sincan ucuz pansiyon / Sincan Otelleri, En Ucuz Ankara Sincan Otel Fiyatları | ENUYGUN

Sincan Ucuz Pansiyon

sincan ucuz pansiyon

Sincan Günlük Kiralık Ev

Sincan Otelleri Ara

İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan ilçelerden Sincan, başkent Ankara’nın en kalabalık ve eski yerleşimlerinden. 57 farklı mahalleye ayrılan Sincan’da günümüzde yaşayanların sayısı bini çoktan aşmış durumda. Özellikle ilçe statüsünü kazanmasının ardından buraya olan ilgi büyük oranda artış gösterdi ve Sincan bugünkü nüfusuna erişti. İlçeye ilk kez kimler tarafından ve ne zaman yerleşildiğine dair kesin bilgi yok. Ancak tarihçilere göre ’lü yıllardan itibaren bölgede önemli nüfus hareketlilikleri yaşanmaya başlandı.  

Sincan özellikle Balkan coğrafyasından büyük oranda göç alan bir ilçe. Üstelik Balkanlardan buraya gelenler yanlarında rengarenk lalelerin soğanlarından da getirdiler. Bu sayede Sincan olağanüstü güzellikteki çiçeklerle bezeli bir yer haline geldi. Sonrasında açılan demir ve karayolu hatları ise Sincan’ın hem başkentin diğer ilçelerinden hem de Türkiye’nin farklı illerinden kolaylıkla ulaşılabilir olmasını sağladı.

Başkentin merkezinden yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki ilçenin komşuları Polatlı, Etimesgut, Ayaş ve Yenimahalle. Mürted Ovası adıyla bilinen bölgede kurulan ilçede ayrıca pek çok mağaza, ofis ve fabrika yer alıyor. Sincan’ın etimolojik olarak kelime karşılığı ‘’Şen ve canlı insanların vatanı’’ demek. Günümüzde de geçmiş çağlarda olduğu gibi üretken, canlı ve neşeli insanlarıyla Sincan, Ankara’nın yükselen değerleri arasında gösteriliyor. Günümüzde gençlere yönelik basket ve futbol sahalarıyla oldukça gelişmiş sosyal olanakları barındıran ilçede gezerken bazı eski camileri ve antik zamanlardan kalan heykelleri görebilirsiniz. ’lü yıllarda yaptırıldığı tahmin edilen Ali Yakut Köyü Camii, kiremit çatısıyla dikkati çeken Eski Bucak Köyü Camii ve Kötürüm Beyazıt Camii’ni ziyaret ederek kendinizi bir anda Sincan’ın eski zamanlarında bulabilirsiniz.

Ankarada monash.pw &#; Ankara Ucuz Pansiyonlar ve Oteller

sincan

Ankara pansiyon rehberinden, Sincan pansiyon fiyatları, pansiyonların adresleri, telefon numaraları ve eklenmiş diğer bilgileri aşağıdan bulabilirsiniz. Sincanda ucuz oteller, motel ve misafirhane gibi bilgiler de aşağıda yer almaktadır.

 

SİNCAN PANSİYON LİSTESİ

Sincan Öğretmenevi
Adres: İstasyon Mah. Erdal Sokak No: 12 -  Sincan
Telefon Numarası:

Tarman Otel Pansiyon
Adresi: Atatürk Mah. Melek Sok. &#; Sincan
Telefon Numarası:

*** Sincan pansiyon oteller, hostel, misafirhaneler, moteller, apartlar, konukevi için sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır. Sincan oteller listesine otel ya da pansiyon ekletmek istiyorsanız, ”iletişim” bölümünden irtibata geçebilirsiniz.

 

pansiyonPansiyonlar - Oteller

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır