hadise o seste neden yok / Hadise O Ses'te neden yok, neden ayrıldı? - Son Haberler

Hadise O Seste Neden Yok

hadise o seste neden yok

Hadise O Ses Türkiye'de neden yok? O Ses Türkiye jürileri kimler?

Yıllardır ilgi ile takip edilen yarışma programı O Ses Türkiye 10. sezonuyla seyirci karşısına çıkacak. Sevilen yarışma programında, O Ses Türkiye'de yıllarca jüri koltuğunda oturan Hadise'nin yer almaması dikkat çekti. O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda kadın jüri olarak yalnızca Ebru Gündeş yer alacak. İşte detaylar...

HADİSE O SES TÜRKİYE'DE NEDEN YOK?

O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü TV8 ekranlarında olacak. Fenomen yarışma programının jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Ebru Gündeş'in olacağı geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Esprilerin havada uçuştuğu yarışma programı O Ses Türkiye'de bu sezon Hadise'nin jüri koltuğunda yer almaması dikkat çekti. Uzun yıllardır O Ses türkiye'de jürilik yapan Hadise bu sezon başka bir programda olacak.

Hadise O Ses Türkiye'de neden yok? O Ses Türkiye jürileri kimler?

ACUN ILICALI AÇIKLADI!

Hadise'nin O Ses Türkiye'de yer almamasına ilişkin açıklama yapan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hadise'nin bu sene O Ses Rap programında jüri üyeliği yapacağını belirtti. Böylelikle Hadise, O Ses Türkiye'de yer almayacak.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2021 yılı itibarı ile O Ses Türkiye’nin yeni sezon bölümleri ekranlara gelmeye başladı. Yeni sezonda yepyeni jüri üyeleri ile başlayan programda en çok Hadise’nin programdan ayrılması izleyicilerin dikkatini çekti. Her sezonun ilgi çeken jüri üyelerinden bir tanesi olan Hadise, yeni sezon itibari ile jüri kadrosunda yer almadı. Böyle bir gelişmenin ardından ise yaşanan bu olay hakkında en çok merak edilenlerden bir tanesi “Hadise O Ses Türkiye’den neden ayrıldı?” “Hadise O Ses Türkiye’den gitti mi?” soruları oldu.

Acun Ilıcalı açıkladı: Hadise O Ses Türkiye’den neden ayrıldı?

O Ses Türkiye’nin yeni bölümlerinde konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, özellikle O Ses Rap yarışması için bir kadın jüriye ihtiyaç duyduklarını ve bunun için de Hadise’yi teklif götürdüğünü belirtti. Hadise’nin yeni yarışma için teklifi kabul etmesi ile birlikte ise Hadise’nin O Ses Türkiye’deki macerası da sona erdi.

İki farklı yarışmada aynı jüri üyesinin olmasını çok uygun bulmadığını belirten Acun Ilıcalı, bu durumu ilk olarak Hülya Avşar ile denediklerini ve Hülya Avşar’ın hem O Ses Türkiye’de hem de Yeteneksiz Sizsiniz’de yer aldığını hatırlattı. Bu durum beklentileri karşılamadığı gibi benzer bir durumun yaşanmaması adına Acun Ilıcalı bu sefer daha temkinli davranmayı tercih etti.

Acun Ilıcalı, “O Ses Rap’te Hadise. Mero ile anlaştık mutluyuz, Murda ile anlaşıyoruz çok mutluyuz. Kadın yok. Hadise’ye sen olur musun dedim? ‘Nasıl olacak’ dedi. İkisi aynı anda olmazdı. Biz onu Hülya’da denedik çünkü. O Ses Türkiye’de de Hülya vardı. Yetenek Sizsiniz’de de… Biz mutlu olmadık. O yüzden Hadise ‘O Ses Rap’te.” dedi.

Acun Ilıcalı’nın yaptığı bu açıklama sonrasında ise merak edilen soruya yanıt bulmuş olsa da bu durum çoğu kişiyi çok fazla tatmin etmedi.

Hadise O Ses Türkiye'den neden ayrıldı? Hadise O Ses Türkiye'den gitti mi? Acun Ilıcalı'dan Hadise açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 21:03

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Hadise'nin O Ses Türkiye jürisinde yer almaması izleyenleri meraklandırdı. O Ses Türkiye yeni sezonunun başlaması ile birlikte Hadise ile ilgili sorular tekrar gündeme geldi. Hadise’yi jüri koltuğunda göremeyen izleyicilerin “neden ayrıldı?” sorularına yanıt ararken, merak edilen konuyla ilgili açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. İşte, Acun Ilıcalı'nın Hadise ile ilgili yaptığı açıklama...

1/3Hadise O Ses Türkiyeden neden ayrıldı Hadise O Ses Türkiyeden gitti mi Acun Ilıcalıdan Hadise açıklaması
2/3Hadise O Ses Türkiyeden neden ayrıldı Hadise O Ses Türkiyeden gitti mi Acun Ilıcalıdan Hadise açıklaması
3/3Hadise O Ses Türkiyeden neden ayrıldı Hadise O Ses Türkiyeden gitti mi Acun Ilıcalıdan Hadise açıklaması

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır