farklı bir hesap açmadan oyuna başlayabilirsiniz.


Legends of Runeterra Sistem Gereksinimleri
Legends of Runeterra oyununu Windows’dan indirmek için sistem gereksinimleri 

  • 64-bit Windows 7, 8.1 ya da 10
  • 3 GHz işlemci
  • 4 GB RAM
  • 512 MB veya daha fazla ekran kartı belleğine (VRAM) sahip GPU

Sistem gereksinimleri Mobil iOS’dan indirmek için

  • işletim sistemi: iOS 9
  • CPU: Arm64
  • iPhone 5s, iPhone 6, iPad Air 1 gibi cihazlarda performans sorunu yaşayabilirsiniz.

Legends of Runeterra Mobil Android’den indirmek için sistem gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Android 5.0 Lollipop
  • RAM: 2 GB RAM
  • GPU: Adreno 306 veya eşdeğer ya da daha iyisi

Legends of Runeterra oyununda yeni güncellemeler geldiğinde sistem gereksinimleri oyunu indirmek için de girdiğiniz sitede Legends of Runeterra resmi web sitesinde açıklanacak.

Legends of Runeterra kaç MB?
Oyunu indirerek ve hesap açarak hemen Türkçe oynayabileceğiniz şampiyonların ve kartların oyunu olan Legends of Runeterra hakkında en çok sorulan sorulardan bir tanesi de LoR kaç MB’dir? Masaüstü için 3 GHz’lik bir işlemcinin, 4 GB RAM’in ve en az 512 MB RAM’e sahip olması gerekiyor. Ayrıca hesap açtıktan sonra birçok PC veya mobilden oynama seçenekleriniz var.

Stratejik heyecan 2021’de de devam ediyor!
Türkçe dil seçeneği olan bu oyunun içerisinde şampiyonların haritalardan yer seçerek kartlarını geliştirmesi olarak kısaca tanımlayabiliriz. Riot Games 10. yılında 2020 yılında mobilden de şampiyonların stratejik olarak kapıştığı oyun mobil dünyada yerini aldı. Mobilden indiren oyun tutkunları hesap açıp oyunun kartlarının gelişimi, sırasında haritaların kalitesi ile karşılaşınca oyuna tam not verdi. Mobil indirmelerde herhangi bir sorun yaşanmadan haritaları görüntüleyebilir şampiyonlarınızı geliştirebilirsiniz. Oyun Türkçe olan dili ile ana dili Türkçe olan oyuncular için ayrıca kolaylık sağlıyor. LoL ile kıyaslandığında da haritaları özellikleri bakımından ve indirmesi daha kolay. Haritaları ile grafik bir doyumunun yanında stratejinizi zekice kurgulayıp rakiplerinizi alt edebilirsiniz.

Legends of Runeterra'ya nasıl girilir?
Türkçe dil desteği sağlayan Legends of Runeterra’ya Twitch ile girmek istiyorsanız;

  • Riot hesapları ile ya da daha önceden sahip olduğunuz LoL hesaplarını eşleştirin. Hızlıca bağlantı yapmak istiyorsanız bunu yapmanız zorunludur.
  • Herhangi bir Twitch kanalında LoR seyredin.
  • Erişim elde ederseniz, Twitch bildirim panelinden ve Riot hesabınıza bağlı e-posta adresine gönderilen bir mesajla haberdar edileceksiniz.

LoR’a Youtube ile erişim sağlamak istiyorsanız;

  • Riot hesapları ile ya da daha önceden sahip olduğunuz LoL hesaplarını eşleştirin. Hızlıca bağlantı yapmak istiyorsanız bunu yapmanız zorunludur.
  • Riot Games, Legends of Runeterra ve Lol kanallarında LoR canlı yayınlarını seyredebilirsiniz.
  • Erişim elde ederseniz, Riot hesabınıza ilgili e-posta adresine gelen mail ile bu konuda hakkında bilgi alacaksınız.

Keyifli haritaları keşfedin, benzersiniz kartlarla oyuna katılın. Siz de Türkçe dil desteği olan bu benzersiniz strateji oyununu indirin, hesap açın ve taktiklerinizi konuşturun!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası